/spanien/barcelona/forum/1442.aspx/spanien/barcelona/forum/1442.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2016-08-08 23:36
@enkos:

Var det LE som ville ha Douglas?
Barcelona enkos
2016-08-08 23:20
Är det ledningen som köper spelare efter sin egen smak eller det är tränare ?
Barcelona Federer
2016-08-08 23:03
@petersays:
Otroligt frustrerande hur vår klubb gång på gång gör bort sig när de ska göra sig av med spelare. Kolla bara på Real hur de lyckas tjäna stora summor pengar för medelmåttor som Albiol, Callejon och nu Jesé.
Barcelona petersays
2016-08-08 23:02
@Federer:

Real säljer Jese och har direkt dubblat vår totala inkomst.
Barcelona enkos
2016-08-08 22:43
Stämmer det att Luan bara gjort 14 mål på 60 matcher för Gremio?
Barcelona Skurhink
2016-08-08 22:30
Jag vet inte vilka som sitter och avgör värvningar för Barca! Men lyckade värvningar direkt från Brazilien in i klubben är ju jävligt lätt räknade, Douglas,Robert,Henrigue,Keirrison, är ju några ur usla exempel! Så att Luan skulle vara något för våran A-trupp? Var det någon som hört om honom innan? Jag försökte hitta något om honom från europeisk-press innan Barca ryktena, hitta absolut nada! Så han lär inte duga i våra mått mätt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2016-08-08 22:12
Barcelona exits 2016/17:

Adriano
D.Alves
M.Bartra
A.Halilovic
M.Montoya
S.Ramírez
A.Song
T.Vermaelen

Total fees: £11.5m

Är det någon typ av välgörenhet vår klubb sysslar med? Varför ger vi bort spelare efter spelare? Jävla amatörer.
Tiki-Taka
2016-08-08 21:58
Sälj Arda och köp Bellerin!!! Och låt S Roberto ta Ardas plats
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 21:29
Har tänkt på en sak. Ardas prestationer hittills har fått mig att sakna Fabregas, SAKNA FABREGAS, fatta hur urkass man är då. Längesedan man blev så besviken på en värvning. Mina förväntningar var skyhöga o man var så glad över den värvningen. Nu spyr jag så fort jag ser hans tweets, har avföljt honom på Insta, dags att göra det på Twitter nu med! 40M€ i sjön. Kunde lika bra lagt pengarna på en kyckling, den hade sprungit på planen iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 21:21
Barça will wear the Qatar Airways sponsored shirts for the first time in Gamper match against Sampdoria | MD | JAAAAAAAAAAAA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-08-08 21:05
Ursäkta om jag är skeptisk, men det är klart som fan att varningslamporna lyser när Barça ännu en gång sägs gå efter en relativt okänd brasse från den ligan. Reslutaten har varit minst sagt usla när man gått samma väg tidigare och det luktar ärligt talat desperation på långa vägar. Jag har inget emot att våga gå på mindre namnkunniga spelare men jag litar tyvärr inte ett särskilt mycket på Barças scoutingverksamhet, speciellt när det handlar om Brasilien. Personligen hade jag föredragit en yngre anfallare som kan ta över på sikt eller en äldre spelare med rutin som kan gå in och leverera när det behövs. Har svårt att se hur Luan(?) ska kunna bidra med nått vettigt i klubben. Som sagt det luktar Henrique/Keirrison/Douglas över det hela. Kan ha fel men jag har nästan alltid rätt. Vampírodamus out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-08 20:15
Så vi borde endast gå efter spelare som andra klubbar vill ha. För vi har ingen egen scoutingverksamhet och inga balls att köpa lite mer okända spelare. Härlig mentalitet att endast spela på säkra kort, säkra kort som inte ens existerar på marknaden. Rollen som ska fyllas kräver ändå inte leverans från sekund 1, utan det handlar om att plocka upp smulorna som Suárez lämnar efter sig. En spelare med både rutin och formbarhet är det optimala, här faller både Gabigol och Gomez bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-08-08 19:47
En ganska anonym brasse från deras liga som ingen annan klubb verkar vara intresserad av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-08-08 19:35
Kul att Denis får nummer 6! Att Douglas fortsatt bär 2:an är dock pinsamt.
Barcelona Kröjff
2016-08-08 19:23
@enkos:
Du hävdar att till och med du som tränare, hade vunnit trippeln med "det laget". Men med "det laget" menar du väl nästan uteslutande MSN? Om jag nu förstått dig rätt, så skulle du alltså i tränarrollen inte tvekat en sekund, att plocka vare sig Messi, Suárez eller Neymar av planen, om dom inte höll sig på tårna mest hela tiden. Särskilt Messi lär i så fall ha fått nöta bänk, när som han ju gick och hängde med huvudet mellan de varv då han snurrade upp motståndare så det stod härliga till. Hellre två "kulor" än en trippel? Är det inte så man ska tolka din egna inställning?
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-08 19:15
Vem är denna Luan? Hur gammal är killen? Är han bättre än Munir hahaha..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-08 18:39
Luan verkar helt okej ändå. Av det jag läst så verkar han ha bra bollkänsla och tillslag men att han inte är den snabbaste eller smidigaste spelaren. Han fungerar bäst centralt men har även spelat på kanten där han gjort det sämre. Tillsammans med Gabriel Jesus är Luan just nu den hetaste spelaren i brasilianska ligan. Luan är bättre än Gabigol som dock är tre år yngre.

Det är en annorlunda spelartyp gentemot Suárez. Luan är ingen Gomez eller Suárez som hugger på allt i boxen, utan mer av en kreativ anfallare.
Hur han löper och förvaltar ytor har jag ingen aning om, det återstår att se.

Klubben ville presentera den nya anfallaren på onsdag men Luan spelar ju OS tillsammans med Neymar och Rafinha.
Men jag säger ok till Luan i brist på alternativ, Munir lånas förhoppningsvis ut.
Barcelona enkos
2016-08-08 18:23
Barca#

Barca spelade med sitt bästa lag nedan Liverpool spelade mot Mainz direkt dagen efter (inte ens 24 timmar vila) och det med b laget. Går inte att jämföra. Och nej jag vill inte att han sparkas efter den matchen utan för att jag anser inte honom som rätt man leda Barca.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 18:09
Xavi: "The first thing I remember Guardiola say is he wouldn't tolerate any player working hard. You work hard for the group." Hm... Skumt att Lucho som har ryktet att vara stentuff tolererar att spelare som Arda lallar runt på plan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca#
2016-08-08 17:51
Ni som tycker att Lucho bör sparkas efter matchen mot liverpool Ni vet om att liverpool förlorade mot Mainz med 4-0 två dagar efter?

Betyder det nu att Mainz är bäst i europa? Och att klopp bör sparkas för liverpool för dom har tappat det helt?
Barcelona Vampíro
2016-08-08 17:48
Official: Barca and Roma have reached an agreement over Vermaelen on loan deal with the option of buying permanently at end of the season. Oh dear god.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-08 17:31
Enligt bet365 är Barcelona favorit att vinna CL förre tvåan Bayern o h trean Real.
Samma bet har Messi som favorit att vinna skytteligan i La ligan förre tvåan Ronaldo och trean Suarez.
Ingen tvekan att Messi kan vinna bara om han bestämmer sig för att göra det.
Barcelona kan definitivt vinna CL men måste skärpa sig när det gäller som mest.
Barcelona enkos
2016-08-08 17:14
Real spelar mot Sevilla utan Ronaldo, Bale. Pepe och Kross. Hoppas Sevilla tar nu chansen och vinner finalen för att sen bli mindre taggade mot oss.
Barcelona enkos
2016-08-08 16:55
Var Turan en LE värvning eller ledningens?
Var det LE som ville också värva Gomes?
Tiki-Taka
2016-08-08 16:52
Hoppas ju innerligt att Douglas lämnar efter Vermaelen samt att Turan sticker! Mathieu blandar och ger, men är en nyttig truppspelare att ha på mittbackspositionerna...så han kan stanna kvar. Sälj dessa fyra spelare (vermaelen, douglas, turan & tello) och värva Gomez samt Bellerin....snacka om drömscenario!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-08-08 16:39
Man behövde ju knappast vara en djupodlande analytiker utöver det vanliga eller särskilt synsk, för att inse att Dani Alves inte skulle finnas kvar i truppen den stundande säsongen. I all synnerhet som det var osäkert in i det sista, att han skulle stanna redan inför den förra. Av det konstaterande följer vissa frågeställningar. Om tankegången nu var att inte värva någon ny högerback, utan istället förlita sig på Vidal och/eller Sergi Roberto i den rollen, så måste man fråga sig varför ingen av dem fick någon nämnvärd speltid så länge Alves var tillgänglig? Vidal är i så mening fortfarande ett oskrivet kort i Barcas färger. Och än värre är det med Sergi Roberto. Som fick chansen att vikariera för Dani Alves ett fåtal gånger under hösten och gick från spottkopp till succéman på kuppen. Och det trots att han sedan tidernas begynnelsen som talang, varit tilltänkt som en framtidsman för mittfältet och inget annat. Borde Sergi Roberto inte fått fler chanser i den omskolningsprocessen, med tanke på att Alves sjöng på sista versen? Och som sagt, skulle inte Vidal fått varva upp i någorlunda lugn och ro redan förra säsongen, istället för att nu nästan helt oprövad i Barca, behöva bära bördan tillsammans med Roberto att axla Dani Alves gamla paradroll? Sergi Roberto vet sannolikt inte ens riktigt var på plan han ska spela, nu när det snart drar ihop sig på allvar, Eller OM han får spela. Undrar hur tränare Luis Enriques tankegångar sett ut och hur han i sin ansvarsfulla roll sett till att förbereda sin trupp och spelarna på bästa sätt, inför vad som snart komma skall.
Barcelona Deulofeu
2016-08-08 16:09
Rambla~

Tror tyvärr du har rätt i mycket du skriver om mina frågor...

När det gäller Bellerin förstår man honom till viss del även fast man kan se andra spelare i exakt samma situatio och jämföra dem nu och se vem som gjorde bästa valet...


Samper ville Wenger ha men Samper ville stanna och kriga trots att han hade bla en ung Busquets på sin plats!

Bellerin blev också lovad guld och gröna skogar av wenger dessutom hade han en rätt skaplig högerback framför sig i rangordningen.

Bellerin har spelat två säsonger i pl och gjort en fantastisk resa samper har spelat i vårt b-lag och gjort det ok trots mediokra tränare vem som tagit störst kliv ja lätt fråga att svara på.

Jag hoppas de spelar ihop i Barca rätt snart!
Barcelona Rambla~
2016-08-08 16:02
@Junta Dimision:


Nu var det tydligen O Jogo (portugisisk va?) så vi kan nog spola ner det i samma toalett. :)

Fast oavsett vilket, min poäng är att även om det budet hade varit riktigt, så hade de lyssnat på Tello och hans agent och låtit honom gå till Fiorentina med det lägre budet. Det är så det funkar i den här klubben.
Barcelona Junta Dimision
2016-08-08 15:56
Rambla

Enligt vilken brittisk medie har Southampton budat 10m pund på Tello? Följer i förstahand de större brittiska medierna och har inte sett något om Tello till Southampton där. Är det Daily Star eller The Sun som kommit med ryktet är det bara att spola ned det i toaletten :).
Barcelona Rambla~
2016-08-08 15:48
@Deulofeu:
Varför släpper man ens Bellerin från första början? Ser man inte potentialen i honom på La Masia? Hur kan de missa sånt här? Han var ju där i flera år. Riktigt svagt att inte se spelares kommande potential kan jag tycka.
Annons: