/spanien/barcelona/forum/14440.aspx/spanien/barcelona/forum/14440.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Delarocha
2010-10-21 20:41
Sagrada Familia

Vad innebär det?
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-21 20:38
Delarocha

Du får 5 apelsiner av mig på den texten.
The Leader
2010-10-21 20:35
Gabriel_, nu känner jag att jag måste kommentera ditt gigantiska inlägg.

Du skrev exakt det här: "vad som däremot är bevisat är att er egna spelare Karim Benzema köper sex av minderåriga lyxprostituerade".

Vilken slutsats tror du man drar av det här?

Hur du än vill ha det, dina inlägg har varit grovt missvisande då du flera gånger nämnt att tjejen är "minderårig" men glömmer det viktiga, att Benzema inte visste det!

Och håll dina fingrar i styr, jag har inte påstått att du sa Benzema visste att hon var minderårig. Kanske dags att skriva upp saker i punktform för dig själv, för jag klarar mig. Att en madridista kommit hit och kaxat sig, rättfärdigar inte dina inlägg på långa håll.
Barcelona Barcadinho.
2010-10-21 20:33
Ja, jag håller med, det låter som en kanon bra idé.
Jag tänkte på dig i tisdags Hetfield efter förlusten mot Basel på Stad Olimpico.
Det måste kännas som botten av skiten för er som följer Roma..

Jag förstår inte vad som har hänt - det är ju nästan samma trupp som förra säsongen. Toni är borta, men han var nästan en bänkare och Borriello ersätter honom. Vucinic gör kanske en stor skillnad. Varför spelar han så lite? Är han skadad?
Delarocha
2010-10-21 20:32
Vad är det som är fel med att köpa sex förutom det som typ moralmedia etc tycker är så hemskt med det? Känns som att folk tycker det är hemskare än vad det egentligen är för att man ska tycka det.

Kan man ordna som en vanlig industri/business ser jag ingen anledning till att förbjuda det. Är säljare och köpare nöjda är det ju en logisk affär.
Barcelona Gabriel_
2010-10-21 20:24
The Leader

Låt oss gå igenom punkterna här nu.

* Benzema hade sex med en prostituerad

* Denna tjej var minderårig

Har du hängt med så långt? Läs annars om en gång till!

= Benzema har haft haft sex med en minderårig prostituerad! Att han var omedveten om det skiter jag blanka i. Jag nämnde inget om den saken, jag gav enbart fakta. Jag kan ta det i punktform en gång till för dig.

* Han köpte sex!

* Av en som var minderårig (16 år?)

Så. Simpelt, kortfattad, och enkelt att läsa och förstå. Nu till det jag inte sagt. Tar det i punktform en gång till för att jag är så snäll enbart för din skull så du ska förstå.

Har inte sagt;

* Att han blivit dömd för det

* Att han var medveten om att hon var minderårig

Sådär ja. Enkelt det blev nu. Anledningen till varför jag tog upp detta var för att nån sak kom in hit och sa något i liknande stil "när har någon från våran klubb skämt ut sig sådär" medans grova anklagelser mot Laporta gjordes, anklagelser som dessutom inte blivit bevisade - men som det i Benzemas fall, har blivit!

Nu är även jag beredd på att släppa detta!
Atlético addeh
2010-10-21 19:16
Hetfield

Intressant idé faktiskt. Jag tror både Rijkaard och Roma skulle få en ny tändning om så blev holländaren tog över laget. Ranieri lär ju åtminstone inte sitta kvar på posten så himla länge till, vilken clown till tränare alltså...
Atlético addeh
2010-10-21 19:14
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Epic co-sign. Jag tycker alla Zlatanister som påstår att Messi var anledningen till varför Ibra lämnade borde läsa ditt inlägg om och om igen.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-21 19:11
Barcadinho

Jag hoppas att Rijkaard får ta över Roma, jag orkar inte längre med Ranieris catenaccio fotboll.
Barcelona Barcadinho.
2010-10-21 19:07
På tal om inget nr 2 -

Rijkaard fick sparken igår kväll från Galatasaray. Inga titlar förra säsongen och dålig start på den här säsongen.
Synd att han har misslyckats efter det här sabbatsår som han tog.
Jag hoppades på att han skulle erövra Turkiet/Europa med storm.
Ersättaren är en annan grabb som var i en tur i Barcelona - mr Hagi.

Jag var just på en restaurang och åt mat - enligt en man från Turkiet som jobbar där (vi brukar alltid snacka om fotboll några minuter) så är Rijkaard på väg till Liverpool, enligt rykten i Istambul.
Jag tar det sista med nypa salt, men jag berättar ändå.
AndreD
2010-10-21 19:02
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Co-sign till max. Alla avundsjuka stackare som är ledsna för att Zlatan inte platsade borde läsa det där.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-10-21 18:45
På tal om Messi, hans egoism och att han var anledningen till att Zlatan lämnade som den okunniga madridistan påstår:

Så länge jag minns så gav Messi bort en straff till Zlatan när han hade det som jobbigast och ville att han skulle komma igång med målskyttet igen. Kan bara tänka mig hur Zlatan kände sig helt knäckt där. Att han gör mål på Messis bekostnad.

Zlatan fortsätter smutskasta Pep och Pep i sin tur är inget annan än en mogen och ödmjuk människa. Han erkänner sina fel och försöker inte hamna i ordkrig med en obildad människa som Zlatan. Mourinho hade självklart gjort det, men inte Pep.

Sålänge Messi gör 88 mål på 2 säsonger och fortsätter att göra mål även den här säsongen så får han gärna vara "egoistisk". Förövrigt vann han även assistligan. Denna jäkla egoist.
The Leader
2010-10-21 18:04
Barca4eva, tycker också att diskussionen borde läggas ner. Det där var i alla fall det sista från mig om det här, finns inte mycket mer att säga i fallet och om det finns något kan jag lika bra välja att snacka med någon av mina fyra katter istället (OBS, jämför inte någon med mina djur, menar bara att man kan få ut lika mycket ur en diskussion med mina katter). Så känns det, dessvärre.
Barcelona Barca4eva
2010-10-21 18:03
The Leader

Utan att låta illa tycker jag att diskussionen borde läggas ner...förstod inte varför detta började diskuteras från början men det börjar se illa ut nu =P

Som sagt, vill inte låta negativ.
Barcelona Khazal (- f.d Omarboy)
2010-10-21 17:38
The Leader

Bara att Benzema nämns i sådana sammanhang tycker jag är pinsamt.
The Leader
2010-10-21 17:30
Hetfield, Benzema ÄR inte DÖMD för att ha haft sex med minderårig. Enligt Benzema visste han inte att hon var minderårig, och ni Barca-fans här inne har själv berättat att hon ljög om sin ålder (att hon sedan har varit tyst för att hon har fått pengar, vet jag inget om, ser dock gärna fram emot att läsa om det här).

Benzema har all rätt, juridiskt sett, att sätta på prostituerade i Frankrike.

Den moraliska diskussionen kan du ta någon annanstans, så spara oss den är du gullig. Det jag stört mig på är din så kallade logik för att få dina Barca-kompanjoners påstående att se "rätt" och "logiskt" ut...

Men visst, fortsätt du skämma ut dig.

VIVA BENZEMA! :)
Barcelona el Flaco
2010-10-21 17:26
På tal om inget så höll Luis Enrique en ovanlig förberedelse inför helgens match mot Recreativo de Huelva. Han organiserade så att hela spelartruppen och tränarstaben lirade paintball under gårdagen. Kanske en belöning för lagets fina inledning på säsongen, eller kanske även ett försök att få sina spelare att slappna av. Kul initiativ hur som helst.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-21 17:19
The Leader

Benzema HADE sex med en minderårig, men frågan är huruvida han visste att hon var en minderårig eller inte.

Anledningen till att tjejerna/tjejen är tyst (Ribery var med om samma sak) är för att de fick pengar, hon kom även ut i media och sa att hon ljög om åldern. Ja, Ribery och Benzema visste kanske inte att hon var för ung, men de hade sex med en prostituerad.

Äh you know what, jag vet inte ens varför jag bryr mig vart Benzemas penis har varit, han får göra precis som han vill, jag har 0 intresse för hur det går för honom.
Barcelona westinho
2010-10-21 17:17
The Leader

Att han överhuvudtaget är inblandad i detta är pinsamt.
The Leader
2010-10-21 16:59
Hetfield, jag är medveten om att det går det finns skyldiga människor runt om i världen som går fria men det rättfärdigar inte AndreDs & Gabriel_s (och som du verkar hålla med uppenbarligen, kan inte dra någon annan slutsats) påstående att det är "bevisat" att Benzema haft sex med en minderårig.

Förresten, OJ Simpsons är idag i fängelse för en massa saker, bl.a. kidnappning och väpnat rån (dussin åtalspunkter). Fängelset ska han ha som sitt hem i 14-15 år till...

Bara att inse fakta, ni hade fel och om ni vill senare tyckte att Benzema är dömd för det, precis som vissa tyckte MJ var pedofil, får det stå för men kom inte och påstå att det är "bevisat" i det här fallet. För då hade Benzema varit dömd, och nej du har inga bevis på att hans status kommer få honom att bli frikänd.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-21 16:47
The Leader

Hur många pedofiler och våldtäktsman går inte fria tack vare teknikaliteter, bara för att man döms oskyldig så betyder det inte att man ÄR oskyldig. Lagen har många kryphål, och är man tillräckligt känd och rik så finns det alltid sätt använda de.
Tror du att alla maffiabossar/mäktiga politiker/kändisar som ställs till svars inte använder skumma metoder för att gå fria? *Host* OJ fucking Simpson...

Men det är klart att hon ljuger om åldern, inte så att hon ska säga : "Hej, jag är 17 år, ge mig pengar så har vi kul...".
The Leader
2010-10-21 16:41
AndreD, tack för att du bekräftar det jag velat få ut av dig. Benzema har inte "bevisats" ha haft sex med en minderårig, utan det kan man först säga OM en domstol (du vet, i den civiliserade delen av världen fungerar det så att man är oskyldig tills motsatsen bevisats) dömer honom för det.

Sen så är det väl bara bra om det så kallade offret erkänt att hon ljög om sin ålder.
Atlético addeh
2010-10-21 16:29
Delarocha

Av det jag har läst är klubben mål att förlänga med Alves, Busquets och Bojan innan årsskiftet, så exakt när det blir av återstår att se.

---

Nu när Xavi inte finns tillgänglig mot Zaragoza hoppas jag Pep tar sig i kragen och låter Thiago få speltid. Grabben behöver det.
Barcelona Barca4eva
2010-10-21 16:29
AndreD

Har också för mig att den prostituerade erkände att hon ljög om åldern.
AndreD
2010-10-21 16:26
The Leader, båda två har erkännt, Ribery och Benzema, har jag för mig. Men de säger att den prostituerade ljög om sin ålder.

Jag hittade ingen bättre källa, om du nu "glömde" läsa det sista.
The Leader
2010-10-21 15:46
AndreD, du har alltså inte förstått skillnaden mellan anklagelser och att något faktiskt bevisats. Tragiskt!

Frågan är om ni bara vill provocera eller om ni har insiderinformation.
AndreD
2010-10-21 15:43
The Leader, har du levt under en sten den senaste tiden? Den nyheten har i stort sett varit den största denna månaden.

(Googlade och hittade ingen bättre källa, men det finns många. Googla själv.)
The Leader
2010-10-21 15:36
Gabriel_, ser fram emot en källa till följande påstående "vad som däremot är bevisat är att er egna spelare Karim Benzema köper sex av minderåriga lyxprostituerade".

Delarocha, det har vad jag läst inte kommit något nytt sedan början av september då FCB sa att en av deras mål inom tre månader är att förlänga kontraktet med Alves:

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/09/01/n100901112675.html
Barcelona westinho
2010-10-21 15:33
Varför låter man inte Xavi vila när han är skadad? Han fick spela mot Valencia och utgå pga smärta. Han fick spela mot Köpenhamn och får nu stå över helgens match. Låt honom rehabilitera sig innan han spelar, SÅ beroende av honom är vi inte.
Barcelona westinho
2010-10-21 15:20
Många var oroliga över Mascheranos passningsspel när han värvades. Även jag var lite osäker faktiskt, men nu ser man att osäkerheten var obefogad. Han har faktiskt bra passningsspel, slår bra krossbollar och har kraft i sina passningar. Han hanterar även tiki taka spelet bra.

Älskar också att han spelar hårt. I början drog han på sig varningar varje gång han tacklade, men nu har han lärt sig. Hade nog föredragit honom framför Busquets om vi möter engelskt motstånd.

Väldigt nöjd med Mascherano faktiskt, tycker han borde få starta lika många matcher som Busquets.
Annons: