/spanien/barcelona/forum/14279.aspx/spanien/barcelona/forum/14279.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Maestro!
2010-10-24 12:30
Rambla~ //
Det stämmer. Man måste ha en HD-box.
Men kostnadsmässigt så ökar inte priset, man betalar samma avgift som innan, förutom då att man investerar en ny digital-box.
Barcelona Rambla~
2010-10-24 12:25
el Maestro!

Det kräver också att du haren HD-box, vilket uppenbarligen inte alla har.
Barcelona el Maestro!
2010-10-24 12:23
Angående Canal + sport, om ni har det gamla paketet Canal + sport, ska ni också ha tillgång till HD-kanalen.
I den sänds alla matcher som sänds i Canal + fotboll. Ni behöver då inte teckna det senare paktetet.
AndreD
2010-10-24 12:22
Abbe.

Tack!
Barcelona el Maestro!
2010-10-24 12:13
Om följande skulle stämma, då kan man tro att Sandro är sugen på Torres.

"Both Fernando Torres and Liverpool have been informed that Barcelona could put down a formal bid if the player will be sold. [sport]".

Jag har svårt att se personligen att Liverpools nya ledning vill sälja Torres nu, -de närmaste transfertillfällen.

Torres har kontrakt fram till 2013, tror jag. Om han inte förnyar lär han lämna Liverpool, säkerligen efter säsongen 2011/2012. För min del är han då mer än välkommen till Barca. Jag har alltid gillat Torres. Han har alltid varit omtyckt av Barcafansen i Spanien. Det vet han själv också.
Barcelona Rambla~
2010-10-24 12:09
H.Alavi - Magico!

Jag menade heller inte att kasta skit på din bror om det uppfattades så. Han har nog blivit lika lurad av Canal+ som vi andra.

Visst är det så, de försöker få oss att välja det dyra (dubbelt) Canal+ Max istället. Riktigt grisigt beteende från deras sida.
Barcelona FC BARCELONA <3
2010-10-24 12:07
TheRealDream
Jag tror att det kommer bli riktigt jämt mellan Barcelona och Real Madrid i år, men jag tror att Barca tar hem titeln efter en lång dragkamp. Sedan tror jag inte något av lagen vinner champions leauge, oddsen talar inte för real och jag tycker att barca har för tunn trupp. Jag tror Barca har störst chans att ta hem cupen. (Om jag fick tycka och tänka med Barca hjärta så tar Barcelona hem alla 6 titlar iår.)
Angående vem som är bäst mellan benzema och higuain så tycker jag higuain för tillfället, benzema har inte hittat formen i real tröjan än...
Barcelona Abbe.
2010-10-24 12:06
AndreD

Hade samma problem för ett tag sedan innan jag hittade lösningen. Jag gick in på gamla SF som fortfarande finns kvar på http://oldsf.sven... och grävde i arkiven där.

Länktips.
Barcelonistas
2010-10-24 12:03
TheRealDream

benzema är flopp så förstår inte hur han kan vara bättre än huguain som gör mål för real i varje match nästan?
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-10-24 12:03
Rambla~

Vi har minsann blivit grovt lurade. Canal+ har tuggat på Liga BBVA och spottat ut den på gatan. Just nu försöker de bara locka andra att köpa Canal+Max genom att lägga fotbollen åt sidan.
AndreD
2010-10-24 12:02
Finns det någon snäll person som kan länka "Legend om Guardiola, Del 4"?

Hittar inte den. Har googlat men det kommer bara fram del 3 och 5.
Barcelona Rambla~
2010-10-24 12:00
TheRealDream

I dagsläget ser Real Madrid helt klart starkast ut och måste väl anses som favoriter till ligan. Att påstå något annat trots att man är culé är att blunda för verkligheten. Fast säsongen är lång och mycket kan hända på vägen.

Higuain är klart bäst för Real Madrid. Därmed inte sagt att han är den bättre spelaren. Allt handlar om förtroende och i vilken miljö du är. Benzema kanske hade fungerat bättre i en annan klubb eller liga. Se bara på Drenthe som trivs bra i en annan och mindre klubb.
Real Madrid TheRealDream
2010-10-24 11:57
Är inte här för at provocera eller bråka!!!!
Tycker ni gör rätt i att klaga på canal+, pisskanal!!!
Undrar även lite vad ni tror om denna säsongen... Blir det ligan eller championsleage i barca eller Real Madrid? Inte så kul att diskutera när alla tycker samma...
Undrar även vem ni ser som bäst av Benzema och Higuain då det har bråkats om det i 1 år på Real Madrids forum...
Barcelona Rambla~
2010-10-24 11:54
Jag håller med Hetfield här. Klart de är partiska, speciellt Kviborg som skulle kunna säga ifrån. I somras kändes det nästan som om Hassan var inne på SF och värvade abonnenter åt Canal+ med sina positiva artiklar om Canal+ satsning på La Liga.

Snacka om att alla har blivit blåsta av Canal+. Det som är pinsamt framför allt är hur de väljer att placera 2 helt nya sportkanaler, Canal+ Fotboll och Canal+ Hockey i ett dyrt nytt paket som heter Canal+ Max istället för att lägga kanalerna där det faller sig mest naturligt, i paketet Canal+ Sport.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-24 11:47
H.Alavi

Jag menade inte att skylla allt det här på din bror, men jag tycker att det är ytterst suspekt och skumt att ingen i Spanien delen har reagerat på detta, då undrar man ju om det är för att de är partiska.

Abbe

Ja, Canal + svarar ju inte ens på klagomailen, så att skicka mail till de är lika värdelöst som att amputera armen för att man är förkyld. Jag tycker att skribenterna i hela Spanien delen måste stå bakom detta, ungefär som Italien sektionen gjorde det. Det är f*n inte ok att Canal + lurar folk på det här sättet, spec. när de flesta är ungdomar som lever på studiebidrag.
Barcelona Cataloniaboy
2010-10-24 11:16
Håller med er. Vi måste göra något! Alternativt starta en omröstning på Spanien-sidan, som vi sedan skickar in till Canal+. Alla redaktioner borde gå ut med kritik. Vi medlemmar på Barca-sidan får ta upp detta med Klint, Adam, Taimaz mf på barca-redaktionen. VI MÅSTE HJÄLPAS ÅT!!! ALLA SKRIBENTER, MEDLEMMAR PÅ SPANIEN-SIDAN!!! Om italienarna kan, kan vi!!!
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-10-24 11:14
Hetfield

Hassan är väl medveten om vad Canal+ håller på med, och han står inte bakom de bara för att han jobbar för de.

Dock har Hassan lovat att han ska ta ett snack med La Liga panelen och fråga varför de bestämmer sig för att sända annat skit samtidigt som La Liga är igång. Gårdagens "skandal" var inte den första, förra veckan hände precis samma sak. Precis som du säger, väldigt skumt.

Dags för någon att göra något åt saken, tror inte att Canal+ ändrar sig bara för att en person tycker annat. Jag har för mig att ishockey säsongen har precis startat, räkna då med att La Liga kommer att läggas åt sidan om en match krockar med Elitserien.
Barcelona Abbe.
2010-10-24 11:10
Hetfield- Megan Fox is a dude

Håller med. Jag tvivlar på att några strö-mejl hit och dit kommer att bära frukt. Vi får gå ihop och göra någonting.

I all besvikelse så känner jag mig också lite lurad.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-24 11:06
När kanal 9 pissade på Serie A så stod hela Italien redaktionen och medlemmarna bakom upproret, men när Canal + rånar La liga älskare så säger ingen något. Är det kanske inte dags för Spanien sektionen att börja skriva artiklar, eller är de för partiska pga. att Hassan (?) och Kviborg jobbar för de?

Väldigt skumt.
Barcelona Abbe.
2010-10-24 10:57
Cataloniaboy

Ett blogginlägg som rör just det ämnet. Länktips.

Nu väntar ett tufft spelschema. Barça ska spela sex matcher på 16 dagar, varav tisdagens match spelas i Afrika. Jag antar att rotationen i Copa del Rey-matcherna är nyckeln för att behålla pigga spelare.
Barcelona Cataloniaboy
2010-10-24 10:39
i10 - Bojan I trust in you!
"Vi är många som är missnöjda med Canal+Sport satsning på La Liga. Många har redan kontaktat Canal+ för att visa sitt missnöje. Många har hotat med att säga upp sitt avtal med Canal+. Jag ska kontakta dem nu på måndag. Ni som inte har kontaktat dem. Kontakta dem!!! Desto fler vi är som visar vårt missnöje och hotar med att inte förlänga vårt avtal med Canal+ eller säga upp avtalet, desto räddare blir Canal+ att förlora abomenanter. Det finns ingen som vill betala flera hundra i månaden och bara få en sportkanal! De har lurat oss rakt upp i ansiktet. De sa inför La Liga-säsongen att de skulle storsatsa på La Liga, men de sänder flera matcher på de andra sportkanalerna än på huvudkanalen. Kontakta dem!"
Skrev det igår. Kontakta dem är det enda sättet att lösa problemet!
Barcelona i10 - Bojan I trust in you!
2010-10-24 09:49
Bra att man kan se spanska cupen i TV4Sport iallafall, pallar inte mer med Canal+.
Ibland undrar man hur dem tänker, får dem verkligen många tittare genom att sätta storlagens matcher i Canal+Fotboll?
Zaragoza Nina (Red.)
2010-10-24 09:05
Zaragoza fick två röda kort.
Ett på Ponzio och ett på Nayim.
Men detta räknas inte på samma sätt eftersom han är andretränare och sålunda inte befinner sig på planen.
Utvisad blev han icke desto mindre.

Och precis som Barcadinho säger berodde Nayims röda kort på att han beslutade sig för att säga ett par väl valda ord till den assisterande domaren.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-24 08:58
Zaragoza fick 1 rött kort, i alla fall enligt livescore.
Barcelona Barca o Mort!
2010-10-24 02:27
Barcaholic

Haha visst vet jag det, pinsamt trögtänkt på natten :D
AndreD
2010-10-24 02:16
Barca o Mort!

De där målen är säkerligen gjorda i en kvalmatch. Inte en chans att ett nordirländskt lag någonsin har tagit sig till Champions League.
Barcelona Barcaholic
2010-10-24 01:53
Barca o Mort! :

''Dinamo Bucuresti'' är en klubb och ingen spelare bara så du vet =)
Barcelona Barca o Mort!
2010-10-24 01:35
Frågade frågan innan vem som har gjort mest mål i CL på en säsong och fick svaren 12 av Ruud och Puskas, men är ni säkra på det ? :P

"Dinamo Bucuresti hold the Champions League record for the most goals in a game scoring 11 unanswered goals against Northern Ireland side Crusders. "

Konstigt att göra 11 mål i en match och inte ett enda till :D
AndreD
2010-10-24 00:59
Länk till er som vill se all höjdpunkter från alla matcher i bland annat cl och pl.

Tryck på viasat fotboll, sen kan ni välja vad ni vill se.
Atlético addeh
2010-10-24 00:44
Valencias smekmånader är över. Fritt fall?
Annons: