/spanien/barcelona/forum/1442.aspx/spanien/barcelona/forum/1442.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-05-03 07:12
Peps galaelvor var ju minst sagt dåliga.. Alves puyol marquez/pique abidal . Busken/yaya . Xavi iniesta . Messi eto Henry Självklart är det en bedrift att få Barcelona att spela rakare! Det visste vi alla här inne att lucho kommer erbjuda det när han kommer. Nu när det går dåligt så tar man det ifrån honom. När man vinner hyllas spelarna, när det går dåligt så klandras tränaren. Likadant vart det under Pep.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-03 03:02
[QUOTE=Vampíro]Barcelona have offered Javier Mascherano (31) to join the technical department of the club when he retires. [rac1] Vi behöver fler personer som Masche i klubben. För många clowner bakom scenen just nu. [/QUOTE] Jag kan bara instämma. Bort med såna som tillför noll o inte bryr sig som Braida. In med legender som har kunskapen o brinner för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-03 02:55
[QUOTE=Gio Style]Gabriel Men frågan är ju den om det rakare spelet verkligen var en så pass stor bidragande faktor till trippeln? Missförstå inte, jag tycker att Luis Enrique är kompetent men jag har aldrig vart av den åsikten att han är en tränare som är bra nog för Barca. Det kan låta jävligt hårt med tanke på våra titlar men helt ärligt så är ju vår galaelva brutalt bra. Det fanns ingen spelare jag hade velat byta ut mot NÅGON spelare i valfritt lag under trippelsäsongen. Jag ser aldrig Luis Enrique vinna en match på egen hand och både du, jag och min 1.5 åring vet vad Luis Enrique kommer att skicka ut för startelva i alla matcher och vi vet att han med största sannolikhet inte kommer att några stora taktiska ändringar under pågående match. I alla fall inte så pass stora att det får en impact på matchen. Just nu så är det som så att antingen är våra spelare på spelhumör eller så är de inte det. Ligger vi under så är det bara att ha fingers crossed och hoppas på att de höjer tempot, tar fler löpningar utan boll och har mer skärpa. Fasta situationerna ska han ha en stor eloge för, om det nu är han som står för den biten och inte någon assisterande :) Där har vi blivit klart bättre. [/QUOTE] Word!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2016-05-03 01:39
Gabriel

Men frågan är ju den om det rakare spelet verkligen var en så pass stor bidragande faktor till trippeln?
Missförstå inte, jag tycker att Luis Enrique är kompetent men jag har aldrig vart av den åsikten att han är en tränare som är bra nog för Barca.
Det kan låta jävligt hårt med tanke på våra titlar men helt ärligt så är ju vår galaelva brutalt bra. Det fanns ingen spelare jag hade velat byta ut mot NÅGON spelare i valfritt lag under trippelsäsongen.

Jag ser aldrig Luis Enrique vinna en match på egen hand och både du, jag och min 1.5 åring vet vad Luis Enrique kommer att skicka ut för startelva i alla matcher och vi vet att han med största sannolikhet inte kommer att några stora taktiska ändringar under pågående match.
I alla fall inte så pass stora att det får en impact på matchen.

Just nu så är det som så att antingen är våra spelare på spelhumör eller så är de inte det. Ligger vi under så är det bara att ha fingers crossed och hoppas på att de höjer tempot, tar fler löpningar utan boll och har mer skärpa.

Fasta situationerna ska han ha en stor eloge för, om det nu är han som står för den biten och inte någon assisterande :)
Där har vi blivit klart bättre.
Vlom
2016-05-03 01:23
Jamie Vardy kommer att finnas med i historieböckerna för all framtid.

Tillsammans med Socrates, Martin Luther King, JFK and now Jamie Vardy.

"The only true wisdom is in knowing you know nothing."

"I have a dream."

"Ich bin ein Berliner."

"Chat shit get banged."
Vlom
2016-05-03 01:04
Citatet från Mourinho skedde under hösten 2008 när Mourinho var tränare för Inter samtidigt som Ranieri coachade för Juventus. Att Ranieri aldrig vann en tung titel utöver ett antal mindre cuptitlar var dock sant vid den tidpunkten.
Barcelona Fuerza
2016-05-03 00:16
Mourinho 5:e oktober 2015: “He (Ranieri) has lived for five years in England and still has trouble saying good morning and good afternoon. He is almost 70, and he has won a Super Cup and another small cup. He’s too old to change mentality.” Mourinho 2:a maj 2016: Gömmer sig i ett hotellrum på okänd ort och får suga på Ranieris k** när den, tack vare Mourinho, utfryste Hazard vaknar ur det döda, dundrar in 2-2 i ett av säsongens vackraste anfall och ger Leicester första(!) Premier League-titeln i klubbens 132-åriga historia. Man bara måste älska rättvisan! :D GRATTIS LEICESTER CITY FOOTBALL CLUB
Vlom
2016-05-03 00:08
@enkos:


Får be om ursäkt, det tog längre tid än vad jag trodde med att ladda ner matchen..

Men här är incidenten iallafall som du pratade om.
Barcelona Vampíro
2016-05-02 23:53
Barcelona have offered Javier Mascherano (31) to join the technical department of the club when he retires. [rac1] Vi behöver fler personer som Masche i klubben. För många clowner bakom scenen just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-02 23:50
Jag tycker att fotbollen ligger risigt till just nu, trenden är verkligen negativ. De flesta lagen sätter i system att förlorar man en mot en situation så fäller man motståndarna. Detta tror jag beror på all massmediala focus på spelare som fuskar genom filma. Det ger utrymme för alla som fuskar genom att fälla spelare hela tiden. Ta senaste VM när Neymar blir nedsparkad för resten av tuneringen. Knappt något man tog upp i massmedia istället blev nästan Colombian hyllad för att sänkte Brasilien för resten av VM. Oroväckande trend, som har funnits ett tag och bara växer!
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-02 23:41
[QUOTE=Vlom]I länktipset hittar ni situationen när Levantes mål blev bortdömd såsom personen bakom signaturen "enkos" beskrev. [/QUOTE] Fyfan vad äcklad man blir av detta. Är ju lönlöst för smålagen att ens försöka. De blir nedtrampade av giganterna ständigt. Hur kan man döma bort det efter typ 20 sekunder? Vad höll linjedomaren på med? Glömde han för en sekund pengarna han fick i förskott? Nej, oacceptabelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-02 23:38
Ett stort jävla grattis till Leicster och framför allt till Ranieri. Sjukt kul för honom!
Barcelona Ribohn Fan
2016-05-02 23:28
Ja! Hazard han är nog en bra inhoppare, som man släpper lös när alla är trötta och det är stora ytor att springa på!
Barcelona koeman92
2016-05-02 23:27
Hazard i Barça? Killen har varit en sopa hela året och ett mål ikväll får många här inne att glömma det. Nej tack till överskattade Hazard. Det räcker redan med att vi har spelare som Arda och Munir som hör till samma kategori (ja, jag är helt seriös).
Barcelona enkos
2016-05-02 23:22
Ranieri fick i och med segern över 80 miljoner kr i enbart bonusar han hade i sitt kontrakt. Blir troligen guldboll vinnaren också på tränar sidan.
Barcelona Vampíro
2016-05-02 23:14
[QUOTE=Liunil Masse]Man kan tro att Hazard gjort några av er något illa. Han kom in i denna match o gjorde skillnaden för Chelsea o förtjänar såklart beröm för det. [/QUOTE] Jovisst men att skrika efter en värvning efter ett mål när han varit kass hela säsongen är bara löjligt och det är definitionen av att vända kappan efter vinden. Ett bra inhopp ikväll absolut men han har inget i Barça att göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-02 23:11
Man kan tro att Hazard gjort några av er något illa. Han kom in i denna match o gjorde skillnaden för Chelsea o förtjänar såklart beröm för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-05-02 23:08
Ja men lyssna på de i studion. Bojan: kliva fram när det behövs. Eh, jaha kliva fram när det det behövs? På vilket sätt var det en avgörande match för Chelsea i kväll? Sanningen är snarare att Hazard varit anmäld försvunnen under hela säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-02 23:05
@enkos:


Tack så mycket, jag laddar upp det inom en halvtimme :)
Barcelona enkos
2016-05-02 23:05
Chelsea sköt guldet till Leicester

Chelsea hämtade upp 0-2 till 2-2 mot
guldjagande Tottenham på Stamford
Bridge i en nagelbitare.

Det betydde att Leicester kunde bärga
guldet i kavaj och ta sitt första guld
i klubbens 132-åriga historia, det mest
sensationella som delats ut i England
genom tiderna.

Med tio minuter kvar kom Eden Hazard
farande efter samspel med Diego Costa
och i steget sköt han 2-2 för Chelsea
rätt upp i krysset, ett mycket vackert
mål. Det var Hazards första mål på ett
år och publken skanderade: "Det finns
bara en (Claudio) Ranieri".
svttext
Barcelona enkos
2016-05-02 23:03
Higuain med sig av två nya mål är nu uppe i 32 mål trots en del missade matcher och jagar Suarez som har tre fler. Någon alltså påstod att Mesdi inte skulle kunnat göra 40 mål i Serie A men det kan en viss Higuain:)
Barcelona enkos
2016-05-02 23:01
@Vlom:

Tror runt 85 .
Barcelona Rambla~
2016-05-02 23:00
enkos Kolla hur Chelsea-spelarna beter sig istället för att komma med smartass-kommentarer. Vad har de att spela för att de behöver bete sig som svin? Jag försvarar inte det några i Tottenham gjorde på något sätt men det finns en orsak till det. Rivaler säger du? Tror du Tottenham hade betet sig på det här viset om det var de som låg 30p efter toppen och spelat på White Hart Lane mot Chelsea och de jagat titeln? I think not.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-05-02 22:59
Största överraskningen nånsin!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-02 22:59
Fy fan vilken jävla bedrift av Leicester, det måste man säga!
Vlom
2016-05-02 22:58
@enkos:


Vilken minut skedde det? :)
Barcelona Junta Dimision
2016-05-02 22:56
Vilken bedrift Leicester City! Så glad för Ranieris skull!
Barcelona Rambla~
2016-05-02 22:53
Kan bara instämma med Vampiro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
2016-05-02 22:53
Sjukt av Leicester! Grattis!
Barcelona Vampíro
2016-05-02 22:53
Haha Leicester är Premier League mästare 2015/2016! Stort grattis.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: