/spanien/barcelona/forum/14810.aspx/spanien/barcelona/forum/14810.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-08-12 13:43
Det skulle vara väldigt bra om Hleb kan inkluderas Mascherano-affären så att priset går ner och så får vi äntligen bort en spelare som Pep inte vill ha.

Att Rosell gillar brassar vet de flesta om som det stod Silly Season artikeln. Att Barca är intresserade av Robinho tror jag kan stämma då han varit på tapeten under en längre tid. Jag tror personligen att han skulle passa in bättre än Zlatan. Men jag vet inte hur smart köp det skulle vara ändå, för Zlatan är ju ingen spelare som vill sitta på bänken och hans lön är skyhög dessutom så det är nog inget ledningen heller vill. Men om Robinho värvas in så kommer han nog med stor sannolikhet inte heller vara ordinarie hela tiden och vi såg hur det gick till i City när han inte fick spela varje match. Han skulle säkert trivas bättre i Barca men det är ändå en risk då han lätt blir grinig om han får nöta bänk. Dessutom lär hans lön också vara väldigt hög.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 13:32
Ämne: Gonzalez_Barca/

&....
Stämmer ganska bra med de siffrorna som det talats om man var beredda att bjuda på Cesc för. Några klausuler hade man säkert tänkt sig baka in också. Nu var ju Arsenals värdering en helt annan än Barcelonas, men det var så klubben resonerade.
Barcelona el Flaco
2010-08-12 13:29
Gonzalez_Barca/

"Vi hade en budget på 50 miljoner euro innan vi sålde Chygrynskiy och Yaya Toure. De andra fyra som har lämnat har förvisso lämnat gratis/lånats ut. Men deras lön har givit pengar till fler transferpengar. Nu har vi runt 70 miljoner efter värvningen av Adriano..."

En liten rättning bara. Jag minns att vicepresidenterna Faus och Bartomeu har sagt att efter värvningen av Villa och försäljingarna av Touré och Chygrynskiy har klubben en budget på 50 miljoner euro att handla spelare för. Detta var innan värvningen av Adriano presenterades.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 13:29
Ämne: Kan en vänlig själ f....Den enda som sagt att vi borde köpa Mascherano är ju hans agent i Spanien och det har han gjort i flera dagar nu. Ett tydligt försök att göra Barcelona intresserade.

Jag tror inte att klubben är så värst intresserade av denna värvning. Jag börjar alltmer misstänka att man vill göra sig av med Ibras höga lön, eller åtminstone delar av den, eftersom han riskerar att nöta bänk och en bänkspelare vill man säkert inte betala nästan €20m brutto i lön.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-12 13:28
Äh, kom igen. Mascherano kan inte passa? som given i Liverpool och Argentina bör man nog klara av att hantera bollen. Såg Argentina-Irland igår.. flera klockrena crossbollar från Masken.

Om han går till Barca så tycker jag det är en rätt bra värvning, särskilt om Hleb drar motsatt väg. Och anpassa sig lär han absolut kunna. Det är trots allt en av världens bästa på sin position vi snackar om..

Därmed inte sagt att jag helst ser honom. Capoue hade varit mumma. Men jag tvivlar på att det ens blir någon. Tänker inte hacka på Pep än, men om det bara blir två värvningar i sommar med tanke på vilka som lämnat så får Pep förklara sig.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-12 13:20
Kan en vänlig själ förklara för mig varför Mascherano behöver komma hit?
Jag antar att hans lön kommer att vara rätt så högt med tanke på hans ålder, och övergångssumman lär vara hög då inte ens Inter hade pengarna.

Varför köpa in en spelare som går emot allt Pep vill ha av en pivote? Pep vill ha en pivote som kan städa, men samtidigt kunna hålla i bollen och kunna passa ordentligt. Mascherano kan ju inte ens passa om hans liv hängde på det.

Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-12 13:19
Ämne: Varför köper inte Ba....
Med all respekt för Chivu så behöver vi inte honom. Vi har redan Abidal, Maxwell och Adriano som kan spela på vänsterplatsen. På mitten har vi Pique och Puyol som sällan blir skadade, men avstängda blir dom, fast då har vi Gabi Milito som skött sig utmärkt sedan han kom tillbaka från sin långtidsskada. Sen så har vi även Abidal som kan spela där, och talangerna Muniesa och Fontás.
Så som sagt, med all respekt för Chivu så har vi redan fullt hus med spelare på hans position/er.
Real Madrid Gonzalo Gerardo Higuaín
2010-08-12 13:17
Tack för era intressanta svar!
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-12 13:16
Varför köper inte Barca in Chivu från Inter?
Istället för den Maxwell... Chivu är stark bakåt, vilket är det område där Barcelona kan bli bättre på. Han var la påväg till er innan det att han gick till Inter...
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-12 13:13
Ämne: Alltså har ni pengar....
Lånet vi tog var pga vi inte hade fått våra TV-avgifts pengar. Sen så har vi självklart råd att betala ut lönerna, med tanke på att det var 1 månad sedan nyheten kom ut angående det så skulle det vara strejk hos spelarna, i alla fall hos de mindre lojala. Sen så har vi självklart skulder, men det har även ni, man united, liverpool, milan, inter, arsenal.. ja vartenda lag. Hur vi kan ha skulder efter alla våra titlar undrar du? Jo för vi har lovat ut en massa bonusar till spelarna om de vinner titlar, så det har kostat mer än det smakat..

Sen så har vi även en transfer och lönebudget som tillsynes är helt oberoende skulderna. Vi hade en budget på 50 miljoner euro innan vi sålde Chygrynskiy och Yaya Toure. De andra fyra som har lämnat har förvisso lämnat gratis/lånats ut. Men deras lön har givit pengar till fler transferpengar. Nu har vi runt 70 miljoner efter värvningen av Adriano, om man nu skulle köra som på Football Manager att man har alla pengar tillgängliga.. Men pga skulderna antar jag att vissa av vår transfersbudget har gått dit, så vi har runt 50 miljoner att handla för, vilket var däför Rosell inte ville lägga mer än 35 på Cesc då vi även var tvungna att hitta en ersättare åt Toure.

! Detta är endast det jag har hört här och där, så om någon vill rätta några av mina misstag, eller om jag har fått det helt rätt så säg gärna till :)
!
Barcelona Rambla~
2010-08-12 13:11
Ämne: Alltså har ni pengar....
När har det sagts att både Özil och Fabregas ska värvas samtidigt? Den enda spelaren ledning och Pep själva medgivit att man vill värva är Cesc. Eftersom man bjöd €42m precis innan han offentligt sa att han stannar i Arsenal ännu en säsong, så får vi anta att det finns pengar. Det hade ju varit lite pinsamt om Arsenal gått med på en affär och sen visats sig att det inte fanns några pengar.

Lånet var inte på 2 miljarder utan €155m, det är ganska så exakt 1,5 miljard svenska kr. De pengarna är inte till för att värva spelare för (det finns undanlagt för värvningar i budgeten) utan till för att lösa problem med kassaflöde och lösa bla gamla skatteskulder.
Real Madrid Gonzalo Gerardo Higuaín
2010-08-12 13:05
Alltså har ni pengar eller har ni inte pengar?
Ena dagen ska ni punga ut 80miljoner euro på Özil och Fabregas och andra dagen måste ni låna 2 miljarder för att ha råd med löneutbetalningar.

Finns det någon klarhet i detta?
Tack för svar!
Atlético addeh
2010-08-12 12:00
Inte nog med alla bekymmer vi har inför lördagsmatchen så blir Pinto skadad. Aja, hoppas Miño får chansen, han har spelat riktigt bra under försäsongen. Det känns som han är tredje målvakt efter Valdés & Pinto.
Barcelona el Flaco
2010-08-12 11:47
Ämne: Så Özil riskerar att....
Werder Bremens talesman har ju gått ut och sagt att man inte har fått ett bud från Barças sida om att värva Özil och att det inte ens har förekommit några samtal klubbarna emellan. Tror inte ens att Özil är nära att komma till Barcelona, det var nog bara påhitt från de katalanska mediernas sida. Marca skrev för några dagar sen att Özil är mer eller mindre klar för los blancos nästa säsong och då måste naturligtvis Sport och MD kontra.
Barcelona el Maestro!
2010-08-12 11:45
Ämne: Ja, bla Zubi och Bar....Förhoppningsvis så jobbar den nya ledningen i hemlighet. Det är ju deras uttalade policy, har dem sagt.
Jag tror själv att Özil antingen blir kvar i Bremen för att visa upp sig igen i Champions League eller så går han till Barca. Det är ett fall som liknar mer och mer Arshawins övergång. Arshawin hade en överenskommelse med Barca. Han ville bara komma till Barca som var en barndomsdröm för honom men Arshawin hamnade tillslut i Arsenal. Kanske får vi se en liknande övergång i säsongen 2011/2012. Arsenal släpper Cesc och de värvar Özil som bossman. Inte omöjligt.
Barcelona Smogen
2010-08-12 11:40
Känns som att den nya ledningen har en del att bevisa innan transferfönstret stänger 31 augusti. Även om "startelvan" i princip är klar behövs det ju en eller två spelare, och problememt med tex. Hleb behöver lösas.
Barcelona Smogen
2010-08-12 11:38
250 miljoner för MAscherano om inte Hleb ingår ja. Men enligt rykten vill ju Pool ha Hleb och då skulle kanske MAscherano gå på 150 miljoner istället, något som jag däremot tycker vore en riktigt bra affär.

Och jag är rätt säker på att Mascherano med sitt självförtroende snarare är övertygad om att han kommer bli en startspelare i Barcelona när han kommer, även om Pep kanske skulle anse något annat.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-08-12 11:37
Förstår inte riktigt varför Zubi var tvungen att följa med till Asien när han uppenbarligen har mycket arbete att sköta. Det ska lånas ut 3-4 spelare och 2-3 köpas in.

Men något som ändå känns bra är att Barca har hela startelvan klar. De som kommer att köpas är rotationsspelare. Det kvittar om det är Mascherano, Robinho eller Özil. Alla dom kommer få mindre speltid än dom som redan finns i klubben.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 11:31
Ja, bla Zubi och Bartomeu men även Sandro är inblandad för han har sista ordet när det verkligen gäller.

Det jag stör mig på är att man dröjer så länge med att hitta klubbar åt Hleb och Cáceres. Varför alltid vänta till sista dagarna för att till slut i panik hitta en lösning? Nu lär båda bli utlånade igen till ingen nytta.

För det är ju uppenbart att spelarna inte har någonting att hämta hos Pep. Det har han tydligt visat.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-08-12 11:28
Jag litar inte på tidningarnas skriverier om Peps godkännande. Varför skulle klubbens ens ha kontaktat Bremen om Pep inte hade godkänt det från början? Det är något annat som ligger bakom det hela. Det är möjligt att han redan är på väg till United.

Hur som helst så märks det att den här ledningen är ny och ganska oerfarna. Rosell själv är inte längre den ansvariga för förhandlingarna. Det är Zubi och Bartomeu som måste få "tummen ur röven".
Barcelona Rambla~
2010-08-12 11:13
Så Özil riskerar att hamna i Madrid fast han drömmer om Barcelona bara för att Pep inte får tummen ur röven och en ledning som inte vet hur man planerar en försäsong med värvningar/försäljning av spelare.

Lysande förutsikter för denna säsong, verkligen!
Barcelona Espanaboy
2010-08-12 11:01
Det var fel Hleb som gjorde mål igår. Tyvärr var det inte Aliaksandr som gjorde de två målen utan Vyacheslav.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-12 11:00
Poulsen är inte garanterat inköpt för att ersätta Mascherano, snarare för att ersätta Lucas om denne försvinner till Palermo.
Även om argentinaren vill lämna så tror jag intresset för honom till summan 250 miljoner får de flesta, för att inte säga alla, klubbar att titta åt annat håll.

Kom igen, Poulsen startspelare i Liverpool?, som att gräva sin egen grav...
Barcelona basaric
2010-08-12 11:00
Tror knappast att Mascherano som är en av Liverpools viktigaste spelare lämnar klubben för att sitta på Barcelonas bänk.

Han vill lämna Liverpool, men jag tror att han går till en klubb där han vet att han kommer platsa bland dom första elva.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 10:59
Smogen

Du minns säkert hur tongångarna var under valkamanjen? Pep skulle få mer att säga till om när det gäller värvningar. Jag misstänker nu att det var skitsnack. Varför såldes tex Chygro? Antagligen för att man behövde pengar till värvningen av Cesc. Visst, man försökte värva Cesc som uppenbarligen var Peps önskan. Han eller ingen sa Pep. När inte den värvningen blev av känner Rosell att han i alla fall måste värva ett någorlunda stort namn för att tillfredställa fansen. Han presenterar namn som Özil, Robinho och kanske även Maschearno, men Pep vill inte ha någon av dem. Han nöjer sig med det han har när han inte fick Cesc. Lite underligt kan tyckas men det är sådan Pep är, på både gott och ont.

Rosell raljerade över vilken stor tränare Pep var under valkampanjen och basunerade ut man tänkte lägga upp ett kontraktförslag över 6 år. Vad gör Pep? Jo, han vill endast binda upp sig för ett år. Detta för att han givit sitt ord tidigare till Laporta att forsätta minst en säsong.

Jag vet inte, men fortsäter den här farsen (som det ser ut som åtminstone) är jag rädd för att Rosell pushar Pep till att lämna efter denna säsong. Kan inte tränare, sportdirektör och president dra åt samma håll misstänker jag att Pep hellre skiter i det.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-12 10:57
Synd om Real köper Özil som det ryktas om.. Det hade varit en perfekt värvning för oss nu när det inte blev nåt med Cesc, kommer trots allt inte kosta oss så värst mycket. Men, men..
Barcelona Smogen
2010-08-12 10:49
Nu när Pool köpt Poulsen (lycka till med honom) känns det som att Mascherano kommer allt närmare Barcelona. Personligen tror jag han skulle varit en fantastiskt bra värvning om han bara varit si sådär 15 cm längre, men som backup till Busquets blir han nog perfekt ändå. Jag hoppas mer och mer på en värvning.
Barcelona ★Sami★
2010-08-12 10:47
basaric
Det var det jag mena:) Om ni ser länktipset. Så är Sandro Rosell intresserad av Robinho och vill byta bort Zlatan mot han.

Men Guardiola är väl inte så förtjust i Robinho? Tror ni på det hära ryktet?

En annan sak Poulsen klar för Liverpool. Mascherano i Barca dom sista dagarna?
Barcelona basaric
2010-08-12 10:34
"Silly Season" stänger aldrig, men däremot stänger fönstret den 31:a.
Barcelona ★Sami★
2010-08-12 10:31
Någon som vet när Silly Season stängs?
Annons: