/spanien/barcelona/forum/14619.aspx/spanien/barcelona/forum/14619.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-12-16 16:16
Gabriel

Jag börjar också bli ordentligt orolig för Alves kontrakt. Om inte minnet sviker så var det Sport som tidigare idag skrev att förhandlingarna med Busquets och Bojans kontrakt börjar lida mot sitt slut och snart kommer spelarna sätta sig ned med Rosell och krita på till 2015. Varför tar man inte på allvar itu med Alves kontrakt före man börjar förhandla med andra spelare? Visst, det har hållit på ett längre tag, men ännu har det inte lett någon vart och därför känner jag mer och mer oro för hur detta kommer sluta. Ge honom allt han begär.

Många brukar kalla deras hemmafans för sin tolfte spelare. Vår motsvarighet är Dani Alves.
Barcelona westinho
2010-12-16 16:16
Om Alves skulle lämna, lovar jag att han kommer ångra det i framtiden. Han spelar i världens bästa lag nu, är nyckelspelare och det är harmoni i laget. Staden är perfekt att bo i etc. Detta är värt mer än ett par miljoner extra per år, det kommer han förstå i efterhand.

Nu tror jag ändå det kommer lösa sig tillslut, både Rosell och Alves vet att han hör hemma i Barcelona.
Barcelona Gabriel
2010-12-16 16:09
Alves kontrakt alltså. Vi kommer att fucka upp det, Alves kommer att försvinna. Sen kommer vi att stå där utan Alves och säga "hur i helvete kunde klubben göra sig av med Alves", precis som det var med Eto'o. Enda skillnaden är att till Eto'o fanns den en bra ersättare (Villa), men till Alves finns det inte en enda spelare som kommer att göra hans jobb på ett lika bra sätt. Försvinner Alves så kommer vi att gå ner i några dimensioner.

Även när man vinner trippeln bör man alltid efter säsongen sträva efter att bli ett bättre lag och se i vilka positioner i laget man kan förbättra sig själva på. Innan trippeln visste jag att Alves skulle vara ett beslut som gav oss flera dimensioner uppåt, om han nu försvinner så kommer det inte att finnas någon som kan ersätta han.

Suck.
AndreD
2010-12-16 15:49
Hehe, en rolig bild för er som fattar.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2010-12-16 15:46
Ikväll kan ni se PSV med Affelay kl 21:00 i fyra sport.
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-16 15:03
Kaiser: Naturligtvis.
Rosell är inte alls odelat omtyckt bland fans. Några exempel är ju hans strul med Pamplonaresan.

Dessutom hur han har skött Johan Cruyff affären.

Och det här med Qatar pengar ger honom inte bara rosor även om vi nu har några kronor i skulder efter usla affärer.

Laporta var framgångsrik men kunde inte ekonomi. Möjligt att Rosell lyfter bucklor men har blir inte någonsin lika omtyckt som Laporta.
Barcelona Barca4eva
2010-12-16 14:47
Aldrig att jag offrar Pedro för Neymar...
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 14:46
el Flaco

Hans popularitet lär inte heller öka nu när Rosell styr och ställer, de har ju sin lilla beef. Rosell styr ju tidningarna med en hjärnhand, så det är kanske inte så förvånade att de flesta artiklarna är väldigt proRosell.

Mojito

Jag är bara trött på de dagliga domedagsprofetiorna som finns här på forumet om att vi ska bli en i mängden och "mainstream" bara för att vi har reklam på tröjorna. Jag förstår inte varför folk här inne är orolig när till och med personer som Guardiola och Luis Enrique har sagt att det är en bra lösning och att de gillar hela grejen.

Det var inget menat mot dig, sorry om jag lät hård i tonen. Sen så vet jag inte om du borde kalla mig för trångsynt då jag är en av de få här inne som verkar stå bakom Rosell och gav honom en chans från dag 1.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-12-16 14:44
99Vontassen99//

Lägg till Afellay där också.
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-16 14:14
Fascinerande läsa att det finns skribenter som menar att världens bästa lag behöver forwardsförstärkning med Neymar. Varför lägga dyra kulor på en lirare när vi har lika bra och flera som tydligt är bättre och även spelare som kan bli bättre.

Messi, Villa, Pedro, Jeffren, Bojan...Iniesta det räcker så.
Barcelona .Sami.
2010-12-16 14:04
älskabarcelona
Neymar är sjukt bra! Men As.com är väl en Madrid tidning? Jag tror inte på det ryktet. Men man vet juh aldrig med Sandro Rosell. Han jobbar i det tysta. Sen vips blir det en värvning. Rena drömmen.
Villa-Neymar-Messi

Men vad kommer hända med Bojan Pedro Jeffren?
Barcelona el Flaco
2010-12-16 14:01
Visst, Cruyff må vara en arrogant person och hans "jag vet bäst, jag har rätt, alla andra fel" sätt att tänka har knappast gjort det honom lätt att få med sig allierade inom medierna. Men jag hävdar fortfarande att det största anledningen till att han delar upp supportrarna i två läger, de som gillar honom och de som inte gillar honom, härstammar från hans beef med Núñez. Núñez hade goda relationer med många journalister som kunde manipulera folkets uppfattning till sin fördel,.
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-16 13:54
Johan Cruyff var med och la grunden till den klubb vi i dag är och det spelsätt vi har. Han är en av klubbens viktigaste personligheter. Både som spelare och tränare. Dessutom kommer han i dag med mycket sköna åsikter.
Barcelona Koeman!!
2010-12-16 13:47
Tycker det är tråkigt att Rosell inte gör klart med nytt kontrakt till Daniel Alves. Han är så sjukt viktig för högerkanten.
Barcelona älskabarcelona
2010-12-16 13:47
Blir alltid lika glad när jag läser rykten om Neymar . Gud vad jag hoppas på att Barca plockar hem honom innan någon annan lag gör det. Absolut till 100% min favorit talang . Neymar är en blandning av Robinho och Pato .
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-12-16 13:46
Det som gör att folk har väldigt delade åsikter om Cruijff beror enligt mig på hans lite typiskta hollänska arrogans när det kommer till fotboll. För att citera Ronald Reng i Offside:

"Ärligt talat var Cruijff en fotbollssnobb. Han accepterade bara ett spelsätt, det som hans framgångsrika Ajax hade tillämpat på 70-talet: teknisk fotboll där man anfaller på kanterna"

Jag säger inte att Cruijff har fel men hans åsikter är mycket bestämda och ibland även kontroversiella. Jämför med Di Stefano som för en mycket mer undanskymd tillvaro i Madrid. Därav blir åsikterna av honom mer delade. Men även hans största kritiker kan knappast förneka hans betydelse för Barça.
The Special Five
2010-12-16 13:25
Jag förstår faktist inte hur man som Barcelona-fan kan ogilla Cruyff, utan honom vet jag inte vart vi hade varit idag. Det är Cruyff som har infört 4-3-3 i Barca och även sett till så att hela La Masia följer samma spelide som A-laget gör. Tvivlar starkt på att vi hade haft 3 Cl-titlar och en massa ligasegrar i bagaget de senaste 20 åren om det inte vore för honom, dessutom så lärde han upp Guardiola och det var hans förslag till Laporta att Guardiola senare skulle ta över som A-lagstränare

I min mening så är han den mest fotbollskunniga profilen i hela världen, hans analyser är alltid klockrena, vare sig det handlar om politik eller fotboll
Barcelona el Flaco
2010-12-16 13:16
Johan Cruyff har, som vanligt, gått ut och sagt sin mening om vad han tycker om saker och ting. I detta fallet handlar det främst om Barcelonas beslut att införa reklam på tröjan, något som holländaren har förkastat. Men då var Mundo Deportivo, tidningen som backar upp Rosell till 100%, ha grävt fram en artikel ur arkivet från 2005 där samme Cruyff stödde idén att ha reklam på tröjan för att förbättra klubbens ekonomiska situation då Joan laporta var president.

Verkar som att Cruyff har blivit tagen på bar gärning med att säga emot sig själv och det är såna här saker som gör att han inte är älskad och uppbackad av samtliga culés. Till skillnad från t.ex. Alfredo Di Stéfanos status i Madrid är Cruyff en man som som folk i Katalonien verkar ha delade uppfattningar om. När Laporta utsåg honom till Barças hederspresident var det många kritiska röster i programmet Punto Pelota som menade att om man hade presenterat Cruff som hederspresident på Camp Nou hade hälften av arenan hyllat honom och den andra halvan hade buat.

Tråkigt att en sådan pass viktig person i klubbens historia inte kan bli bättre behandlad, men det går väl hand i hand med hans personlighet. Desutom ska man lägga till att det finns än idag både culés och medier som var lojala till Nuñez back in the days och dessa tycker naturligtvis inte om Cruyff.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-12-16 13:10
el Flaco//

Goda nyheter! Jag tillhör dom som fortfarande tror mycket på Bojan mycket beroende på hans briljanta avslutning av förra säsongen. Dessutom, han är trots allt bara 20 år gammal. Jämför med Pedro som slog i genom vid 22 års ålder. Ibland kan utvecklingen gå jävligt fort.

Busquets är det inte så mycket att säga om. Den bästa defensiva mittfältaren för Barça i hela världen.

Väntar nu bara på liknande nyheter om Dani Alves kontrakt. Ser ingen högerback i världen som är mer lämpad för Barças spelstil än Alves.
The Special Five
2010-12-16 13:06
Hur kommer det sig att Madrid fortfarande inte mött Villareal än? Hinner inte alla matcher i första omgången spelas innan nyåret? Tror Villareal hade kunnat hota Real bättre än något annat lag i Laliga(bortsett från Barca då)
Barcelona Rambla~
2010-12-16 13:03
Det är märkligt hur något (pm?) som från början berör 2 personer till slut kan få ett helt forum att gå i taket. Vi adra som inte har med det göra, tjafset om pm. behöver ju inte blanda oss i. Då dör också ämnet ut myckdet snabbare.

Scrolla vidare!

Själv har jag inte skrivit på flera dagar. Tydligen så har jag inte missat något heller. ;) Även om jag läst om en del intressant diskussioner i efterhand.

Stängt forum? Nej aldrig! Som sagt, det som är utan intresse kan man faktiskt enkelt ta sig förbi.

Varför gör de inte klart med Alves kontrakt. Börjar bli irriterande nu!
Barcelona el Flaco
2010-12-16 13:01
Sport skriver idag att det är bara en tidsfråga innan både Bojan och Busquets förlänger med Barça till 2015, deras nuvarande kontrakter går ut i 2013. Det återstår bara några få detaljer innan spelarna och deras agenter kan sätta sig ner med Rosell för att det ska bli officiellt.
The Special Five
2010-12-16 12:59
Ber om ursäkt om ni tycker jag har varit med och bidragit till en låg nivå inne på forumet, dock måste man reagera när en mentalpatient kommer in och sprider lögner om en
Real Madrid blancosforlife!
2010-12-16 12:54
Jag leker inte vuxen eller något är bara 17 år gammal, men kom igen grabbar sluta tjafsa. Prata istället om det lag ni älskar jätte mycket. Hala Madrid!!
Barcelona Barcadinho.
2010-12-16 12:54
Men titta - vilket löjligt forum det har blivit. Jag hoppas verkligen inte att andra kommer på besök hit nu. Jag skulle skämas om några av mina bekanta i det riktiga livet skulle titta här idag. De skulle skratta åt mig att jag håller på och slås min tid med löjliga personer.
Och jag skriver löjliga och inte unga - jag känner till unga personer som kan snacka om fotboll bättre än många äldre medlemmar här.

Ciao än så länge
Barcelona Herbert
2010-12-16 12:49
Ähummm, det var väldans vad det kivas på detta forum. Om man tycker att ett inlägg inte håller lämplig standard, är det bästa att ignorera det.

När det gäller avtalet med Quatar och förhandlingar i allmänhet så förstår nog alla att ngn total öppenhet är inte praktiskt möjlig, ett visst hemlighetsmakeri är av nöden tvunget.

Låt oss hoppas att pengarna används på bästa sätt!
Barcelona Messidinho_10
2010-12-16 12:49
Check* Loggar in och loggar ut omgånde, dagis nivå här inne just nu samtliga som håller på förtjännar en FET spärr!!
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-16 12:43
Herregud vilken låg nivå, skärp er!

*Röstar för stängt forum, det funkar bara inte.
Har aldrig gjort och kommer aldrig göra.

Bråk i PM tas med centralredaktionen, onödigt och dra upp det här.
The Special Five
2010-12-16 12:10
För att klargöra allting för en sista gång, jag skickade provocerande PM angående El Clasico förnedringen(vem har inte gottat sig i den vinsten?) och inget annat. Allt annat är påhitt från mentalt störda människor, det var det sista jag hade att säga om den saken. Centralred kan läsa PM:en själva och då kommer sanningen uppenbara sig
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 12:02
The Special Five, jag ber givetvis om ursäkt till dig The Special Five om det inte är du som är Jovetic9. Givetvis, ber jag om ursäkt då!

Men jag blir lite förundrad, då ditt första PM kom som användaren The Special Five och resten kom från användaren Jovetic9... och du erkände du hade två nicknames i PM. (Och det är fler du skickat PM till, läs på Puertan.)

Hetfield, tack för lite förståelse. Ska göra som du sa, blir mitt sista inlägg som sagt.
Annons: