/spanien/barcelona/forum/14825.aspx/spanien/barcelona/forum/14825.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-26 15:00
Nu efter det andra mötet säger Galliani att han kan tänka sig köpa Robinho istället för Zlatan..
Barcelona tano
2010-08-26 15:00
Ämne: Rambla~//

Ingen f....
+1

Så fort man börjar använda sig av häcklande istället för vettiga argument så har man egentligen förlorat disskussionen. Om inte övriga i disskussionen är på samma nivå...
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:57
Goliador

Lever du?

Skrev jag det? Det kan inte vara så att det var Pep som lyfte deras dåliga självförtroende och fick dem att våga tro och hoppas igen? Något måste han ju ha gjort i alla fall. Jag har nästan aldrig sett ett lag vara så överlägset i en sådan harmoni, som det lag som vann trippeln.
Barcelona Smogen
2010-08-26 14:54
Det här håller ju fullständig dagis nivå. Både Zlatan och Pep bekräftar ju i princip att dom bara pratat med varandra 2 gånger under 6 månader så det ställer jag som självklart.

Frågan är vems ansvar det är och självklart är det bådas. Men, Pep Guardiola är chefen, det är han som ALLTID i slutändan bär största ansvaret i en sådan här historia. Köper man en spelare för 700 miljoner av ägarnas (medlemmarnas) pengar kan man fan inte av stolthet (eller vad det nu är) skita i att prata med spelaren. Lägger man 700 miljoner har man som tränare ansvaret att göra sitt yttersta för att spelaren presterar, det har Pep inte gjort. Blir man förbannade på varandra på jobbet måste man som chef ställa allting till rätta, inte bestämma sig för att skita i det och se till att personen i fråga får sparken (säljs). Man får försöka ställa det till rätta på alla sätt man kan hur jävla idiotiskt man än tycker att den andra personen (Zlatan, Raoila) än betett sig. Sen, när man har tömt alla andra möjligheter, då, först då kan man kanske tänka sig att bränna de 700 miljonerna i luften, dvs. rea ut Zlatan till Milan.

Har alltid haft en enorm respekt för Guardiola, men den har skakats i grunden efter den här affären. Visst, det är naturligtvis också Zlatans fel, och visst, det är Laporta som bär ansvaret för priset, MEN, Pep måste som tränare göra sitt yttersta för att Zlatan ska prestera på plan, något han tydligen valt att skita i när han valt att prata med honom 2 gånger under 6 månader.
Barcelona ★Sami★
2010-08-26 14:54
Saxat från Marcus Leifbys transferövervkning.

"Mackan har pratar med italienska journalister som säger att Galliani och Mino Raiola är på väg hem till Zlatan för att snacka vidare.

De kastade sig i en silverfärgad mercedes och drog iväg till hans residens.

Det måste väl betyda att klubbarna är överens, eller i alla fall nära varandra? Annars finns det ju ingen anledning att snacka med Zlatan. Och jag tror nog att Raiola har en ganska klar uppfattning kring vad Zlatan känner i det här läget.

Det kan vara så att de måste prata om en liten detalj, vilket nummer han ska ha, plats i omklädningsrummet, att han inte får använda den där dyra tygtejpen till att sätta fast benskydden och sådana saker.

Som sagt. Barcelona tränar klockan 19.00 i kväll. Det ska bli väldigt intressant att se om Zlatan dyker upp där. "
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:54
Ronaldinhoism

Semifinalen i CL förlorades redan nere på San Siro. Det var många oturliga och olyckliga omständigheter till vår nackdel inför den. Jag vill inte skylla på bussresan på 24h men det går inte att komma ifrån att den hade en inverkan. Peps val av startelva kan också ifrågasättas starkt, han borde enligt mig tex ha startat med Yaya. Iniesta skadad osv. Vi var skadeskjutna inför returen och Mourinho var inte sen att utnyttja den fördelen inför returen. Det är inte det lättaste att bar gå in och ösa på och fixa 2 mål på beställning när motståndaren, som dessutom är väldigt disciplinerade taktiskt, vägrar att spela komma upp från skyttegravarna.
Barcelona GeziiMelBarca
2010-08-26 14:53
Om man tycker om Zlatan som spelare så tycker jag att man ska få ha sina åsikter här inne utan att bli kallad zlatanist ! Åsikter är åsikter vissa har sin åsikt andra har sin. jag tycker själv att det är bra att man uttrycker sig känslomässigt när det gäller flytten till Milan. Själv tycker jag att zlatan platsar i Barca och har gjort en riktigt bra säsong medans andra inte alls håller med, men jag är ingen zlatanist för det, jag kommer hålla på Barca hela livet ut även om han flyttar. Barca har alltid varit laget i mitt hjärta och så förbllir det med. Tror inte att det finns ett enda lag som är utan medgångs supportrar så låt det här med zlatanister vara.
Barcelona Goliador
2010-08-26 14:52
Ämne: Goliador

Tyvärr m....
Rambla...Så du menar att det är Pep som utvecklat spelarna till det dem är idag. På 2 säsonger. Tillåt mig skratta ihjäl mig. Messi, Xavi, Iniesta, Pique, Puyol, Alves, Valdes, Etoo Vem eller vilka av de spelare jag räknade upp var inte bra innan Pep kom? Vilka vann EM?
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:49
Clichy #22

Ja, visst är det lustigt att situationen uppstår efter att du yttrat dig hur flink Pep är, det är nog ingen tillfällighet. Tja, eller så kan det ju också bero på att Galliani och Milan sitter och förhandlar om en värvning av pojken?

Jag kan inte svära på det men jag har för mig att jag aldrig har kallat någon för "zlatanist" här på forumet sedan han värvades, som ett argument i en diskussion.

Förresten, om du går igenom mina inlägg så kanske du hittar ett som tar upp just den saken om stora egon och Peps orutin/oförmåga att hantera sådana spelare.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:43
Goliador

Tyvärr men dina argument är urusla. När Pep tog över var det inte 8 världsmästare i truppen. Det var istället en trupp i disharmoni som helt saknade självförtroende. Det var 18p efter ligavinnaren och "endast" 3:a i ligan, ett bevis på.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:40
Ronaldinhoism

Korrekt, Pep verkar inte ha löst det med Zlatan. Inte ännu åtminstone för annars hade nog Zlatan inte yttrat sig alls. Det jag menade var att det är så Pep vill sköta det, att lösa saker internt.

Ingenting löser sig så klart av sig självt, och även Pep lär ju få bjuda till för att det ska fungera. Det är aldrig bara en persons fel när två träter som det heter. :)
Barcelona Ronaldinhoism
2010-08-26 14:40
Rambla.

Visst, du har rätt att han användes som target mot Inter och det gick dåligt. Konstigt? Tror alla i Inter kan utan och innan hur Ibra rör sig och spelar, som vi vet var han ALLT för inter i anfallsväg.

Men i denna match, ska vi klandra Zlatan, Pep eller resten av laget?

Pep för att han ändrar spelet under en match eller resten av laget för de inte vet hur man använder sig av en target?

Jag vet inte faktiskt, Pep skulle nog ha kört denna spelstil redan från början så alla lagdelar skulle vara bekväma med detta spel när säsongen börjar dra ihop sig.

Jag sa det redan innan förra säsongen när vi pratade om Ibra värvningen. Vill Pep ha en target spelare köp Zlatan, men ska du ha en ersättare för Samu då är det helt fel köp.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-26 14:35
Clichy #22

Du borde ha varit med när Eto'o skulle skeppas iväg, jag tror att 20 % av de som härjade här inne försvann när Eto'o försvann.

Lustiga dagar.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:34
Ronaldinhoism

Zlatan användes ju som target mot Inter. Hur bra gick det? Han kunde ju inte hålla i bollen. Kanske inte det lättaste när man har jättar som Lucio och Samuel i ryggen hela tiden, men faktum kvarstår.

Pep ville ha Villa redan förra säsongen, men det gick inte för Valencia vägrade sälja. Laporta kom då på den geniala idén att besöka sin vän Moratti i Milano och resten är historia. Pep protesterade inte, för Zlatan har ju kvalité, han är stor och tung, kan hantera en boll bra. Det här ska nog fixa sig tänkte alla.

Jag kan dock inte annat än hålla med dig fullständigt om punkt 6.
Spanien Clichy #22
2010-08-26 14:32
Rambla~//

Ingen fara, jag kan multitaska: både oroa mig för Wenger och roas av Pep :) Sen är det ju lite lustigt att en sån här situation uppstår bara ett par timmar efter att jag skrivit att Pep inte är lika flink utanför som på plan.

På avdelningen roande finns också hur en del verkar stämpla de som inte tycker Guardiola skött det särskilt snyggt för "Zlatanister". Det är väl ändå att rycka mattan under möjligheter till en vettig diskussion?

Wenger har för övrigt samma problem som Pep här att han har svårt att hantera spelare som blir bråkiga och istället skeppar bort dem (Adebayor, Lass..). Eller om det nu är ett problem. Men samma sätt att lösa situationerna.
Barcelona Ronaldinhoism
2010-08-26 14:31
Ämne: Ronaldinhoism

Jag....
Rambla.

Jag håller varken med dig eller säger emot dig angående Z's uttalande i media, det var som vi har sagt innan inte en slump att det kom nu.

Det jag menade var att om det finns en konflikt så har inte Pep löst den eftersom Z tjurar i media. Detta säger jag efter att du sa att Pep löser konflikter internt DET har han inte gjort för då hade inte Zlatan känt som han gör nu, att Pep inte vill ha honom kvar i laget.
Förstår du vad jag menar? Men sedan är det ju en annan femma om Z INTE VILL lösa konflikten för att han vill försvinna.

Om det är så, sänk din lön Ibra så Milan har råd med dig!
Barcelona Hyder
2010-08-26 14:31
Pep hade nog hoppats på att Zlatan skulle bära upp centerollen i anfallet på samma sätt som Patrick Kluivert en gång gjorde. Han var både stor, stark och även riktigt bra på huvudet. Men framförallt rörde han sig rätt och mycket. Där är även det stora kruxet med Zlatan. Kanske behöver han ett år till för att bli van med spelet men det går inte om han inte visar intentioner till att arbeta hårt på planen och har en agent som bara skapar dissharmoni bland spelare och ledare.
Barcelona Goliador
2010-08-26 14:29
Hur svårt är det som tränare att träna en klubb med 20 helylle ylle spelare, med nästan hela världsmästarelvan, världens bästa spelare och världens bästa ytterback??? Det som utmärker en bra tränare i dagsläget är hur man kan få ihop ett gäng egon till ett lag (psykologi) och hur man utvecklar en klubb med genomtänkta och taktiska nyförvärv som gör att laget blir bättre. Pep är inte bra på något av detta. Han skulle misslyckas kapitalt i vilken annan klubb som helst i världen om han inte kunde köpa in hela barcas trupp! Han är överskattad Punkt
Odjuret
2010-08-26 14:28
Hetfield - Håller helt med dig. Det är i år som är den riktigt stora utmaningen för Pep. Real har fått ett år på sig att spela ihop alla sina stjärnor. Hur många matcher har vi vunnit när den där galne portugisen coachat? Chelsea, Bayern, Inter ser jävligt starka ut. Arsenal blir nog bättre än på många år. Personligen tror jag lite på av ett mellanår i år, och det ska bli intressant att se hur Pep agerar när det börja blåsa. Jag hoppas (och tror faktiskt) att han klarar det med hjälp av de enorma förtroendekapital han har i organisationen och från supportrarna efter sina år som spelare och med det fantastiska jobb han gjort i ungdomsleden. Då kan vi börja snacka om något så märkligt som kontinuitet!
Barcelona ★Sami★
2010-08-26 14:28
Lite nya nyheter om Ibra.
Barcelona Ronaldinhoism
2010-08-26 14:27
Jag måste säga att denna soppa är otroligt komisk! Det är dagisnivå från alla håll.

1. Pep ville redan för 2 år sedan ha en target player till laget, då handlade det om Adebayor som någon tidigare har nämnt.

2. När vi värvar en targetplayer i form av Z utnyttjar de inte honom som en target.

3. Zlatan gör inte lika mycket mål och är "dålig" pga att Pep inte använder Z som en target.

4. Zlatan får bära "skammen" för att han är "dålig"??????

5. Visst ska en spelare rätta sig efter spelsystemet, men då kan ni inte punga ut 500 mkr + Samu när ni vet att han inte är samma spelartyp som den han ska ersätta.

6. Att skeppa iväg dyraste spelaren genom tiderna efter enbart en säsong till ett REA pris är så jävla dåligt!

Slutord.

Köper du in en viss spelartyp som du varit ute efter och när du äntligen får honom ska du väl använda dig på det sättet du köpte in honom?!

Skulle vi byta ut Samu mot en striker kunde vi lika gärna ha köpt Defoe lixom.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-26 14:27
Varför är det här helt plötsligt Peps fel? Ni förstår väl att hela sprickan som uppstod är tack vare den där feta pizzabagaren till agent som Zlatan har. Om han inte står bakom Raiolas uttalande, varför ber han inte honom att hålla truten?

Tänk på det istället för att skylla på Pep.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-26 14:26
Säga vad man vill om detta, men det är ju helt jävla uppenbart att Zlatan och Pep är trötta på varandra. Det är ju helt uppenbart att Pep vill ha bort Zlatan... Vad som sedan sägs via media är ju mindre viktigt...
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:26
Det är nu konstaterat. De som håller Raiola högt här inne, anser det vara omoget av någon att istället vilja lösa problem internt inom klubben.

Jag säger då det...
Sillyseason
2010-08-26 14:26
Ämne: Ronaldinhoism

Jag....
Beskriv om dina superkällor som bekräftar att Zlatan & pep haft FLER än 2 samtal inom de senaste 6 månaderna. Det ska bli intressant..

"El Kaiser de Michoacán" - Samtidigt löser han inte konflikten internt heller, förr eller senare spårar det ur.
Barcelona westinho
2010-08-26 14:25
Ämne: Ronaldinhoism

Jag....
Vadå Zlatan ljuger? Det är väl omöjligt för dig att veta. Varför skulle Zlatan ljuga? Pep dementerade det inte heller (nej han vill inte prata om det i pressen) och verkade inte förvånad heller. Det finns en spricka mellan Zlatan och Pep, och det är Peps ansvar att fixa den sprickan.
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:25
El Kaiser de Michoacán

Tack!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-26 14:24
"– Om jag bara pratat med honom två gånger på sex månader så beror det på något. Det finns alltid en anledning till saker och ting."

Vad är det som är så omoget? Om han nu har sagt det så säger han mer eller mindre till pressen: "Jag vill inte prata om det här med er". Är det omoget att göra så istället för att göra som Zlatan?
Barcelona Rambla~
2010-08-26 14:24
Sillyseason

Lägg du ner hyckleriet istället!

Vad vet du om att Pep vägrar att tala med spelarna? För att Zlatan påstår det? Naiv?
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-08-26 14:23
Sillyseason//

Oavsett vad som ligger bakom Peps uttalande så kan man ju även vända på hela steken och och säga att Pep är betydligt mognare som INTE väljer att ta det hela genom media till skillnad från Zlatan.

Edit: Rambla hann före.
Annons: