/spanien/barcelona/forum/14722.aspx/spanien/barcelona/forum/14722.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Wellington
2010-07-13 15:25
Är det någon som kan förklara för mig om det finns något samband mellan att barcelona sägs ha mycket skulder och att de är en medlemsägd klubb? är det inte så att en medlemsägd klubb inte behöver betala ränta?

Kan någon förklara detta för mig så skulle jag bli mycket glad. :)
Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:21
Ämne: Fattar inte varför I....
50 miljoner olje-eruos till Barça och de får gärna övertala honom så som jag ser det. :)
Barcelona san Andrés
2010-07-13 15:21
elbraco

Håller med till 100 %. Är övertygad om att Zlatan skulle kunna göra succé i PL. Där skulle hans fysik komma till användning, inte som det är i La liga. Här får han ju frispark mot sig när backarna springer in i honom och ramlar.
elbraco
2010-07-13 15:19
Fattar inte varför Ibra inte har funderat på att spela i PL innan, han är ju den perfekte spelartypen där, likt Drogba. EN fysisk liga där hans tekniska kunskaper lätt skulle göra han till en populär spelare.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-13 15:18
Chlichy #22

"Och jag ser inte det som Fabregas skyldighet att få Barcelonas spelare att respektera Arsenals beslut."

Fair enough, men tror du själv att Barça-spelarna hade börjat med detta tjat om Cesc tydligt sagt "jag vill stanna i Arsenal". Jag tror inte det. Som jag ser det så bottnar mycket av alla olika rykten och spekulationer av att Cesc själv knappt säger ett skit. Och när han väl pratar så är det han säger extremt kryptiskt och tvetydigt. Jag håller med dig till en viss del, det är inte Cescs ansvar men han skulle lätt kunna få ett slut på denna segdragna historia, om han ville dvs.

Jag tror att han vill gå men han vet att det är en komplicerad transfer som kanske inte blir av och att han kanske blir kvar i London och därför vill han inte bränna några broar i Arsenal. Annars, med risk för att bli tjatig, varför avlsutar han inte denna diskusionen?
Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:17
Ah, det är som ljuv musik när man läser. Tack Pep!
elbraco
2010-07-13 15:15
Ämne: elbraco

Han syfta....
ahh, det blev lite tvåtydigt ;)
Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:14
Mojito

Precis som Iniesta själv nu sagt.


Meanwhile, Iniesta has ruled out the possiblity of a move to the Premier League at any stage soon.

"It's a league I love to watch, but I never have any intention of leaving Barcelona," he said.

"It's a dream of mine to play at Old Trafford - but as a Barcelona player and nothing else. I hope I stay for my whole career."
Real Madrid Alex.K
2010-07-13 15:13
elbraco

Han syftar nog på Fabregas.
Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:10
"hysteriska höns"

Heheheh
elbraco
2010-07-13 15:09
Ämne: "Om Messi skull....
Skrev du just att många inte vill ha Messi i Barcelona?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-07-13 15:09
farbror Bosse

Då tror jag Messi hade sagt det han alltid sagt;

"Jag är lycklig i Barcelona och kan inte tänka mig att spela för någon annan klubb någonsin"

Cesc säger däremot;

"Jag kommer att återvända till Barcelona någon gång i framtiden"

Lite skillnad??? Eller???

Dessutom så är det ju Cesc som hintat att han vill till Barca, det är ju där kommentarerna från Piqué etc kommer ifrån. Det är också på dessa grunder som Barcelona agerat och vill köpa honom.

Och förresten är det illegalt eller inte?
Du verkar inte vara överens med dig själv nämligen.

och om du nu inte visste det sen innan så är det så i ALLA transfers att klubben kollar med agenten eller spelarens representanter om det finns något intresse för en övergång. Finns det inte det brukar inte klubben buda på spelaren i fråga. Om detta är ett övergrepp på UEFAs regelverk eller "inte illegalt" får du tolka själv, men du kan vara rätt säker på att din egen klubb även gjort detta...
Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:09
"Om Messi skulle dra till Inter då? Hur skulle ni reagera?"


Jag skulle inte ligga sömnlös precis. Du kanske har missat att många här inte ens vill ha honom till Barcelona. Det är mest kidsen som drömmer om det.
Barcelona el Flaco
2010-07-13 15:08
Intervju med Iniesta i länktipset från idag. Han berättar bl.a. att VM-segern har motiverat honom att fortsätta vinna, i första hand då med klubblaget.

Andrés säger även att han blev lycklig över att se folket vara så lyckliga över triumfen i Sydafrika och berättar även om sin hyllning till den avlidne Dani Jarque i samband med segermålet igår: "Det var rätt ögonblick att hylla en god människa och en god vän som Dani var".
tarrak
2010-07-13 15:07
Farbror Bosse

Well, din jämförelse med Figo haltar rejält då ilskan enbart var vänd mot spelaren och inte klubben och absolut inte mot Madrids fans, så bättre anledningar till varför du och de andra hysterikorna ska ta ut era frustrationer här inne, får du nog leta fram.

Och Barcelona är vana vid att andra klubbar rycker i våra bästa spelare. När Ronaldinho stod på toppen av världen gick det inte en vecka utan att någon ur Milan (oftast Galliani eller Berlusconi, men även spelare och t o m Berlusconis familjemedlemmar) uttalade sig om att man ville ha honom, hur mycket man ansåg sig vara beredda att betala osv. Detta fick varken Barcelonas ledning eller dess supportrar att bete sig som hysteriska höns...

Barcelona Rambla~
2010-07-13 15:06
Snäll Farbror

Låt United försöka göra samma sak med Messi. Jag är säker på att de har ingenting för det ändå. Messi vill stanna i Barcelona och hade han mot all förmodan velat lämna, so be it.

En sak ska du ha klart för dig. Spelare i det här fallet är inte inblandade i några kontraksförhandlingar eller representerar ej klubben i det hänseendet. Vad styrels och president gör skiter spelarna i. De har all rätt att säga precis vad de vill till media utan behöva bekymra sig över vad sådana som DU anser om saken, vilket de med all säkerhet heller inte gör.

Att klubbens ledning med president i spetsen håller på och tjatar i media förkastar även jag, dessvärre så verkar de aldrig lära sig att hålla igen truten. En annan kultur, ett annat sätt att göra business på antar jag. Vackert är det inte men de skiter nog i vilket.
Delarocha
2010-07-13 15:04
Vari ligger din poäng? Grejen med Messi och Inter uppstår ju ibland men Messi går ut och säger han inte är intresserad av en övergång och vill avsluta karriären i Barca. Därefter tar ryktena slut.
Barcelona el Flaco
2010-07-13 15:04
...Och så kom då nästa våg av gunners.

*Suck*
Barcelona appleseed
2010-07-13 15:03
Om Messi skulle dra till Inter då? Hur skulle ni reagera?
Delarocha
2010-07-13 15:01
Liten skillnad på att gå till Real från Barcelona va? Fabregas är vår egna produkt som ni har snott från oss. Figo var väl så vitt jag minns mer eller mindre kapten i klubben och gick till vår värsta rival.

Hade varit som att Cesc gick till Chelsea då antar jag. Eller kanske Tottenham. Det är en mer rättvis liknelse.
Barcelona Farbror Bosse
2010-07-13 14:54

Stort skämt att läsa alla Barcafans kommentarer om att vi skall "chilla"...
Det var inte särskilt många Barcafans som chillade när Figo besökte Nou Camp i Los Merengues vita tröja - då ven det grishuvuden och mobiltelefoner högt och lågt!
Så kom inte och var spydiga och säg åt oss att chilla...
Låt vara att det inte är "illegalt" det som Barca har sysslat med men påstå inte att det är ok!
Det är helt enkelt ett flagrant övergrepp på UEFAs regelverk - gossen har ju 4-5 år kvar på sitt kontrakt! Det är först de sista 6 månaderna på kontraktstiden man får förhandla, direkt eller indirekt via media!
Det vore uppfriskande att se hur ni reagerat om ManU hade gjort samma sak med Messi...
Barcelona appleseed
2010-07-13 14:53
Det finns många Arsenalfans som är besvikna på Cesc. Men faktum kvarstår att han är en av de viktigaste spelarna i truppen, hade han varit en "fringe player" hade vi nog redan skippat iväg honom till er. Det finns inget lätt eller rätt sätt att agera för oss fans. Det förstår nog ni också om ni tänker efter.

Vi KAN inte förkasta Cesc, men vi kan förkasta er. Det är jobbigt nog för oss att Cesc beter sig som han gör, men er ledning och era spelare drar ju sitt till stacken också.
Spanien Clichy #22
2010-07-13 14:52
Heywood Jablome - Xaviniesta//

Jag kan inte svara för alla arsenalsupportrar utan bara för mig själv, men så här ser jag på saken. Fabregas gillar Arsenal - check. Fabregas gillar Barcelona - check. Fabregas har ett kontrakt med Arsenal - check. Tixi har sagt att Barcelona kommer att respektera Arsenals beslut - check. Arsenal går officiellt ut med att man inte är intresserad av att sälja, att man inte vill inleda förhandlingar och att man hoppas Barcelona står vid sitt ord och respekterar Arsenals beslut - check. Representanter för Barcelona fortsätter att söka dra Fabregas till Barcelona - check.

Jag tycker inte illa om Fabregas för att han tycker om Barcelona och en dag vill spela där. Han är en fantastisk fotbollsspelare och kommer att vara det oavsett var han spelar. Men jag ogillar att representanter och spelare för Barcelona inte respekterar Arsenals beslut att inte sälja honom. Och jag ser inte det som Fabregas skyldighet att få Barcelonas spelare att respektera Arsenals beslut.

Men vi får väl helt enkelt acceptera att vi ser olika på situationen och vänta och se hur det blir.

elbraco//

Hur ska du ha det nu? ;) Gjorde spelarna det för att jävlas med såna som inte förstår skämt eller ville de inte reta upp några arsenalfans? Känns som att du står och vacklar här beroende på vad andra barcasupportrar tycker :)
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-13 14:46
Heywood Jablome - Xaviniesta//

Jag håller med angående allt du säger och svaret varför inte Cesc får mer kritik än vad han får att förmodligen pga att det är så otroligt mycket lättare för många (inte alla) gunners att göra Barcelona till den enda boven i dramat istället för att rikta kritik mot sin egen kapten. Men faktum kvarstår att om Cesc inte själv hade viljat gå så hade vi förmodligen inte haft några diskusioner om detta ämne.

Sen tror jag också som du säger att det är inget personligt mot Arsenal utan hade Cesc spelat i t.ex. Man Utd så hade det varit samma visa där.

Dock har jag full förståelse för att gunners blir irriterade för det har varit väldigt mycket i media på sistone. Men som du säger, varför gör inte "hjälten" Cesc någonting åt dessa spekulationer?
elbraco
2010-07-13 14:37
Ämne: Deras agenda var nog....Nej jag överdrev nog lite men effekten blev ju att alla Arsenalfans tog åt sig, och det borde man ju ha förutspått. Tror inte spelarna bryr sig så mycket dock :)
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-13 14:35
Deras agenda var nog inte att reta upp några Arsenalfans. De vill ha hem en god vän och en bra fotbollsspelare.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-13 14:34
Piqué och Cesc är goda vänner. De delade till och med boende när de spelade i La Masia tillsammans. Det är fullt normalt att vilja ha en av sina bästa vänner, som faktiskt är katalan, i Barcelona.

Istället för att klaga på Piqué och spelarna, FC Barcelona och på fansen så kanske Cesc också borde få kritik. Varför säger han bara inte: "Jag vill spela i Arsenal?", varför kan han inte i enrum prata med Barcelonaspelarna och be dem att tona ner sig i media och säga till dem att han faktiskt ska spela kvar i Arsenal.
elbraco
2010-07-13 14:29
HAha, först nu såg jag videon på när Fab blir tvingad på en Barcatröja, och det första jag tänkte på var "NEJ, nu komemr det komma 100 14-åriga Arsenalfans till forumet och gå lös", och som sagt...
FÖrövrigt var det ju Reina som tog på honom tröjan (med hjälp av Puyi,och det var ju knappast så att Fabregas ville ha på sig tröjan uppenbarligen.)
Jag lovar att alla spelare visste att det skulle provocera alla Arsenalfans, och det är så jävla roligt att dom inte inser det själva utan reagerar exakt så man vet att dom kommer göra.
Puyol, Reina och vem fan dte nu var gjorde det för att jävlas med såna som inte förstår att det är ett skämt!
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-13 14:11
ashambles//

"Förstår inte hur man försvarar detta. "Men Cesc har ju inte sagt nåt!!". Nej, han har haft ett VM att fokusera på och nu har han semester. "

Det du skriver fallar ju på sin egen orimlighet. Om han var säker på att stanna i Arsenal skulle han väl ha sagt det innan eller i början på VM för att slippa alla återkommande frågor och spekulationer om sin framtid och på så sätt verkligen kunna, som du själv säger, fokusera 100% på VM.
Spanien Don Pelayo
2010-07-13 13:52
Ämne: Tycker ni Barcelona-....Släpp sargen och kom in i matchen nu.

Tröjpåsättningen igår var ju planerad och tillkom genom fantastisk uppsluppenhet och glädje samt viss berusning. Reina som är lite av samma krot och korn samt Piqué sa ju förresten: "El futuro de Barca - El futuro de España" vilket kan tolkas som att det är Barcas framtid och inte rimligtvis nuet. Det tycker jag Ni kan ställa in Er på. Om Fabregas är stolt kapten för Er borde han rimligtvis kunna ta sådana här saker.

Chilla lite, relaxa, ta en öl...Allt behöver inte vara så allvarligt. Hela världen är inte emot Er.
Annons: