/spanien/barcelona/forum/143.aspx/spanien/barcelona/forum/143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El FenómenoR9
2017-03-29 00:15
Tack för ditt senaste inlägg Lion24. Man får ju skämmas som culé här inne ibland. Höj nivån! Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep-
2017-03-29 00:10
@Soko:


Tja.. Åtminstone kan man ju säga som så att bland det mest tragikomiska som finns är att se hur irrationella Messi-hatare genom selektiv preferensbildning försöker höja den moraliskt tvivelaktiga halvfiguren Maradona över Messi genom ohederlig halmgubberetorik som att förminska Messi genom att hänvisa till avsaknaden av VM-titeln istället för hans framgångar och verkliga kvaliteter.. Att kvalitativt och kvantitativt jämföra bägges fotbollsfärdigheter skulle kräva en del hårklyveri men tvivelsutan är Messi av högre karaktärsmässig kvalitet och en större lagspelare än vad den pompöse föredettingen någonsin var, och frågan är om det inte räcker att stanna där för att konstatera det väsentliga.
Barcelona DM1982
2017-03-29 00:10
[Update] Argentina in the 2018 WC Qualifiers: - With Messi: 15 points from 6 games - Without Messi: 7 points from 8 games Godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-03-29 00:06
Man blir inte en bättre fotbollsspelare för att man har vunnit VM. En stolpe in på Higuains miss i VM-finalen hade inte gjort Messi bättre. Det hade gett honom en titel till men that's it. Det här är ingen Formel 1. Det här är fotboll, ett lagspel där lagen vinner titlar och spelarna vinner utmärkelser (som ändå delas ut helt skevt), men jag har då aldrig sett någon dominera detta lagspel så som Messi. Ingen har ens varit i närheten. I mina ögon är detta en icke-diskussion. Men visst, ponera att Messi hade valt att spela för Spanien med 2 raka EM-guld och ett VM-guld däremellan. Hade det gjort honom till en bättre fotbollsspelare pga en underskrift? Det finns verkligen noll logik i det argumentet. Han är den han är och han är bäst genom alla tider. Man måste liksom inte spela i England för det. Eller spela i en miljon olika klubbar. Jag har aldrig hört någon säga att tex Maldini var feg, att han var tvungen att styra sin backlinje borta mot Stoke för att bli erkänd som en av de bästa och mest eleganta försvarare vi sett. Att folk ens kommer på såna här efterblivna argument betyder bara att det inte finns några bra argument till varför Messi inte skulle vara bäst. Så min slutsats? Messi är bäst, nu och genom alla tider.
Barcelona Lion24
2017-03-28 23:54
Allvarligt talat, vissa måste verkligen höja nivån här inne. Höjs nivån när flera kallar någon för ''pundare'', ''tjack-pundare'' med mera bara för ett RYKTE? Ett RYKTE säkerligen från Twitter? Har du ens nån rätt att kalla någon för ''pundare'' för att han i sitt tidigare liv kanske valt saker som man inte borde ha valt? Allvarligt, höj nivån. Uppför dig. Nivån på forumet har varit helt OK på sistone, låt det förbli så! Alla har ett ansvar!
Barcelona BARCA-més que un club
2017-03-28 23:53
Hur hur jävla dålig får man vara Argentina är så jävla dåliga så det är sjukt fyfan dom har inget och komma med vad är det för spelare som spelar alla suger pung , stakars Messi spelar med dessa amatörer och snälla sparka skit tränaren också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-28 23:48
Det här är den absolut sämsta upplagan jag har sett av Argentina. Det är verkligen bara Messi som är klass, de andra är medelmåttor. Man växte upp med ett Argentina bestående av flera duktiga fotbollsspelare som Javier Zanetti, Ayala, Veron, Riquelme, Aimar, Cambiasso, Crespo, Batistuta, Claudio Lope mfl. Dessa spelarna har ingenting att hämta i jämförelse med de jag nämnde. De där var fotbollsspelare värdiga Argentinas tröja, vad dessa spelare gör i Argentinas landslag har jag ingen aning om. Att Messi tagit det här usla landslaget till 3 finaler är en gåta, hur?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-28 23:46
Lion24

Helt rätt. Argentina vinner matchen , Messi avgör och istället att tacka och gå så attackerar han först den assisterande för att sedan fortsätta när alla tre domare är tillsammans och Messi som alltid pratar med handen för munen nu valde att öppet säga vad han ville. Jag undrade om han gjorde det med flit , om han verkigen ville bli avstängd. Otroligt amatörmässigt och naivt i så fall och för mig fortfarande obegripligt. Och som nedan sägs kommer även kvällens torsk att läggas på Messi och måla ut honom som syndabock.
Barcelona Reymar
2017-03-28 23:45
@El Tridente:

Nja tror inte Sverige hade torskat mot Bolivia..

Om Messi nu missar VM så kan ni tänka hur oerhört tråkigt VM det hade varit. Största fotbollsprofilen missar världens största turnering, hur kan FIFA tillåta detta? Nej straffet kommer sänkas helt klart. Sen läser jag att pundaren har ett finger med i Messis långa avstängning. Ganska logiskt utifrån pundarens perspepektiv, han vet att det är Messis största chans att vinna ett VM och gå förbi honom som Argentinas störste, det vill han helst undvika. Att förlora tre finaler i rad ska inte kunna hända kanske vilar det en förbannelse över laget? Kanske har knarkaren använt sig av Black Magic allt för att stoppa Messi?
Barcelona Soko
2017-03-28 23:39
Ecuador mot Argentina i sista matchen kommer att avgöra vilket lag kommer att ta den femte platsen och vidare kval till VM.
Barcelona Deulofeu
2017-03-28 23:31
Gabriel

Tack Gabriel nu kan jag sova gott...

Argentina utan Messi gonatt alltså...
Barcelona Mecum
2017-03-28 23:31
Messi kommer målas upp som syndabock om de missar VM och med all rätt. Hur jävla dum får man vara om man uttalar sig så klumpigt mot linjedomaren efter matchen är slut. Efter en vunnen match. Hur dum får man vara. Det återstår 5 matcher i kvalet och 4 av dom avstängd med all rätt. Vilken idiot
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2017-03-28 23:30
Bauza är en av de sämsta tränarna jag någonsin har sett. Han är nästan på samma nivå som Maradona. Tragiskt hur dessa argentinska tränarna ständigt förstör det bra lag som Argentina har. Samtidigt får Leo sig själv att skylla i och med avstängningen. Hårt dömt? Naturligtvis men matchen är slut, du har vunnit, gå ner till omklädningsrummet rummet istället för något som du inte kan påverka, matchen var ju helt slut. Det är i alla fall extremt tragiskt att se detta lag med mediokra tränare för en av modern tids största spelare (minst).
Barcelona FCB-1899
2017-03-28 23:23
Messi är redan genom tidernas bästa spelare. Han behöver ingen vm guld för det. Alla som kan fotboll vet det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-03-28 23:22
Man måste väl sparka denna tränaren nu? Finns väl inget som tyder på att han kommer förbättra spelet, det är ju uppenbarligen att han lever ENBART på Messi? Argentina med Messi i VM-kvalet: 6 matcher, 5 vinster. Argentina UTAN Messi i VM-kvalet: 8 matcher, 1 vinst (om dom inte vänder den här matchen).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-03-28 23:21
Argentina kommer inte spela VM i rysssland laget suger pung seriöst Man har allt att spela för att kvala men Bolivia som ät nästan sist har inget leder mot skit laget Argentina , tragiskt och se ifall Messi missar VM pga av detta skit laget i Argentina
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-28 23:18
2-0 bolivia. Fy fan vad Argentina suger. Messi lär inte spela fler VM...
Barcelona DM1982
2017-03-28 23:18
2-0 Bolivia. Frågan är om inte Messi är typ 60% av laget?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-28 23:11
Maradona har alltid varit sjukt avundsjuk på Messi. Den pajasen som råkat vinna VM med Argentina en gång på 4-5 försök och aldrig vunnit CL. Han som misslyckades totalt i Barcelona också.
Knarkaren vet redan idag att många anser Messi bäst genom tiderna trots att Messi fortfarande är aktiv .
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-28 23:10
Såklart att tjack-pundaren maradona ska sätta krokben för världens bäste någonsin...
Barcelona El Tridente
2017-03-28 23:07

Argentina utan Messi är inte bättre än Sverige.

Överprestation att nå 3 raka finaler. Tacka den störste någonsin för det.
Barcelona Gabriel
2017-03-28 23:05
Känner precis som er andra att Maradona snarare önskar att Messi misslyckas än lyckas med Argentina. Han vill inget hellre än att alltid förbli Argentinas guldgosse men framför allt ansedd som tidernas bästa spelare i kamp med Pele då, som det alltid varit. Han vet om att den enda riktiga utmanaren till den "titeln" är Messi, också därför han ständigt kritiserar Messi i media medans han talar gott om Ronaldo. Pele kör exakt samma taktik, de bägge vet att Ronaldo har inget att hämta i kampen med dem 2. Messi däremot, en helt annan femma. Alla har agendor. Skulle absolut inte bli förvånad om Maradona pushat för en 4-bans avstängning för Messi. Han sitter bara och väntar på att Argentina ska misslyckas med att kvala in sig så att han kan kritisera Messi och säga att det är hans fel.
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-03-28 23:00
Maradona vill att Messi ska misslyckas i Argentina helt klart. Detta älskar Maradona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-03-28 23:00
Sandro Ricci (ARG x CHI Referee): "I didn't hear any offensive language from Messi apart from the usual complaints. Had I felt something, I'd have sanctioned him."

?!
Barcelona Blaugrana80
2017-03-28 22:56
''Maradona as an ambassador of FIFA gave the go-ahead to Messi's 4 game ban decision.'' Det skulle inte alls förvåna mig! Jag menar man stänger inte av en spelare 5 tim innan match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-03-28 22:51
Galet vad dålig Banega är, inget han gör blir bra. Visst saknas det några spelare men fy fan vad ruttna Argentina är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-28 22:48
Deulofeu bäst för Spanien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-28 22:47
@Josep Guardiola:

Higuain avstängd likaså Otamendi, Mascherano och Biglia. Lavezi ,Aguero och Dybala är på bänken.
Barcelona Culés
2017-03-28 22:47
Argentina ser riktigt mögliga ut måste jag säga, om det beror på avsaknaden av Messi, avsaknaden av halva laget, den höga höjden eller något annat, det vet jag inte men det ser bedrövligt ut det här. På tal om Thiago och värvningar i sommar. Om vi har följande mittfält efter sommaren kommer jag onanera varje match. Thiago - Bosquets - Veratti. Bättre än så kan det inte bli
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2017-03-28 22:45
Är det någon som kan förklara varför varken Pastore, Lavezzi,Mascherano, Dybala, Higuain eller Aguero spelar idag?
Annons: