/spanien/barcelona/forum/14864.aspx/spanien/barcelona/forum/14864.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Gonzalo Il Pipita - "Hombre"
9/27/2010 23:12
Det var ett tag sedan man var här och, känns fan som att man är avskärmad från alla andra forum när man skriver i sitt eget forum numera pga designen.

Hur som helst, hur stor chans är det att Messi startar i helgen?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
9/27/2010 23:08
Jag får väl uttrycka mig lite klarare, såhär ser jag på saken:

Jag är tvärsäker på att JDS lämnar oss om Fabregas kommer, varför?
Jo, om Cesc kommer så lär han vara nr.2 efter Xavi, och det är en position som sällan roteras, hur ska JDS få speltid när han lär vara nr.3? Han kan ju inte heller rotera med Busquets då Mascherano är klar nr.2.

Blanda det med en farsa som tror att hans gener är rena guldgruvan, så skulle det inte förvåna mig om Arsenal snappar åt sig JDS när Fabregas kommer till oss. Ja visst, spekulationer men jag tror inte att farsan tillåter JDS få ruttna i Barcelona när han har mage att hota Mexikanska landslaget.

Men allt beror på om Fabregas kommer eller inte. Om han inte kommer så är det en helt annan sak.
Barcelona Frodo
9/27/2010 23:03
Hetfield

Jag skulle inte klandra JDS om han drog ifall vi köper Cesc. Här har vi en kille som klättrat genom alla steg i ungdomslagen och nosar på en a-lagsplats. Ska han se klubben köpa en före detta spelare från akademin som lämnade när han var 15 för pengar och speltid? Cesc lämnade Barcelona när klubben krisade och Arsenal var ett starkt lag som precis hade vunnit dubbeln. Nu är det Barcelona som är det bättre laget och då passar det att vända kappan efter vinden?

Varför skrev han på ett långt 6-års kontrakt om han ville komma tillbaka till Barcelona? Svaret är troligtvis en hel hög med cash och nu förväntar han sig att Barcelona ska göra allt för att få tillbaka honom genom att punga ut med hiskeligt höga summor?

Ska JDS ta ansvar för det hans storebror gjort? Han har varit tålmodig och jag tycker inte att han ska få negativ kritik på grund av hans familj. Han kanske aldrig blommar ut i Barcelona, men hittills har hans inställning varit exemplarisk.

Jag hoppas på att han lyckas och får tröja nummer 4. Att en sån som Cesc ska komma och få den bara sådär gör mig illamående. Han har kunnat underlätta en övergång men väljer att använda alla som marionettdockor och gör det svårt för alla parter. Han känns inte på långa vägar som den personen som kan ersätta Xavi. När vi var kassa i början på 2000-talet så fick Xavi ta emot oförtjänt mycket negativ kritik men han valde att stanna trots bud från flera andra storklubbar. Nu är Xavi en legend i både Barcelona och Spanien. Att en spelare med Cescs mentalitet ska ta över hans position känns fel på så många sätt för min del.

Någonstans måste vi sätta en gräns vad gäller ungdomsspelare som lämnar och vill komma tillbaka. Vi befinner oss i en gyllene era för tillfället och det är vi som ska hålla i trådarna, inte Cesc.
Barcelona 1.70-ligan.
9/27/2010 22:55
Äh, när både Xavi och Iniesta lägger när finns det väl plats för alla tre ;) JDS, Thiago, JDS och Cesc kan mycket väl utgöra våra kreativa mittfältare i framtiden. Men det är ju (förhoppnignsvis) många år kvar tills don Andrés lägger skorna på hyllan.. Därför tror jag tyvärr att risken är stor att en av Thiago och JDS lämnar tillslut, förutsatt att Fabgregas kommer. Troligen blir Thiago kvar, då han verkar vara den med störst potential och är yngst, men JDS ska få en ärlig chans att bevisa att jag har fel. Sen är det ju inte säkert att Jonathan är som sin äldre broder och då kan han mycket väl vara kvar även om han får mycket med speltid. Vi får se.. jag hoppas både Thiago och JDS blir världstjärnor i Barca, samtidigt som man tar hem Fabregas ^^

Man får ju heller inte glömma Thiagos lillebror och Gerard. De kan också vara namn för A-truppen så småningom.
Barcelona Barca4eva
9/27/2010 22:49
Hetfield- Megan Fox is a dude

Även om jag hellre ser Messi spela, då vi spelar bättre med honom, så håller jag med om att vila honom ordentligt!

Barcelona Criff
9/27/2010 22:41
Så jäkla kul att det går bra för B-laget!

Lite kul fakta från förra säsongen i Segundan.

19 Cadiz CF 42 12 14 16 49-64 -15 50
20 Real Murcia 42 11 17 14 49-51 -2 50
21 Real Union Irun 42 12 10 20 40-59 -19 46
22 Castellon 42 7 12 23 37-62 -25 33

Det var dessa som blev nerflyttade förra året. Så man måste räkna med minst 50 poäng för att kunna hålla sig kvar!

Vårt B-lag ligger just nu på 12 poäng efter 5 matcher! Hoppas dem klarar att hålla sig kvar! :)

Visca Barca!
Barcelona Barcadinho.
9/27/2010 22:26
Messi följer med till Kazan, men långt ifrån säkert att han får spela.
Dumt att låta honom stanna i Barcelona om han är på väg att frisk förklaras. Han behöver vara fokuserad. Hemma bli det bara för slapp. D

Glada nyheter också för det argentinska fotbollsförbundet De ska spela en show match mot Japan 8/okt och de var oroliga att förlora massa med pengar om Messi inte skulle komma. Messi för sin del ska köra lite mer runt om i världen. Why not -han kan prova lite sushi. Vissa spelare är som spargrisar som ska åka runt och fylla på ”fattiga” kassor.

Det är landslag uppehåll efter matchen mot Mallorca.

Hetfield - varför dra dem två över samma kam?
Jag och min bror är som svart och vit, bara så du vet.

Marchena – håller med om allt ni skriver.

Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
9/27/2010 22:25
Frodo

Tror du verkligen att JDS stannar kvar i Barcelona om vi köper Cesc, speciellt med tanke på hur deras pappa verkar vara?

Nej du, JDS kommer att försvinna så snabbt att du kommer att tänka "vänta, visst fanns det en spelare som hette Jonathan Dos Santos i laget...?". Trust me on this one.
Barcelona Frodo
9/27/2010 22:13
Jag tycker inte att JDS har betett sig som sin bror. Han har aldrig varit en supertalang likt sin bror utan han har jobbat hårt för att nå dit han är idag. Han krigar på hårt och följer alltid tränarnas taktiska direktiv till punkt och pricka. Det är en av anledningarna till att Pep gillar honom så mycket trots att Thiago har betydligt mycket mer talang.

Hellre JDS än opportunisten Cesc. Jag tror dock att Rafa Alcantara och Sergi Roberto kan komma att utmana om mittfältsplatserna om några år.
Atlético addeh
9/27/2010 22:07
Hetfield

"Jag är inte särskilt förtjust i hela Dos Santos familjen, allra minst i deras farsa.
Cesc får gärna ta över Xavi så får Thiago ta över Iniesta en dag."

Epic co-sign.

För övrigt har de senaste Málaga-matcherna varit riktigt underhållande, så även kvällens sammandrabbning med Villarreal.

Jag blev inte ett dugg förvånad över Marchenas agerande som ledde fram till Eliseus utvisning. Marchena är ett praktexempel på en äcklig spelare som enbart är omtyckt av de egna fansen, i detta fall Villarreal.
Barcelona Khazal (- f.d Omarboy)
9/27/2010 21:59
Hetfield- Megan Fox is a dude

Messi kan gott få vila på onsdag.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
9/27/2010 21:56
Seriöst, hur fan kan man gilla Marchena? Jävla äckel till spelare, är alltid onödigt ful mot andra med när han får smaka på samma medicin så gråter han som en liten balettdansande flicka.

Bara jag som tycker att man ska vila Messi ordentligt? Vad är poängen med att slänga honom in i hetluften direkt, vill man verkligen se samma sak igen? Låt killen få vila lite, låt Thiago få spela på Iniestas positionen så får Iniesta flytta ut på kanten. Jag är inte särskilt förtjust i hela Dos Santos familjen, allra minst i deras farsa.
Cesc får gärna ta över Xavi så får Thiago ta över Iniesta en dag.
Barcelona NoGo™ - Krkic #9
9/27/2010 21:53
Rambla~

Haha ja och det sjuka är ju att domaren står typ 1 m ifrån och ser hela situationen. Man blir fan inte klok på de spanska domarna.
Barcelona nemo
9/27/2010 21:48
Någon som vet om Unibet har erbjudande på nya tröjorna eller 09/10?
Barcelona Rambla~
9/27/2010 21:45
Marchena vilket as. Sätter in en tvåfotstackling på Eliseu, som reser sig upp och skriker honom i örat. Självklart tar Marchena sig för ansiktet och faller ihop som ett korthus. Eliseu blir utvisad och Marchena kommer undan med en varning. Jag fattar inte hur domaren kan gå på hans mygel.
Barcelona 1.70-ligan.
9/27/2010 21:44
Frodo,

Absolut! Tror varenda klubb i världen skulle vilja ha ett sådan B-lag att plocka ifrån.
Barcelona NoGo™ - Krkic #9
9/27/2010 21:36
Redigera inlägg funktionen borde komma snart!!

2-3 ska det vara!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
9/27/2010 21:36
Följ Malaga-Villarreal, fyfan vilken match!

Snyggt mål av Cazorla, lite Barcelona vibbar
Barcelona Frodo
9/27/2010 21:34
1.70-ligan

Jag håller med dig i resonemanget om talang vs etablerad spelare som truppspelare. Antingen har man spelare som Pedro Leon och Gago som är kalla på grund av brist på speltid som kommer in vid skador eller får göra ett inhopp var femte match. Eller så har man hungriga talanger som JDS, Thiago, Fontas som alltid får speltid i b-laget och är varma när de får ett inhopp i a-laget. Vissa sitter på megalöner i a-laget medan b-lagsspelarna sitter på mindre löner.

Att vårt b-lag spelar i Segunda A är fördelaktigt för oss på många sätt. Våra största talanger får alltid speltid mot ett bra motstånd och kan samtidigt rotera fritt mellan a- och b-lag.
Barcelona el Maestro!
9/27/2010 21:32
Här har du en artikel som fömedlar fabriceringen av intervjuerna på Daily Mail.
Det är inte första gången det händer. Man vänjer sig vid numera, även om man kan tycka att fabricerade citat strikt inte bör förekomma inom journalismen.
Barcelona NoGo™ - Krkic #9
9/27/2010 21:31
Vilken match mellan Malaga - Villarreal! 2-2 efter 30 min bara.
Barcelona Frodo
9/27/2010 21:20
Radical - La Armada Blanca

Bra att ännu en person förstår vad skvallerblaskorna håller på med. Daily Mail, The Sun och News of the World är av samma skrot och korn som Daily Star men dock inte lika extrema.

Sid Lowe som är skribent på The Guardian, Wall Street Journal, Sports Illustrated och CNN har också nämnt hur vidriga Daily Stars lögner är.

Jag var inne på Liverpools forum igår för att förklara att intervjun med Pique om Torres var falsk men fick bara respons av en enda person. Den personen verkade dock allvarligt vara dum i huvudet och svarade med ett helt irrelevant inlägg som inte riktigt hade med saken att göra. Det är synd att vissa låter hat gå före logiskt resonemang.

Förhoppningsvis tar Sid Lowe eller någon annan skribent på en seriös tidning upp de här lögnerna så att folk slipper kontra med att Bleacher Report inte är seriösa.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
9/27/2010 21:11
Jag har sagt det förut och säger det igen: Mourinho kommer inte att stanna i Real Madrid så länge, han kommer att ta över Portugal förr eller senare.

Jag tror inte att Mourinho kommer att hantera Real Madrids eleganta sätt att se på fotbollen, dvs. att man måste vinna fint. I Chelsea och Inter så sket fansen i hur de spelade för att båda var lag som inte hade några stora titlar i prisskåpet, men Real Madrid har ju en hel del trofeer i prisskåpet, så de har naturligtvis krav.
Barcelona Khazal (- f.d Omarboy)
9/27/2010 20:45
Om man inte har något att göra och bara vill njuta så kolla in Ronaldinhos uppvisning. :)
Barcelona 1.70-ligan.
9/27/2010 20:43
LAM,

sorry för sen svar, hade fotbollsträning.

Men grejen är att vår trupp inte alls består av 19 spelare. Räkna med Thiago, JDS och Fontas som truppspelare. Skulle de behövas för Pep så kommer de att finnas till hans förfogande. Det är en förmån att ha tre sådana extraordinära talanger tillgängliga. Så Barca har en trupp på 22-23 man skulle jag vilja säga.

Visst, man skulle kunna köpa in en spelare till. Men säg att du var tränare och inte har en ordinarie spelare tillgänglig. Vad sätter du helst in? En hungrig jättetalang som ser detta som en jättechans, eller en tjurig, bänkad etablerad spelare som tycker han borde fått chansen långt tidigare?
Jag vet vad jag hade valt :)
Barcelona el Maestro!
9/27/2010 20:38
Hehe, Mourinho verkar ha "brutit ihop" i sin senaste presskonferens. Han fick frågan om hur det kommer sig att han har lämnat Pedro León i Madrid. Frågan irriterade honom så mycket och han lämnade presskonferensen.

Undrar vad Perez kommer at tycka om det.
Ska man representera den vita klubben så måste man uppträda med respekt mot media(så är det i Barca också). Media är där fansen/medlemmarna får den information de behöver.
Kommer håg en liknande händelse med Bernd Schuster. Bernd Schuster sägs då hafått en tillsägelse om att visa respekt mor media. Om jag kommer ihåg rätt så var det efter en förlustmatch som Bernd Schuster gick upp i taket när han fick en viss fråga
Poco Pelo, Mucho Gol SUAZO
9/27/2010 20:24
Vet någon en bra sida där man kan köpa biljetter till köpenhamn vs barca. Billigt tack!!!!!
Barcelona Salcini
9/27/2010 20:07
GDS-17

MVG=A
VG=B
G=C
IG=D/F

Jag tror det ar lattare for dom att forsta om du sager sa. Eller vad ar det du skall ha det till?
elbraco
9/27/2010 19:56
Jävlar ivlken grym krönika av Oskar Romell, riktigt läsvärd.
elbraco
9/27/2010 19:51
Delarocha

Haha klockrent! Saknar Kåmark lite....
Annons: