/spanien/barcelona/forum/14730.aspx/spanien/barcelona/forum/14730.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2010-06-09 15:03
Barca!

Man ska självklart få kritisera Pep, han är inte immun. Jag tycker personligen att ingen är större än klubben, den dagen Messi väljer att bli "larger than life" och struntar i vad som är bäst för laget så SKA Pep bänka honom.

Busquets startar för att han är bättre som pivote än Yaya, med Busquets så flyter spelet bättre än Yaya som gärna vill drälla med bollen. En pivote ska stoppa motståndaren och passa bollen till en kreatör, därför är Busquets bättre.
Silthrim
2010-06-09 15:00
Läste om att Yaya Toure närmar sig City , så då lär det nog inte bli någon Cesc denna säsong eller ?
Barcelona Mojito
2010-06-09 14:57
Konspirationsteorierna härjar på les Rambles...

Tourés dåliga höstform och hans undermåliga insats i Afrikanska Mästerskapen tillsammmans med en gnällande agent har gjort att han inte förtjänat någon större speltid.

Hade han varit man i stället för mus hade han knipit igen käften på sin agent och kämpat för att återta startplatsen.

Självklart diksriminerar Pep de spelare som inte kommer från katalonien eller de egna leden, det är därför han bänkade Zlatan på slutet och lät bojan spela, samtidigt som Henry bänkandes till förmån för Pedro. Det handlade inte om form eller insatser.

Att Pep sen vill förlänga kontrakten med Keite och Alves är bara en rökridå för att han ska kunna fortsätta sin diskriminering i det tysta.

Så tror jag det ligger till i alla fall...
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 14:56
Hetfield

Sluta nu, ingen kritiserar Pep. Man får väl kommentera och säga vad man tycker om vissa beslut, det är väl det forum är till för? Man kan inte hålla med om allting, eller tycker du Pep är Gud som inte kan göra något fel? Tycker ditt inlägg var "oerhört lustigt".
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 14:55
"Med Etoo denna säsongen så skulle vi vunnit mot inter utan tvekan"

Med all respekt, så har du ingen aning om vi hade vunnit mot Inter eller ej med Eto'o kvar i klubben.

Angående Busi vs Yaya så tror jag att Peps ansvar och kärlek till sitt FC Barcelona vida överstiger en eventuell extra "kick" han skulle få genom att spela Busquets istället för Touré.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 14:53
Jag tycker att det är oerhört lustigt att vissa av er kritiserar Pep för att han bänkar Yaya när han är tränare i världens bästa klubblag och när han träffar spelarna i stort sätt varje dag.

Oerhört lustigt.
Barcelona lameG^
2010-06-09 14:50
aa det verkar ju som att han gör de. Med Etoo denna säsongen så skulle vi vunnit mot inter utan tvekan. Han gjorde det denna säsongen och kommer göra det nästa om han fortsätter att favorisera spelare.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 14:44
lameG^//

Let me get this straight, du tror alltså på allvar att Pep skulle riskera hela Barcelonas säsong med titlar och allt för att få en lite extra "kick" av att spela en extra katalan i startelvan istället för en spelare som han egentligen tycker är mycket bättre?!
Barcelona lameG^
2010-06-09 14:38
El Kaiser

Är du blind eller. Såklart han spelar med Busquets pga att han är Katalan. Vad annars? Toure är top 3 bästa defensiva mittfältare.
-------------------------------------------------

Vi måste börja sälja. Bort med Chyg och in med med Muniesa. Istället för att värva en högerback så satsa på Bartra eller Dalmau. Låt Marquez stanna ytterligare 1 säsong till om han accepterar att vara 4:e val.

Hleb,Caceres,K9 tror jag inte kommer spela i barca längre. Både Benfica och Fiorentina tycker att K9 inte räcker till så vad ska vi ha honom till? Hellre satsa på Rochina än K9.

Lämnar Ibra så tror jag det står mellan 3 spelare. Cesc,Silva,Torres.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-06-09 14:35
Ämne: Pep kanske är en bra....
Så har jag också tyckt om Pep. Vi hade världens bästa målskytt som gav allt för Barcelona kämpade som fan gav aldrig upp och man tror att han va katalan. Största missen någonsin att sälja Eto´o och nu är de Toures tur.

Jag vet att vi har haft fler diskussioner om Eto´o, men jag vill bara säga en sak om honom. Fyfan va dåligt behandlad han blev av Barcelona sista månaden i klubben. Man såg på killens ansiktsuttryck att han älskade klubben och gav allt. Vilekn moral.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 14:29
Varför ska Pep garantera någon speltid? Speltid är väl något man förtjänar? Messi eller xavi garanteras ingen speltid utan dom förtjänar den. Om Pep med all sin enorma fotbollskunskap och som dessutom ser både Busquets och Yaya i träning varje dag gör bedömningen att Barça blir ett starkare lag med Busquets än Yaya så är det förmodligen så det är.

Varför skulle han annars spela med Busquets istället för Touré? Och kom inte med skitsnacket "Busquets är katalan och därför spelar han" för ingen kan väl tro att Pep är så jävla dum.
Barcelona lameG^
2010-06-09 14:28
Pep kanske är en bra tränare. Men det dåliga med honom är att han alltid ska favorisera sina spelare. Busquets är bra men inte värd en startplats. Samma med Etoo. Tror inte på det han säger om att han bara vill ha en centertank i laget. Han hade något emot Etoo och det måste alla här erkänna.

Så jävla dåligt av Pep om Yaya lämnar.
adil,
2010-06-09 14:01
¡Barça! - Crèma Catalana

Precis, det är liksom idealiskt att ha både Yaya och Busquets att tillgå. Det blir inte bättre än så. Alltså är det bästa man kan göra att garantera Yaya sin plats i startelvan för LAGETS skull.

What the f*ck is the problem?

Men men, jag antar att det inte är någon större idé att fortsätta älta "situation Yaya" då han redan är bestämd för flytt till PL. Demonstration från culesen i Katalonien nere vid Camp Nou i sådant fall!

Mycket synd.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 13:51
adil

Det är precis så mina tankar går, nu har vi ingen reserv om Busi blir skadad. Hade Yaya varit ordinarie, så hade vi alltid haft Busi där att hoppa in då och då.. Jag fattar verkligen inte hur man tänker här.
adil,
2010-06-09 13:48
Alltså, varför Pep, varför kan du inte garantera Yaya speltiden han vill ha. Alla parter förlorar på detta agerande, ja förutom Busquets själv då. Det är bättre för laget att låta över Yaya startplatsen och ha en mer än fullgod ersättare på bänken i Busquets, än att låta Yaya gå och stå där med bara Busi och någon ny orutinerad talang i Busis ålder, som ändå aldrig kommer kunna peta Busquets.

Om laget går före spelarna borde han ju låta Yaya vara startspelare och sluta envisas med Busquets. Vi är inte sämre med Yaya, det är ett faktum. Blicka bara tillbaka mot 08/09.

Tycker det börjar bli dags för demonstration från fansen, som i fallet Eto'o vilket fick Pep att ändra sig och kameruanen att stanna. ;D

Ska tillägga att jag själv inte alls har något emot att Busquets startar. Det bästa vore om Yaya kunde acceptera sin nuvarande roll och stanna, men icke.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 13:38
Mojito

Förlåt men var skrev jag att Pep ska LOVA honom en viss speltid.. Ifall han spelar bra (vilket han gjort, oftast t.om bättre än busi enligt de flesta) så ska han självklart spela som alla andra spelare.. Men får man inte speltid även om man presterar riktigt bra, match efter match, ja då är det något som är fel. Självklart vill man lämna då och få mer speltid någon annanstans. Så jag säger det igen, det är upp Pep
Barcelona Mojito
2010-06-09 13:23
!Barca!

Det kommer aldrig hända att Pep eller Barca går ut och lovar en viss speltid till någon spelare.

När en spelares agent även gnäller i pressen, då är måttet rågat. Vill Toure vara kvar i Barcalona så får han acceptera den speltiden han får.

Samma sak med Zlatan. Raiola gick ut och menade att man borde besöka mentalsjukhus om man inte spelade med en så dyr värvning. Nu är han också på väg ut.

Laget och spelidén går alltså före spelarna, och så kommer det att vara så länge Pep är tränare.
Han vill ha spelare som är engagerade för lagets bästa primärt.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 13:11
Hyder

Jag köper inte det där en sekund. Om han vill ha honom kvar lika mycket som vi vill, varför spelar han inte honom oftare? Onödigt att ha en så pass bra spelare som reserv. Det är väl självkart att en spelare av Yayas kaliber vill spela mer, inget konstigt med det. Så självklart är det upp till Pep om Yaya kommer lämna eller inte.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 13:07
Nu ska man inte tro på allt man hör, men när flera källor rapporterar om samma sak (främst spanska) så kan det ligga lite sanning bland lögnerna.

Om man kan få 470 miljoner så kan man gå från det här utan en större förlust, då sparar man dessutom på hans enorma lön, så om man vill sälja så är det i år man ska göra det, inte nästa år.
Barcelona Mojito
2010-06-09 13:05
Idag skriver Pedro på ett nytt kontrakt och i samma veva kommer Xavi att förlänga till 2016.

Ved det gäller Xavis kontrakt så gäller de 2 sista åren endast om han spelar minst 50% av matcherna 2013 & 2014. Utköpsklausul? 80 miljoner Euro.
Barcelona Criff
2010-06-09 12:39
Pierre El Rey - Mejor Club de Europa del siglo XX,
Svårt att stänga av just den användaren då, precis som man gör på alla andra öppna forum på SF..
Real Madrid Pierre El Rey - Mejor Club de Europa del siglo XX
2010-06-09 12:15
elbraco//


Eller så är det stängt för att vissa går in och skriver saker som inte är tillåtna?

Var det något speciellt du hade tänkt att skriva så kan du lika gärna skriva det här eller PM:a mig=)
Barcelona Hyder
2010-06-09 11:56
Pep.G och ¡Barça! - Crèma Catalana

Ni verkar inte förstå situationen rätt. Hade Pep själv fått vara med i den där omröstningen så hade han också röstat NEJ precis som den stora majoriteten av Barça-fansen. Han vill ha kvar Yaya lika mycket som vi fans vill. Så en gång för alla: det är Touré som väljer att lämna om så blir fallet, det är inte Pep som tvingar bort honom. Om Yaya känner sig olycklig med sin situation samtidigt som Pep inte kan försäkra honom om en bofast plats i startelvan, då väljer ivorianen att lämna. Rätt eller fel kan diskuteras men visst svider det likväl om han lämnar. Men att skylla det här på Pep är bara barnsligt och att tro att denna situation är likvärdig den med Eto'o är likaså ett tunnelseende utan dess like.
elbraco
2010-06-09 11:32
Ämne: oj, varför gick jag ....
dom har inte öppet under silly season pga att för många skulle gå lös på deras köpelag ala 12 åring på FM manér....
Barcelona Smogen
2010-06-09 11:30
oj, varför gick jag in och läste på puertan för...men konstigt att inte deras forum är öppet.
Barcelona Smogen
2010-06-09 11:20
¡Barça! - Crèma Catalana

ja, det är lite galet att 91% vill att han stannar.
Barcelona Pep.G
2010-06-09 11:10
¡Barça! - Crèma Catalana

Klart inte, men jag skyller det på att Pep saknar rutin. Det kommer.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 11:01
Smogen

Och ändå så kommer Yaya att lämna.. Varför? Kan det verkligen vara så att en man har rätt (Pep) och resten av barca fansen har fel..
Barcelona Smogen
2010-06-09 10:42
El mundo deportivo har en undersökning om man ska sälja Toure eller inte...en sida leder överlägset...
Barcelona ★Sami★
2010-06-09 10:42
¡Barça! - Crèma Catalana
Självklart finns det andra alternativ. Vi får helt enkelt se och vänta vad som händer med Zlatan. Mycket rykten om Zlatan. Guardiola borde ta ett snack med Zlatan och kolla vad han vill. Stanna eller lämna.
Annons: