/spanien/barcelona/forum/14779.aspx/spanien/barcelona/forum/14779.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-08-16 18:46
Jag har delade meningar om vinterfönstrets vara eller icke vara. Av den enkla anledningen att man har möjligheter att köpa in ersättare om någon nyckelspelare skulle vara borta gör att det ibland kan vara välbehövligt.

Å andra sidan, kan jag tycka att ett lag ska rusta upp ordentligt inför en säsong att köp mitt i inte ska behövas.

Sett till Barcelonas situation just nu, så är jag glad att vinterfönstret finns. Som jag tidigare skrev, en värvning á la Albertini är inte helt omöjlig i vinter om det inte händer något under sommaren.
Barcelona ★Sami★
2010-08-16 18:38
Barcelona borde värva Del Nido. En riktig Maffia!
Barcelona Rambla~
2010-08-16 18:37
Ämne: Vinteruppehållet är ....
Det roliga var ju att han fick panik när fick nys om att det ryktades att Maxwell var på ingång.

Han var jobbig, speciellt när man inser att han själv ännu inte hade betalt hela beloppet för Filipe.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-16 18:31
Vinteruppehållet är väl mest om ett lag tappar ett par nyckelspelare så ska de kunna ersätta de.

Rambla

Lendoiro hoppades väl antagligen på att flera klubbar skulle slåss om Filipe, när han insåg att få var intresserade så tänkte han "låt oss mjölka Barcelona".

No thanks brotha.
Barcelona Rambla~
2010-08-16 18:28
petersays

Är helt med på din linje. Stäng fönstret sista juli tom. Vinterfönstret borde absolut slopas helt och hållet.
Barcelona el Maestro!
2010-08-16 18:27
Ämne: Jag delar oron som m....Oj, vad vi kommer att sakna Laportas engagemang kring klubben och hans ständiga inlevelse vid varje vinst och förlust.

Rosell har vi inte sett så mycket av ännu av naturliga skäl då han nyligen tillträtt . Men Laporta var helt hängiven. Han missade väl inte en enda match om han inte var bortrest för att delta på möte eller så.

Kommer ihåg till och med att han anklagades för att han försummade sin familj i samband med skilsmässan. Visa hävdade att han gav all sin till klubben.
Barcelona Rambla~
2010-08-16 18:27
Ämne: Rambla

Äh, Deport....
Ja det kanske hade varit en bra erfarenhet för honom men jag är pissed på Lendoiro hur jävla löjlig och oresonlig han var vid förhandlingarna om Filipe. Han begärde oresonliga summor för honom trots att Filipe bönade och bad att han skulle få gå. Titta nu hur det slutade när han väl fick gå. Lite normalare summor för att uttrycka det milt.
Barcelona petersays
2010-08-16 18:26
Efter gårdagens match i PL satt jag och några kompisar och snackade lite löst om Silly Season och kom egentligen överens om några åsikter.

1. Sommarens transferfönster är för långt. Visst, det är mästerskap varannat år, men ändå. Jag tycker inte att det är ok att ligorna drar igång medan fönstret är öppet. Man borde kunna korta ned det till mitten av augusti och anspassa ligastarten efter det. Känns inte ok att många spelare går ut på plan och fortfarande inte är säkra på var de kommer tillbringa säsongen.

2. Borde man kanske inte skippa vinterns transferfönster helt? Min kompis snackade om att det bara är en ursäkt för rika klubbar att "köpa sig i form". Funkar det inte kan de värva. Klubbarna behöver inte ha framförhållning. Dessutom rycker det sönder lagbyggen. Vore bättre att tvinga dem använda den trupp de startar säsongen med. Alla lag har reserver, ungdomsakademier mm som de kan tillgå om någon a-lagsspelare skadas eller är ur form.

...sedan snackade vi monarki och kom fram till att den som är äldst i landet automatiskt borde bli kung också, men det hör inte hit.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-16 18:21
Rambla

Äh, Deportivo är perfekt för en spelare som Muniesa. De har inga större ambitioner så Muniesa har råd att göra ett par misstag.


Mojito

Det är väl snarare så att Rosell vill göra "debuten" på Camp Nou. Ja, det är lite löjligt, men han vill nog få lite spotlight på sig innan han försvinner in i skuggan igen.
Barcelona Rambla~
2010-08-16 18:14
Depor vill ha antingen Muniesa eller Planas. Båda är vänsterbackar även om Muniesa först och främst är mittback.

Att de bara har mage att komma krypande nu och be om spelare efter fiaskot med Filipe. Fetknoppen Lendoiro ska inte ha någoting att hämta från La Masia.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-16 17:51
Jag delar oron som många har ang avsakanden av spelarköp. Och även att situationen för Caceres och Hleb inte verkar lösas.
Ju längre man väntar med både köp och försäljningar, desto mindre ekonomiskt blir det.
Men klubbarna runt om i världen har nog insett att Barca är bra på att ge bort sina spelare...

Håller med Rambla~ om teorin kring hur Pep resonerar. Både spelidén och det faktum att laget är en mer influerat av la Masia idag gör att det är svårt för spelare utifrån att anpassa sig. Drömmen om Barcelona har de flesta, men verkligheten de möts av är lite annorlunda.

Visst, canteranos i all ära, jag kan förstå Pep som litar på de yngre förmågorna. Men faktum är att de saknar spetskomptensen som krävs för att ha en positiv verkan på laget och matcherna, och om det är för många B-lagsspelare på plan samtidigt känner jag en stor oro. En eller två (i olika lagdelar) kan funka men inte fler.

Till sist ett par tankar kring Rosell. Skulle inte han bli "folkets president"? Hört väldigt lite från honom mer än när han hackat på ekonomin eller Laporta. Som den oppurtunist han är (i mina ögon) valde han också bort att åka till Sevilla. han insåg väl att en förlust låg nära till hands, och ville inte bli förknippad med en motgång...
Barcelona ★Sami★
2010-08-16 17:49
1.70-ligan.

Härligt! Bra nyheter. Vill verkligen inte se Özil i Real Madrid. Özil väntar på Barca:) Det är hans lag.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-16 17:47
Bremens spordirektör går ut och säger att ingenting har hänt sedan man nobbade reals senaste bud.

Dessutom var Özil med på Werder Bremens lagfoto för kommande säsong.
Barcelona el Maestro!
2010-08-16 17:13
Ämne: el Maestro,

Det s....Okej, då är jag med.
Interspelarna tar rubbet.
Messi tar skyttekungmedaljen i turneringen. Han gjorde sammanlagt åtta mål.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-08-16 16:57
el Maestro!

På alla andra står det klubben. På han står det Holland. Det är ändå CL:s bästa spelare som ska utses.

Men så överdrivet kul var det kanske inte.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-16 16:56
el Maestro,

Det stod vilket klubblag alla andra spelare representerade, men på Robben stod det Holland.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-16 16:53
Det är frusterande att det aldrig blir någon värvning. Dagarna går och går. För varje timme minskar chansen att vi kommer signa någon spelare till i sommar.
Rent spontant känns det som att OM klubben hade tänkt värva någon så hade det gjorts tidigare.
Barcelona el Maestro!
2010-08-16 16:51
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Jag förstår inte. Vad är det som är rolig med Arjen Robben?
Han förtjäner väl sin plats!
Barcelona Noissde
2010-08-16 16:45
Vi får inte förlora Özil till skitgänget.. Nu när Fabregas inte kom och Özil mer eller mindre går att få till rea-pris borde man fan klippa till.
Barcelona Unicef
2010-08-16 16:43
Pep har sagt att han inte kommer att använda sig av alla vm spelarna, så att en lr två cantera spelare startar matchen får vi ju räkna med, Absolut tycker jag att vi ska ta chansen på alla titlar vi kan vinna, så även denna, sen om Pep överdriver spelarnas fysiska status lr inte vet ju jag iof inte..
Atlético addeh
2010-08-16 16:39
Ämne: Ämne: Portero....
Fick mig ett gott skratt. :P
Atlético addeh
2010-08-16 16:35
Unicef

Du tycker alltså det är bättre att chansa med spelare från canteran istället för att spela mest bästa möjliga lag? Jag tror Pep ser lite annorlunda på en titel än vad du verkar göra.

Messi kommer till hundra procent spelare från start på lördag, såvitt han inte skadar sig. Jag tror även samtliga av de spanska VM-spelarna kommer vara spelklara på lördag.

I returen kommer bästa möjliga lag starta matchen.
Barcelona joninho__90
2010-08-16 16:35
Ämne: Porteros:

Julio C....
haha kolla hur svt skriver. Arjen Robben (Holland)
Barcelona Unicef
2010-08-16 16:30
En Intressant startelva vore ju att få se Ibra bakom Villa o Bojan På lördag, Thiago Xavi o bakom dem Keita/Oriol, Adriano Milito Pique Alves, Lagom mix med Cantera/a-lags spelare tycker jag. vad tycker ni?
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-16 16:25
Ja du Thiago, det är bara att välja. Dra till England och bryta några ben samtidigt som du spelar för Bolton, eller stanna i Barça och förmodligen få ganska mycket speltid den här säsongen. :)
Barcelona Brunito
2010-08-16 16:14
Vi måste ha en bredare trupp. Iniesta kommer garanterat att gå sönder under säsongen. Även Puyol har blivit mer ömtålig på sistone. Utöver detta, räkna med spelare ur form och spelare som blir avstängda. Det vi behöver är en DMF som kan konkurera med Busquets och en CB som kan hoppa in när Puyol/Piqué är skadade eller avstängda (litar ej 100% på Milito och Abidal är inte klockren som CB). En OMF vore ju också bra men där tror jag att JDS klarar det bra.
Barcelona Messidinho_10
2010-08-16 16:12
Alltså det är ingen fara med vårt lag och absolut inte med vår ordinarie startelva det finns inga som kan ta oss om alla är tillgängliga!!

Hur tror ni Pep ställer upp på lördag? Ibra Villa Messi från start hade varit :P
Peshmerge
2010-08-16 16:09
Rambla

Det är klart han vet om att Özil och Masherano är bra spelare. Men han vill/gör det lättare för sig själv och spelarna i truppen. Han vill att alla ska få spela och samtidigt ge canteranos chansen. men om 1-2 toppspelare värvas in, gör det då inte saken lättare. Då blir det svårare för våra talanger att visa sig och utvecklas samtidigt.

Pep vill driva a-lagets trupp som det ser ut idag. Plus ge chansen till så många talanger han vill och utveckla dem till toppspelare. Som tex Busqe och Pedro är idag. ;)
Barcelona Rambla~
2010-08-16 16:05
Ämne: Rambla

Ok tack fö....
Ge inte upp hoppet, det är två veckor kvar på fönstret. Pep vill nog se mer av talangerna i träning ända fram till slutet av månaden innan han bestämmer sig helt. Rätt vad det är så dyker det kanske upp en värvning när vi minst anar det.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-16 16:04
Ämne: Porteros:

Julio C....
Inter spelarna tar nog hem allt detta år.
Julio Cesar, Lucio, Sneijder och Milito.
Annons: