/spanien/barcelona/forum/146.aspx/spanien/barcelona/forum/146.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-11-19 20:10
Pique hade tre avslut mot mål, två på mål. Paco hade två avslut mot mål, noll på. Ouch.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2016-11-19 20:08
Barcas spel i ligan har sett knackigt ut, men inte i CL.. Beror kanske på Luchos roterande. Så här roterade han första säsongen också, han hade ju typ aldrig samma startelva under första halvåret typ. Är ju bra att spela in nya spelare men tycker han borde lärt sig nu att han inte kan göra så. Rotera två spelare max.. Känns som att Barca har kunnat legat ännu fler poäng efter också vilket är en lite jobbig tanke.. jag menar, det är ju inte bara otur, det är ju nåt som fattas i spelet
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 20:04
[QUOTE=Rambla~]Lucho ska självklart få säsongen ut men efter det är det dags för ett byte anser jag. Fast ingen oprövad assistent/målvaktstränare som Unzue, inget ont om honom annars. Nä, jag vill ha Sampaoli. Tror han hade passat oss perfekt. [/QUOTE] Instämmer helt. Ingen Koeman heller för den delen, känns väldigt medioker taktiskt. Sampaoli ja tack!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-11-19 20:02
Lucho ska självklart få säsongen ut men efter det är det dags för ett byte anser jag. Fast ingen oprövad assistent/målvaktstränare som Unzue, inget ont om honom annars. Nä, jag vill ha Sampaoli. Tror han hade passat oss perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-11-19 20:01
@Federer:


Vart har du hittat den statistiken?
Barcelona BARCA-més que un club
2016-11-19 19:57
Idag gör penaldo 3 mål och blir bäst igen och vinner guldbollen medans vi lyckades inte vinna mot Malaga med en man mer :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 19:35
neymar JR Upplevde Baca När under från Rivaldo och P.Kluevert. Jag och de få andra som skrivit att detinte ser bra ut, var inte de som sa att La liga var över i början av sep. Det var en vis pers här som skrev det. Lägg oss inte i samma korg som honom bara för att du vill vinna argumenten´. Lättaste vägen att ta, visst är det lättaste vägen att vandra om vill vinna en argument. Nu talar jag för mig själv. När jag säger att *Jag förväntar mig inte någon titel den här säsongen men jag kommer att stöta laget med varje cell i min kropp* Men det betyder inte att vi ska låtsat som allting är ok (Bara för att du kan den konsten bättre än oss). Ingenting har varit ok den här säsongen trots att Lucho värvade exakt de spelare han ville ha, Ingenting har varit ok. Och ingenting är fortfarande ok. Låt oss hoppas att A. Madrid gör oss glad ikväll.
Barcelona Fuerza
2016-11-19 19:33
Neymar JR:

Du säger att inställningen inte går att kritisera? Tänk om. Tänk rätt. Inställningen fanns där i minut 80 när alla började komma tillbaka till verkligheten.
Barcelona Fuerza
2016-11-19 19:31
Frågar mig hur jävla möjligt det är att Messi åker på magsjuka ÄNNU en gång.
Vad håller hans dietister på med? Vad håller dem på med? Har det hänt Ronaldo någon gång? Detta är en spelare som omsätter miljarder och har tillgång till det BÄSTA av det BÄSTA. Hur slarviga är inte FC Barcelona egentligen? Hur kan man inte lösa detta?
Barcelona neymar JR
2016-11-19 19:26
Nej att dra domedags profetior varje jävla helg är förlorar mentalitet. Att ge upp varenda jävla titel september, oktober, november, december är förlorar mentalitet. Att allt skulle vara frid och fröjd? Absolut inte men dags att stötta och visa uppskattning för dom spelarna och det laget som har gett oss betydligt trevligare minnen än sämre senaste 10 åren. Eller är den här nyfunna arrogansen där vi ska vinna trippel och köra över allt och alla som gäller? Mes que un club= bättre än alla andra eller? Idag var det inget fel på inställningen utan fel på kvaliteten, fine. Dom gjorde det dom kunde och Malaga gjorde det fantastiskt bra med sin destruktiva fotboll. Man önskar att fler här inne fick uppleva Barcelona innan Ronaldinho kom till klubben :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2016-11-19 19:22
Over the last 8 years Barcas win % with Messi is 84%. Without him it's 23%. Argentina with Messi is 78%. Without him it's 14%. Det här säger allt om världens bästa och hans betydelse.
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:20
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-11-19 19:16
[QUOTE=El Pistolero #9]Det störrigaste med Lucho som tränare är att man under 98% av tillfällena kan förutse hur matcherna kommer se ut. Man visste att utan Messi så kommer vi inte skapa många bra chanser o vi kommer tappa poäng om Kameni har en bra dag. Aldrig något nytt taktiskt drag, samma spel som är så förutsägbart utan Messi på plan för utan honom så händer inget oväntat individuellt som Lucho är beroende av. Utan Messi hade Luchos Barça legat på 6e plats i ligan. Han är skillnaden för oss, sorgligt. [/QUOTE] Fast nu skapade vi ju jävligt mycket chanser, att spelarna sedan avslutar i klass med amatörer kan man inte lasta Enrique för. Däremot hade Messi varit med hade han säker tagit till vara på någon av alla 25 chanser vi hade....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 19:13
@neymar JR:


Six league matches at the Camp Nou and only three wins for Barça. Embarrassing.

Nej, låt oss sjunga *Everything is fine!!!
Barcelona Fuerza
2016-11-19 19:13
@neymar JR:


Att vara nöjd är förlorarmentalitet. Att ignorera de fel som finns i klubben och bland spelarna är förlorarmentalitet. 83 000 människor betalade för att se ett gäng förlorare.
Barcelona Blaugrana91
2016-11-19 19:13
[QUOTE=Kröjff]Det är för mig fullständigt obegripligt att man ens i besvikelsens bittraste stund, får för sig skriva att man som "supporter" anser att det är rätt åt spelarna om Real Madrid vinner ikväll och att det vore lika så bra. Men culés då, vilka håller vi på?.För att nu travestera författaren till pamfletten ifråga: Fullständigt oacceptabelt och inte värdigt vårt forum. [/QUOTE] Det är rätt åt spelarna med tanke på det vi såg framför mål idag, det är inte acceptabelt. Vi fans lider som det är, men spelarna kommer fortfarande få sina feta löner, tappar vi titlar blir det allafall färre bonusar till dem...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-11-19 19:04
Enda förlorar mentaliteten jag ser är bland OSS fans, som ger upp hela "livet" vid varje minsta motgång. Det om något är inte värdigt Barcelona :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-19 19:03
Ja , vi kan kölhala Paco ! Låt oss olja in honom ! Fram med giljotinen !
Seriöst , visst , han försvann i andra halvlek när vi började lira som Real .

Paco är helt ny i laget , han har två starter mot halvkasst motstånd , och senast han fick några minuter kommer jag knappt ihåg.
Ska han göra det ? Ska han leda Barca en sån här kväll? Är det hans axlar Barca vilar på när Messi inte lirar? Är det han som är syndabocken?

Neymar är väl han som ska göra det! Neymar ska väl leda laget! Arvtagaren till Barcas offensiv!
Är det nån som svek ikväll så var det väl Neymar , han ska ta ansvaret , han ska ge oss poängen.
Visst , lite snygga dribblingar , lite schyssta snurr finter , lite show ute på din kant.
En herrans massa inlägg! Vad hände efter Neymars finter , dribblingar mm....ingenting.
Det avgörande passet eller avslutet är på tok för dåligt för hur pass hypade han är.
Det är såna jhär matcher Neymar har chansen att visa att han är värd extra ledigt för sin systers kalas , det är såna hör matcher Neymar visar att "visst , åk på din biopremiär" . Istället bjussar han på lite "harlem globbetrotters " för vadå? Lite nya schyssta youtube klipp? Dags för Neymar att steppa upp och ta ansvar!
Vi kan inte lägga det på Paco , Denis eller Rafinha .
Idag hade Neymar chansen.
Och han tog den inte....
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:02
El Pisterlo: Messi hade varit skillnaden oavsett vilket lag han hade spelat i, han är trots allt historiens bästa spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-11-19 19:00
Neymar gör alldeles för få mål, han kommer oftast förbi första gubben, fastnar vid den andra, eller som bäst den tredje gubben, men hans räder leder oftast inte till något. Han måste lära sig att prioritera bättre, ibland är det bättre att slå en enkel passning än att försöka dribbla förbi ett helt lag. Tyvärr så bidrar han inte med något märkvärdigt just nu. Men, han är fortfarande bara 24, det blir nog bättre med tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2016-11-19 18:56
@erkano:


Det osar förlorarmentalitet kring din kommentar. Alla var "bra" och "OK". Herre Jesus!
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-19 18:55
Det störrigaste med Lucho som tränare är att man under 98% av tillfällena kan förutse hur matcherna kommer se ut. Man visste att utan Messi så kommer vi inte skapa många bra chanser o vi kommer tappa poäng om Kameni har en bra dag. Aldrig något nytt taktiskt drag, samma spel som är så förutsägbart utan Messi på plan för utan honom så händer inget oväntat individuellt som Lucho är beroende av. Utan Messi hade Luchos Barça legat på 6e plats i ligan. Han är skillnaden för oss, sorgligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-11-19 18:55
@Blaugrana91:
Det är för mig fullständigt obegripligt att man ens i besvikelsens bittraste stund, får för sig skriva att man som "supporter" anser att det är rätt åt spelarna om Real Madrid vinner ikväll och att det vore lika så bra. Men culés då, vilka håller vi på?.För att nu travestera författaren till pamfletten ifråga: Fullständigt oacceptabelt och inte värdigt vårt forum.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-19 18:55
Jag säger såhär, var beredda på att Real KAN vinna ikväll. Alla tror att At.Madrid kommer vinna men nu efter vår poängtapp så känns som att Real kan dra ifrån oss. Dessa poängtapp svider mer än cuptitel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-19 18:45
För vår del så får gärna de rödvita ta 3 p ikväll. De kommer då fortfarande vara bakom oss men vi är då endast 1 p bakom marängerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-11-19 18:43
@Carles Puyol Beast:


Samma sak gäller för Atlético de Madrid.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-19 18:42
Jag är inte arg eller sur men dem som jag lider mest med är fansen. 83 tusen kom för att se sitt favorit lag men laget svek dem. Lucho kommer ge spelarna ledigt minst 2 dagar. Ledningen borde örfila varenda spelare förutom Messi och Suarez. Real kommer bli taggade ikväll när får höra att Barca tappade poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2016-11-19 18:41
Grabbar jag förstår frustrationen, jag gick bananas när jävla Kameni gör räddning på Neymars nick. Men vi gör oftast skitmatcher efter landslagsuppehåll. Både utan och med Messi i laget. Så, vi bör lugna ner oss lite. Ligan är lång och vi får hoppas på bättre utdelning nästa match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona erkano
2016-11-19 18:37
Arda var ok faktiskt. Han hade några målchanser ikväll. Dock borde rafinha stanna istället för.ardan på sluttet. Roberto var bra också. dennis var.inte lika alert som senaste matchen. vi borde få minst en straff åtminstonde. och den målvakten var precis som att han var i djungeln amk. sjukt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-19 18:37
Någon som minns sist någon av våra mittfältare tagit skott utanför straffområdet (Den 7 sep 1934) och faktiskt gjort mål på det?

Någon som minns om ni bortser från Rafinah?
Någon som minns, någon, vem som helst?
Annons: