/spanien/barcelona/forum/14610.aspx/spanien/barcelona/forum/14610.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Blaugrana_Messi10
2010-09-16 16:33
Alfredo Di Stefano -


....Men tror du Özil ska säga '' Jag älskar Barca, jag kommer till Real för att Barcelona inte ville ha mig'' eller? Herregud...
Det stod ju också på hans sida att han gillar/gillade Barcelona och Fenerbache.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-16 16:23
Jag tycker helt Pep gjorde helt rätt om han tackade nej till Özil för att Cesc kommer nästa säsong. Det blir för mycket med båda de spelarna plus JDS och Thiago att slåss om platsen med Xavi/Iniesta.

Om Cesc inte kommer nästa år kan man dock ifrågasätta varför Pep sa nej. Och jag undrar faktiskt om Fabregas kommer.. visst, mycket tyder på det, men det har trots allt snackats i flera år nu. Och varför skulle Zubi erbjuda Pep Özil om man tror att man kan knyta åt sig spelarn man jagat i åratal nästa sommar..?
Atlético addeh
2010-09-16 16:21
Alfredo di Zidano

Jag vill inte lägga mig i diskussionen, men jag förstår inte vad du gör här när du inte har någon som helst koll på vad du snackar om. Läs Hetfiels senaste inlägg, punkt till punkt, så förstår du bättre hur det hela gick till angående Özil.
Barcelona el Maestro!
2010-09-16 16:11
Iniesta sa det han sa om Madrid efter en förlustmatch mot Barca med 5-0-
Tänk dig en ung kille(runt 10 år) som har just förlorat mot Barca. Varför skulle de ställa den frågan överhuvudtaget?
Skulle han säga att hans favoritlag var Barca? Har svårt att se det. Det är så han har förklarat senare när man har frågat honom, och jag tror på det.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-16 15:48
Alfredo di Zidano

Läs punkterna, noga och ta din tid.

Vi börjar om från början:
1. Barcelona är ute efter Cesc.
2. Cesc stannar hos Arsenal
3. Zubi letar efter alternativ, då pratas det om Robinho och Özil som var tillgängliga.
4. Özil går ut i media och förklarar att han beundrar Barcelona, då känns det givet att han ska till oss
5. Zubi erbjuder Özil eller/och Robinho till Pep
6. Pep tackar nej till båda för att han vill satsa på ungdomarna och han vill ha en liten trupp
7. Werder vill bli av med Özil för att hans kontrakt är på väg att ta slut, så de säljer till Real som kommer med ett bra bud.

Slutsats:
Ni fick Özil, men om Pep hade tackat ja till Özil så hade Özil spelat för oss, och som ytterligare bevis så har han öppet sagt (innan han såldes) att han beundrade Barcelona.

That's fact, det är ingenting jag tänker/kommer tjafsa om. Jag säger inte allt detta för att provocera, jag gratulerar ännu en gång att ni fick Özil, men låt oss inte låtsas som att det har varit Özils val sen dag 1.

Tack för mig.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 15:39
Gabriel -


Nej, tyvärr så är dina drömmar inte i uppfyllelse den här gången, svälj stoltheten och lev vidare.
Barcelona Gabriel
2010-09-16 15:13
Alfredo di Zidano

Nej, Pep blev erbjuden Özil NÄR det var klart att Fabregas skulle STANNA i Arsenal men Pep valde att satsa på laget han har och på canteran (förmodligen eftersom han räknar med att få Fabregas redan nästa sommar).
Delarocha
2010-09-16 15:06
Alfredo di Zidano

Vet inte vad du försöker antyda men, nej har jag aldrig tyckt. Aldrig ens velat ha honom i Barcelona.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:50
L.A.M Nr 10Jag håller med dig absolut. För mig spelar det ingen roll om han är Cule så länge han presterar som han gör, dessutom det skulle kännas bättre för mig att en cule som spelar i Madrid sänker Barcelona ;) Men Real starka ut iår och det kommer bli spännande El Clasico.
Barcelona Oha789
2010-09-16 14:47
Frodo

Det du måste förstå är att jag försöker inte skydda Zlatan.

Om det finns någon här inne i forumet som ogillar zlatan så är det jag.

Jag Bokstavligen hatar Zlatan.

Men man måste ibland se saker ut andra ögon.
Det Zlatan gjorde var något roligt tycker jag, sedan såg killen inte så glad ut efteråt. Men det finns massa sånna händelser, Sverige är den ända i världen som haakar sig på den. Du vet till och med Viasat har blivit Zlatan studio precis som Aftonbladet och Expressen favoriserar han.

Men om man kollar föra året när Guardiola slåg Abidal på huvet efter att varit missnöjd med att bli utbytt. Och så blev Abidal riktig arg på Guardiola med fortsatte att gå utan att säga nåt.

Dagen efter på träningen samlas laget i en cirkel och så slår Abidal PEP i huvet för att markera vad han gjorde framför alla som kolla matchen.

Det var lite skoj och hela laget skrattade, Detta typ av reaktioner är roliga och det vet alla spelarna om, tror inte den där killen som fick sparken var så specielt glad men just nu skrattar både han och Zlatan åt händelsen, Vem vet.

Du tror jag försvarar han med det gör jag inte. Jag vill bara du ska fatta att det finns så mycket saker man kan filma på träningar och omklädningsrumet som ser alvarliga ut, men i sig inte är så specielt allvarlig. Jag vill få fram att Sverige överdriver med Zlatan och därför hittar alla möjliga saker att skriva om han.

Om har hål i strumporna så kommer den att skrivas.
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-09-16 14:47
Men Özil är ju för fan proffesionell fotbollspelare. Även om han hejade på Barca innan han skrev på för Real så kommer han ju ge allt och spela sitt bästa för dem. Samma sak med Iniesta. Att han hejade på Real när han var liten spelar väl ingen roll. Han kom faktiskt till Barca när han bara var 12 år. Så någon Madridista är han inte. :)

Sen ska jag tillägga att jag är helt nöjd med att Özil inte kom. Satsa hellre på undomsakademin än köpa in varje spelare med potential i hela världen.
Varför Pep tackade nej till honom?

Han har nog sina tankar riktade mot London...
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:45
Hetfield -


Det är du som är trög människa! Jag har förstått att du tycker Pep blev ifrågesatt om Özil. Men om man ser det från den realistiska sidan så tror jag mer på att Pep inte ville ha Özil, men inte att han blev ifrågesatt om det. Anledningen att han inte ville ha honom är för att han förväntade sig Fabregas.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-16 14:43
Alfredo di Zidano

Men jisses människa, läser du vad jag skriver?
Pep blev ERBJUDEN av Zubi att få Özil, men PEP tackade nej, inte Özil.

Nåja, det här var en dum diskussion till att börja med. Du får tro på precis vad du vill.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:40
Hetfield -


Oavsett om Pep blev ifrågesatt eller inte. Om vi ska gå efter vad rykten säger så försökte Barcelona på Özils underskrift efter att ha misslyckats med Fabregas och när det blev känt att Real var ute efter Özil så försökte Barca göra nånting åt saken men misslyckades... Özil hade redans bestämt sig.Att iniesta var en unge när han var madridista spelar ingen roll. Jag var i den åldern när jag blev Madridista och jag har vart det sen dess.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-16 14:35
Alfredo di Zidano

Om jag inte har fel så har Zubi gått ut och sagt att Pep blev erbjuden Özil och även Robinho, men han tackade nej till båda.
Så det är inte bullshit.

Skillnaden är att när Iniesta sa det så var han en liten unge, Özil blev en madrista när han skrev på kontraktet.
Stor skillnad. Men som sagt, allt det här spelar ingen roll. Ni har Özil, vi har Iniesta.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:33
AbbeVideobevis.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:32
Hetfield -


Jag tror inte på det där, det är ren bullshit att Pep blev TILLFRÅGAD om han ville ha Özil. Jag tror att Pep inte vill ha honom men inte att han blev tillfrågad. Det är en dålig bortförklaring tycker jag om varför ni inte fick honom. Det är allmänt känt att Pep inte kan värva bra. Pep koncentrerade sig för mycket på Fabregas vilket Barca också gjorde. Sen vad rykten säger är en annan sak, sånt är bara rykten. Men som sagt Iniesta brinner för sin klubb men det gör även Özil för sitt Real Madrid om inte än så senare iallafall.


Sen vad som stog på hemsidan är också en sak men jag kan även ge dig ett videoklipp där Iniesta förklarar sig som en Madridista från sin egen mun och det är väl säkrare än en hemsida, men när man lever i en sån fotbollsvärld som Özil och Iniesta gör så vet man inte vilket klubb hjärtat tillhör, förräns tiden talar. Tiden har talat, iniesta ex madridistan förblev en Cule medans Özil ex Cule förblev en Madridista, sjukt va?
Barcelona Barca4eva
2010-09-16 14:32
Alfredo di Zidano

Jo det stämmer att hans favvo lag var Barcelona men vad gör det nu när han ändå spelar med er ;)
Barcelona Abbe.
2010-09-16 14:29
"För det andra så stod det klart och tydligt i hans hemsida (ja, HANS hemsida) att han var en culé, men den dagen han värvades så ändrade han till Real Madrid i profilen. "

Bildbevis.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-16 14:18
Alfredo di Zidano

För det första så blev Özil erbjuden till Pep, men han tackade nej, så med andra ord så är Real Madrid hans andra val.

För det andra så stod det klart och tydligt i hans hemsida (ja, HANS hemsida) att han var en culé, men den dagen han värvades så ändrade han till Real Madrid i profilen.

Men det spelar ingen roll nu, han spelar för er och det är bara att gratulera. I en perfekt värld så hade Pep tackat ja till Özil.
Om nu Iniesta gillade Real när han var liten så spelar det ingen större roll, han spelar för oss och brinner för laget.
Inget annat spelar roll.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:11
Pep the King -Özil's favorit lag barcelona? Nää, det stämmer inte. Han har förklarat sig om och om och igen gång efter gång vilken ära det är att få spela för Real Madrid och att han ser fram emot att stanna i många år och bli en legend. Men sen vet jag inte om han var barcafan i sina unga år, men en sak vet jag som är mer än säkert och det är nämligen så att Iniesta är Madridista, iallafall i sina unga tidiga år. Så att, Özil är madridista idag och det är allt som räknas.
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-09-16 14:08
Delarocha -Jag trodde att du tyckte att han var världens bästa anfallare för 6 månader sen. :D
Delarocha
2010-09-16 13:36
Zlatan är en pajas och har alltid varit och kommer alltid förbli. Så otroligt jävla osympatisk människa. Han är ju seriöst dum i huvudet.

Barcelona AK_Barca
2010-09-16 13:28
Tja!

Behöver lite hjälp angående matchbiljetter. Det är så att jag har bokat flyg och hotell i Barcelona, men inte matchbiljetter mot Valencia. Jag har varit inne på Barcas hemsida, men där går det inte att hitta två intilliggande platser. Har läst att det kommer släppas fler platser så småningom, men vågar jag vänta eller ska jag boka biljetter på långsidan för 1500 via ticket2.com? Jag skulle vara tacksam för svar eftersom jag börjar bli lite orolig över matchbiljetterna.
The Leader
2010-09-16 12:58
Zlatan ger blandande svar angående hans spark:

-Det var ett skämt, sa Zlatan, men sedan ändrade han sig:

-Han ska lyssna på vad jag säger, det var en markering, sa Zlatan och så lite lurig ut.

***

Förresten, läste ni om hur London-borna flockades när Messi var i staden?
Barcelona Pep the King
2010-09-16 12:54
Synd att Pep tackade nej till Özil. Özils favoritlag är Barca.
Barcelona ★Sami★
2010-09-16 12:02
Gonzalo Il Pipita - "Hombre"
Grabben är 13 år va fan. Låt han vara.
Real Madrid Gonzalo Il Pipita - "Hombre"
2010-09-16 11:56
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-16 11:10
Espanaboy

Du förstår väl hur dumt det vore av Viasat att visa de hetaste matcherna på tv10?
Poängen med tv10 är att visa "restmatcherna", men de riktiga jättarna kommer att visas i viasat.

Rätt så otippat att hela Viasat studion onanerade till Zlatan, och pratade i ungefär 2 sekunder om de andra matcherna.
Delarocha
2010-09-16 11:05
Espanaboy

Ehm, dina åsikter är ju högst subjektiva och bör väl således inte gälla som någon slags grund för sanningen som Viasat bör följa. Alla lag vill se sina matcher och Viasat vill tjäna pengar. Då är det väl självklart att dem väljer att lägga de populära matcherna i kanaler som folk kan betala för, därmed kommer de som verkligen bry sig skaffa dessa kanaler samtidigt som andra inte lika "heta" matcher lockar även om jag tycker Tottenhamn - Werder Bremen var helt galet bra.
Annons: