/spanien/barcelona/forum/14550.aspx/spanien/barcelona/forum/14550.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-21 11:51
99Vontassen99, terrorstaten och dess högerextrema tidning Maariv har blandat ihop Qatar Foundation med en annan qatarisk (eller hur man stavar det) organisation...
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-21 11:47
Hyder

Jo, jag förstår att det är en ganska stor risk att köpa Torres då han är så pass skadedrabbad. Men återigen, med bra kost och bra fystränare/läkare så kan man minska risken för skador med minst 60 %, det är allt säger.
Lägg till att han är 26 år och Villa är 29, dvs. att när Villa börjar dippa runt 31 år så kommer Torres att vara i hans "prime" när han är 28 år.

Jag gillar Bojan oerhört mycket och jag kan se potentialen i honom, men han är så klen och valpig att varje gång jag tänker på att om Villa skulle bli långtidsskadad så får jag ont i magen. Bojans killerinstinkt är på en hög nivå, men han tar sig sällan förbi en försvarare då den spelaren kan putta bort Bojan utan problem.

Jag måste bara klargöra att jag är emot köpet av Torres om det ska vara FÖR dyrt, då kan man lika gärna köpa en lite billigare spelare som accepterar bänken. Men om han kommer till oss för runt 30 miljoner så kan jag bara tacka och bocka, jag kan väl säga varför.
Torres är en blandning av Eto'o och det vi ville få genom köpet av Zlatan, dvs. råstyrka och snabbhet. Eto'o var värdelös i luften och Zlatan var värdelös som ensam anfallare, det klarar Torres av utan problem.

Jag vet, man ska inte prata om värvningar så pass tidigt, men som jag klargjorde tidigare så kan det mycket väl ligga sanning i det med tanke på hur förtjust Sandro är i Torres.
Sen tycker jag att Torres har aldrig varit i ett lag där det finns stabilitet så att han kan växa som spelare, han har spelat i Atletico de Madrid (go figure) och Liverpool som snubblade till sig CL-titeln, jag undrar hur han skulle vara i ett lag som Barcelona.
Hehe visst vore det kul om han drog till Atletico de Madrid, det vore magiskt, vet inte ens varför han valde Liverpool.
The Special Five
2010-12-21 11:42
Criff

Haha väldigt intressant, den statistiken visar hur överlägsen Messi egentligen är, 17 mål och 10 assist säger väl allt, 27 poäng sammanlagt i Laliga jämfört med Cristinas 22(varav 4 straffmål). Men även passningsprocenten är mycket högre och framförallt skottstatistiken visar hur överlägset träffsäker Messi är jämfört med Cristina. Då 53% av Messis skott träffar mål så träffar endast 38% av Cristianos skott mål. Det roliga är att Cristiano har avfyrat nästan dubbelt så många skott som Messi under hela säsongen men ändå är det delad plats i skytteligan. Varken spelmässigt, statistiskt eller titelmässigt kan Ronaldo jämföra sig med Messi, måste svida för Madridistas...
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-21 11:31
99Vontassen99

Jävlar, 890.000 ;)
Banne mig om det inte blir ett tryck idag då :P
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-21 10:32
Frodo

Jag hoppas du har rätt. Jag har inget i mot Israel. Men kommer uppgifter från det hållet mot Hamas är förvåning liten. Jag har inte haft tid sitta läsa den här morgonen vad press skriver. Men får försöka kolla under dagen.

Tycket det är synnerligen juste att det finns plåtar till CDR på Camp Nou i kväll för bara 90 klirr. Jag tror det kommer bli upp runt 890.000 personer i kväll på Camp Nou.
Barcelona Criff
2010-12-21 10:31
Intressant jämförelse av statistik & annat mellan Messi & Ronaldo av Goal.com.
Barcelona Frodo
2010-12-21 09:51
99Vontassen99

Det sägs vara skitsnack av El Pais som är en respekterad tidning. Uppgifterna har dementerats. Dessutom är det inte svårt att dra slutsatser baserad på att den ursprungliga källan kommer från Israel. De är inte bästa vänner med muslimska länder om man ska uttrycka det milt sagt. Jag vill bara tydliggöra att jag inte vill dra igång en politisk debatt.
Barcelona 99Vontassen99
2010-12-21 09:04
God Morgon.
Visca Barca.
Visca Catalunya.

Naturligtvis är det en skröna det som påstås om Xavi. Det är en vandringssägen sedan flera år tillbaka.

Jag vill vidare fråga om det här med Qatar Foundation. Det påstås att just den här organisationen som nu ska ""pryda"" våra tröjor öppet stöder en terrororganisation som heter hamas. Är det någon av våra ärade läsare som har närmara koll på den uppgiften. Visar det sig stämma och Rosell inte säger upp kontraktet åker rubbet av våra inköpta FC Barcelona prylar in i öppna spisen som sprakar intil mig här och nu.

Tippar FC Barcelona ((Lilla handen)) Bilbao 0
Barcelona Frodo
2010-12-21 08:37
Kassnert

Tack för länken! Jag har läst de flesta artiklarna från julkalendern men missade oturligt nog denna innan du länkade den. Läsvärt för en cule.

För övrigt hoppas jag på en uppryckning från eran del. Jag har sedan flera säsonger tillbaka varit svag för Sevilla. Är det hel fel att säga att Manzano kanske har gjort det ännu sämre för Sevilla sen han tillträdde?
Sevilla Kassnert
2010-12-21 08:19
Om missat så handlar spanska julkalendern om dagens Barcelona.

Sevilla Kassnert
2010-12-21 08:18
Om missat så handlar spanska julkalendern om dagens Barcelona.

Barcelona Frodo
2010-12-21 07:32
el Flaco

Gissar på att marängerna som klottrade ner forumet pga det kommer in hit och ber om ursäkt. Eller kanske inte...Avsaknad av klass är något man associerar med mierdas.

Synd att han inte sa det. Det var en episk punchline som visar på att tidningarna är kreativa när det kommer till att skapa kontroverser.
Barcelona el Flaco
2010-12-21 06:49
För några dagar kunde man läsa i MD att Xavi hade sagt förnedrat Lass Diarra i spelartunneln efter el Clásico genom att räcka över en boll och sagt: "Eftersom ni inte har fått röra bollen under hela kvällen så kan ni få känna på den en stund". Nu har Xavi gått ut i en personlig intervju med SPORT och förnekat att han ska ha sagt det till fransmannen
Atlético addeh
2010-12-21 02:22
Hyder

"Vore det inte kul om han gick tillbaka till Atl.Madrid och formerade ett anfallspar med Kun?"

Den tanken slog mig också för ett tag sedan. Visst vore det fantastiskt? Tyvärr har nog inte Atlético de pengarna som behövs för att köpa hem Torres, men det hade varit riktigt häftigt. Atlético vinner ju fler titlar än Liverpool. :P
Barcelona basaric
2010-12-21 02:21
Titta på videon i länktips. Man blir glad när man ser sånt.
Barcelona Hyder
2010-12-21 01:50
Hetfield- Megan Fox is a dude

Förstår vad du menar. Men saken är den att man tar en rejäl chansning gällande Torres skadeläge. Den chansen vill jag inte se klubben ta med varken Fernando eller exempelvis van Persie. Den är onödig och ännu onödigare när man ser vårt otroliga anfall vi redan har. Vår läkarstab är bra men dem hade nog aldrig kunnat göra något åt spelare som Robben eller Robin. Man vet ärligt talat inte vart man har Torres på skaderisk-skalan. Man kan dra det åt båda hållen; han är skadedrabbad för att hans spelar I Pool eller han är skadedrabbad för att hans kropp inte pallar för trycket likt Robben. Torres är en otrolig spelare men det att köpa honom för hiskeliga pengar samtidigt som man inte har någon plats för honom vore otroligt dumdristigt. Som råge på allt är han i nuläget en skadedrabbat spelare. Det är den faktan man har att bolla med vid en eventuell värvningskarusell. När det kommer till en värvning av sådan dignitet bör man inte ta in "han kanske kommer"-tänk i ekvationen.

Tror dessutom att Bojan kommer axla Villas roll utmärkt om ett par år. Låt han träna upp lite muskler och ge han speltid så kommer vi ha en utmärkt centralanfallare om ett par år. Torres skulle endast förstöra för en spelare som Bojan men även för Pedro. Hur ska man formera elvan när det vankas stormatch? Pedro är självskriven, likaså Messí och Villa, i varje fall i min bok. Att värva Torres som en supersub känns inte så jätte lockande. Då kan man köpa in Llorente för samma pengar om han skulle anpassa sig till bänken. Han kan i alla fall bidra med något nytt och jag tror inte att dynamiken i truppen hade påverkats på samma sätt som om Torres skulle anlända. Hur man än vrider och vänder är en värvning av Torres endast fel för alla. Möjligtvis inte för Torres då som skulle få flytta hem till Spanien igen.

Detta är endast min syn på de tvivelaktiga ryktena kring El Niño.

Vore det inte kul om han gick tillbaka till Atl.Madrid och formerade ett anfallspar med Kun? Forlán början dippa lite, men kanske kan dem alla tre spelare tillsammans då om man inte väljer att casha in hans tjänster för klubben. Vore otroligt kul att se i alla fall.
Barcelona Frodo
2010-12-21 01:36
Mou verkar få allt fler fiender i Spanien. Tränare och spelare har kritiserat hans agerande mot domarna där han/klubben skrivit ner en lista med domarfel. Se hans senaste presskonferens om ni inte förstår vad jag menar. Den senaste tiden har han snackat om Benitez, domarfel samt hundar och katter på sina presskonferenser. Han gör sitt bästa för att underhålla på presskonferenserna för att kompensera det som sker på planen antar jag.

Dessutom spelar han en massa teater på sidlinjerna också. Igår betedde han sig som ett svin mot Karanka när han greppade tag i honom för att ge taktiska instruktioner. Pinsamt att se.

Starkt av Real att kriga till sig poängen hursomhelst. Men att publiken skanderar Mourinhos namn indikerar ju tydligt på vem det är som står för underhållningen i Real för tillfället.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-21 01:21
feder //

Var det där ett nödvändigt inlägg?

Jag förklarade ju bara för grabben att det är såklart säljaren skriver "äkta" istället för fejk, vad skulle du gjort?
"Han sa att den var äkta"
Tyvärr kan man inte lita på någon annan än sig själv i detta samhälle och det är för mig en gåta om någon säljer en äkta matchtröja för 300 kr när dessa kostar över 700 kr nya, oftast mer ändå.

"Denna tröja är FEJK men av yttersta kvalité"
"Denna tröja är ÄKTA och av yttersta kvalité"

Vilken säljer bäst? - Jag har då mitt svar framför mig..
Barcelona feder
2010-12-21 01:14
Andreas - V.V [Barney S]

Har du inte lagt ner snacket om tröjor än? Låt folk köpa vad de vill istället för att hacka på dem.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-21 00:46
Hahaha, klart han säger att det är äkta, om han säger att det är fake, hur många tröjor säljer han då?.....
Barcelona el Raval
2010-12-20 23:55
Samu utsedd till Afrikas bäste spelare!

Han är dessutom den enda spelaren som vunnit trippeln 2 gånger. I rad.
Barcelonistas
2010-12-20 23:50
el Raval

Detta var spaniens ladslagströja som jag köpte med iniesta på ryggen. Borta tröjan.Men jag tror inte tröjan är fake ser helt äkta ut och snubben sa att detta inte var några fake varor han sålde

Men Barca tröjor köper ja från officela hemsidan.Funderar på att köpa en Flaga tror dom kostar några hundra lappar.
Barcelona el Raval
2010-12-20 23:39
Man ska undvika att köpa fakeprodukter! Man understödjer då alla faketillverkare och därmed minskar man klubbens inkomster!
Betala istället några hundra kronor extra för äkta vara!
Barcelonistas
2010-12-20 23:18
Hittade han jag köpte tröjan av, han får tag på tröjorna från magicsports och säljer dom på tradera.

Andreas

den ser helt äkta ut men kan vara som du säger en sån fake som ser äkta ut. Men snubben jag köpte den av sa den var 100% äkta.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-20 23:16
Barcelonistas

Vi säger att den är äkta så känns den kanske äkta men att man hittar en äkta matchtröja för under 500 kr är i princip omöjligt.
Det finns dock som jag nämnde fakes som ser i princip äkta ut och som är svåra att se skillnaden på.
Barcelonistas
2010-12-20 23:09
Nemo

köpte tröjan för ungefär 6 månader sedan... går inte och länka auktionen såvida du inte sparat skiten. men de har inte jag gjort.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-20 23:06
Hyder

Om du syftar på det jag sa så måste jag rätta en sak. Det finns aldrig en garanti att en spelare håller sig skadefri, men om man har en bra läkarstab och bra kost så har spelaren en god chans att klara sig.

Bara som exempel, Juan (Roma) var alltid skadad men sen så valde han att dra ner/sluta äta kött och ersätta det med nyttigare saker, och nu är han i princip skadefri. Det jag menar är att om Torres kommer till oss och om läkarna/fystränarna jobbar med honom så kommer han inte att vara lika skadedrabbad. Men nåja, det är kanske inte så troligt att Torres kommer till, men man vet aldrig med Sandro.
Barcelona Hyder
2010-12-20 22:55
Kul att Bojan skrev på ett nytt kontrakt. Han kommer således vara 25 år när kontraktet går ut. Han är en otrolig talang i mina ögon. Det är inte meningen att han ska vara "Messí-bra" eller ens i närheten då han fortfarande bara är 20 år gammal. Förstår att vissa är lite småtrötta på hans ständiga ojämna spel och dylikt men det är helt enkelt en del av processen när man är så pass ung. Han kommer förhoppningsvis peaka i en brantare uppförsbacke i takt med att Villa inom ett par år kommer att gå neråt i samma kurva. Tror mycket på vår lille katalan.

Bojan är precis som Fontás och Bartra (med flera) uttagen till Kataloniens landslagsmatch mot Honduras den 28 december. Kul med lite fotboll att njuta av mitt i uppehållet.

De florerande ryktena angående Torres får man nog ta med en stor nypa salt. Det ända som talar för en värvning är Rosells förkärlek till spanjoren. Tror absolut inte att Pep vill ha honom i laget, speciellt inte när man precis har köpt in Afellay som förmodligen kommer att spela i anfallet. Torres skulle endast förstöra den nuvarande dynamiken i anfallet. Pedro är hundra gånger bättre som ytter och Villa går absolut inte att rubba på. Villa som förövrigt gjort dundersuccé i mina ögon hittils. Förstår verkligen inte varför man skulle riskera att förstöra det till synes vinnande konceptet samt göra livet mer surt för spelare som Bojan, Afellay och Jeffren (när han väl är frisk). För mig finns det inget positivt alls med en ankomst av Fernando. Det spelar ingen roll att han har ett enormt hat gentemot Real Madrid eller annat krims krams. Det spelar heller ingen roll att han har ett otroligt inkompetent läkarteam vid sin sida i Liverpool. Blir han skadad, blir han skadad. Det är helt enkelt en nackdel. Om man tänker i banor som "när han kommer till Barça kommer våra läkare ta hand om honom på ett sådant sätt så han inte kommer att råka ut för fler skador" förstår jag inte alls hur man resonerar. Det finns inga garantier att en spelare inte kommer bli skadad. I sådana fall kan vi väll värva van Persie och ta tillbaka Thiago Motta när vi ändå håller på.

Apropå Thiago. Alcantara kommer med största sannolikhet få speltid imorgon och det kommer självklart bli otroligt kul att se. Han har redan fått speltid mot Bilbao tidigare under säsongen och jag ser ingenting som kommer att hindra honom för att visa vad han går för. Pep är helt otrolig när det kommer till att ta hand om de unga spelarna. Jag tror att om jag, och säkerligen många andra här inne, hade ansvarat för laget så hade man inte kunnat motstå att spela en spelare som Thiago mycket mer än det han faktiskt fått spela hittils. Pep vet helt enkelt exakt vad han gör. Det är lite som Pedro, under trippelsäsongen. Lite sporadiska inhopp, cupspel och inkludering i truppen under många viktiga matcher. Däribland ett inhopp i CL-finalen. Så som han tog hand om Muniesa efter dennes utvisning mot Osasuna var någonting som gav de flesta culés gåshud.

Avslutar mitt inlägg med ett citat signerat Wayne Rooney:

"I was watching the clasico in my living room and I actually stood up and applauded what I was seeing."

Stort. Även om Rooney numera inte är lika respekterad som han en gång var.Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-20 22:53
Fyfan vad vidrigt och se Evertons maskning..
Barcelona nemo
2010-12-20 22:51
Andreas: Kan nästan garantera att de tröjorna som köps för 2-300kr är oäkta, men ska inte vara allt för stöddig. Det kan vara så att de är äkta, men då undrar jag precis som du.. Vem är så dum att man säljer en äkta matchtröja för 300 :)
Annons: