/spanien/barcelona/forum/14809.aspx/spanien/barcelona/forum/14809.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona HugoBoss
2010-09-18 12:55
Abidal kommer inte att vara tillgänglig för spel i matchen mot Atl.Madrid. På grund av personliga skäl så missar Abidal matchen.

Jeffren har börjat träna med laget trots att han inte har fått "alta medica".

*Länktips
Barcelona Napao
2010-09-18 12:52
Ämne: Frodo

Nu är ju in....
Jag är säker det inte var så alls för det är första gången jag hört det ryktet.
Barcelona Barca4eva
2010-09-18 12:52
Alex.K

Absolut inte =P
Real Madrid Alex.K
2010-09-18 12:29
Frodo

Nu är ju inte jag så insatt i Fabregas-affären men ingick inte han i ett byte med van Bronckhorst? Jag har iallafall hört det men är inte säker.
Barcelona Barca4eva
2010-09-18 12:22
Viera_Marcelo

Inte illa...men man ska hellre låta allt vara som det är =P
Barcelona Frodo
2010-09-18 12:20
Arsenalfansen är arga över att Barcelona försöker köpa tillbaka en spelare som stulits från klubben. Det är en märklig värld vi lever i…
Viera_Marcelo
2010-09-18 11:57
En ny liga, som Laporta föreslår, enligt sport.es

Barcelona could very well play the Catalan League, Spanish League or League of the Iberian peoples, with Portugal, Spain and Catalonia," said Laporta, as reported by Sport.es.

Vad tycker ni om det, Iberia Leage, med spanska klubbar, portugiska klubbar och katalanska klubbar
Barcelona westinho
2010-09-18 11:45
Bild på Guardiola utanför Santiago Bernabéu.
Atlético vvincent
2010-09-18 11:40
Hej, vi har tre biljetter till atletico-Barcelona imorgon. Pris: 600 kr st
Om nån vill köpa så ring eller mejla Johan.
665933248
johan@bring1.se
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-09-18 11:39
Jag tror att det redan är en överenskommelse med Arsenal om att Cesc ska anlända nästa säsong. Känns idiotisk att ha Özil på bänken den här säsongen och vänta på att någon ska bli skadad, för att nästa säsongen helt bli skickad till bänken av Fabregas.

Guardiola tog rätt beslut.
Real Madrid jose-madrid
2010-09-18 11:27
vem bryr sig om özil är en culé han spelar för real madrid nu !
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-18 11:27
Gabriel

Äh, alla vet att Özil hade spelat för oss om Pep hade tackat ja, man är en jubelidiot om man tror något annat.

I en perfekt värld så hade Özil spelat för oss, men Pep går på magkänslan och satsar på ungdomarna, så jag får lita på honom.
Barcelona Barca4eva
2010-09-18 10:53
Napao

Fastän jag inte förstod vad t.ex. Roncero sade så var det en riktigt skön video =P
Barcelona Rambo~
2010-09-18 05:44
Ämne: Rambo

Canales (Ra....
tack ;)
Barcelona Gabriel
2010-09-18 05:24
Men jaha, ok. Never mind, jag var för snabb med att ge svar på tal. Ser nu att du haft diskussioner ang. detta och att du nu accepterat att så var fallet. Så då säger vi så, bra att vi kan enas. Och en annan sak, Özil är riktigt duktig och det var synd att Guardiola tackade nej till honom, det erkänner jag. Men han var fortfarande inte min dröm, hehe. Väl mött!

Alfredo di Zidano

Lite sent svar kanske men jag har haft saker för mig. Men, jag skrev;

"Nej, Pep blev erbjuden Özil NÄR det var klart att Fabregas skulle STANNA i Arsenal men Pep valde att satsa på laget han har och på canteran (förmodligen eftersom han räknar med att få Fabregas redan nästa sommar)."

Du skrev; "Nej, tyvärr så är dina drömmar inte i uppfyllelse den här gången, svälj stoltheten och lev vidare."

Okej, först och främst, lite fel på svenskan där eller? Tyvärr så är mina drömmar inte i uppfyllelse? Okej, menar du att mina drömmar inte gick i uppfyllelse då eller? Det är isånnafall en helt annan sak men för att svara på det så kan jag snabbt och enkelt säga att "ÖH" - det var knappast min dröm!

Det enda jag gjorde var att förklara ren fakta eftersom du är felinformerad men jag förstår att det måste kännas jobbigt att en spelare i erat lag öppet erkänt sig för att vara culé och att vi även kunde ha haft han i vårat lag idag om det var så att vår tränare hade velat det. Men jag tar det väl en gång till så du ska förstå då, låter det som en bra idée? Vet du vad jag gör, jag tar det i punkt för punkt för bara för din skull enbart för att underlätta, visst är jag snäll? Nåja...

*Özil är culé! Det har han sagt, nouf said bout that.
*Guardiolas förstaval och prioritering var hela tiden Fabregas, inte ens du kan ha missat det!?
*När Fabregas gick ut med att han tänker stanna kvar i Arsenal erbjöds Guardiola Özil som ett 'andrahandsval' för att fylla ut truppen men tacka snällt men vänligt nej till detta. Det samma hände med Robinho.

Nu fick du 3 väldigt enkla punkter att följa, punkter som dessutom stämmer. Resten är spekulationer hit och dit så du får självklart välja att tycka och tro på vad du själv vill medans jag nästan är helt hundra på om det stod mellan oss och er så hade Özil inte ens tvekat på att välja oss!

Så, jag säger som du gör; "svälj stoltheten och lev vidare."

Bona nit!
Barcelona pokke
2010-09-18 01:58
Rambo

Canales (Racing), Pedro León (Getafe), Carvalho(Chelsea), Özil(Werder Bremen), Khedira(Stuttgart), di Maria(Benfica).

6 spelare alltså för €75m.
Barcelona Rambo~
2010-09-18 01:50
Har någon koll på hur många spelare real madrid köpte inför den här säsongen? Hur mycket de kosta och från vilka klubbar? Behöver ett svar snabbt! Tack på förhand
Barcelona Napao
2010-09-18 01:38
Länken =El Retorno de los Galácticos - Segunda parte de la Saga del Chorreo kolla in den alla =)
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-17 23:41
Espanaboy

Eftersom att b-laget är i segundan så får b-lagspelarna skifta till och från a-laget hur mycket de vill.
Barcelona Espanaboy
2010-09-17 23:36
När är nästa match för B-laget och vilka möter dem? Eftersom JDS fått spela med B-laget, men tillhör A-laget, får spelare som är i samma situation som JDS, dvs inte får så mycket speltid i A-laget, spela med B-laget? Jag tänker på Milito, Adriano, Keita mf. Har det inte med åldern att göra också?
Barcelona björk
2010-09-17 23:20
Varför sitter vi och diskuterar hur real-spelare skulle platsa i barca?

Sånna vill vi väl inte ha, eller? :)
Barcelona Barca4eva
2010-09-17 22:58
Ja, Özils stil skulle nog passa hos oss..men bänka en sådan spelare? Nej.
AndreD
2010-09-17 22:56
Läste precis din artikel Adam (addeh?). Och jag måste säga att jag håller med dig i varenda ord.
Mycket bra artikel! Synd att de flesta avundsjuka stackarna fortfarande spelar tröga och inte inser att det mesta som skrivs är lögner. Att man kan tro på engelska tabloider är för mig ett stort mysterium...
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-17 22:36
Heywood@


Jag håller inte med dig där faktist. Özil är en jävligt grym spelfördelare men det bara ett plus, för att han kan även driva upp bollen, vad är det Pedro kan som inte Özil kan tillexempel? Özil skulle kunna kompletera både Iniesta och Xavi samtidigt. Att spela med Özil Villa och Messi tremanna anfall skulle vara det dödligaste jag någonsin har sett. Men det är onödigt och diskutera det nu för att han kommer vara en Real spelare måånga år men det var bara en tanke.Om jag ska vara ärlig så visste jag inte så mycket om Özil men under VM såg jag storheten i honom, visst många gör ett bra Vm men sen så floppar dem. Men att efter Osasuna och Ajax oh herre min skapare han överglänste Ronaldo, Higuain m.m 10 gånger om.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-09-17 22:06
Alfredo di Zidano.

Ja, man kan tycka att det är märkligt att Guardiola tackade nej till Özil med tanke på att han skulle passa in perfekt in i Barcelona. Men när man analyserar varför Guardiola tackade nej till honom så är det inte lika märkligt.

Özil är beroende av en kreativ roll. Man kan inte stänga en spelare som Özil i ett fack och begränsa hans kreativitet. I Barcelona skulle han inte peta någon av våra kreativa spelare och han är inte i närheten av den spelare som Iniesta är.

Hade Özil spelat i Barcelona så hade han suttit på bänken och väntat på att någon av våra kreativa spelare blir skadade. Vilket kommer att hända. Men man har inte en spelare som Özil på bänken.
Barcelona appleseed
2010-09-17 21:15
Tack Mojito - Culé och A.Gaudi för att ni ger mig hopp om Barcelonas supportrar och kan diskutera som människor. Alla andra vägrar inse att klubben gjort något fel vilket omöjliggjort en diskussion.

Ja, Cesc har även han tappat mycket respekt hos mig efter denna sommar. Han hade kunnat hantera detta mycket, mycket snyggare. Jag har dock förståelse för hans inre slitningar mellan Barca och Arsenal. Men det är skillnad, och SKA vara skillnad, på vad man säger och vad man känner.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-17 21:15
Hetfield -Som Madridista så hatar jag Messi. Hata eller älska, spelar ingen roll, ingen i världen kan neka Messis storhet och den fotbollsspelaren han är. Nekar man det så har man inget med fotboll och göra, då borde man satsa på tennis eller curling istället.


Ja, jag pratar fotboll 24/7 på min vardagar och helger. Jag pratar även fotboll när jag har sex, jag vet att det låter konstigt och överdrivet men det har hänt tro det eller ej men hon håller på Barca, och med lite analyser och debatter så accepterade jag att Pep tackade nej. Men annars så tycker jag att Pep gjorde ett märkligt val där. Liksom han tackade ja till Zlatan och man behöver inte vara ett geni för att förstå att Zlatan inte passar barca medans Özil skulle höja barca och är en spelare som passar in i systemet. Men man vet aldrig med Pep.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-17 21:07
Alfredo di Zidano

Varför är Messi hatobjekt, är det för att han är så bra (bara nyfiken)? Man kan inte ogilla Messi, även om man är blå,gul,svart,röd,vit,orange osv.
Lika svårt att ogilla t.ex. Casillas.

Tack och lov att du har accepterat att Pep har tackat nej, det tog en hel del PM och inlägg, men förr eller senare så kom informationen fram.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-17 21:04
Hetfield -


Jag har inte uppmärksammat Özil & Pep historian. Det finns dem som vet bättre än mig om det och det jag får höra från vänster och höger så var det Pep som fuckade ur där och tackade nej. Jag tycker det är tjänstefel att tacka nej till en sådan spelare och talang. Men Pep och hans övergångar är som hund och katt. Jag får väl tacka Pep denna gång och jag står honom en tjänst nu. Först var det Ronaldinho som tog kål på mig, sen kom en viss Messi och hade det vart en Özil efter Messi så hade mitt liv förkortats med 35 år. Mitt hatobjekt Messi har redan sett till att jag har fått vita hårstrå på skallen och en Özil i Barca skulle resultera en saftig hjärtattack. Jag är skyldig Pep en tjänst.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-17 20:59
Alfredo di Zidano

Var det inte du som babblade om att det var "rykten", nu när det passar dig så tackade Pep helt plötsligt nej till Özil?

Lustigt.
Annons: