/spanien/barcelona/forum/14760.aspx/spanien/barcelona/forum/14760.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
10/21/2010 19:11
Barcadinho

Jag hoppas att Rijkaard får ta över Roma, jag orkar inte längre med Ranieris catenaccio fotboll.
Barcelona Barcadinho.
10/21/2010 19:07
På tal om inget nr 2 -

Rijkaard fick sparken igår kväll från Galatasaray. Inga titlar förra säsongen och dålig start på den här säsongen.
Synd att han har misslyckats efter det här sabbatsår som han tog.
Jag hoppades på att han skulle erövra Turkiet/Europa med storm.
Ersättaren är en annan grabb som var i en tur i Barcelona - mr Hagi.

Jag var just på en restaurang och åt mat - enligt en man från Turkiet som jobbar där (vi brukar alltid snacka om fotboll några minuter) så är Rijkaard på väg till Liverpool, enligt rykten i Istambul.
Jag tar det sista med nypa salt, men jag berättar ändå.
AndreD
10/21/2010 19:02
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Co-sign till max. Alla avundsjuka stackare som är ledsna för att Zlatan inte platsade borde läsa det där.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
10/21/2010 18:45
På tal om Messi, hans egoism och att han var anledningen till att Zlatan lämnade som den okunniga madridistan påstår:

Så länge jag minns så gav Messi bort en straff till Zlatan när han hade det som jobbigast och ville att han skulle komma igång med målskyttet igen. Kan bara tänka mig hur Zlatan kände sig helt knäckt där. Att han gör mål på Messis bekostnad.

Zlatan fortsätter smutskasta Pep och Pep i sin tur är inget annan än en mogen och ödmjuk människa. Han erkänner sina fel och försöker inte hamna i ordkrig med en obildad människa som Zlatan. Mourinho hade självklart gjort det, men inte Pep.

Sålänge Messi gör 88 mål på 2 säsonger och fortsätter att göra mål även den här säsongen så får han gärna vara "egoistisk". Förövrigt vann han även assistligan. Denna jäkla egoist.
The Leader
10/21/2010 18:04
Barca4eva, tycker också att diskussionen borde läggas ner. Det där var i alla fall det sista från mig om det här, finns inte mycket mer att säga i fallet och om det finns något kan jag lika bra välja att snacka med någon av mina fyra katter istället (OBS, jämför inte någon med mina djur, menar bara att man kan få ut lika mycket ur en diskussion med mina katter). Så känns det, dessvärre.
Barcelona Barca4eva
10/21/2010 18:03
The Leader

Utan att låta illa tycker jag att diskussionen borde läggas ner...förstod inte varför detta började diskuteras från början men det börjar se illa ut nu =P

Som sagt, vill inte låta negativ.
Barcelona Khazal (- f.d Omarboy)
10/21/2010 17:38
The Leader

Bara att Benzema nämns i sådana sammanhang tycker jag är pinsamt.
The Leader
10/21/2010 17:30
Hetfield, Benzema ÄR inte DÖMD för att ha haft sex med minderårig. Enligt Benzema visste han inte att hon var minderårig, och ni Barca-fans här inne har själv berättat att hon ljög om sin ålder (att hon sedan har varit tyst för att hon har fått pengar, vet jag inget om, ser dock gärna fram emot att läsa om det här).

Benzema har all rätt, juridiskt sett, att sätta på prostituerade i Frankrike.

Den moraliska diskussionen kan du ta någon annanstans, så spara oss den är du gullig. Det jag stört mig på är din så kallade logik för att få dina Barca-kompanjoners påstående att se "rätt" och "logiskt" ut...

Men visst, fortsätt du skämma ut dig.

VIVA BENZEMA! :)
Barcelona el Flaco
10/21/2010 17:26
På tal om inget så höll Luis Enrique en ovanlig förberedelse inför helgens match mot Recreativo de Huelva. Han organiserade så att hela spelartruppen och tränarstaben lirade paintball under gårdagen. Kanske en belöning för lagets fina inledning på säsongen, eller kanske även ett försök att få sina spelare att slappna av. Kul initiativ hur som helst.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
10/21/2010 17:19
The Leader

Benzema HADE sex med en minderårig, men frågan är huruvida han visste att hon var en minderårig eller inte.

Anledningen till att tjejerna/tjejen är tyst (Ribery var med om samma sak) är för att de fick pengar, hon kom även ut i media och sa att hon ljög om åldern. Ja, Ribery och Benzema visste kanske inte att hon var för ung, men de hade sex med en prostituerad.

Äh you know what, jag vet inte ens varför jag bryr mig vart Benzemas penis har varit, han får göra precis som han vill, jag har 0 intresse för hur det går för honom.
Barcelona westinho
10/21/2010 17:17
The Leader

Att han överhuvudtaget är inblandad i detta är pinsamt.
The Leader
10/21/2010 16:59
Hetfield, jag är medveten om att det går det finns skyldiga människor runt om i världen som går fria men det rättfärdigar inte AndreDs & Gabriel_s (och som du verkar hålla med uppenbarligen, kan inte dra någon annan slutsats) påstående att det är "bevisat" att Benzema haft sex med en minderårig.

Förresten, OJ Simpsons är idag i fängelse för en massa saker, bl.a. kidnappning och väpnat rån (dussin åtalspunkter). Fängelset ska han ha som sitt hem i 14-15 år till...

Bara att inse fakta, ni hade fel och om ni vill senare tyckte att Benzema är dömd för det, precis som vissa tyckte MJ var pedofil, får det stå för men kom inte och påstå att det är "bevisat" i det här fallet. För då hade Benzema varit dömd, och nej du har inga bevis på att hans status kommer få honom att bli frikänd.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
10/21/2010 16:47
The Leader

Hur många pedofiler och våldtäktsman går inte fria tack vare teknikaliteter, bara för att man döms oskyldig så betyder det inte att man ÄR oskyldig. Lagen har många kryphål, och är man tillräckligt känd och rik så finns det alltid sätt använda de.
Tror du att alla maffiabossar/mäktiga politiker/kändisar som ställs till svars inte använder skumma metoder för att gå fria? *Host* OJ fucking Simpson...

Men det är klart att hon ljuger om åldern, inte så att hon ska säga : "Hej, jag är 17 år, ge mig pengar så har vi kul...".
The Leader
10/21/2010 16:41
AndreD, tack för att du bekräftar det jag velat få ut av dig. Benzema har inte "bevisats" ha haft sex med en minderårig, utan det kan man först säga OM en domstol (du vet, i den civiliserade delen av världen fungerar det så att man är oskyldig tills motsatsen bevisats) dömer honom för det.

Sen så är det väl bara bra om det så kallade offret erkänt att hon ljög om sin ålder.
Atlético addeh
10/21/2010 16:29
Delarocha

Av det jag har läst är klubben mål att förlänga med Alves, Busquets och Bojan innan årsskiftet, så exakt när det blir av återstår att se.

---

Nu när Xavi inte finns tillgänglig mot Zaragoza hoppas jag Pep tar sig i kragen och låter Thiago få speltid. Grabben behöver det.
Barcelona Barca4eva
10/21/2010 16:29
AndreD

Har också för mig att den prostituerade erkände att hon ljög om åldern.
AndreD
10/21/2010 16:26
The Leader, båda två har erkännt, Ribery och Benzema, har jag för mig. Men de säger att den prostituerade ljög om sin ålder.

Jag hittade ingen bättre källa, om du nu "glömde" läsa det sista.
The Leader
10/21/2010 15:46
AndreD, du har alltså inte förstått skillnaden mellan anklagelser och att något faktiskt bevisats. Tragiskt!

Frågan är om ni bara vill provocera eller om ni har insiderinformation.
AndreD
10/21/2010 15:43
The Leader, har du levt under en sten den senaste tiden? Den nyheten har i stort sett varit den största denna månaden.

(Googlade och hittade ingen bättre källa, men det finns många. Googla själv.)
The Leader
10/21/2010 15:36
Gabriel_, ser fram emot en källa till följande påstående "vad som däremot är bevisat är att er egna spelare Karim Benzema köper sex av minderåriga lyxprostituerade".

Delarocha, det har vad jag läst inte kommit något nytt sedan början av september då FCB sa att en av deras mål inom tre månader är att förlänga kontraktet med Alves:

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/09/01/n100901112675.html
Barcelona westinho
10/21/2010 15:33
Varför låter man inte Xavi vila när han är skadad? Han fick spela mot Valencia och utgå pga smärta. Han fick spela mot Köpenhamn och får nu stå över helgens match. Låt honom rehabilitera sig innan han spelar, SÅ beroende av honom är vi inte.
Barcelona westinho
10/21/2010 15:20
Många var oroliga över Mascheranos passningsspel när han värvades. Även jag var lite osäker faktiskt, men nu ser man att osäkerheten var obefogad. Han har faktiskt bra passningsspel, slår bra krossbollar och har kraft i sina passningar. Han hanterar även tiki taka spelet bra.

Älskar också att han spelar hårt. I början drog han på sig varningar varje gång han tacklade, men nu har han lärt sig. Hade nog föredragit honom framför Busquets om vi möter engelskt motstånd.

Väldigt nöjd med Mascherano faktiskt, tycker han borde få starta lika många matcher som Busquets.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
10/21/2010 15:19
Hetfield- Megan Fox is a dude

I agree. Men klokt eller inte så är det ändå en spännande tanke. Jag är dessutom övertygad om att klubben är medveten om hans frispråkighet, därmed tror jag att han kommer bli tillsagd att tona ner lite om han nu blir anställd. Sen kan man nog inte tämja Stoichkov helt, utan vi kommer få läsa ett o annat från hans mun.
Delarocha
10/21/2010 14:07
När fan ska Alves skriva på ett nytt kontrakt?
Delarocha
10/21/2010 13:37
Dock är en person som uttalar sig att han vill spy bara han hör Real Madrid nämnas alltid välkommen :) Stoichkov är en rolig filur.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
10/21/2010 13:35
Är det verkligen så klokt att "värva" Stoichkov?
Härlig person? Ja.
Världens skarpaste person? Nej.
Det känns lite som att man gamblar, Stoichkov är inte den typen som tänker två gånger innan han säger något.

-------

Äh, som sagt, jag är inte ett dugg nöjd med gårdagens match men faktum kvarstår att om en spelare som Villa kommer igång så höjer sig laget flera snäpp.
elbraco
10/21/2010 13:00
Själv hoppas jag att Stoichkov blir presschef. Det tror jag katalanerna hade älskat.
Delarocha
10/21/2010 12:59
Alltså, det är före detta allsvenska profiler som är en del av FCK. Visst, Wiland, Antonsson och Wendt var väl bra i Allsvenskan. Men det var ju inte direkt några storstjärnor eller stora profiler.
Barcelonistas
10/21/2010 12:54
delarocha

ja håller me fck är ett brögäng de ska inte ta till 93 min för att stänga matchen. men som ja sakt tidigare vi missar för många chanser, vi borde haft en 3-0 ledning i första halvlek.
Barcelona NoGo™ - Krkic #9
10/21/2010 12:52
Delarocha /

Ja håller med, satt o var förbannad i princip hela matchen , ska det vara så svårt att sätta chanserna och stänga matchen?! Inte första matchen den här säsongen där det är samma visa. Det är oerhört irriterande.
Annons: