/spanien/barcelona/forum/14303.aspx/spanien/barcelona/forum/14303.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 15:41
Heywood Jablome

Det är inte så enkelt som att "strama åt", som sagt, det är tänkt att vi ska värva Cesc och bara han lär kosta minst 40 miljoner.

Ja, men om du tar av dig "jag hatar Rosell glasögonen" så ser du att Rosell försöker täppa till hålen genom att vara sparsam och få laget på benen igen. Det är klart att Rosell vill få positiva siffror i böckerna, det är hans jobb, vad ska han annars göra som president? Betala för privataflygplan och resa med vackra brudar?

Varför ska HAN göra Laporta till syndabock? Siffror ljuger inte, och siffrorna säger att Laporta misskötte den ekonomiska delen, hur du än vill göra det till Sandros fel så är det inte hans fel, han försöker bara täppa till hålen.
Det är vansinnigt av en president att köpa spelare för över 1 miljard, varav de flesta är på lån och den vi använde mest var Zlatan som försvann genom bakdörren.

Om jag läste rätt så var de övriga i styrelsen överens om att detta måste göras, så det var inget som Sandro satt i hans mörka slott och klurade ihop med Sauroman (sagan om ringen referens) på egen hand, majoriteten verkade vara med på detta. Tror du på allvar att Sandro skulle göra något sådant om ekonomin var hälsosam?

Desperate times call for drastic measures.
Barcelona Barca4eva
2010-12-10 15:40
Napao

Minst ful, hahah klockrent.
Barcelona Napao
2010-12-10 15:37
Jag tycker andra tröjan var minst ful .
Barcelona Essienesque
2010-12-10 15:36
Vad tror ni Rosells nästa move blir? Byta namn på Camp Nou? Xbox Arena kanske?
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-12-10 15:35
Hetfield.

Jag har inte tillgång till siffrorna, men skulle FC Barcelona vilja tjäna pengar så hade de kunnat göra det på annat sätt än att pryda tröjan med Qatar.

Det är inte så att klubben går i konkurs. Klubben får helt enkelt strama åt och inte slösa pengar. Men att pryda tröjan kändes som något Rosell hela tiden tänkt göra bara för att få positiva siffror i böckerna.

Sandro Rosell förstår problemet, han försöker att lösa problemet. Men lösningen är inte tröjsponsorer. Han använder Laporta som syndabocken.

Säga vad man vill om Joan Laporta, men detta skulle han aldrig göra.

Har han tagit beslutet via styrelsen och tagit det själv?
PedroRodriguez
2010-12-10 15:32

Hollywood Jablome

Aa, tyvärr har det blivit så desperat att man är tvungen att representera Qatar. Så går det när man bl.a. värvar Zlatan för 700 mille och ändå inte får ut något av det.....
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 15:31
Heywood Jablome

Hur är en förlust på 700 miljoner "inte en katastrof"? Det lustiga är att ingen här inne anklagar Laporta för att värva spelare för över 1 miljard som man inte ens använder.
Sen vet vi inte heller vilka onödiga utgifter som Laporta har kostat oss, det är något han får ta med domstolen inom sin tid.

Det är dessutom tänkt att vi ska värva Fabregas, tror ni att han kommer att komma över till oss genom en puss på kinden? Nej, han lär kosta minst 40 miljoner.

"Klubben har sedan födseln för nästan exakt 111 år sedan aldrig tagit sålt utrymmet för tröjreklamen. I stället har man de senaste åren skänkt nästan 14 miljoner kronor om året till UNICEFs humanitära projekt, men ett knappt halvår efter att Sandro Rosell tog över presidentposten i klubben gör de nu plötsligt vänster vänster om.
Ekonomin lär vara orsaken.
FC Barcelona blöder kraftigt ekonomiskt och noterade en förlust på drygt 700 miljoner kronor efter den senaste säsongen och den nya affären kommer inbringa nästan 275 miljoner kronor om året över fem år från och med nästa säsong, exklusive bonus för eventuella titlar."

Aftonskitet.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-12-10 15:28
JÄVLA HELVETES JÄVLA SKIT!

Allvarligt talat. Visst, våra siffror är inte positiva, men det är ingen katastrof heller. Låt klubben jobba i lugn och ro. Värva ingenting på på 2-3 säsonger. Jag struntar i om vi går titellösa.

Det här var något som jag var otroligt stolt över. 110 år utan någon tröjsponsor. Nu har Rosell förstört det.
Barcelona Barca4eva
2010-12-10 15:25
Abbe.

Unicef på ärmen? Händer det är det verkligen lågt..annars antar jag att tvåan är den "finare" av de 4.
Barcelona Barca4eva
2010-12-10 15:25
Dubbel.
PedroRodriguez
2010-12-10 15:25
Hetfield

Pricken över I:et var ju den arabiska texten, Detta är ett KATALANSKT LAG ! !
Andreas-
2010-12-10 15:24
Kanske dags att grabbarna i Boixos Nois får kliva fram i rampljuset o göra vad dem är bäst på? När till och med idioter o totala rötägg som dem kan komma till användning så fattar man lite vilken nivå Rosell jobbar på just nu..
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 15:21
Oh jösses, jag är för trädet och texten men om man ska ha arabisk text på tröjan så kommer till och med liberala lilla jag att må illa.

Nog för att det är bra med pengarna, men man behöver inte sära på stjärten för araberna.
PedroRodriguez
2010-12-10 15:21
Abbe

Dessa måste ju ta priset till fulast, Måste ja välja så väljer jag 2an, orka ha ett träd på ett sånt fint lag.......
Andreas-
2010-12-10 15:20
Det är fan så man går o spyr. Rosell borde ha ett nackskott, så snabbt som möjligt.
Barcelona Abbe.
2010-12-10 15:18
Ytterligare några bilder på hur tröjan kan komma att se ut.
Barcelona Abbe.
2010-12-10 15:09
Dessutom tycker jag det är extra fult av Rosell och co att lägga skulden på Laportas regim. Precis som Barcelonito skrev så hade vi antagligen fått reklam på tröjorna även om Laporta skött ekonomin prickfritt.
Pedro León
2010-12-10 15:08
Demokrati är ett urvattnat begrepp. Kolla bara på länktips, ALLA länder i grönt påstår sig vara demokratier...

Och länder som Israel, Kina, Saudiarabien m.fl. har vi i västerlandet bra relation med (både politiskt & ekonomiskt - handeln med dessa länder uppgår till hundratals miljarder kr), dessa länders pressfrihet t.ex. är värre än i Qatars, och sen deltar Qatar och QF inte i krig och liknande skit.

(Förövrigt blir det här mitt sista inlägg i debatten, då mitt PM översvämmas av moralkärringar - bl.a. en som påstår att "vi har i a f inte avtal med satanistiska bwin", vad det nu har med mina inlägg att göra...)
Barcelonistas
2010-12-10 15:07
fan va fult med ett jävlat träd på tröjan där de står QF skojar dom med oss elr..
Barcelona Barca4eva
2010-12-10 15:07
Viera_Marcelo

Nu har vi ju redan Nike men ähh. Det är bara jobbigt att det här måste hända men pfft jag vänjer mig nog ganska snabbt...om inte de helt plötsligt syr fast löv på ärmarna, syr shortsen likt en stam och klipper strumporna som rötter.
Barcelona Abbe.
2010-12-10 15:04
Rosell blev irriterad på att Laporta utsedde Cruyff till hederspresident utan att medlemmarna fick vara med och tycka sitt. Han tyckte det gick emot klubbens normer. Nu väljer Rosell att själv gå emot klubbens normer och bryta en över 100-årig trend. Dubbelmoral?

Visst, såg den nuvarande styrelsen ingen annan utväg så är det lite mer förståeligt att de inte lät medlemmarna tycka till, men eftersom medlemmarna äger klubben så borde styrelsen lagt upp alla korten på borden och sedan låtit alla betalande culés avgöra hur framtidens tröja ska se ut.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 15:03
Laporta är en konservativ katalan, han är inte heller särskilt diskret eller blyg när det gäller att påpeka öppet att Katalonien ska separeras från Spanien. Han är inte särskilt populär i huvudstaden om man ska vara klar.

Sandro verkar inte ha samma politiska agenda, han vill nog bara att Barcelona ska kunna stå på sina egna ben, dvs. utan skulder och besvär.
Barcelona Napao
2010-12-10 15:02
Abbe>Båda ärmarna längst ner och längst ner på tröjan men på ryggen skulle funka med =)
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-12-10 15:01

Jag tycker att beslutet om reklamen är riktigt tråkigt för den här traditionen var något som jag själv var väldigt stolt över. Men jag tror ändå Rosell och övriga ledningen måste haft väldigt goda skäl att göra som dom gör. Dom måste ha sett dessa pengar som man kommer få in som absolut nödvändiga. Tror ju inte att Rosell vill bli ihåg kommen som presidenten som förstörde traditionen om där inte fanns en jävligt bra anledning.

Sen är det också lätt att vara "ha-galen", alltså att säga att Barcelona ska ha en trupp som SKA ha möjlighet att vinna en trippel varje säsong samtidigt som man ska ha kvar traditionen. Det går liksom inte att både äta kakan och ha den kvar. Men visst känns det tungt ändå.
Viera_Marcelo
2010-12-10 15:01
//Barca4eva
//Delarocha
Jag tror att vi inte ska bland ihop korten när det gäller politik
Alla länder är mer eller mindre involverade i korruption, odemokrati..

Det finns inget land som är helt rent i världen, det är bara att söka på Wikileaks för att få det bekräftat

Qatar Foundation - Qatar Foundation for Education, Science and Community Development.

Så ni menar att Nike eller Coca Cola skulle vara bättre ???
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-12-10 15:00
Laporta gav oss precis det vi ville ha. Ska man leka ekonom så kan man hålla på Arsenal. Det är mer glada att klubbens ekonomi är bra istället för att förvänta sig titlar. Klart, vinner man inget så måste man hitta NÅT positivt.

Laporta kanske inte skötte ekonomin så bra, men även om han hade gjort det så hade Rosell skaffat tröjsponsor. Det kan jag sätta mitt huvud på.
Barcelona westinho
2010-12-10 14:58
Hahah Abbe. jag hade inte haft några problem alls med Qatar-loggan isåfall :)
Barcelona Barca4eva
2010-12-10 14:57
Abbe.

Hahahaha jaaaaa du det önskar man!
Barcelona westinho
2010-12-10 14:56
Jag får känslan av att Laporta är en äkta culé, men kanske inte riktigt lämpad för att leda ett stort företag, och att Rosell är en businessman som är lämpad att leda ett stort företag, men att han inte är lika mycket culé.

Om vi bara kunde ha en president med Sandruscos ekonomiska kunnande och Laportas hjärta, hade det varit perfekt.
Barcelona Abbe.
2010-12-10 14:54
Det här kanske vore en idé? ;-)
Annons: