/spanien/barcelona/forum/14441.aspx/spanien/barcelona/forum/14441.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid omarttt
2011-01-10 17:11
Rambla~

Så nu handlar det om att spela bra i mötena mot Barcelona och den av dessa 2 som spelar bäst där är bäst ? Det handlar om vem som spelar bäst hela säsongen ut och tillför mest till sitt lag.
Giggs #11
2011-01-10 17:11
feder

""Ganska kul att innan 29:e var Ronaldo världsbäst och efter matchen så var typ alla madridfans på Ronaldo och började tjata om att Messi är bättre än Ronaldo vilket han visade den 29:e november.
Men nu när Madrid lyckas spöa några lag i la liga så är Ronaldo världsbäst igen.""

Haha känner igen de där så mycket på alla mina Madrid-kompisar :)
Barcelona Blaugrana91
2011-01-10 17:10
Kan folk lägga ner den här idiotiska diskussionen om Messi vs Ronaldo.
Ronaldo är bra men han är inte på samma nivå som Messi, alla fotbollsexperter runt om i världen säger dessutom att Messi är bättre än Ronaldo, dem enda som förnekar det är ni Realfans samt alla andra Barca-haters...

Sen vore det skönt om alla Realfans kunde dra härifrån nu så vi Barcafans kan koncentrera oss på viktigare saker, t.ex. på Guldbollen som kommer att gå till en Barcelona spelare, ytterliggare ett bevis på att Barcelona är världens bästa lag!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-01-10 17:10
Rambla

Äh, det är inte värt att prata om det. Marängerna har mindervärdeskomplex.
Vem kan glömma bort diskussionerna som Messi vs Robben, Messi vs Robinho, varför är det ingen maräng som pratar om det längre?

Jo, båda har lämnat Real Madrid och då är de helt plötsligt dåliga. Om C.Ronaldo lämnar Real så kan jag slå vad om båda mina testiklar att alla kommer att bajsa snett på C.Ronaldo. Så patetiskt.

el Flaco

Haha den var störtskön och sant.
Real Madrid Rabbinski - Hala Madrid
2011-01-10 17:08
Rambla~

Uppskattar att du håller detta på en mogen nivå.

Jag sa dock inte att Madrid valde att spela dåligt? Har för mig att jag skrev att Madrid blev utspelade? Har även för mig att jag sa att Barcelona i nuläget är ett bättre lag?

Och Rambla du kan inte förvänta dig att en xbox-kontroll ska starta utan batterier? Likaså var det i senaste el clasico. Cristiano klarar inte av ett lag som Barcelona på egen hand. Han måste ju ha med sina medspelare?

Barcelona Rambla~
2011-01-10 17:08
omarttt

Ja det försöker jag. Han är visserligen en sämre spelare oavsett vilket, men om han nu är så jävla bra ska han kunna prestera mer mot motstånd av Barcelonas kaliber. Det brukar han oftast inte göra.
Barcelona Rambla~
2011-01-10 17:05
Rabbinski - Hala Madrid

Okej, Madrid valde att spela dåligt den kvällen. Det var nog inte Barcelona som helt enkelt är ett bättre lag. Vi säger väl så.

Förresten, vi vill inte inse. Messi är en bättre spelare, det är vad du ska inse. :)

Nej, jag hade inte alls sagt så. Madrid har fler titlar än Barcelona när det kommer till Europacupen och CL. Ja även ligan så klart. Det är inget jag kan förneka eller blunda för utan bara acceptera. Grattis till det, säger jag istället.
Barcelona Plaza_Catalunya
2011-01-10 17:03
el flaco

Tack för den one-linern! Tagit lektioner hos Hetfield ?
Real Madrid Rabbinski - Hala Madrid
2011-01-10 17:01
Rambla~

Det jag säger är för att ni ska inse. Men jag ska lägga ner diskussionen, för det verkar inte gå att diskutera här utan att folk blir ledsna. Och sen; går det inte bra för ett lag, förväntar du dig att en spelare ska gå o göra mål eller? Hela Madrid var ju helt åt korvkiosken under det El Clásicot. Vi blev utspelade efter noter. Vill du sen att han ska vara lagspelare när ingen löper?

Du hade dock inte låtit så om det var Barcelona som vunnit 5 Europacup-titlar. Då hade det varit CL titlar. Och när Europacup spelades var det bara det som var högst upp i tabellen så det kvittar väl?? Och om jag plockar bort dessa 5 europacup-titlar har vi fortfarande lika många CL-titlar som Barcelona.

feder

Du kallar honom för ökennamn som tyder på att han är en filmare. Haha var han inte synlig under matchen mot Lyon? Lägg ner!

Dani Alves

Du verkar blunda för det faktumet att Madrid och Barca har lika många titlar under 2000-talet? Och okej jag erkänner att 11-1 segern var ett dåligt argument. Dock innehar MAdrid fortfarande rekordet på 6 raka segrar i el clasico. Barcelona har sin tid i rampljuset just nu. Men förvänta er inte att detta är en sak som kommer hålla i 1000 år till. För när Madrid börjar vinna igen kommer det bli mycket svårare för er att smälta segern, när folk runt omkring er börjar jävlas med er. För dem blir det bara roligare.

Just därför har jag lärt mig att aldrig innan ett el clasico kommer o säger att Madrid kommer krossa er.
Barcelona feder
2011-01-10 17:01
Rabbinski - Hala Madrid

När ska ni lägga ner? Kom ihåg att ni försökte övertyga Barcaforumet att Robben var bättre än Messi, förra säsongen Ronaldo och nu Ronaldo igen.

Vart tog jag upp filmningar och Ronaldo? Det behöver jag inte ta upp då han är i dagens fotboll största filmare.

Får jag fråga vart Ronaldo var mot Lyon, vart han har varit i alla möten mot Barceloan i både United och Madrid? Var han ens på plan den 29e November? Sluta försöka övertyga oss om att Ronaldo är en bättre spelare när han inte är det. Det är inte så att Barcafans går in i ert forum och försöker övertyga er att Messi är bättre då både ni och vi vet att han är bättre. Hade Ronaldo varit bättre så hade du inte behövt komma in och försöka övertala oss det.

Som sagt, fråga någon supporter som inte håller på Barca eller Madrid så kan jag garantera dig att de säger Messi.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-01-10 17:01
Rabbinski - Hala Madrid //

Jaa dra upp ålders kortet du om du mår bättre av de ;)

Du verkar vara bäng i huvet enligt mig, jag snackar om NU TID. Du kommer hit och drar upp titlar och segrar som hände för flera år sen. I försig att du drar upp era stenålders titlar förvånar mig inte. De gör alla lag som har mer titlar och är sämmre nu, Liverpool,Juventus är ett sådana lag och ni madristas är snäppet värre...

Hehehe 11-1 segern var i copadelrey på bernabeu Barca ledde med 1-0 under första halvlek. Mysteriskt nog så byttes 8 spelare ut och Barca förlora stort. Kom inte hit och skryt om segrar som har hänt före 90 talet ingen bryr sig. Fiffel är mindre än vanligt idag när dommarna är svåra att muta. Men ni kan trösta er med dessa gamla segrar och titlar.

När vann ni 6 gånger på raken? Vi kan vinna 6 gånger på raken nutid de smakar GOTT ;)

För OSS är de just nu som är saftigast, och vi har bevisa för er gång på gång at vi är inte bara bättre utan MYCKET bättre ;)

Real Madrid omarttt
2011-01-10 17:01
Rambla~

Försöker du säga att Ronaldo är sämre för att han presterade dåligt i en match där hela laget blev totalt dominerat ?
Barcelona el Flaco
2011-01-10 16:59
Om ett atombombskrig hade inträffat hade endast två saker överlevt: kackerlackor och Ronaldo vs. Messi debatten.
Barcelona Rambla~
2011-01-10 16:54
Rabbinski - Hala Madrid

Varför är det så viktigt för dig att försöka övertyga oss om att Ronaldo är den bättre spelaren? Vi håller ju inte med och dina argument räcker dessvärre för dig inte till. Bara för att han igår gör ett hattrick så är han helt plötsligt en bättre spelare? Nja du, vi köper inte det. Spelar det förresten någon roll vem som är bäst av de två?

Jag vill fråga dig, var höll Ronaldo hus 29 nov på Camp Nou? Varför klarar han aldrig av att prestera mot Barcelona? Om han nu är så bra, lagspelare och allting som du påstår, varför blir han alltid bortplockad mot Barcelona?

Visst, du får gärna skryta om att Real Madrid har vunnit 9 CL fast det inte stämmer. De 5 första var inte CL utan Europacupen, en helt annan tävlingsform och bra mycket mindre lag som deltog.

Du får gärna skryta om 11-1 segrar, utan att du nämner hemliga polisens besök i barcelonas omklädningsrum innan matchstart. Jag tror faktiskt inte det imponerar på någon.

Vad vill du uppnå med ditt besök?
Charlie George.
2011-01-10 16:53
Varje gång jag kommer in här möts jag av den eviga Ronaldo vs Messi - diskussionen. Lägg ner den, alla tycker olika!
Barcelona Plaza_Catalunya
2011-01-10 16:49
Är så FRUKTANSVÄRT less på jämförelsen Ronaldo vs Messi. Kan inte alla bara ignorera alla Madridstas som kommer in och provocerar. Låt de tycka Ronaldo är bättre, enda anledningen till att de kommer in och snackar Ronaldo vs Messi är att de söker bekräftelse. Men kan vi inte komma överrens om att bara låta dem snacka ala Mourinho style så fortsätter vi vara ödmjuka och underhållas av Messi's prestationer på planen istället! :)
Real Madrid Rabbinski - Hala Madrid
2011-01-10 16:41
Feder

Han har gjort 8 assist totalt. Presterar Ronaldo bara i små matcher? Därför gjorde han ett mål o en assist mot Milan? Och jag erkänner om Messi är bättre, när han är bättre. Och sen har ni fått det där med att han är en dålig spelare för han filmar. Låt han filma, det ska la inte få påverka det bra han gjort? Messi har också filmat, dock uppmärksammas det inte lika mycket. Sen är det i o för sig sant att Messi överglänst Ronaldo varje gång de mötts. Det har du rätt i, men det avgör inte vem som är bäst mellan dem.

Dani Alves

Du är ju uppenbarligen 13 år gammal. Grattis till 5-0 och grattis till 5e raka segern, men glöm dock inte att Madrid har fortfarande rekordet vad gäller matcher vunna på raken och högst antal mål under en match. Madrid har vunnit med 11-1 mot Barcelona. Och deras rekord ligger på 6 vunna el clasicón i rad.

Nu vill jag inte höra: "du lever på 60-talet blablabla". Värt att veta är att Madrid har exakt lika många ligatitlar och CL-titlar som Barcelona under 2000-talet.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-01-10 16:36
Seriööst ni madristas att ni ens kommer hit och skryter om Cristina seeeeeeeeriöööst skäms ni inte..

Jag hade deffinitivt INTE gått till puertan om de var för 1 månad sen Barca hade blivit fönedrat med 5 mål i baken. Hade inte spelat någon roll om Messi hade gjort 10 mål på en match. Inte nog med att vi krossa er de va 5 förlusten på raken. Hur har ni mage att glömma Ronaldo spelade DEN matchen och de 3 tidigare och han var SÄÄÄMST..


Vi har vart MYCKET bättre än Madrid 3 år på raken men ni börjar närma er. Men de ska inte få er att komma hit och spilla skit.

1 månad sen glöm inte! kom inte hit tills efter nästa el clasico..
Barcelona feder
2011-01-10 16:32
Rabbinski - Hala Madrid

Nej du, Ronnaldo har inte gjort 8-9 assists. Han har gjort 6 assists och Messi har gjort 12. Madrid fans tycker att Ronaldo är bättre men resten av världen vet att Messi är en bättre fotbollsspelare än vad Ronaldo är. Till skillnad från Ronaldo så presterar Messi i de stora matcherna och Messi har överglänst Ronaldo i varje match de mött varandra. Ganska kul att innan 29:e var Ronaldo världsbäst och efter matchen så var typ alla madridfans på Ronaldo och började tjata om att Messi är bättre än Ronaldo vilket han visade den 29:e november.

Men nu när Madrid lyckas spöa några lag i la liga så är Ronaldo världsbäst igen. Finns en anledning varför Messi är bland de tre bästa och inte Ronaldo.

Fråga någon supporter som inte håller på Madrid eller Barca. Kan lova dig att 99% säger Messi.
Real Madrid Rabbinski - Hala Madrid
2011-01-10 16:31
B-Guden.

Tror du missuppfattat mig. Jag menar overall. Menar såklart inte bara i ligan.
Barcelona B-Guden
2011-01-10 16:30
Rabbinski - Hala Madrid han har gjort 5 assist...
Barcelona Dani Alves=The King
2011-01-10 16:27
ZinZid //

Övertygas, njaa de är nog i ert forum ni försöker övertyga er själv. Inte nog med det, ni kommer även hit och smutsar ner.

Gå till baks till puertan och tänk över de du skriver, Du kanske borde säga samma sak till dem de behöver de nog mer än oss. De lär nog lyssna på dig, för här inne är du som en fis i rymden ;)
Barcelona Blaugrana91
2011-01-10 16:23
Ikväll hoppas jag att Xavi vinner, han är Barcelonas och det Spanska landslagets spelmotor! Han förtjänar det verkligen!

Men vem som än vinner så kommer priset att tilldelas till Barcelona och La Masia! :)
Real Madrid Rabbinski - Hala Madrid
2011-01-10 16:22
Hetfield- Megan Fox is a dude och älskabarcelona

Hur kan ni påstå att Ronaldo inte är en lagspelare? Han håller motståndarnas försvar igång hela tiden. Han drar jämt på sig 2-3 spelare och då är det såklart lättare för kamraterna o springa. Klart han är en lagspelare också. Han har gjort 8-9 assist, vilket är lätt acceptabelt.

Ett till faktum är även att Ronaldo har lyckats i fler än en klubb. Har svårt för att se Messi lyckas i låt oss säga Manchester United. Då har han inte Xavi & co. Och jag säger definitivt inte att Messi är en dålig spelare. Messi och Cristiano Ronaldo är bäst i världen och just NU är Ronaldo snäppet bättre.

Och jag säger inte att Madrid är bäst just nu. Det tycker jag inte, tycker snarare tvärtom. Madrid har väldiga problem just nu vad gäller försvar och lite i anfall. De saknar liksom kreativiteten i offensiven. Ibland ser det lojt ut. Barcelona är i nuläget bättre JA.

Frodo

Du behöver inte vara otrevlig. Varför skulle vi inte få komma in och diskutera? Ni är väl inte några jäkla Hitlers här inne? Vissa här är verkligen främlingsfientliga. Sen om du inte tycker det är kul att diskutera så håll dig utanför diskussionen?
Real Madrid ZinZid
2011-01-10 16:19
Alla era argumentationer om varför Messi är bättre än "fjollan" Ronaldo är onödiga i detta forum. Vilka försöker ni övertyga i ett forum fullt med Messi fans?
Barcelona B-Guden
2011-01-10 16:16
Ronado är i en Fantastisk mål form, hur många mål har han gjort ?
22-23 `?
Messi 18 med 3 matcher mindre messi har även 7 assist mer än Ronaldo.

Det är bara inse messi är 1 nummer större än ronaldo. Sen kan man ju gilla olika spelare men det är en annan sak.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-01-10 16:10
Balon d'or WOW 3 spelare från samma lag är inte nog. Utan de är nämligen också från samma akademi hur mäktigt är de...

Damn villken timing för madristas som har skrytit en hel dag om att Cristina är bäst, hehehe vart är fjollan någonstans???

Den barnsliga Mourinho vågade inte ens dyka upp.Eller så kanske han bara inte kunde lämna de gråt färdiga Fjollan...
Barcelona .Sami.
2011-01-10 15:37
Gaucho!
Härligt! Där kom det. Min räddare:)
Barcelona Gaucho!
2011-01-10 15:32
Matchen mot Betis på onsdag visas på tv4sport enligt tv.nu iaf
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2011-01-10 15:27
Pep the King & Gonzalez_Barca//

Angående hurvidare matchen mot Betis visas eller ej på TV så brukar Copo del Rey-matcher beslutas väldigt sent i förväg. T.ex. så om man kollar tvmatchen.se på torsdagen kl 22:00 så ligger inte heller stormatchen Real Madrid vs Atletico där och det är ju en match som förmodligen kommer att visas.

Annons: