/spanien/barcelona/forum/14302.aspx/spanien/barcelona/forum/14302.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-11 00:24
dubbelpost
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-11 00:21
Megon Fox,

Jag slickar inte röv för någon, tycker bara det är löjligt att använda en annan forumskribents nickname i ett provocerande syfte. Tror nog de andra resonerar på samma sätt.

Nu räcker det för idag. Hoppas stämningen är bättre här inne imorgon. Godnatt!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-11 00:19
Megon Fox

Som du ser så skrev jag en bit ner ett svar till dig, men du är kanske för dum för att läsa, inte vet jag. Om du har personligt agg mot mig så kan du ta det på PM istället för att byta namn.

Sen att du kallar andra för omogen när du byter namn för att jävlas med mig...ja du.
Och tack till er som reagerade.

1.70-ligan

Ja, diskussionen blev lite för hettad för att båda partnerna inte förstod varandra. I en perfekt värld så skulle vi inte ha reklam på tröjorna, men det är som det är. Jag är bara glad att vi har fått en sponsor som ger oss bra med pengar (slagit rekord) och som verkar vilja göra världen till en bättre plats.

Jag är inte "för" sponsor, men om vi nu ska ha det så är jag glad att vi inte har en sponsor som är ute efter vinst, här har vi faktiskt Qatar foundation som är en icke vinstdrivande organisation.
Vi kommer fortfarande att ha UNICEF på tröjan och vi kommer att ge de pengar, i slutändan så är det viktigt.

Jag förstår att folk är frustrerade, det är jag också, men att tjura och vilja sluta stötta laget på ett eller annat sätt löser ju inget i slutändan, det är som det är.

Real Madrid Megon Fox - Hetfield is a bitch
2010-12-11 00:11
Hetfield må vara en utav väldigt få kompetenta forumskribenter här på rambles, men kom igen sluta slicka röv, som om han vore någon kung eller liknande..

Omoget, så dålig stil, barnsligt..

Tror inte han är så dum så att han kan tala för sig själv. Btw, komiskt att ni gör detta till världens undergång.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-11 00:07
Hetfield,

Håller med dig i allt du säger. Har själv försökt försvara både Rosell och hans beslut om tröjreklam under kvällen ;)

Tycker hela grejen har spårat ur här inne. Visst förstår jag vad folk menar med att vi alltid haft reklamfria tröjor innan, men att vi säljer vår själ? Barca är lite mycket "Mes que un club" nu som de var för en vecka sen. Sammarbetet med Unicef, som idag pryder våra tröjor, kommer finnas kvar. Kanske tom utökas. Och sponsorer har vi haft innan också.

Därmed inte sagt att jag allra helst (om allt varit perfekt och pengar inte spelat någon roll), också hade velat ha reklamfri tröja. Men jag förstår hur Rosell tänker. Och när han ändå skulle teckna ett avtal, så tecknade han det största i fotbollens historia , så att det verkligen kommer göra nytta .Det ska han ha kred för.

Löjligt att någon har lekt med ditt namn förresten!
elbraco
2010-12-11 00:00
Vem fan är pajasen? Dagisnivå på Megon Fox....
Real Madrid Megon Fox - Hetfield is a bitch
2010-12-10 23:58
Hetfield- Megan Fox is a dude

Jo då kramar har jag fått så det räcker, men om du vill att jag ska byta namn så kan jag göra det;)

Peace out, before you hurt yourself.

Barcelonistas
2010-12-10 23:57
Megon Fox Hetfield is a bitch

wtf?! mannen lägg ner du skämmer ut dig!

-------------

Nu till Cl så hoppsa ja pep lärde sig att föra säsongen att man inte kan underskatta. Hade vi gått in med en bra inställning hade vi lirat final fära säsongen. inte på ett lojt sett som kostade oss cl finalen...

gief inter revansch!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 23:56
Nu när det har lugnat ner sig så vill jag säga att oroa er inte, det här kommer inte att ändra på något. Jag är lugn så länge inte Sandro väljer att blanda sig i det Pep gör, den dagen Sandro bossar runt tränare som Perez gör med sina tränare, det är dagen då han måste försvinna.

Jag är bara glad att vi slipper ha "typiska" sponsorer, när vi väl har valt att ha en sponsor så får vi rejält med pengar och organisationen är inte ute efter pengar.

Jag väljer att bita tungan tills vidare.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-10 23:51
Megon Fox- Hetfield is a bitch

Pojken, jag tycker synd om dig på allvar. Du kan vara mentalt efterbliven och dina föräldrar har nog aldrig kramat dig.

Sen att du inte ens kan stava till "Megan" som är själva piken/skämtet mot mig är än mer roligt. Stackars lilla pojke. Är det inte "Pep the king" som har ändrat namn, isåfall var man nog att skriv med ditt riktiga nick. Mitt råd till dig som en medmänniska är att du går tillbaks till skolan.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-10 23:49
Abbe,

Kul idé, men jag ser nog helst att det är som det är just nu. Ofta så mynnar diskussioner om B-laget ut i A-laget och tvärtom. Då är de bättre att de diskuteras på samma plats. Många spelar ju i båda lagen dessutom. Det hör liksom ihop, tycker jag
Barcelona Abbe.
2010-12-10 23:44
Bara en tanke som slog mig, vore det överdrivet om Svenskafans startade en sida för Barça B? Jag menar, de spelar ju faktiskt i Segundan, men å andra sidan så är det ju samma förening som A-laget.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-10 23:40
Andreas V.V ,

Tackar för tipsen! La Sagrada Familia har jag redan besökt, men Parc Güell ska besökas när jag åker ner om en dryg månad :) Kan själv tipsa om Montjuic, beger där OS-byn var, Espanyols gamla hemmaarena och mycket annat finns där. Dessutom mycket fin utsikt över hela staden. Buss kan du ta från Placa Espana..
nu vet jag inte hur vädret är, men annars är det mysigt att strosa runt i Port Olympic också. När vi var där i februari senast, var det full rulle där nere. Folk badade tom i havet!

Och ang. ditt svar till mig imorses så hade du fattat mig helt rätt. Det var den lilla tunneln, som enligt dig ska ta 20 sekunder att få fram, som tog 1 timme för oss i Frankfurt. Jag skojar inte.
Real Madrid Megon Fox - Hetfield is a bitch
2010-12-10 23:33
Visst tråkigt att ändra något så traditionellt, men kom igen life goes on liksom..

Både Laporta och Rosell hade sina brister, så det är alltså en smaksak vilken utav de två man väljer att stödja..
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-10 23:27
Antoni Gaudi, en underbar man.

Allvarligt.
Jag har varit i Barcelona hur många gånger som helst känns det som men bara fotbollsresor.
Nu när jag är här med föräldrarna är man här mer som "turist" och kan således se mer saker.

Efteråt kan jag bara säga att det är tjänstefel att inte besöka:

Sagradia Famila samt Parc Güell, visst katedralen är helt insane på utsidan men insidan får en att bara tänka "wow" !

Men jag undrar inte om parken var coolare, sån miljö alltså, allting är helt otroligt fint där uppe på bergen med helt sjuk utsikt, kan bara tänka mig sommartid där, stört.

Dessa 2 får ni inte missa om ni åker till Barcelona.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-10 23:13
Salcini,

Vi verkar inte ha samma syn på vart gränsen mellan politik och fotboll går.

Jag tycker inte att överklaga gula kort eller stöda välgörenhet är politik. Det går hand i hand med Barcas sätt att uppträda på planen helt enkelt. Vilket jag gillar.
Värvningspolitik? Var Laportas policy att värva spelare för att sedan aldrig ge dem chansen, men ligga ute med massa pengar i kapitalbindning då eller? Jag får inte det politik heller, utan dålig scoutning eller vad f-n det nu berodde på.

Men mitt syfte var inte att klanka ner på Laporta!
Han har gjort mycket bra för klubben och jag gillar det mesta med honom. Ville egentligen bara försvara Rosell lite. Det känns som det har blivit en "grej" att hacka på honom. Fast att vi har svart på vitt att Laporta inte heller var felfri, som det nästintill framstod som när han lämnade sin post i somras.
Barcelona emilio___
2010-12-10 23:08
om vi inte blir av med skuldbärget kommer det dra ner oss sportslig. vi kommer inte kunna hålla kvar talanger lik iniesta, xavi, pique kvar. valencias situation vill jag inte barcelona ska hamna i. barca är ett magisk plats som fotbolls magi sker.
rosell är stark nog att ta impopulära beslut någon måste göra det.

Han har varit bollkalle i barca sen han var ett barn. han vill det bästa för barca han valde den lämpigaste sponsorn också.

tro mig inte fel! Jag håller på barca om de skulle spela i division 3. när jag väl höll på barca kunde jag inget om fotboll. visste inte vem ronaldinho eller eto eller ens larsson va. sakta men säkert ju mer jag titta på la liga föll jag för barca. o snacka om ångest när jag börja förstå vem ronaldinho och alla de legenderna var! haha.

BARCA<3
Barcelona Decinho
2010-12-10 23:06
Criff,

Nu råkar det vara så att just Qatar Foundation faktiskt inte är vinstdrivande, men annars håller jag med dig i allt du säger.

Det jag reagerar mest på är Rosells förmodade fusk i räkneböckerna i samband med maktövertagandet och hans försök att glorifiera sig själv som "den store räddaren". Fifflet har gjort att han kan påstå att Laporta misskötte klubben och nu använder han tröjsponsorer för få till ett gigantiskt + i ekonomin under hans mandatperiod. Allt för personlig ära. Bara min lilla konpirationsteori. :)
elbraco
2010-12-10 23:02
Man börjar ju undra över Rosell. Det känns som om han tar stora besluta bara för att han kan.
Barcelona Salcini
2010-12-10 22:51
1.70-ligan.

Du säger att du skiter i politik när det gäller fotboll. Ändå säger du att du att du gillar att man inte överklagar gula kort och att man stödjer välgörenhet. Sedan kritiserar du den föregående styrelsens värvningspolitik och sedan också deras sätt att hantera pengarna. Dubbelmoral?

Det känns dock som att Rosell's dubbelmoral är ett större svek mot klubbens medlemmar än vad Laporta's var. Laporta körde aldrig riktigt över medlemmarna, de som faktiskt äger klubben på samma sätt.
Barcelona UT Clásico
2010-12-10 22:50
ska spara min barca tröja som jag har nu
kommer få tårar i ögonen om några år varje gång jag kolllar på den
Barcelona Froyd
2010-12-10 22:41
Sitter och funderar lite på om det skulle räcka att ha ett visst avtal med Qatar-sponsoren i några år tills dess att klubben har fått kontroll på ekonomin igen? Eller gäller denna sponsoren i flera år?

Ifall Barcelona skulle få kontroll på ekonomin efter ett par år så borde man väl kunna bryta kontraktet och återgå till icke sponsrad klubb?

Antagligen en dum idé då det inte spelar så stor roll eftersom det handlar om att den traditionella historian bryts...
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-10 22:33
Criff,

Jag gillar Barcelona för att de spelar en attraktiv och underhållande fotboll
Jag gillar Barcelona för att de ger unga talanger chansen
Jag gillar Barcelona för att de har en filosfi som till skillnad från många andra storklubbar, gynnar klubbens egen ungdomsverksamhet
Jag gillar Barcelona för att de har ödmjuka spelare
Jag gillar Barcelona för att vi snackar på planen och inte i media
Jag gillar Barcelona för att det är en klubb med mycket hjärta
Jag gillar Barcelona för att man stödjer välgörenhet
Jag gillar Barcelona för att de inte inte bryr sig om att upphäva gula kort hela tiden, likt Real Madrid.

Jag skiter i politik när det gäller fotboll och älskar Barcelona oavsett vem som styr klubben.
Jag skiter i om Barcelona tar hjälp av en tröjsponsor för att få ekonomin på fötter

Jag tycker dessutom att inte att Rosell bara förstör klubben, utan mycket han gjort har faktiskt fått klubben att gå åt rätt håll igen.

* För jag tycker t.ex. inte om när en klubb köper spelare och sedan krossar deras dröm/karriär genom att aldrig ge dem chansen.
* Jag tycker inte heller om dubbelmoralen att låtsas som att klubben har obegränsat med pengar, att kosta på sig massa onödiga utgifter, trots att man egentligen inte har pengar till det.
Ska man sträva efter att inte behöva ekonomiskt stöd från företag, bör man se till att leva därefter också.

Det sista jag skrev var riktat till Laporta. Allt är relativt, som sagt.
Barcelona Karlsson
2010-12-10 22:22
Själva reklamen i sig och företaget som står bakom kunde jag inte bry mig mindre om. Men det som luktar så otroligt ruttet är att man inte drar en sån här nätt liten fråga med bara 111 års tradition förbi medlemmarna.
Barcelona Criff
2010-12-10 22:10
elbraco, Haha hur fick du nu till detta? Var i mitt inlägg skrev jag att jag enbart började kolla på Barcelona för att dem inte hade sponsor på tröjan? Och var såg du att jag syftade på Unicef samarbetet?

Jag blev intresserad av Barcelona för allt vad dem stod för, att dem var medlemsägda, att dem hade egna talanger, att dem hade spelare som brydde sig om fansen och inte gnetade fram vinster, att dem inte hade sponsorer på tröjorna fast pengar styr världen, deras ständiga kamp & strävan efter att visa sig vara något speciellt, att klubben utstrålar seny.. Det finns mycket mer än så..

Men jag kan säga på rak arm vad jag inte gillar med dagens Barcelona,
Jag gillar inte att vem som helst inte får bli medlem,
Jag gillar inte att sätta ett vinstdrivande företag på tröjan,
Jag gillar heller inte att någon använder dåliga ursäkter för att skugga sin egen del i besluten,
Jag gillar inte att ha en president som har dubbelmoral, och gnäller på den förra presidenten om att inte rådfråga medlemmarna och sen vänder sig om & gör exakt samma sak,
Jag gillar heller inte att ha en president som verkar mer vilja visa upp vilket ekonomiskt geni han är, än att bry sig om klubbens medlemmar & ansiktet utåt.

Alla dessa sista grejerna kopplas till Rosell, så ja jag tycker klubben går åt fel håll. Och det är inte bara för sponsorn på tröjan. Utan så jävla mycket mer!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-12-10 22:08
Salcini,

Så många bäckar små kommer inte hända innan folk säger ifrån. Jag respekterar dig som tycker att detta har tagit bort en del av deras identitet, men jag håller inte med.

* Sponsorer har vi haft innan, så att vi säljer vår själv (vilket vissa menar att vi har gjort) stämmer verkligen inte.
* Sammarbetet med Unicef kommer inte försvinna, snarare utökas i och med detta.
* Det är inte något spelbolag, spritföretag eller något liknande vi sammarbetar med, utan faktiskt några som kämpar för en bra sak.
* Summan av kardemumman - Vi står lika mycket för "Mes que un club" idag, som vi gjorde för en vecka sedan.

Det enda som har hänt är egentligen att vi har en annans namn på vår tröja. Det är väl synd i och för sig, men jag kan leva på det när vår ekonomi är på det torra igen.
Allt är ju relativt och man får försöka se helheten. Detta var nog det bästa för klubben, med tanke på omständigheterna. Och så länge Barcelona mår bra, gör jag det också.
Barcelona Salcini
2010-12-10 21:57
Bat

Det grundar sig i att Barca aldrig tidigare har fått pengar för att ha reklam på tröjan, en tradition som man vill skall hedras och fullföljas. Tyvärr finns det presidenter som tycker att pengarna är viktigare, vilket är tragiskt.
Barcelonistas
2010-12-10 21:56
en tung dag för oss alla cules
Valencia Bat
2010-12-10 21:50
Varför är ni så negativa mot sponsor på tröjan? Bara undrar. Är det endast utseendet ni grundar det på eller?
Barcelona Gabriel
2010-12-10 21:49
Sponsorer på tröjan. Fy fan, jag vill gråta och kommer inte skriva här mer på ett tag.
Annons: