/spanien/barcelona/forum/1473.aspx/spanien/barcelona/forum/1473.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Vlom
5/28/2016 02:21
Tydligen så verkar Messi vara skadad...
Barcelona Santiago Cazorla
5/28/2016 01:51
Tycker faktiskt Higuain har varit rätt bra för landslaget trots hans tendens att bränna jättelägen. Har fortsatt svårt för Di Maria och deras mittfält dock.
Vlom
5/28/2016 01:49
Messi's läckra genomskärare till Di Maria.
Vlom
5/28/2016 01:34
Higuains 1-0 mål vs. Honduras
Vlom
5/28/2016 01:33
Snyggt mål från Higuain, det måste man medge.
Barcelona Gabriel
5/28/2016 01:32
Jäklar vad snyggt Higuain gjorde det. Varför gjorde han inte så i VM finalen?
Vlom
5/28/2016 01:28
Jäkligt synd att Di Maria ständigt bränner chanser efter att Messi levererar läckra passningar till honom...
Barcelona Davids3
5/28/2016 01:11
Vart har ni fått det ifrån att Halilovic har dålig attityd? Är Neymars attityd bättre ? Jag kan lova er, ni hade fått se en helt annan Neymar attityd-mässigt om det inte vore för att Messi spelar i laget. Skulle vi börja skeppa iväg spelare helt och helt utefter attityd så skulle Neymar vara först ut, enligt mig.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
5/28/2016 01:08
@Vlom:


Tack..
Vlom
5/28/2016 01:07
Messi och Mascherano finns med i startelvan mot Honduras.

Matchen har gått i 5 minuter, men ni kan hitta matchen via länktipset.
Barcelona barca show
5/28/2016 00:37
Jag satt och tänkte på att vi är i behov av en duktig anfallare som kan hoppa in och även konkurrera lite. Då vi är allt för tunna där och munir inte håller. Vad sägs om hulk han hade passat oss galant och kan spela på kanten och mitten. Fina fötter stark som en oxe och teknisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
5/28/2016 00:19
Himne del Barcelona

I minsta medgång så vill man göra sig av med en framtida Baloon D'or vinnare och det hela blir inte bättre när man nämner spelare som Nolito som redan är 30 och Reus som är gjord av glas som potentiella ersätta till Neymar.

Så man vill alltså göra sig av med Neymar om ett par år och då räknar jag med att Suarez är borta och med en åldrande Messi.. Smart! Vissa härinne tänker lika långsiktigt som Lucho dvs noll långsiktighet.
Barcelona Xaviesta
5/28/2016 00:14
Himne del Barcelona Det inlägget skriver jag under på med en bläckdoppad fjäder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
5/27/2016 23:48
Man orkar inte ens bli irriterad längre när det pågår diskussioner om att Barcelona borde sälja Neymar som är en av fotbollsvärldens överlägset mest intressanta spelare som redan har uppnått enormt mycket och som fortfarande kommer att kunna ta ytterligare kliv, vilket han gjort den här säsongen även om andra halvan såklart inte var lika bra som när han ett tag stod ensam på toppen och tittade ner.

Numera blir man bara nerstämd av att höra skiten då det påminner en om hur sjuk fotbollsvärlden är. Långsiktighet är inget som tycks existera utan så fort minsta motgång eller nedåtgående trend så ska helst alla avgå eller säljas. Spelare som en gång har hyllats som gudar är inte värda att andas luft längre och ska kastas i papperskorgen. Om en spelare däremot skulle byta klubb till en rival eller i fel läge anses det som ett stort svek mot klubben och fansen. Hur kan han bara göra så? Vilken jävla svikare! Det gäller alltså endast i den ena riktningen - fansen kan ändra inställning från en vecka till en annan. Det finns inget tålamod överhuvudtaget, vilket är sorgligt.

Det hade varit en sak om det vimlade av spelare som på såväl kort som lång sikt hade kunnat gå in och göra det lika bra som eller bättre än Neymar har gjort det de två senaste säsongerna. Men det gör det ju inte. Det är ju bara någon slags naiv vanföreställning om att något nytt och spännande alltid måste vara bättre än det man redan har. Att sälja Neymar i det här läget skulle mycket väl kunna bli ett av fotbollshistoriens allra mest korkade beslut.
Barcelona Gabriel
5/27/2016 22:40
Lion24

Du får det att låta som en bagatell och en enkel grej att sälja Neymar just like that. Fine, vi säljer honom för utköpsklausulen. Bara en enkel sak, hur glad tror du en sån som Messi exempelvis lär bli om vi skulle sälja en av hans 2 lekkamrater? Messi har knappast tidigare varit rädd för att hinta om något annat än kärlek för ledningen, hur tror du han lär reagera om ledningen väljer att sälja Neymar då? Hur många år gick inte Messi och delade ett anfall med två anfallskollegor under hans egna kvalitée? Nu är förvisso ingen på Messis nivå vad gäller kvalitée men Suarez och Neymar är det närmsta man kan komma, det kunde man knappast säga om Alexis och Pedro.

Och allt detta i samma veva som Pep valt att dra till City. Ska vi gissa på att det går ca 10 minuter innan Pep ringer till Messi och frågar om han fortfarande är lycklig och trivs i Barcelona med hur saker och ting fungerar. Min gissning är att säljer man Neymar redan nu så förlorar man Messi också. Det lär bli starka reaktioner från alla i laget, inte bara från Messi. Tror knappast att de andra i laget vill se Neymar försvinna och de lär se det som ett tecken på att ledningen prioriterar de ekonomiska före det sportsliga.

Sen tycker jag att du är lite väl hård mot Neymar. Jag har också varit irriterad på honom till och från men vad fan det har jag varit på varenda Barça spelare någon gång. Sanningen är den att alla fotbollsspelare hamnar i svackor emellanåt. Det var inte allt för längesen hela forumet hatade Piqué för att han inte hade fokus på rätt saker och leverarade dåligt. Vi snackar om pokerkvällar, resor till andra länder med Shakira och bråk med parkeringvakter samtidigt som hans prestationer på plan var under all kritik. Då var man inte nådiga mot honom här inne, jag var en av dem som slog mig på bröstet och påstod mig själv veta bäst minsann.

"Piqué är slut och en diva, han har vunnit allt och lite mer därtill. Han har en superstjärna som fru och han prioriterar helt andra saker än fotbollen. Han vill leva livet nu. Dags o göra sig av med honom" - nästan varenda kotte här inne skrev under på det här ink mig själv. Hur ser det nu ut då? Piqué har spelat upp sig rejält och även om han inte är felfri så är man jävligt långdragen om man inte kan se att han spelat upp sig och återigen blivit vår bästa mittback. Just nu är Piqué grym igen. Min poäng är, ta det lite lugnt med Neymar.

Ja det är mycket som stör runt omkring med Neymar och hela hans entourage men min känsla är att man vinner så mycket mer på att ha honom i laget än på att inte ha honom. Sen tror inte jag heller på att Neymar kommer att bli en legend i klubben och lira här i 10 år. Men att sälja honom nu skriver jag inte under på över huvud taget, det är inte rätt läge för det. Som jag sa, man kan fortfarande få ut mer fotboll av Neymar och med det också mer glädje. När stunden är rätt för en försäljning så kan man re-visit that remark.
Barcelona Junta Dimision
5/27/2016 22:10
Nästa säsongs tröjor.
Barcelona WalterWhite
5/27/2016 22:03
@neymar JR:


Halilovic spelar just nu i skrivande stund och skiner som bara den. Lägger fina assists och drar bollen 40-50 meter.

Han kommer aldrig mer återvända till Barcelona. Max 1-2 år i Valencia och sedan säljs han till en riktig storklubb som etablerade stjärna. Då försvinner buy-back också.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
5/27/2016 21:41
@Barca Barca:Sjukt att ledningen inte inser hur allvarligt det är. Vi liknar real mer och mer och det är sjukt sorgligt.
Barcelona neymar JR
5/27/2016 21:17
Rashford är en riktigt intressant talang, brukar vara den som hånar engelska s.k talanger men det är något med den här grabben. Kan man knuta till sig honom och redan ha suarez ersättare i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
5/27/2016 21:16
@Rambla~:

Är det verkligen fel av Valencia att kräva så mycket som möjligt i transfersumma för sina bästa spelare?
Barcelona Rambla~
5/27/2016 21:07
Hut fan kan man sälja spelare till Valencia? Idioter! Minns när Villa skulle hit, då var det cash straight up som gällde och inget annat, givetvis till överpris. Ja, även Marlboro krånglade de med och drog ut på det. Klausulen eller no deal. Usch, blir irriterad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
5/27/2016 20:56
Ny bakgrundsbild:
Barcelona Neymar N11
5/27/2016 20:33
Pelé: 'If I could choose today, I'd play for FC Barcelona'. ow.ly/PQ44300F5vu Mannen är på rätt spår igen ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
5/27/2016 19:44
Helt sanslöst vad underskattad Pique är av många fortfarande. Är väl egentligen inte någon mittback som har varit bättre de två senaste säsongerna och har inte alltid den mest tacksamma uppgiften heller. Visst har han gjort några misstag men säg mig en mittback som aldrig gör misstag?
Barcelona Lion24
5/27/2016 18:15
@neymar JR:


Jag garanterar dig att Piqué är den spelare som gör flest misstag som leder till flest tappade poäng. Det är en g a r a n t i. Inte ens Mathieu har så dåliga siffror som Piqué. Om man studerar Piqué en hel match, utan att kolla på Messi, bollen eller nån annan, bara Piqué, då kommer man få se den ''riktiga'' Piqué. När säsongen börjar i augusti, studera Piqué hela tiden i 90 minuter och du kommer få se.
Barcelona Lion24
5/27/2016 18:15
@Gabriel:Jag är mycket välinformerad om Reus skadesituation i Dortmund de senaste åren. Men ingenting säger till mig att Reus kommer vara lika skadebenägen i Barca (om han skulle komma) som han har varit i Dortmund. Skador kan ha alla möjliga orsaker, ibland har det inga men man kan minska risken för att bli skadad. Till och med vädret har en påverkan på skador/muskler. Sen så är klubbens läkarteam extremt viktiga och på den punkten känner jag inte att Dortmund är en av de bättre. Om han är skadad så har vi en fantastisk spelare i Nolito som ersätter istället. Det är väl inte en sån försämring? Det viktiga är att vi får bort spelare som tänker på andra saker än fotboll.
Barcelona Vampíro
5/27/2016 18:13
En intervju med Abidals läkare från april 2013, strax efter hans comeback. Hans läkare säger alltså att han är fit for fight. Barcelonas läkarteam tycke att han kunde fortsätta spela fotboll likaså Monaco, Olympiakos och det franska landslaget. Det var ledningen som valde att inte fullfölja sitt löfte vilket sedmera hade en stor impact i spelargruppen. Relationen till styrelsen är långt ifrån det bästa efter det horribla beslutet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
5/27/2016 17:57
@Vampíro:

Han spelade dessutom VM-kval för Frankrike efter han kom tillbaka.

neymar JR

Risken var större för vadå? Tror du att tumörer kan återkomma från att spela fotboll?
Barcelona Vampíro
5/27/2016 17:20
Fel! Abidal spelade i Monaco en säsong och sen i Olympiakos en halv säsong. Så nej han lade inte av sex månader senare. Vilken läkare avrådde honom från att fortsätta spela? Konstigt då två nya klubbar var villiga att signa honom efter lyckade läkarkontroller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
5/27/2016 17:19
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Ja må ta i just nu, men ja känner precis samma sak som dig, att i Real ploppar det upp egen produkt på plan mer än vad det gör hos oss nu för tiden. Lucas Vasquez, Jese och även Mayoral har fått chansen under Zidane. Jag blir allt mer orolig hur B-laget sköts och rapporter om att Gerard i B-laget inte alls spelar samma fotboll som spelas i andra ungdomslagen i klubben. Fysik prioriteras mer än teknik. Spelare som Grimaldo borde inte skeppas iväg innan han testats på Camp Nou, och nu verkar det som att Samper som såg oerhört spännande ut verkar lånas ut, Halilovic lånades ut och nu kommer han antagligen säljas. När har vi egentligen lånat ut B-lags spelare ? Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Pedro, Busquets lånades aldrig ut. Bojan fick chansen i A-laget, tyvärr gick det inte så bra för honom men han fick testas på den stora scenen innan man beslutade att släppa iväg honom. Cuenca, Tello fick även chansen. Thiagos historia behöver vi inte gå in på då alla vet vad vi tycker om hur den egentligen slutade. Ogillar hur klubben sköts nu för tiden, La Masia producerar men tas inte på allvar. B-lags tränare tänker på sin egen karriär före ungdomarnas, resultatet har varit att man värvar till B-laget för att på kort sikt ge resultat, allt för att tränarna ska få ett namn som ekar ute o Europa och lämnar så fort ett bättre erbjudande kommer och knackar på dörren, precis som Eusebio, Gerard verkar ha samma mål, prestera bra i B-laget på bekostnad av ungdomarna som väntar på sin tur från ungdomslagen för att sen ge sig av till ett lag som befinner sig i högre divisioner/La liga, möjligen PL/championship där det finns stora pengar. Ledningen har egentligen ingen plan för La Masia...tyvärr.
Annons: