/spanien/barcelona/forum/1471.aspx/spanien/barcelona/forum/1471.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 17:43
[QUOTE=Reymar]Ser att vissa inte vill ha Thiago Silva för att han "blåste" sin chans och valde pengarna för att i nästa mening yrka på ett köp av Marquinhos som är minst lika "vidrig". Hyckleri när den är som allra bäst.. [/QUOTE] Problemet är ju det uttalande Silva gjorde om varför det inte blev Barca... Enligt honom har han en familj att försörja som behöver mat på bordet... Jag personligen tycker det är ett äckligt uttalande, en människa som redan tjänar miljoner i veckan säger alltså något sådant... Jag tror nog han hade kunnat slänga upp mat på bordet till sin familj även om han hade spelat i Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-27 17:28
Ser att vissa inte vill ha Thiago Silva för att han "blåste" sin chans och valde pengarna för att i nästa mening yrka på ett köp av Marquinhos som är minst lika "vidrig". Hyckleri när den är som allra bäst..
Barcelona the cameroonians
2016-04-27 17:18
Apropå omklädningsrum och sammanhållning så var hela truppen och tränarstaben ute på lunch tillsammans idag för att tillsammans ladda inför de återstående fyra matcherna. Antar att det inte blev ett BBQ á la Tata...
Barcelona Blaugrana91
2016-04-27 17:02
Thiago Silva hade sin chans att få spela i världens bästa klubb, men han valde pengarna, hur var det han sa? Han hade ju en familj att försörja... Fullständigt vidrig kommentar från någon som redan tjänar miljoner varje månad... Så Thiago Silva nej tack. Vi behöver hitta en yngre mittback typ Laporte eller Marquinhos. I övrigt behöver mittfältet förstärkas med Veratti och Denis Suarez, samtidigt får Arda gärna säljas. Vi behöver även värva någon som kan ersätta MSN, för det funkar inte att dem spelar hela tiden och aldrig vilar. Blir en dyr sommar, men gör vi inte ovanstående investeringar så kan vi glömma någon titel nästa säsong, känslan är att våra konkurrenter kommer satsa nämligen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-27 16:50
Liunil Masse

Därför att allt har gått på räls med de 39(?) matcherna utan förlust och spelarna har kört på utan att reflektera och tänka konsekvenser.

Sen handlar det såklart om andra saker, t ex Neymar. När det inte blev något sponsoravtal med QA i oktober strandade kontraktsförhandlingarna vilket gjorde att Neymar kunde sätta press på klubben och göra lite som han ville, t ex med den där medvetna varningarna för att kunna få en extra veckas semester. Frågan är om han hade kunnat göra samma sak efter ett nytt kontrakt? Tveksamt.

Sen har vi Alves som alltid gör som han behagar på sociala medier och där klubben gick ut och fördömde hans angrepp på domarna. Han har varit ifrågasatt varje år de senaste säsongerna, men tack vare misslyckade värvningar har han varit det givna valet och fick till och med förlängt kontrakt.

Som kontrast kan nämnas Piqués twitter och periscope. Gerard har varit den som försvarat klubben mer än vad ledningen någon gång gjort de senaste 5 åren. När de stävjar det Alves säger borde de vara lika snabba att ta avstånd från angrepp utifrån. Och här upplever jag att Lucho har samma problem som Pep, det är han och spelarna som får försvara sig själva. Och eftersom Lucho hatar media så överlåts det ansvaret till spelarna.

Personligen tror jag att man också kan göra en koppling till att det numera är betydligt mindre egna produkter i laget vilket lett till en annorlunda inställning. Även om det råder en bra stämning finns det kanske inte samma mentala fokus och värderingar. Det är inte du "lugna skolpojkarna" från Zlatans tid i klubben, det är en mer brokig samling och det leder till att ramarna tänjs - även om mångfald såklart bidrar på många andra (positiva) sätt också.

Det lustiga är om man tittar på vilka kaptenstyper det finns i laget. Det är de som är mest hängivna och som sällan eller aldrig tar ett felsteg. Tror dock inte att Sergio och Iniesta har samma auktoritet som Puyol och Valdés. Och som sagt, svårt för Lucho att gå in och röra runt när stämningen är på topp. Nu har han dock satt ner foten, men det är såklart lättare att göra det med Vidal än andra.

Sist ska man också icke förglömma att allt är så himla sönderrapporterat och media är inte sena att hitta på den ena historien värre än den andra. Små saker i sammanhanget blåses upp till rena skandaler osv.
För en sak är ju klar, spelarna är först och främst människor och alla individer har sin egen unikhet och agenda. Ibland får man kanske låta dem vara precis det också - människor.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 16:21
[QUOTE=the cameroonians]Enligt Sports Javi Miguel skadade Aleix Vidal sig på någon slags vadslagningsaktivitet efter det träningspass som skedde dagarna efter förlusten mot Real och missade som följd de än mer viktiga matcherna mot Sociedad och Atlético . Detta tillsammans med hans mediokra träningsinsatser ska ha gjort att högerbacken(?) hamnat på Luchos svarta lista och därför inte kommit med i matchtruppen de senaste matcherna. Vidal och Alba ska ha stannat kvar och kört någon slags frisparksläggning med pengar i potten, känns kanske inte så professionellt i ett läge där truppen redan var skadedrabbad och tunn. Förstår helt klart Luchos reaktion. [/QUOTE] Så många oprofesionella agerande från många i truppen denna säsong. Vad kan detta bero på?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-04-27 16:10
Enligt Sports Javi Miguel skadade Aleix Vidal sig på någon slags vadslagningsaktivitet efter det träningspass som skedde dagarna efter förlusten mot Real och missade som följd de än mer viktiga matcherna mot Sociedad och Atlético .

Detta tillsammans med hans mediokra träningsinsatser ska ha gjort att högerbacken(?) hamnat på Luchos svarta lista och därför inte kommit med i matchtruppen de senaste matcherna.

Vidal och Alba ska ha stannat kvar och kört någon slags frisparksläggning med pengar i potten, känns kanske inte så professionellt i ett läge där truppen redan var skadedrabbad och tunn. Förstår helt klart Luchos reaktion.
Barcelona enkos
2016-04-27 15:56
Barca behöver unga och lovande backar inte gamla och skadebenägna. Silva har aldrig imponerat på mig, är otroligt svag och mjuk. Dunga tom insåg det och ratade honom. Nej tack för en pengakåt 31 årig brasse som först nu i slutet av karriären tänker på att avsluta i världens bästa lag.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 15:45
Barça have received a €10m offer from Liverpool for defender Thomas Vermaelen [Sport] Sälj!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 15:44
Skiter i vad Thiago Silva gjort o sagt innan, man tackar inte nej till en av världens bästa mittbackar ifall han erbjuder sig att komma hit, speciellt inte om det blir för en billig peng med tanke på att han då vill lämna o ålder. Silva-Piqué är fan sjukt. Sen Bailly som back-up på det :D Det enda som kommer irritera mig är om det slutar som andra gånger att det blir för mycket fokus på att få hit Silva som i slutändan inte blir av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-27 15:18
Vill inte ha Silva i Barca då han valde att gå till PSG pga pengar. Han fick sin chans och valde PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 15:09
Det enda som skulle få mig att att acceptera Silva hos oss är om han: 1. Kommer hit för en ganska billig summa 2. Vi värvar in Bailly också så han kan ersätta Silva om 2 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 15:05
Barça's technicians see Samper as a player with the quality to play for the first team. Only doubts are about his physical abilities [Sport] "Only doubts are about his physical abilities" Oh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-04-27 15:03
Kröjff - bra inlägg av dig svarar dig bär jag har tid senare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-04-27 14:38
A good coach Vad spelad det för roll vad den säger om oss. Jag pratar om Atletico nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-04-27 14:17
Amo.38 Å va säger vår kollaps om oss ?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-04-27 14:14
Diego Simeone blir avstängd i 3 ligamatcher.
Barcelona Amo.38
2016-04-27 14:11
Dom är på samma poäng i ligan efter våran kollaps
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-04-27 14:09
Liunil Masse Världens bästa striker i Fernando Torres också som ser ut som ballon d'or vinnare mot oss.. Bästa presspel bla bla bla ett skit lag som lyckades maska bort 20 min av matchen mot oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-27 13:52
[QUOTE=Amo.38]Atletico är ett jävla skitlag förstår inte varför folk här inne hypar dom? Det är ännu en variant av en sorts Mourinho buss, och vi alla vet hur mycket skit den karln har fått här inne för sitt sätt att spela. [/QUOTE] Atletico har världens bästa presspel där positionsspelet hos samtliga spelare är nästintill perfekt. De slog ut oss ur CL o är på samma poäng som oss i ligan av en anledning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-04-27 13:22
Atletico är ett jävla skitlag förstår inte varför folk här inne hypar dom? Det är ännu en variant av en sorts Mourinho buss, och vi alla vet hur mycket skit den karln har fått här inne för sitt sätt att spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-04-27 13:09
Alla spelare som vill till Barca, men där Barca inte är intresserade stänger jag aldrig någon dörr förr - inte ens om de hamnar i Real (Lex Isco). Däremot om vi är intresserade och man aktivt väljer bort oss för i allmänhet egentligen vilken anledning som helst, men i synnerhet för pengar, så ska de spelarens namn inte så mycket som yppas i anslutning till vår klubb. Det ska vara en "one-strike-policy" och ingen jävla hävstång för högre löneanspråk.

(Och bara för det så ser jag det som givit att vi är ute efter honom - Barto ain't got no morals).
Barcelona Puyol5
2016-04-27 13:00
Om Thiago Silva skulle vilja komma, låt honom komma. Det är fortfarande en av världens bästa mittbackar. Tror han utan problem skulle passa grymt bra in i Barca. Vad är alternativet? Dessa unga grabbar som Marqinhos, Laporte eller Stones, alla har framtiden där men ingen har direkt visat sig värda sina värden. För stor chansing med om dem någonsin blommar ut helt, och dessutom tar det många år innan dem ska starta i en cl-kandidat.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-27 11:45
@neymar JR:


Håller med dig så hårt.

Han är en av orsakerna jag inte gillar Psg. Klubben borde säga rakt av nej, nej, nej tack. Vi är inte intresserade av honom heller.

Har läst här inne när ni har diskuterat Villareal's mittback. Vad heter han Baily (nåt sånt). Varför inte klippa honom för en billig peng?

Är jag den enda som fortfarande drömmer om Hummels? Kommer klubben nånsin värva bra mittbackar någon gång i Messi's generation ?

Barcelona II Barça II
2016-04-27 11:35
Så länge vi lyckas vinna ligan, samtidigt som Real Madrid inte vinner någon titel alls, så blir detta en lyckad säsong trots allt.

Framförallt vill jag inte se Real Madrid vinna CL.
Barcelona Reymar
2016-04-27 11:29
@neymar JR:

Barcelona koeman92
2016-04-27 09:43
Å@Liunil Masse:


Jaha. Då vet vi att det inte blir någon mittback i sommar
Barcelona DM1982
2016-04-27 09:12
Man har knappt återhämtat sig efter den sjukt tråkiga matchen igår, det var inte CL-match utan sömnpiller. Finns bara ett mästarlag kvar i CL och det är Bayern. Hoppas de tar hem CL och att Pep avslutar med en trippel. Jag kommer i alla fall heja på dem. Angående Silva; Nej tack. Han hade chansen att spela för ett av historiens bästa fotbollslag men valde pengar. Han kan stanna i PSG, Barça måste titta efter andra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-27 08:50
Thiago Silva? 31 år nu. Vad fan ska vi med honom till? Vi kommer vara tvungen att köpa en my mittback igen om 2 år. Nej tack, han hade sin chans att komma men han föredrog pengarna i Paris så att han kunde mata sin familj som tydligen är större än en hel tribe. Vill verkligen aldrig se honom i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-27 08:35
Silva kommer inte komma utan han vill bara mjölka ytterligare. Det är vid såna här lägen klubben ska gå ut och dementera dessa rykten på allvar. Så slipper den giriga jäveln tjäna mer pengar pga Barcelona!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: