/spanien/barcelona/forum/14571.aspx/spanien/barcelona/forum/14571.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2010-12-22 12:42
"Kisen har potens för en seriös liga och inte harva runt i Portugal. "

Potens = Mannens förmåga att få erektion och genomföra samlag
The Special Five
2010-12-22 12:41
test
Barcelona .Sami.
2010-12-22 12:30
Afellay kommer komma imorgon till Barcelona för att skriva på kontraktet.
Barcelona haeger
2010-12-22 12:21
Cataloniaboy

"När var det returen skulle spelas?" Den 5 Januari.

Du vet väl att man kan googla eller gå in på Barcelonas officiella hemsida? Det är inte speciellt svårt och går mycket snabbare än att vänta på svar här.

Ingen attack på dig nu men jag förstår inte riktigt folk som frågar om datum och dyl när det är så enkelt att gå in på Barcelonas hemsida och kolla upp det, men folk kanske inte känner till den eller så är de bara lata. :)
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 12:20
Cataloniaboy

Det känns ju inte som en helt omöjlig uppgift att gå vidare från åttondelen i cupen. Faktum är att det endast behövs oavgjort så länge vi gör mål, lite samma utgångsläge som vi hade inför matchen på Stamford Bridge. Och med tanke på att vi tidigare i höstas vann på San Mames med 3-1 så bör vi gå vidare om vi spelar med bästa laget. Och reruren har jag för mig spelas första veckan i januari, det var någon som nämnde det här på forumet igår.

Och tack för att du besvarade min fråga innan jag ens ställde den. Ändrade nämligen mitt inlägg 55 sekunder innan du postade ditt:)
Barcelona Cataloniaboy
2010-12-22 12:15
Tråkigt att vi inte lyckades få hål på Bilbao. Hade behövds inför returen på San Mames. Baskerna är ju som känt väldigt starka på sin hemmaborg... När var det returen skulle spelas?
Tråkigt att Nolito lämnar Barca. Men man förstår ju honom trots allt. Vem vill harva runt i B-laget, när man har kvalitéerna som krävs för att spela i La Liga? Ingen.
Madrid-Levante ikväll på TV4 Sport 22.00. Madrid brukar ju inte ha det så lätt i cupen... Förhoppningsvis inte kväll heller ;) Tror faktiskt att Valencias stolthet kan skrälla ikväll ;)
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 12:13
99Vontassen99

Ok, ta det lugnt nu. Nolito år inte värsta supertalangen som skulle ta plats i en bra La Liga-klubb eller Premier League-klubb. Han är en 24-åring som varit bra i den spanska andradivisionen, som nog är lite sämre än den portugisiska ligan. Enligt mig är det just nu en perfekt klubb att gå till. Om han splar bra där kommer han sedan kunna att gå vidare. Jag tror han stannar på en nivå där han kanske kan ta en startplats i ett mittenlag i Spanien.

Förresten, spelas Reals match ikväll eller är det i morgon?
AndreD
2010-12-22 12:02
Victor Valdés - Mer än en målvakt
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-22 11:21
Det är minst sagt korkat att se det positivt enligt mig att Nolito går till den totalt urusla på dekisklubben Benfica. Synd killen inte har bättre vett och gå till en klubb eller liga där han har möjlighet utvecklas en bit till. Kisen har potens för en seriös liga och inte harva runt i Portugal.
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 10:58
Hetfield- Megan Fox is a dude//

Ska man sälja Keita bör man inte ta in en annan spelare utifrån. Thiago är på väg upp och om Keite skulle lämna så kan man istället ge Thiago mycket mer speltid.
Sedan har vi en kille i La Masia som heter Sergi Roberto. Av vad jag har sätt så är han en ganska lik spelartyp som Keita. Tvåvägsspelare som är bra på att tacklas men även, naturligtvis, ett bra passninsspel.

Med det sagt så vill jag att han stannar. Han tillför mycket till vårt spel som andra "finlirare" saknar. Hans djupledslöpningar och huvudspel är i världsklass.
Jag hoppas han stannar åtminstonde en säsong till efter denna. Sen när Barca B-spelarna är redo kan han lämna, då har han nog blivit lite gammal också.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-22 10:33
Klint

Keita är tyvärr dead weight, det är dags att sälja honom till en mindre klubb där han kan få regelbunden speltid, han förtjänar att få avsluta karriären på ett bra sätt.

Jag skulle föredra att sälja Keita och ta in en riktig krigare på mittfältet, en Van Bommel typ, dvs. ett svin som aldrig ger upp och kan gå på djupled. Dessutom vore det bra om den spelare är hyfsat ung, dvs. rätt så hungrig och precis på den gränsen där han ska blomma ut, ungefär som Yaya Toure var för oss.
CarlesPuyolSaforcada
2010-12-22 10:25
L.A.M Nr 10

Jag såg när deras tränare skojade med Dani Alves. Den han log mot var ingen mindre än Guardiola. :-)
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 10:07
När jag såg rubruken "Nolito till Benfica" så fick jag bara en glad känsla. Det är den absolut bästa lösningen för alla känns det som, och speciellt för Nolito själv.
För oss så är det inte nödvändigt att behålla honom, då vi redan har fullt på anfallsplatserna. I alla fall jag tror fortfarande på Jeffren och Bojan, de två killarna ska stanna länge i Barça. Lägg till att i precis köpt Afellay, som förmodligen kommer att kräva speltid.
Jag önskar honom lycka till och hoppas det går bättre för honom än vad det gick för Keirrison i Benfica.

Förresten, var det någon som såg när Athletic Bilbaos tränare skojade med Dani Alves mitt i matchen och sedan log mot någon. Jag skrattade jättemycket hemma i soffan.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-12-22 09:56

Att Nolito försvinner var helt väntat ända sedan transfern av Afellay blev känd. Dessutom, i Juvenil A så finns de bägge ytteranfallarna Armand Ella och supertalangen Gerard Deulofeu som kanske redan till sommaren kommer att ta steget upp till Barcelona B. Detta gör att där finns ingen plats i A-laget för Nolito och i B-laget ockuperar han bara plats för de unga spelarna.
CarlesPuyolSaforcada
2010-12-22 09:52
SvenskaFans.com Barcelona är en Facebook-sida där det kommer att publiceras nyheter härifrån dit.

(Sidan är inte gjord för egen vinning, den är gjord för att hylla arbetet som de här på redaktionen gör.)
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 09:42
Har nu läst matchrapporten här i från Svenskafans, och kan bara instämma med det näst sista stycket om att spelarna skjuter för lite.
Det är många i laget som är bra på det, igår spelade ju bland annat Keita på mittfältet.
En av de bästa lösningar när det andra laget parkerar bussen, som Athletic gjorde riktigt bra igår, är att ta skott så mycket som möjligt. Det är ibland riktigt irriterande att se på när vi bara passar runt, runt och runt utan att någonting händer. Då kan vi SKJUTA.
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-12-22 09:28
En sak man inte får glömma är att Bilbao gjorde en riktigt bra match. Det brukar i och för sig inte räcka mot Barça på Camp Nou, då vi brukar vara så bra att vi tar oss igenom försvarsmurar hur lätt som helst. Men det spelade perfekt defensivt, och gjorde väldigt få misstag.

Sen tror jag att vi har haft vår toppform för ett tag nu. Det var ju meningen från läkarna att vi skulle toppa medan vi mötte Real, samt att CL-gruppen skulle avgöras.
Vi kanske kommer gå ner i form lite efter nyår, och då är det viktigt att vi trots det krigar oss till 3-poängare, lite som Madrid-laget har gjort de senaste åren när vi dominerat spelmässigt.
Barcelona Abbe.
2010-12-22 09:06
Då blev man av med Nolito. Synd, men man var väl aningen naiv om man trodde att han skulle ha någon möjlighet att ta plats i A-laget. Men jag gillar den spelaren skarpt.

Stämmer uppgifterna om hans lön så känns det som att han ska ha krävt väldigt mycket för att lämna Barça. Så vitt jag vet har han tidigare uttalat sig om att han gärna stannar i klubben. Benfica pungar ut stora pengar för en relativt oprövad spelare, det måste betyda att Nolito trivdes bra i Barça och begärda stora pengar för att ens fundera på att flytta. Vilket han nu gör.
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-22 07:47
Det var en klassisk genomklappning. Laget har haft mycket party och glam. Nu var huvuden slut fysiken var borta. Ingen tog löpningar och pastejer in i boxen var i regel 20 meter fel adresserade. När våra mittfältare har en tung dag som i går då rasar tydligen det mesta. Jag känner dock att vi ska inte oroas av det här. Laget var på julmiddag sådant händer.

Med ny energi god jul med nära och kära så pangar vi till både Levante och Bilbao i omstarten på det nya året. Trist för 45.000 på läktasren i uselt väder ännu mera trist för det många som på grund av skyfallsliknande regn hamnade i diken runt om i Barcelona och inte ens kom fram till Camp Nou.

Det är inget nytt att Canal plus avskyr att ha La Liga det vet vi. Och deras begåvning i övrigt är att undra över. De sänder FC Barcelona-Bilbao på en av sina kanaler och samtidigt så sänder de lilla hande mot Madrid. !! På en av sina kanaler

Nu är det jul o nyårvila det är det många som behöver. Glöm inte massor med kläder i dag. Här vid den coola havsviken är det minus 19 och snöar.

God Morgon.
Visca Barca.
Visca Catalunya.
Barcelona barcafan86
2010-12-22 04:21
1. Bojan: han har det svårt från start förut också. Inte så konstigt med tanke på speltiden i år och mittfältet vi ställde upp med men egentligen är det väl samma sak med Keita. För att hålla den klassen barca haft måste man få mycket speltid. Vi har världens bästa elva. Klart att reserverna som inte varit ordinarie nånstans på ett tag har det svårt när flera av dom är på plan. (måste dock säga att Mascheran visade en vilja i den här matchen som är värd en respect, han kommer aldrig vara en Busquets. eller Xavi men när det blir grötigt känns det skönt att han finns med).

2. Kan det inte bara varit så att urladdningen mot espanyol var det sista vi hade att ge den här halvan av säsongen. det märktes på Bilbao också när dom kontrade och verkade helt ok med att vara två där uppe utan någon andra våg. I den här matchen såg jag 22 spelare som redan hade jul lovs mentaliteten, som sista veckan i skolan när man va ung.

3. Jag förväntar mig inte att se det Barca som vann mot madrid i dom första två liga matcherna i Januari. Hoppas bara vi tar oss förbi den oundvikliga jul vila tröttheten utan att tappa poäng och finner spelet snabbt. Jag tror att det blir så och när det verkligen gäller så kommer spelarna prestera!
Barcelona .Sami.
2010-12-22 01:40
Barcelonistas
Llorente är skadad 3 eller 4 veckor tror jag. Och kommer missa returen också. Bra för Barca.
Barcelonistas
2010-12-22 01:24
ett kryss räcker för oss att ta oss vidare till kvartsfinal. Bilbao måste nu framåt för att göra mål vilket kommer öppna sig och de kommer vara mycket ytor vi tar hem skiten där borta är säker på det!

Men vi får se upp med llorente ett monster i straffområdet.
Barcelona Napao
2010-12-22 01:19
Siempre Barça kolla in länken där har du barca-real 5-0 dom har matchen från bla annat Sky på engelska.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2010-12-22 00:55
Siempre Barça
Jag ladda ner matchen från Piratebay med HD-kvalite, fast det var inte med Engelska eller Svenska kommentatorer.
Barcelona Siempre Barça
2010-12-22 00:42
jag undrar om nån som vet var man laddar ner el clsico matchen? kommentar ska vara på engelska eller svenska tack.
Barcelona vs Real madrid matchen 5-0
Barcelona Klint
2010-12-22 00:18
addeh

Jo där var han väl i och för sig ganska så bra. Det tycks som att uteblivet matchande, ålder och motivation har tagit ut sin rätt. Utifrån hur hösten har sett ut för maliern och med tanke på Sandros eventuella värvningar, talangerna i Barça B, är det tveksamt om Keita tillhör Barcelona efter sommaren 2011. Men va fan, skit i det nu. Även om kvällens match var ganska usel så har vi gjort en helt fantastisk höst/tidig vinter.

God natt!
Atlético addeh
2010-12-22 00:05
Klint

Det var väl, komiskt nog, bortamatchen mot just Athletic tidigare i höstas som Keita gjorde en bra insats senast. I den matchen var han faktiskt bra, han gjorde inte bara mål utan erbjöd alltid alternativ i djupled, något som annars saknats när det gäller honom den här säsongen.
Barcelona Klint
2010-12-21 23:59
När gjorde egentligen Keita en bra insats senast? Okej att han inte är lika kreativ som sina konkurrenter på mittfältet, men lite kämpaglöd är väl det minsta man kunde begära. Såg här nere att Barcadinho nämnde att Xavi var sämst på plan och det kan jag väl hålla med om då man vet vad han kan. Men i min bok är Keita den spelare som var klart sämst ikväll.
Barcelona NoGo™
2010-12-21 23:57
Nu är det alltså julledigt för alla spelarna tills den 29 December då alla spelare förväntas vara tillbaka. Alla utom Leo som får lite extra ledigt till den 1 eller 2 Januari.

Han kommer därmed inte att medverka i matchen mot Levante och även Pique missar matchen pga 5 gula kort.

Alves efter matchen : "Let's hope we find an renewal agreement. That's what I want, I would like to retire here. But this doesn't affect my game."

Hoppas att det löser sig snart!

Till sist så har Nolito tydligen kommit överens med Benfica om ett 4 års kontrakt och han kommer att tjäna 900.000 Euro/år, han kommer att gå gratis efter säsongen.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-12-21 23:57
Barcadinho.

Tyvärr måste jag hålla med, Xavis sämsta match sedan EM 2008. Fanns flera gånger då Alves tog en fin löpning, som Xavi normalt sett skulle passat perfekt till, men idag så höll han in bollen för länge och istället blev det misskomunikation mellan de två.. Aja bara hoppas på en normal Xavi till nästa match.

Välbehövlig vila nu för våra hjältar. Hoppas 2011 blir lika lyckosamt som 2010 (bortsett från Inter matchen). Tar ett litet break härifrån då det tyvärr kommer hållas låg nivå pga lov, inga matcher osv.. God jul och gott nytt år i förtid :)

Frodo

Andy Grey var det som sa det, mest känd för att vara kommentator på FIFA, samma minut jag hörde det bytte jag från engelska kommentatorer till spanska kommentatorer..
Annons: