/spanien/barcelona/forum/14614.aspx/spanien/barcelona/forum/14614.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Lukman
11/8/2010 20:30
Fel*
Barcelona tarrak
11/8/2010 19:19
elbraco

Valencia må ligga tre poäng före Sevilla men laget är inne i en rejäl formsvacka och senaste ligasegern kom för över en månad sedan. Sevilla å sin sida har fått ett uppsving sedan Manzano och verkar vara i bättre form. Lägg till att man av tradition är hemmastarka och har det på pappret starkare laget, så är det inte konstigt att samtliga spelbolag håller Sevilla som favoriter. Tycker inte att något av oddsen motiverar spel, även om jag sätter en tv-peng på andalusierna.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
11/8/2010 19:16
Addeh

Tack så mycket, du gjorde min dag med den nyheten!
Atlético addeh
11/8/2010 19:12
Visca y Barca Visca y Catalunya

Det är bara en av alla buggar som ännu inte är fixade, som du ser står det att matchen sparkas igång 00:00, vilket inte känns alltför trovärdigt, eller hur? Matchen mot Villarreal spelas på lördag med avspark klockan 22:00. Den visas glädjande nog även på Canal+ Sport 1.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
11/8/2010 19:10
När är villareal matchen? På officiella hemsidan står det lördag här står det söndag?
Atlético addeh
11/8/2010 19:05
el Flaco

Då var det exakt dem sex B-lagspelarna som Mundo Deportivo i helgen spekulerade skulle bli uttagna till Ceuta matchen. Även om ingenting är officiellt ännu, känns det högst troligt. Jag är dock lite tveksam till om Miño verkligen kommer ingå i matchtruppen mot Ceuta då Valdés inte verkar vilas.
elbraco
11/8/2010 18:51
Sevilla har för övrigt LÄGRE odds på Betclic än Valencia. Själv tror jag Valencia vinner med tanke på hur bra det går för dem och hur dåligt det går för Sevilla.
elbraco
11/8/2010 18:47
Barca-nist

Äh, så länge dom snackar om engelsk fotobll är det väl ändå okej, men när dom pratar italiensk fotboll slocknar man ju helt. Speciellt då det ofta gäller de sämre lagen som Chievo eller Bari. Sen dyker dom in i spansk fotboll och även då halkar dom över på Italien, som Borell när han pratade om Sevilla.
"Ja, den där Fabiano var ju på väg till Milan ett tag blablabla."

Ska kolla på ET nu!
Barcelona 1.70-ligan.
11/8/2010 18:42
Barcanist,

Tänkte på samma säk när jag såg bilderna AndreD länkade till.
Barcelona Barca-nist
11/8/2010 18:21
en annan sak jag reagerade på.. laporta tittade mer på matcherna på plats än Rosell. det är flera matcher jag ser att Rosell saknas!?

nån annan som reagerat på det?
AndreD
11/8/2010 18:13
Enjoy!
Barcelonistas
11/8/2010 18:13
går inte o kolla på fan tv när den där borell är med varje vecka!
Barcelona Barca-nist
11/8/2010 17:55
*fy fan va Fan TV har tappat.. så mycket trams.. allt handlar om engelska ligan 85% av programmet, sen är deltagarna inte av de bästa ..borell som flinar på nåt sätt som om han kan allt.. men en negativ tråkig gubbe som kan bara kritisera spanska ligan.
med all respekt för Nivas men gud vad han har blivit kommersiell . det verkar vara nån sorts aftonbladet syndrom över honom numera.
BESVIKEN OCH LÄR INTE TITTA IGEN.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
11/8/2010 17:40
Borde inte Pique vara avstängd mot Ceuta istället för Villareal? Jag har för mig att Luis Fabiano fick rött i nån cupmatch och därmed var avstängd under en liga match. Tacksam för svar.
elbraco
11/8/2010 16:27
Rambla

Håller med, ett domslut är ett domslut, men samtidigt blir ju detta en signal till domarna att dom håller en låg nivå. Så det finns ju två sidor av myntet.

Fan vad trevligt att komma hem och se att det är Sevilla - Valencia ikväll :)
Barcelona 1.70-ligan.
11/8/2010 15:54
Rambla

"Jag måste ju tillägga att Luís Enriques coachande av Barcelona B imponerar allt mer på mig. Han har till skillnad mot Pep en bred trupp (25 spelare). Trots det så är han inte rädd för att rotera och blandar friskt i sina startelvor. Delvis för att han är tvungen för ibland tar Pep några spelare från honom. Dessutom ger han trots många spelare i truppen chansen till lovande talanger från Juvenil A.

Pep, se och lär. Det går visst att ha en bredare trupp och ändå få alla att trivas och prestera bra. "
---------

.. men det är ändå lite skillnad för en B-lagstränare. "Stjärnorna" i den truppen kan lättare ta att stå över en match, för att de vet att de för chansen i A-laget istället. Dessutom är inte Barca B lika beroenda av att vinna, utan det är lika viktigt att utveckla talanger. Så det lättare att för Enrique att hålla sin 25 manna-trupp nöjd, än vad det hade varit för Pep att hålla en lika stor A-trupp nöjd.


Jag vill inte på något sätt ta ifrån Luis den cred han ska ha, utan bara försvara Pep lite..för i hans fall tycker jag det är rätt att ha en lite tunnare trupp som kryddas med talanger från B-laget. På så sätts hålls båda lagen nöjda (så gott det bara går)
Barcelona Je m'appelle Samuel
11/8/2010 15:22
VizzlA^^

Om du med tuben menar youtube så kan jag meddela att jag sitter och surfar runt där nu och har inga problem med att varken söka och spela upp videos.
Barcelona Messidinho_10
11/8/2010 15:14
Haha vilken rolig text välutbildade apor :)
Barcelona VizzlA^^
11/8/2010 15:14
Någon annan som inte kommer in på Tuben.

"500 Internal Server Error

Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet"

Hackade;)?
Barcelona Je m'appelle Samuel
11/8/2010 15:12
Finns det någon annan i truppen som riskerar att missa El Clasicó?

Eller som ligger på 3-4 gula dvs.
Barcelona VizzlA^^
11/8/2010 15:08
el Flaco

Funderade om det va så, tack för bekräftelse!

Tycker att det borde vara tvärtom då en avstägning i Ligan är ett större straff.
Barcelona el Flaco
11/8/2010 15:00
Sex spelare från B-laget tränade under Guardiolas ledning imorse. Dessa var målvakten Miño, Jonathan dos Santos, Thiago, Bartra, Sergi Roberto och Nolito. Förmodligen kommer de ingå i truppen mot Ceuta.

Dessutom kommer Pep vila sju spelare imorgon; Alves, Puyol, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Villa och Messi kommer inte delta i morgondagens träningspass.
Barcelona Rambla~
11/8/2010 14:59
Även om det är en korkad utvisning (hur kan Pique hjälpa att bollen touchar handen när han kommer glidandes för att täcka inlägget/skottet?) så tycker jag att Barcelona borde föregå med gott exempel och helt sluta upp med att överklaga gula kort eller avstängningar. Jag gillar verkligen inte det här beteendet från spanska klubbar som har satt det i system de senaste säsongerna.
Barcelona el Flaco
11/8/2010 14:56
Rambla/

Bekräftat! Du hade helt rätt i ditt första inlägg om att klubben inte kommer överklaga Piqué utvisning, men om man nu skulle göra det är det för att han ska stå på 0 gula kort igen. Därmed skulle han kunna spela mot Almeria utan att behöva vara orolig att missa el Clásico.
Barcelona Rambla~
11/8/2010 14:51
L.A.M Nr 10

Nja, de kan överklaga ett av de gula korten, vilket i sin tur innebär att han bara får 1 i matchen. Det gör ju att han då kommer uppi 5 varningar och därmed blir avstängd i nästa ligamatch. Men jag är inte säker på att jag förstod artikeln korrekt. De kommer kanske inte ens att överklaga alls. el Flaco får gärna bekräfta.
Barcelona L.A.M Nr 10
11/8/2010 14:48
Rambla

Vänta, där hängde jag inte med. Så Barca kan alltså överklaga utvisningen opå så sätt att Piqué står på noll varningar igen? Det skulle vara så bra.
Barcelona el Flaco
11/8/2010 14:45
Hetfield/

Co-sign! Jag varken förväntar mig eller kräver att Villa ska bli pichichi, det viktigaste är att han bidrar till spelet och att laget vinner. Tycker att el Guaje har under hösten visat prov på bra moral och stundstals hittat bra samspel med Xavi, Iniesta och Messi längst fram. Att han inte har varit lika effektivt framför mål tolkar jag mer som tillfälligheter än något annat.
Barcelona Rambla~
11/8/2010 14:41
Jag måste ju tillägga att Luís Enriques coachande av Barcelona B imponerar allt mer på mig. Han har till skillnad mot Pep en bred trupp (25 spelare). Trots det så är han inte rädd för att rotera och blandar friskt i sina startelvor. Delvis för att han är tvungen för ibland tar Pep några spelare från honom. Dessutom ger han trots många spelare i truppen chansen till lovande talanger från Juvenil A.

Pep, se och lär. Det går visst att ha en bredare trupp och ändå få alla att trivas och prestera bra.
Barcelona Rambla~
11/8/2010 14:36
Om jag förstått det rätt så kommer inte Barca att överklaga Piqués utvisning. Eventuellt så inväntar man beskedet om avstängning och överklagar då det ena kortet. Går en en sådan överklagan igenom så är ändå Piqué avstängd mot Villarreal men han har då istället tömt sin kvot på gula kort och står då på 0 gula kort igen.

Kanske skall tilläggas att Madrid fick igenom en överklagan på Marcelo inför derbyt. Det är ju bara rutin nu för tiden.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
11/8/2010 14:35
Jag tycker att Villa har varit klockren, han erbjuder så mycket mer än "bara" mål för laget genom hans löpningar och klockrena passningar. En sak som jag gillar med Villa är att även när det går dåligt så springer han i alla fall, till skillnad mot en viss överbetald herre som slutade spela fotboll efter 20 min när det inte passade honom.

Ärligt talat, det är inte så viktigt att Villa blir en skyttekung så länge han bidrar på annat sätt. Vi har redan en Messi som kan göra målen, så om Villa får bli den som hjälper Messi till att vinna skytteligan, that's fine.
Annons: