/spanien/barcelona/forum/14721.aspx/spanien/barcelona/forum/14721.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-08-23 00:38
Hetfield

Jaha, ska vi drömma så vilt. Då lägger jag min röst på De Rossi, vilket superköp det hade varit på alla sätt och vis. Senna funkar bra också, eller varför inte Essien. :D
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-23 00:35
Hetfield

Agree! Vore ju grymt kul att se Honda i Barça. :D Han lär väl värvas till PL eller Tyskland nästa sommar.
Ska nog titta på CSKA matcher den här säsongen, blir kul att följa honom.
elbraco
2010-08-23 00:31
Boriello? Isf kan vi lika gärna köpa vilken medelmåtta anfallare som helst, Colunga t.ex....
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-23 00:30
addeh

Han är inte världens spektakuläraste spelare, men mål kan grabben göra.

Men jag röstar fortfarande på Honda :D (eller så får Özil kidnappa Perez och kräva att han flyttas till Barcelona). Either way works for me!
Atlético addeh
2010-08-23 00:20
Mojito

"Varför låta en medelmåtta ta upp en plats för Bojan?"

Är Boriello en sådan medelmåtta skulle han inte ta upp en plats för Bojan. Han skulle bara bidra med den bredd som krävs OM Zlatan försvinner. Nothing Else.

Hetfield

Tycker mer det är Ronaldinho som brijlerar i den filmen du länkade på Boriello. Italienarens nick han sätter utanför från fem meter var inget som imponerade på mig i alla fall. :P
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-23 00:18
Mojito

Boriello är verkligen ingen medelmåtta, då har du inte sett Milans matcher. Han har även dominerat i Genoa.

Men äh, jag ska sluta spekulera. Jag hoppas att skitet bara glöms bort och att ligan startar.

Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-23 00:17
Haha folk säger att Zlatan inte passar in i Barcas spel, men de tror att medelmåttan Boriello kommer göra det? Förstår mig inte på folk ibland
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-23 00:13
Okej, låt mig förtydliga;

Boriello har inte de kvaliteerna somm krävs för att spela som anfallare i dagens Barcelona.

Varför låta en medelmåtta ta upp en plats för Bojan?
Atlético addeh
2010-08-23 00:11
Det går att se Zlatans första säsong ur olika synvinklar. Jag väljer att se det på följande vis:

Zlatan värvades till klubben för att med sin fysik bidra till en ny dimension i Barcelonas spel. Han skulle hålla i boll så övriga medspelare kunde fylla på. Lyckades detta? Svar nej.

Ser man det rent målmässigt gjorde Zlatan en klart godkänd säsong. 16 ligamål och över 20 totalt är inget dåligt facit.

Rent spelmässigt bidrog han inte med speciellt mycket. Han segade mest ner spelet och hans kroppsspråk var inte alltid det bästa. Nu under försäsongen har Zlatan skärpt till sig, och förmodligen har han börjat inse vad som krävs för att verkligen gå hem hos Barcelonas "kräsna" supportrar. Den glädje Ibra utstrålade under träningslandskampen mot Skottland är vi inte bortskämda med. Mer sådant och Zlatan kommer gå hem även hos de katalanska supportrarna.
Barcelona Duda
2010-08-23 00:10
Hetfield- Megan Fox is a dude /

Boriello är en jävla bra targetplayer när han får förtroende. Hans bästa säsong va för nått år sedan när han var utlånad till Genoa, fick spela centralt i ett 3-manna anfall och gjorde det utmärkt! Dock en spelare som måste få förtroende för att leverera, tvivlar på att han skulle vara någon vidare super-sub åt oss.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-23 00:01
Mojito

Jag tror att du har blandat ihop Boriello med någon annan :P. Han är ingen Crouch som är fastkedjad i boxen, sen ska lagen mata in bollar på honom.

Han är en striker, nu ska man inte alltid ha youtube som referens, men bara för att ge en klarare bild (notera Ronaldinho, still got it).
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-22 23:57
Dumt om man gör sig av med Zlatan. Han kommer förmodligen göra bättre ifrån sig än förra säsongen (som jag tyckte var godkänt. Läste att någon tyckte att han hade floppat lika mycket som Benzema... mm, precis). Dessutom vill han stanna, det är ju ganska klart. Varför sälja en spelare som är villig att kämpa om en plats, och som verkar vara betydligt mer taggad nu än förra säsongen.

Visserligen har vi gott om anfallare, men många av dem är kapabla att spela på mittfältet också. Och med tanke på att mittfältet är ganska tunt just nu så finns det möjlighet till mycket speltid för Ibra. Dessutom, han är Ibra. Världsklass. Ingen tränare bänkar en sån spelare, inte om han presterar (ta inte upp Sevilla matchen), vilket jag tror att han kommer göra, bättre än förra säsongen.
Atlético addeh
2010-08-22 23:50
Vore ändå lite komiskt om just Milan med sitt pensionärslag skulle lägga ett bud på Zlatan som närmar sig 30.
Barcelona älskabarcelona
2010-08-22 23:44
Milan har inte råd ! Berlusconi använder inte hans pengar längre . Dom har inte kunnat köpa nån bra spelare under hela sommaren och nu drömmer dom om Zlatan . Zlatan kommer att bli kvar och han kommer ta hem den där jävla CL med Barca .
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:44
Barcelona is offering Liverpool a transfer fee of 15M plus maximum 5M in incentives while Liverpool asks 26M. [rac1]

A final decision on the transfer of Mascherano will be made in the next two days. The player will tomorrow not play against Man City. [rac1]


Jag tror att de är ute och cyklar. Mascherano lär spela i morgon mot City.
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:41
Zlatan köptes för sin fysik och förmåga att kunna stå emot tunga mittbackar och samtidigt kunna hålla i bollen så att resten av laget kunde fylla på. Av det såg man inte mycket av förra säsongen. Därför är jag rädd att Pep har lagt de tankarna åt sidan.

Fonseca (agent Caceres): "It's obvious that if no satisfactory offers come in, the player will stay at Barcelona."

Det finns ännu hopp för vår Uruguyan. :)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-22 23:38
Meningslöst med spelare som Boriello, sen när brukar Pep förändra matchbilden genom att mata inlägg i luften? Aldrig.

Nej, han ska inte till Barca.

Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-22 23:35
Komiskt att ens vilja ha Boriello i Barcelona. Hade inte ens velat ha honom om han var gratis..
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:34
Hetfield

Milan har inga 35 mille, det är bara att glömma direkt. De vill låna honom för de är egentligen inte intresserade av att köpa honom. De behöver endast honom denna säsong. Efter det så skeppar de tillbaka honom till oss samtidigt som hans värde har sjunkit.

Var har du sett att det talas om en försäljning?
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-22 23:29
Jag har sagt det förut och jag säger det igen..

Barca kommer inte förnedra sig själva och Zlatan genom att sälja sitt dyraste förvärv nånsin efter bara en säsong.
Att lämna nu hade inneburit ett fiaskovärvning som heter duga från Barcas sida, och för Zlatan hade det också varit ett fiasko att prestera så pass dåligt att man måste lämna efter en säsong.. Det finns för mycket stolthet hos både klubben och svensken för att det ska ske.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-22 23:28
Rambla

Om vi lånar ut Zlatan till Milan och dessutom betalar för hans lön så kommer jag att gå ner till Barcelona och slå Rosell i ansiktet.

Men nu pratas det om en försäljning vilket låter logiskt. Jag tycker inte att t.ex: 35 + Boriello skulle låta helt fel med tanke på att man får pengar och samtidigt ersätter luckan som uppstår när Zlatan lämnar.

Men äh, jag behåller hellre Zlatan med tanke på att luckan stängs om 2 veckor. Lika bra att satsa på Zlatan, oavsett hur det går.
MEN, om Milan verkligen bjuder 35 miljoner plus Boriello så bockar jag och tackar Berlusconi.
Barcelona Hyder
2010-08-22 23:28
Hetfield- Megan Fox is a dude

Tänker samma sak angående Boriello. Han är helt otrolig i luftrummet och är en perfekt spelare att slänga in i stängda matcher. Dem som propsar för Zlatan menar oftast att han tillför en annan dimension med sin styrka och fysik. Om vi kan får 30 miljoner euro och samma sak som Zlatan (åtminstone borde) ge i form av en annan dimension i spelet, då gråter jag inte om det blir av. Men en konstig affär i slutet av Silly Season måste jag ändå medge. Sen skadar det inte att Boriello alltid gör snygga mål.

Jag tror att en affär ligger långt borta. Mest på grund av Zlatans ovilja att lämna laget. Dessutom är Milan och Berlusconi dumma nog att komma upp med en deal som bara blir positiv ur deras perspektiv. Exempelvis ett lånbyte där båda klubbarna delar på lönekostnaderna (vilket det ryktats om). Frågan är vad Rossell gör eller inte gör då? Så bra känner jag inte Rossell som president ännu.

Barcelona messi36
2010-08-22 23:27
Tjena. E det nån som vet när matchbiljetterna till ligan börjar säljas på Barcelonas officiella sida. Det närmar sig nu, och ska ner första helgen i oktober. Matchen e då mot Mallorca.
AndreD
2010-08-22 23:26
No offense till dig Taimaz Baltaev, men borde du inte läsa igenom en artikel innan du lägger upp den?
I "David Villa debuterar för Barca" är det stavfel och grammatiska fel här o där. Inget illa menat jag bara påpekar det. Du kanske var trött :)
Barcelona Barca4eva
2010-08-22 23:24
Hetfield- Megan Fox is a dude

Nooooooo my cookies =,(
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:22
Ämne: Rambla

Chill down....Nej, jag tänker inte lugna ner mig för jag är irriterad och upprörd över hur ledningen och Pep sköter det här. Pep och hans jälva feeling hela tiden. Var är karlns tålamod med spelare?

Visst, sälj av Zlatan, jag bryr mig inte, men går de med på att låna ut en så dyr spelare i den åldern och med den höga lönen. Det är idioti. Sälj eller låt det vara. De ska kräva Pato i utbyte annars strunta att ens förhandla. Sälj utan spelare i utbyte då istället och till rejält pris.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-22 23:19
Rambla

Chill down dude, man kan tro att Berlusconi har ätit dina kakor :P

Nu får du Boriello att låta som Anders Svensson, han skulle faktiskt vara väldigt nyttig. Han är väl runt 27-28 (prime), har en bra vänsterbössa, snabb, urstark i luftrummet och bra sinne för mål. Det är kanske något att slänga in när Villa behöver vila.

Realistisk så tror jag att det hela kan sluta med 30 miljoner + Boriello. Låter det inte rimligt (vi slipper samtidigt Zlatans lön)? Vi spekulerar bara nu.
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:15
Det är ren och skär idioti att låta sig bli indragna i en sådan affär i det här skedet av sommaren. Vi kan inte släppa Zlatan utan att ha ett gjort klart med ett bra alternativ, och då menar jag inte Boriello. Nu kom inte Cesc, varför då ens vilja bli av med Zlatan?
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-22 23:15
Zlatan kommer inte säljas! Tro mig.
Barcelona Rambla~
2010-08-22 23:12
Hetfield

Boriello? Om jag säger en stor jävla fet varböld i röven. Fattar du då vad jag anser?

Inget jävla lån heller. Upp med 40 mille annars kan de sluta jiddra. Fast när det handlar om Milan så vet vi hur det kommer att bli. De kommer att föreslå ett lån av Zlatan och Boriello i motsatt riktning. Vi betalar 60% av Zlatans lön och 100% av Boriellos lön. Det är ungefär vad jag tror deras "bud" kommer att bli.
Annons: