/spanien/barcelona/forum/143.aspx/spanien/barcelona/forum/143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
6/16/2017 14:12
@Barcadinho.:
Jag känner till dessa klausuler, men poängen var att jag inte kan se en värvning av James som jämförbar med deras värvning av Figo från oss. Sen ser jag ur det större sammanhanget på hur en sådan värvning skulle tas av fans från båda hållen. I sammanhanget med Figo så vore en värvning av James en axelryckling.
FCB- Culé master
6/16/2017 14:03
@Barcadinho.:


Löjligt men knappast förvånande. Real och Perez hatar Barcelona mer än dem bryr sig om sin klubb känns det som ibland. Undra om Perez har bilder på Messi, Busquets, iniesta i sitt rum nånstans
Barcelona Kröjjff
6/16/2017 14:02
@Katalano:
Jag har egentligen ingen egen åsikt i sakfrågan som diskuteras. Men med det sagt så var ju inte Real Madrid särskilt angelägna om att få behålla "Lucho" då det begav sig. Och madristas hade heller aldrig tagit honom till sina hjärtan utan hånat honom som spelare, på samma sätt som många härinne har gjort under hans sista år som tränare. Enrique sågs med andra ord inte som någon större förlust hos rivalerna och var väl ungefär så långt man kan komma från lagkaptensrollen i Real. Vilket inte hindrade honom från att bli inte bara lagkapten i Barca, utan också något av en legendar i klubben. Och min gissning är att den statusen åtminstone till viss del, bottnar i den bakgrunden. I så mening att det blev ett långfinger i ögat på centralmakten i Madrid att skandera Luis Enrique på läktaren. Blev liksom att skrika: F*ck you! Gissar jag.
Barcelona Barcadinho.
6/16/2017 13:48
@Katalano:


De bryr sig väldigt mycket !
Finns tillräckligt många starka signaler om att Real har klausuler i spelarnas kontrakt som hindrar dem från flytt till Barca. Isco o James inräknade.
De tar det tom ett steg vidare med klausuler att inte flytta till Barca från en annan klubb, som t ex Özil från Arsenal. Jese från Psg o Di Maria i United mm. Deras nya klubb kommer behöva betala extra tjock summa till Real om spelaren flyttar till Barca.

Barcelona Felix-Forca Barca!
6/16/2017 13:16
Kan inte låta bli att då och då sucka åt misstaget att man inte värvade Isco när man hade chansen. Lätt att säga såklart med facit i hand, men tänk er själva:
X man hade köpt Isco för ett par år sen
X behållt Thiago

Och nu vara påväg att eventuellr värva Veratti... snacka om en konkurrens på mittfältet som hade varit värdig Barca....
Känns som en FIFA-uppställning men ja... så nära men ändå så långt bort på något sätt....
Barcelona Cule4life
6/16/2017 12:13
Det kanske du har rätt i. Men James är han också en riktigt skicklig spelare med lite defensiva attribut men samtidigt livsfarlig offensiv, till och med bättre än Isco. Jag personligen tror inte Real hade släppt James till Barca. Grejen är att James platsar lätt i Real, det är bara det att han inte verkar passa in i Reals spelsätt. James är också sylvass på att lägga instick lr gå på egna avslut. Enligt mig passar han in. Men då ska han spela på Messis sida och Veratti på Neymar sidan pga av han den ena är vänsterfotad respektive högerfotad. Hade ej tsckat nej för säg 60-70 mille. Men det lär aldrig hända men de e skoj att bolla lite. Vi behöver ju som sagt en posession spelare med mer defensiva attribut som Veratti och en med mer offensiva som Isco James Thiago osv. Iniesta är King men han håller inte hela säsongen, spelarna i truppen håller inte närheten samma kvalité på vsmpyren.
Barcelona Katalano
6/16/2017 11:50
@Cule4life:


Vad skulle Real bry sig om ifall vi värvar en spelare som de ändå inte vill ha kvar? Det vore en sak att värva Isco vilket vore fantastiskt. Isco har blommat ut till en viktig spelare för Real och skulle passa perfekt hos oss också. Men James har ingen plats i laget idag och han känns inte heller som rätt spelartyp för oss. Det är inte ens jämförbart med deras värvning av Figo.
Barcelona Cule4life
6/16/2017 11:39
Fan va sugen man är på att göra en Figo på Madrid och hämnas, alltså att man hämtar James på ngt sjukt sätt. Tänk er Veratti och James på varsin sida av busken.

Man kmr överens med en annan klubb att köpa James för att sen köpa han från dom. Hade flinat i ett helt år.
Barcelona Bossquets
6/16/2017 11:11
Verratti kan bli en lång saga ingen vill höra och man vill bara komma till slutet. Jag vill hellre att vi går efter Seri och Dembélé och Coutinho. Högerback behöver vi inte då vi har Palencia men den här ledningen vänder ett blint öga för det. Sälj Rafinha, mascherano och Gomes. Fast jag tror inte vi kan göra oss av med Paco och gomes utan att göra ett stort förlust på de.

Det är bara att hämta tillbaka samper och flytta upp Alena som komplement till Seri, Coutinho, busken och denis.
Barcelona Pep - El Míster
6/16/2017 11:00
Synd att man har så lågt förtroende för ledningen att man som cule knappt vågar hoppas på vissa spelarvärvningar. Vi behöver absolut MINST två världsklasspelare in i truppen och att bara få en av dom(Verratti) verkar vara rena rama K2 bestigningen. Optimist som man är dock så hoppas och tror jag att Verratti själv insåg nere på Camp Nous gräsmatta efter remontadarnas remontada att det är den arenan och atmosfären han vill komma till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
6/16/2017 10:43
Jag håller med Laportas intention. Jag har svårt att se Barto hålla sig kvar hela mandaten. Det har alltid varit enormt tryck på presidenterna, men den medila exponeringen har ökat markant med åren. Svårt att dölja skandaler o fel beslut lika lätt. Barto befinner sig redan nu på en brant uppförsbacke pga Madrids framgångar. Det är det värsta många vet, värre än egna produkter o tikitaka nedmontering.
Barcelona Neymar N11
6/16/2017 09:32
Det var dumt av Verratti att förlänga med PSG samtidigt som han hade planer att byta klubb. Detta kommer bli en lång historia och det gäller att ledning sätter press på spelaren och ha eventuellt deadline. Valverde ville ha truppen klart till 10 juli, hoppas vi inte lägger mycket tid på Verratti och går vidare till andra alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
6/16/2017 08:22
@Soko:


Håller med dig om Nasser. Tycker det är löjligt att använda begrepp som diktator bara för att han inte vill släppa sin spelare. PSG har ambitioner att vinna Champions League och vara ansedd som en av världens bästa klubbar. Klart att han då inte vill släppa Veratti som är en av de absolut viktigaste kuggarna för att lyckas med detta. PSG har inte heller något stort behov av pengarna en försäljning skulle innebära.
Barcelona el Flaco
6/16/2017 07:59
Benedito envisas med misstroendeförklaringen och säger att denna omröstningen kommer äga rum i samband med den första ligaomgången 20017/2018. Hans uttalande igår får det låta som att det kommer ske trots att han saknar mer än 10 000 signaturer. Han skämtade även om att Laporta har "försvunnit från radarn" sedan Benedito drog igång hela processen.

I en annan artikel för några dagar sen läste jag att Laporta har inga intentioner, just nu i alla fall, att uttala sig om misstroendeförklaringen av två anledningar. Dels tror han att Bartomeu kommer falla på egen hand utan hjälp av oppositionen och för det andra tror Laporta inte att misstroendeförklaringen kommer gå igenom och vill därför inte associera sig själv med ett hypotetiskt misslyckande.
Barcelona Soko
6/16/2017 07:49
Inte Nassers fel att Veratti skriver på långtidskontrakt med tanke på att försäkra sig för att sedan "beväpnad " kriga sig vidare bort från klubben. Raiola må vara en orm men han spelar smart också som i fallet med Donnarumma.
Barcelona II Barça II
6/16/2017 07:32
Vi ska nog vara glada att Veratti inte har Mino Raiola som agent. Personligen tycker jag vi inte ska ha någon spelare som Raiola företräder, han är en orm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
6/16/2017 07:31
Klubbar brukar sällan hålla kvar spelare som verkligen vill lämna en klubb men den här Nasser är stenhård. Han ser hellre Verratti ruttna i PSG än att spela och vara lycklig i våra färger. Det känns som att det här kommer hålla på hela sommaren sen kommer Verratti ge upp och inse att hans karriär är förlorad. Det enda som talar för oss är att Nasser förmodligen också tänker på klubbens rykte och att spelare inte vill gå till en klubb där du tvingas stanna kvar om du vill byta miljö. Jag tror tyvärr att det blir för svårt för oss att övertala Nasser att sälja sin bästa spelare till oss. Har också fått höra nu att Thiago Silva ångrar att han aldrig gick till Barca, ja så kan det gå om du är alldeles för pengarkåt. Man får inte hur många chanser som helst att spela för Barcelona helt enkelt.
Barcelona Soko
6/16/2017 07:21
@II Barça II:

Tänk om Veratti hade haft samma agent så hade han nu varit Barcas spelare. Veratti som jag förstår det skrev på för långt kontrakt och vill nu lämna. Inte konstigt att PSG vägrar släppa honom..
Barcelona Reymar
6/16/2017 03:15
Verratti reportedly has asked Nasser Al-Khelaifi (president PSG) to let him go, Nasser refused. [ser]

Den här snubben agerar verkligen som en diktator. Oavsett hur mycket Verratti vill lämna så kommer det inte kunna ske om inte presidenten går med på en försäljning. Om deras president verkligen vägrar att sälja Verratti så kommer han att stanna i PSG för han har ett långtidskontrakt och kan således inte vägra att spela. I slutändan tror jag Verratti nöjer sig med ett förbättrat kontrakt i PSG där vi i ren panik värvar Parejo.
Barcelona Thierry Henry
6/16/2017 03:08
@Ribohn Fan:Bänka Suarez då?
Barcelona Thierry Henry
6/16/2017 03:07
@Kröjjff:Leo Messi va ett unikum. Snacket gick att han va den nya Maradona från den dagen han anlände i klubben.du kan inte jämföra honom med något som dykt upp i la masia förr eller efter. Jag pratar om dom vanliga talanger från la masia. Spelare som är en chansning när dom dyker upp. Inte spelare som Messi, vars talang man ser från månen. Om du kan peka på en sån talang i la masia nu så låt honom starta varje match. Men det finns inte eller Hur? Det va inte talanger av Messis dignitet jag prata om när.jag prata om matchas in försiktigt
Barcelona Ribohn Fan
6/16/2017 01:10
Jag tycker nog att vi nästa säsong ska spela utan nia. Messi får en friroll. Laget skulle kunna se ut så här Vitolo, Mascherano, Pique, Alba Busquets Iniesta, Coutinho, Dembele, Messi, Neymar
Barcelona Ribohn Fan
6/16/2017 00:45
Jag förstår inte! Coutinho ersätta Iniesta? För mig ska dem spela centrala innermittfältare samtidigt på plan. Iniesta till höger och Coutinho till vänster, Busquets som balansspelare. Då har vi två spelare centralt högre upp på plan, som är bra på att flytta boll, den där extra tiden, som behövs för att hitta lösningar. Det har vi saknat i år, då istället Messi varit tvungen att gå ned och hämta boll. För mig är Coutinho ingen kant spelare, har inte fysiken/explosiviteten att löpa långa sträckor med boll. Han blir långsam efter fem meter. Problemet är bara hur vi gör med högerkanten, det går inte att spela utan högerkant en säsong till. Kanske Vitolo skulle vara en lösning på problemet. Han kan likt Alves hålla upp en kant själv.
Barcelona Treyh
6/16/2017 00:38
Haha kollar in Marco Verattis instagram-konto! Cules runt om i världen spammar honom! xD
Barcelona Junta Dimision
6/16/2017 00:11
@Blaugrana91:
Ja, när det gäller eventuella transfers så kan MD vara pålitliga. Dock, är de inte pålitliga när det gäller oppositioner till Bartomeu/Rosell. Är det inte konstigt att den här "nyheten" dyker upp i samband med att Benedito påbörjar en misstroendeförklaring mot Bartomeus junta, när valet var för två år sedan och de inte har rapporterat om det förrän nu?
Barcelona Iniesta.70
6/15/2017 23:07
Yepp, själv så blir det en D-tox från fulwhiskey och motorsågandet. Ja, lika bra att passa på under fotbolls dvalan som råder. Så nästa säsong så byts fulwhiskeyn ut mot nåt hälsosammare i form av Dr Pepper light. Japp, dags att vakna upp med en kolsyre rap istället för att fumla efter Resorb-räddningen. Och istället för att skriva en motorsågs- massaker del femtioelva efter nån picknick till Vigo eller bottennapp i Malaga så kommer referaten "lånas" från allas vår Astrid Lindgren. Ni vet, Hujedamig, plutta dig och andra hiskeliga "skällsord". Ska helt enkelt bli en mer pedagogisk skribent med en mer empatisk syn på hur våra Barca lirare kanske mår efter en förlust eller ett snöpligt poängtapp. Ja, jag menar, lönen de cashar in i slutet av månaden är kanske inte ett tillräckligt läkande plåster på såren. Jag ska självklart inte begära för mycket av tränaren heller. Messi, Neymar, Iniesta, Suarez, Busken osv. Det är fan inte lätt att få såna killar att lira vacker fotboll, sätta press på motståndaren eller lorta ner sig om knäna. Tänk också på att de faktiskt har en massa andra jippon vid sidan av fotbollen som tar tid och kraft. Hänsyn, för tusan. Nää, blir att "heja" fram grabbarna och stötta dom i vått och torrt och stå bakom tränarens laguttagningar och rotationer. Så, en mixer fylld med sjögräs och juice istället för vodka o tranbär. En stöttande axel istället för ett knivhugg i ryggen. Japp, nästa säsong hittar ni mig på läktaren med ett byfåne-leende och en Mr Miyagi mentalitet:) Så vi hörs till försäsongen cules! Trevlig sommar!
Barcelona Skurhink
6/15/2017 22:44
Hej på er! Jag vill höra era tankar kring Marlon, i eller utanför a-truppen? Med Pique Umtiti och Masken i truppen så ser jag gärna även en till yngre mittback som Marlon. Jag har tyvärr inte följt B-laget i år utan endast sett honom spela i a-laget, och han inger ett stort lugn likt umtiti av det lilla jag sett, någon som följt honom mer nogrant och kan peka på några svagheter, mer än just ålder och rutin?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
6/15/2017 22:38
Officiellt; Milans supertalang Donnarumma, förlänger inte sitt kontrakt. Han kommer förmodligen hamna i Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
6/15/2017 22:28
Hemskt med dessa 10000 Euro. Det är ju nästan vad Messi tjänar på 3 timmar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/15/2017 21:41
[QUOTE=SOMISEREM1899]Blaugrana91 MD är väldigt ''insatta'' eftersom de är ledningens propagandaverktyg. Det må vara sant att Benedito har en skuld, men man bör samtidigt ta allt som den tidningen skriver om klubbpolitik med en enorm näve salt. [/QUOTE] Ja, vem ska vi tro på? En Junta som har för vana att ljuga, en tidning som "råkar fått veta" eller en presidentkandidat som aldrig varit föremål för vare sig korruption eller lögner. Hmm... Dessutom: Stadgarna säger att OM en kandidat gör en förfrågan kring material ska den interima styrelsen informera om eventuella kostnader och om de kan införskaffa det efterfrågade. Skulle inte förvåna mig om de glömt bort detta med tanke på att de hade fullt upp med att värva Arda under tiden...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: