/spanien/barcelona/forum/1445.aspx/spanien/barcelona/forum/1445.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Vlom
6/3/2016 23:24
@Ribohn Fan:


Stod väl mellan honom och Real Madrid försvararen Nacho om vem som skulle vara tredje valet bakom Piqué och Ramos...
Barcelona papillon
6/3/2016 23:23
koeman92

Vet inte riktigt vad du förväntar dig? Tvekar inte en sekund på att Bartomeu är rätt man framför Laporta.

Sen kan jag inte tro vissa saker jag läser här inne. Bartra en talang? Killen är väl runt 25-26 men spelar som en junior när han väl får chansen. Att han ens är tänkt till spanska landslaget är rena skämtet tyvärr. Dock hoppas jag att det går bra för honom vart han än hamnar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Lionel "Rey" Messi
6/3/2016 23:22
[QUOTE=Ribohn Fan]Alves, Marscherano och Bartra har alltid varit klasspelare. Bara Bartra som sällan har fått visa det. Hur många mittbackar klarar av att göra ett sådant mål som han gör mot Valencia i cupen. [/QUOTE] Eller solomålet mot Deportivo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
6/3/2016 23:22
@Liunil Masse:

Världen är större än man tror. Finns hur många spelare som helst att värva. Vi kommer att bli överaskade av tre super värvningar.
Barcelona Den vise mannen
6/3/2016 23:18
The cam Med den här ledningen anar jag en hel flock med ugglor i mossen. Något är helt klart bekräftat bland de flesta av oss här inne att ngt inte riktigt står rätt till bland den sittande ledning. Det växer fram mer och mer stora frågetecken. Och inga rättas någonsin ut..... Är ytterst orolig för hur det ser ut i denna klubb om 2-3 år. Vi har ju som tur Messi som jag tror o hoppas har ett par fina år till plus ett par 2-3 spelare av yttersta världsklass som kommer att hålla upp nivån. Därefter....????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 23:12
Bartra är 3 val i Spanska landslaget som vinner EM snart.
Vlom
6/3/2016 23:08
@Liunil Masse:


Skulle nog snarare hävda att Bartra var en av forumets mest omtyckta spelare under flera år - fram till denna säsong. Det var nämligen då som flera culés tappade hoppet om spanjoren och insett att han aldrig skulle slå igenom hos oss...
Barcelona Liunil Masse
6/3/2016 23:04
När fan ska vi börja värva? När alla spelare som är intressanta är sålda till andra klubbar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
6/3/2016 23:01
Det gör mig orolig som fan: Barcelona have only 3.5M buy-back option on Villarreal player Denis (22) from 1 to 15 July. Before and after, first option. [@gerardromero] Ska ledningen fucka upp det som vanligt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
6/3/2016 22:58
Culés är fan i mig helt otroliga. Bartra, vårt 5e val på mittbacksplatsen som varit en hackyckling här inne under många år men så fort han säljs så är det hur fel som helst. Och hade Bartras utköpsklausul inte sänkts så hade ingen velat ha honom. Hur många matcher har han lirat denna säsong?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 22:52
Vlom

Du får se nästa säsong. Punkt.
Barcelona the cameroonians
6/3/2016 22:47
@Den vise mannen:


Eller hur, det borde vara lätt.

Ska egentligen inte gå in på Qatar-dealen och vilken sits den satt oss i, men som omväxling kan vi prata om sponsorplatsen på träningskitet.

Fram till den 30 juni är det Qatar som äger rättigheterna. I det nya avtalet, som Bartomeu hade klart för underskrift men krävde €100 miljoner istället för €60 för och fick nobben, är inte träningskitet med. Så oavsett om man nu hade för avsikt att förlänga med Qatar eller inte så fanns här alltså en ypperlig möjlighet att tjäna sisådär en €20-25 miljoner per år.

Detta visste man för i princip ett helt år sedan. Så vad har hänt? I princip inget.

I september hade man ett möte med den sponsor, Botemania, som presidentkandidaten Farré hade ett halvt om halvt avtal med. Men detgav inget. Och därefter, tystnad.

Varför? Kanske så att man har något att förhandla med när man på krypande knän kommer be QA att förnya. Folk kommer jubla över att vi får en massa mer miljoner, men få kommer att ifrågasätta vilka tillgångar som ingår i avtalet (om vi nu ens får veta).

Så, om nu Qatar (de kommer förnya eftersom ledningens existens hänger på det) återfinns på träningskitet efter 30 juni, så borde vi ha ett avtal som säger €80-85 miljoner. Annars har Bartomeu gått med på ett sämre avtal och gett bort möjligheter till intäkter på ett oansvarigt sätt.

Men vem vet vad de (QA) mer kommer att få. I det nuvarande avtalet har de ju i princip allt de kan få. Matchtröja, träningströja, insida/utsida av Camp Nou, reklamfilmer med laget, osv osv.

Det största dilemmat är dock att allt kommer höljas i dunkel eftersom ledningen kommer att hänvisa till så kallade tystnadsklausuler gällande afförsavtalen pga konkurrenssituationen. Men visst kan vi lita på vår president, han som lovade Abidal en förlängning... gick ju sådär med den.
Vlom
6/3/2016 22:43
@Ribohn Fan:


Mathieu (och möjligtvis även Vermaelen) är bättre än Bartra helt enkelt. Punkt.
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 22:33
Hur fan kan man den här säsongen ha mer speltid på Matheu och Vermaelen än Bartra. Pinsamt jävla kortsiktigt och inkompetent.
Barcelona koeman92
6/3/2016 22:30
@ Xaviesta:


Inte för att vara en domedagsprofet.. Men jag skulle under denna stund gärna vilja ha en kommentar från papillon, Barcelonistas, Blaugranas91 och de andra som höll på Barto under valet ifjol. Är ni fortfarande lika övertygade över denna ledning och deras "kompetens" som ni var för 330 dagar sedan? Själv är jag som bekant mer övertygad än någonsin över att vi gjorde ett ödesmisstag under valdagen ifjol. Inte för att det nu spelar någon roll då vi ändå ska behöva stå ut med denna junta fram till 2021.
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 22:28
Alves, Marscherano och Bartra har alltid varit klasspelare.
Bara Bartra som sällan har fått visa det. Hur många mittbackar klarar av att göra ett sådant mål som han gör mot Valencia i cupen.
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 22:24
Tyvärr så finns det inte så mycket klass spelare som går in i våran start elva.
Bara högerback och högerinnermitt som är ledig för klass spelare.
Barcelona enkos
6/3/2016 22:21
Folk spydde över Alves och Bartra och Mascherano och ville ha bort de men nu när de är på väg bort skriker man och spyr över ledningen .. Alltså vad vill ni egentligen? Vill ni också att Barça ska ha samma lag år efter år? Att få in nya spelare måste man först rensa lite i truppen.
Barcelona enkos
6/3/2016 22:17
@Blaugrana91:
Först ska vi sälja och sen köpa. Vänta bara och se vi kommer att värva minst 3 klass spelare.
Barcelona Ribohn Fan
6/3/2016 22:15
Hur kan man slarva bort en sån jätte talang som Bartra. Detta kommer att bli en Thiago kopia, men värre, för Bartra är alltid skadefri och har bättre karaktär. Så helt enkelt vad fan håller dem på med. Det alla lag har problem med att det alltid är grönare på grannens tomt!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
6/3/2016 22:14
@Rambla~:Bara tacka firman Barto och LE för det.
Barcelona Skurhink
6/3/2016 22:12
Bartra för 8milj! Han är 3-4 back i landslaget! Barcelona är ett Ullared som drivs av Morgan&Ola-Conny!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
6/3/2016 21:45
the cameroonians / Vampìro Vilka gnällerövar ni är, era partypoopers! Vem fan bryr sig om våra bokslut, våra juveler och framtiden? Vi vann ju dubbeln i år och vi har MSN!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/3/2016 21:19
Vi går mot en ny Gaspart-era. För jag ser ingen långsiktig planering whatsoever. Vänta bara när vår stomme med Messi, Piqué, Busquets och nån till börjar bli för gamla. Det börjar närma sig för vissa, ja Iniesta har väl i stort sett inlett den perioden i sin karriär. Det ska bli intressant att se hur ledningen har tänkt sig de kommande 5 åren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
6/3/2016 21:09
Om man nu är så desperata på få in pengar. Kan man inte hitta ngn korttidssponsor? Måste väl finnas X antal företag som kan tänkas lägga X miljoner Euro på att få sitt namn på tröjan för ett år eller två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/3/2016 20:48
@Vampíro:


Ja, det är sannerligen inte lätt för sportchefen Robert att reda upp i röran efter spending-spreen 2014 där desperationen tog överhanden och där transfer-banen ledde till att spelare som Adriano satt med triumf på hand och inte Svarte-Petter som mr Fernández gör nu.

Man kans en tydlig röd tråd i ledningens agerande där man å ena sidan propagerar för att man är transparenta men där man i andra sekunden skriver in konstiga klausuler som leder till ekonomiska förluster, rättegångar och svårighter att kunna attrahera flera olika alternativ ( t ex gällande sponsorfrågan).

Set sägs att Bartomeu är en riktig "shark" när det kommer till affärer, men han verkar dessvärre omge sig av personer och ansvariga som saknar den förmågan. Samtidigt är han politiskt slug och drar sig inte för att själv skriva in en klausul i Alves kontrakt för att vinna några fler ploitiska poäng.
Men hej, så länge titlarna rullar in...
Barcelona barcagurl
6/3/2016 20:28
Vill va in laporte och stones! Kommer dock kosta skjortan.. Laporte till city, stones chelsea.. Vi tar väl in nån från brasseligan likt douglas och hoppas på det bästa tillslut
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
6/3/2016 20:15
Kanske dags att köpa lite nu och inte bara sälja...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/3/2016 20:07
Adriano och Alves lämnar gratis och Bartra går för endast 8M. Vem är det som skriver dessa kontrakt egentligen? Inte undra på att ekonomin är svag och att vi inte ens kan värva Nolito trots att tränaren ber om det flera gånger. Nu tror jag knappast att vi skulle tjänat en förmögenhet på de två förstnämnda spelarna men en skicklig ledning hade åtminstone kunnat få ihop runt €30M för samtliga tre. Inväntar ledningens white knights...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
6/3/2016 20:02
Ja Mexes eller Blind kommer vi få som har varit tvungen att vara mittback i Man U. Var fruktansvärd när de mötte West ham..
Annons: