/spanien/barcelona/forum/143.aspx/spanien/barcelona/forum/143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Iniesta70.
2017-01-05 17:30
Katalano

Aha..inte så dumt tänkt. Låter som en bra lösning. Så går det när en av oss tänker utanför boxen, medan den andre(jag) tänker som Lucho:) Men att Arda skulle få starta på Neymars bekostnad på grund av vad de båda presterat på plan, ja, det lär stanna vid "önsketänkande".
Men kul att leka med tanken..
Barcelona Katalano
2017-01-05 17:21
Iniesta70.

En lösning på "problemet" som jag faktiskt tycker är en smart sådan, är att byta ut Messi/Suarez och flytta Neymar till den positionen, för att på så sätt få in Arda på Vänsterkanten på sin rätta position. Neymar är mer flexibel och klarar av att spela spets dessutom med sin snabbhet. Rafinha vill jag se på mittfältsposition och inte i anfallet.

Om Neymar gör en riktigt dålig match och Arda gör ett bra inhopp så skulle jag vilja se Arda från start mot Sevilla i helgen.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-05 17:16
Katalano

Angående Arda så har du helt klart en poäng. Jag såg det mer som ett "egoistiskt" problem från Ardas perspektiv, vilken match är det bäst att få lite speltid på rätt position? Villareal? Nej, det ska nog mycket till. Är det en öppen match mot Bilbao i returen så lär ju också risken vara minimal. Så jag tänkte att en halvtimme ikväll på rätt plats istället för fem minuter nån annan match , på fel plats , om du förstår vad jag svamlar om:) ?
Barcelona Katalano
2017-01-05 17:03
Iniesta70. Nu direkt efter uppehållet så känner jag faktiskt att jag vill se Neymar spela hela matchen för att komma igång ordentligt och bli av med spökena som verkar stört honom under hösten. Det är åtminstone så jag ser på det på förhand. Han är yngre än de övriga 2 i anfallet och återhämtar sig snabbare, så jag ser hellre att Messi och/eller Suarez byts ut i andra halvlek. Räknar ändå med att LE väljer att starta med MSN och jag kan förstå det ur perspektivet att vi brukar behöva en match att få igång cylindrarna ordentligt efter långa uppehåll. Men som sagt, ser gärna ett byta på Messi/ Suarez samt Iniesta under andra halvlek eller kanske någon till och med i halvtid. Edit: Trist med Denis utanför truppen, men ser gärna Rafinha starta eller bytas in.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-05 16:50
Katalano Ja, JVM fick ju ett abrupt slut, tyvärr. Men nu börjar ju det om, jakten på ärkerivalerna är av hög prioritet, liksom att skicka ut PSG ur den anrikaste av turneringar. Lite synd bara att , som jag förstått, så är Denis lämnad utanför truppen, hade i alla fall velat se ett inhopp av honom. Men det finns ju "dugliga" killar som kan kliva in, Rafinha kanske får chansen, skulle vara kul att se honom från start. Hur kommer MSN att coachas, blir väl "all in" direkt från start, men det skulle vara intressant att se Arda få lite tid på rätt position. Ska bli spännande att se hur Lucho lägger upp sin matchning, nu när det är 3 tuffa matcher direkt.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-05 16:50
Någon som vet varför Denis lämnats utanför truppen? Kan själv inte komma på en bra anledning till att inte kalla upp en sån bra spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-05 16:39
Iniesta70.

Äntligen match ja. Har längtat så mycket. Tyvärr inga direkt intressanta diskussioner som pågår just nu. Ingenting jag vill in och gröta kring åtminstone.

3 riktigt tuffa matcher på gång nu. Viktigast av dem är ligamatchen mot Sevilla på bortaplanen nu i helgen enligt mig. Av denna anledning vill jag se några få nyckelspelare vila eller bytas ut tidigt idag för att spara på krafterna i den mån det går. Det är trots allt ett dubbelmöte i Cdr och jag är Ok med oavgjort resultat eller en förlust med enstaka mål för att ta igen det på hemmaplanen.
Barcelona Iniesta70.
2017-01-05 15:58
Jaha, här har man kastat en "boll" till byrackorna, lämnat kreditkortet till lagledaren och dumpat arvingarna hos svärföräldrarna. Lunkar in på "herrarnas" och slår sig ner med paddan och kastar sig in på vår "gentlemans klubb" för att upptäcka att jag hamnat bland "tomtar och troll". Jodå, jag kan scrolla, tro mig, jag scrollar och scrollar men sagostigen är slingrig. Hycklare, gycklare och halva Puertan har matat det mesta här inne så dom är nog proppmätta vid det här laget och vilar sig i form tills mörkret faller.

Barcelona kan bättre än 2016. Ja.
Real kan kicka boll helt okey och har några hyfsade killar på bänken. Ja.
Jorge Mendes lär kroppsfinta Roberto till att betala ett överpris för ännu en "talang" från "talangfabriken" Valencia. Troligtvis.

Såja. Kan vi gå vidare? Match ikväll! Match den 8:e, match den 11:e. Fick jag det rätt?
Mums! Nästan en överdos så här direkt på det nya året. Får ju hoppas att man får en skön "tripp". Mina förväntningar är skyhöga, som alltid när världens bästa lag äntrar scenen.

Kröjjf, ditt inlägg du skrev runt nyår är ständigt aktuellt " dom som skriver oss på näsan". Har inte lyckas lösa den gåtan ännu.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 14:22
Blaugrana Vi är Barcelona. Att vi spelar om alla titlar i Januari är ingen bedrift, det är standard. Det är framförallt spelet vi visat under 2016 som man varit galen på. Som tur är så är det nytt år nu, kan bara bli bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-01-05 14:05
[QUOTE=Kom tillbaka Xavi ]Blaugrana Till skillnad från dig som ska se allt positivt trots att vi spelar skit? Jag ser saker som dom är, och tar av mig Barca glasögonen när jag diskuterar. Har du sett Cancelo spela fotboll? Då vet du vad jag pratar om. Har du sett oss värva tränare? Där passar Essubio in perfekt, och inte Klopp eller Tuchel. Jag kanske är lite negativ, men jag är fan realistisk. Nu har vi dock börjat spelat bättre sen Iniesta kom tillbaka och Messi hittat formen. [/QUOTE] Nu handlar inte det här om enbart det här inlägget utan att i princip alla dina inlägg består av gnäll eller klagande. Självklart ska man försöka vara realistisk, men det finns gränser. Vi ligger 2a i ligan och spelar fortfarande om samtliga titlar, samt att spelet börjar se bättre ut. Man kan spara domedagsprofetiorna tills åtminstone efter säsongen kan jag tycka...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 13:54
Soko Aurier är enligt mig det bästa alternativet. Visst han har haft lite attitydsproblem i PSG men det kan ändras i Barca. Tycker han är en fantastisk högerback faktiskt. Sen har vi Hysaj, Bellerin, Azpiluqueta som alla är bättre alternativ än Cancelo också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 13:49
Blaugrana Till skillnad från dig som ska se allt positivt trots att vi spelar skit? Jag ser saker som dom är, och tar av mig Barca glasögonen när jag diskuterar. Har du sett Cancelo spela fotboll? Då vet du vad jag pratar om. Har du sett oss värva tränare? Där passar Essubio in perfekt, och inte Klopp eller Tuchel. Jag kanske är lite negativ, men jag är fan realistisk. Nu har vi dock börjat spelat bättre sen Iniesta kom tillbaka och Messi hittat formen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-05 13:44
Neymar

Det hörs allt fler röster inom ledningen och missnöje över LE så han kommer aldrig bli erbjuden nytt kontrakt. LE vet det mycket väl och för att inte framstå som oönskad är han mer diplomatiskt och själv sagt att han inte vill förlänga.
Barcelona Blaugrana91
2017-01-05 13:41
[QUOTE=Kom tillbaka Xavi ]Alla vet att Essubio kommer bli våran nästa tränare. Klopp kommer aldrig att komma, han blir kvar i Liverpool länge. Tuchel? Vad ska vi med honom till, skämmer ut sig mer Dortmund i ligan. Överskattad tränare. Såg ni Cancelos senaste match? Försök få in i era huvuden att vi värvat denna sopa för 30 miljoner. Och nej det är inte bara iår han har varit värdelös, han har alltid varit det. [/QUOTE] Måste säga att du är otroligt positiv, du sprider verkligen en härlig glad stämning härinne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-05 13:40
Xavi

Håller med om Cancelo i senaste matchen. Men om vi går efter en match så var Bellerin ännu värre mot Bournemoutch, där han var totalt usel att hemmalaget skapade allt genom honom.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 13:36
Alla vet att Essubio kommer bli våran nästa tränare. Klopp kommer aldrig att komma, han blir kvar i Liverpool länge. Tuchel? Vad ska vi med honom till, skämmer ut sig mer Dortmund i ligan. Överskattad tränare. Såg ni Cancelos senaste match? Försök få in i era huvuden att vi värvat denna sopa för 30 miljoner. Och nej det är inte bara iår han har varit värdelös, han har alltid varit det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-05 13:36
Det är nog trots allt lucho själv som inte vill förlänga. Har svårt att se någon av alternativen i Barcelona, klopp är det enda som JAG hade kunnat acceptera. Tuchel i Barcelona? Behöver skapa sig respekten i Tyskland innan han ska "erövra" Katalonien. Koeman vill JAG absolut inte se i Barcelona, absolut inget tilltalande med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-05 13:27
fler källor.
Barcelona Soko
2017-01-05 13:20
Flera spanska och brittiska medier skriver att Barcelona vill att värva Jürgen Klopp till sommaren. Barcelona är redo att betala dyrt till både Liverpool och honom själv. Andra alternativet är Koeman och Tuchel. LE kommer hur som helst att avsluta säsongen och tacka för sig då ledningen är missnöjda med honom. en källa finns nedan.
Barcelona Soko
2017-01-05 12:13
På tal om aggressivt spel . Jag minns inte mer än två gånger att vi spelat aggressivt . Första gången i returen mot Milan (0-2 första matchen) och första matchen förra året mot Bayern hemma i andra halvlek, och då var vi överlägsna och gick inte att stoppa.
I övrigt spelar vi mesig fotboll långa stunder även om det är vackert . Ibland håller jag med kritiker att vi spelar tråkigt och i sidled för mycket istället att attackera och det är något vi snittar med ca 60 minuter av 90.
Sitter ibland och fungerar vilken tränare skulle kunna få oss att spela vackert som idag men samtidigt även aggressivt?
En annan sak jag ofta observerar är att LE sitter 90% av sin tid på bänken och flinar och pratar med sina medspelare som om de gick på kvällsfikan. Zidane däremot, hans lag har stor ledning med 3-0 och killen fortsätter att coacha genom att stå vid sidlinjen och mana sina spelare att ånga på. Zidane blir irriterad för varje boll som går förlorad. Han låter inte sina spelare slapna av.
Hade vi haft rätt tränare hade ingen kunnat slå oss , med det kvalité vi besitter idag.
Barcelona ElRaval
2017-01-05 07:56
Ett Sevilla på bortaplan är inget att lägga pengarna på, oavsett motståndare. Visserligen betydligt bättre denna säsong än tidigare säsonger även på bortaplan, men ändå endast 3 vinster på 8 matcher i ligan.
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 02:32
El Pistolero Det är en maskin utan dess like. Fattar du inte att dom spelar varje match, borta som hemma utan halva laget och vinner ändå? Saknar vi Messi en match så bajsar resten av laget ner sig. Här trodde man att Sevilla skulle slå ett skadedrabbat Real Madrid men så ser man matchen och dom är chanslösa typ. Zidane har fler titlar än förluster, det säger allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-01-05 01:41
Real kommer förlora i mars som dom gjorde 2015 när de hade vunnit CL och VM. De kommer åka ur och inte få lyfta elefantöron pokalen sanna mina ord.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-05 01:31
Mod måste sätta stopp för dessa troll. "Real Madrid vinner som ingenting" "Maskin utan dess like" Haha alltså!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 01:10
MSN måste starta imorgon. Vill att vi avgör dubbelmötet redan imorgon. Säga vad man vill om CDR men den är viktigare nu än vad den var för några år sedan. Den ska vinnas, så är det bara. Hoppas Messi storform håller i sig. Låt oss börja året på bästa möjliga sett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kom tillbaka Xavi
2017-01-05 01:07
Om det är några som ska stoppa detta Real Madrid så är det vi (även om vi misslyckats senaste gångerna). Zidanes Real Madrid är en maskin utan dess like. Spelar det roll vilka dom ställer upp med? Spelar det roll om det är svår match? Spelar det någon roll om det är borta eller hemma match? Dom vinner som ingenting, även om dom ligger under som vänder dom. Idag kör dom över Sevilla fast man hade 5-6 spelare borta. Rivaliteten åt sidan, det Zidane har gjort med Real Madrid är fan imponerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-05 01:01
Guld!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Los Andres
2017-01-04 23:30
Hur kan det där vara en tveksam straff? Solklar är den.. James knuffar Modric inne i straffområdet. Har ni inte hört talas om den nya regeln? Man får tackla/knuffa sina egna medspelare i straffområdet och få straff
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-04 23:19
Vi får ju mer straffar för vi har bättre dribblers? Sen det om publiktryck, så har vi ju väldigt bra tryck på matcherna denna säsong med Grada Animacion.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol Beast
2017-01-04 23:01
Soko Domslut får man med sig för att dem spelar ett sätt som lockar domaren dit. Deras spel är aggressiv och och det gör att motståndarna gör som misstag som sedan avgörs av domaren. Svårare än så är det inte. Hade vi haft samma hunger i laget så hade vi haft samma domslut med oss om inte mer. Allt handlar om hur man spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: