/spanien/barcelona/forum/14270.aspx/spanien/barcelona/forum/14270.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Delarocha
2010-10-26 14:39
Borde ju nästan vara en permanent panel i Euro talk, Niva, Dahlqvist och typ Kviborg hade ju jag föredragit framför alla dessa pajaser de drar in.
Delarocha
2010-10-26 14:35
GYan gjorde väl typ 1 mål i hela vm. Så mycket som han brände i VM är ju skrämmande. Visst Ghana gick långt men inte direkt jätteimpad.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-26 14:32
Hetfield- Megan Fox is a dude

Är faktiskt glad att Gyan fick vara med där, han var ett monster under VM-slutspelet. Sen att han inte har presterat något speciellt i klubblagsfotbollen bryr jag mig inte så mycket om, det är en spelare jag gillar. Om Kaka hade blivit nominerad så vet jag inte vad jag hade gjort, förstår inte hur han har lyckats komma med senaste 3 åren. Sen är det helt sjukt att Klose och Lahm är nominerade men inte Piqué.
Delarocha
2010-10-26 14:29
Borell känns dock bara anti typ allt. Speciellt anti allt jag gillar och han känns som att han vill vara extra anti bara för att vara anti och bitter. Känns inte direkt äkta, känns snarare som han vill vara speciell och gnäller på saker bara för att folk ska regera.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-10-26 14:26
Delarocha

Jag diggar gubben, det är kul när en i panelen är "the villain", jag står inte ut när alla i panelen dunkar varandra i ryggen.

Sen är han väldigt kunnig på italienska ligan, han vet små detaljer som de flesta inte vet.

--------

Seriöst, hur kan en Sunderland spelare (Gyan) bli nominerad, men så är Milito utanför listan.
Och TACK för att ärthjärnorna har fattat att Kaka ska lämnas utanför listan, de har äntligen fattat det.
Delarocha
2010-10-26 14:24
Kristian Borell måste ju vara den tråkigaste människan i världshistorien. Känns fruktansvärt osympatisk oxå. Herregud.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-26 14:17
Jose Feliciano

Undrar detsamma faktiskt, han var en unik individ här inne. Tillförde mycket. :)

Tycker att det är fel att inte ha med Piqué i nomineringen till världens bästa spelare, han har minst sagt haft 2 monstersäsonger. Han förtjänar det erkännandet, men han är fortfarande ung och han kommer att finnas med där många år framöver så det är inte mycket att hänga upp sig på egentligen.
Barcelona Hyder
2010-10-26 14:07
el Flaco

Co-sign

Sagrada Familia

Det man måst ha i åtanke är att "brudar och alkohol" inte är saker som råkade komma till Ronaldinho utan det var tvärtom. Ville han inte, behövde han inte. Sen spelar inte det någon roll om vi pratar om Ronaldinho som en legend i klubben, för det är han och kommer föralltid att vara.

Sedan om man pratar i "bäst-genom-tiderna"-termer så räcker inte 2,5 år av glorydays om du frågar mig. Även om han var en gåva från ovan under dessa år.
Barcelona el Flaco
2010-10-26 14:00
Hur mycket jag än älskade Ronaldinho så har Delarocha rätt, det var hans eget fel att det gick som det gick. Visserligen var Rijkaard inte tillräckligt sträng nog för att sätta alla egon på plats, men spelarna har alla de själva ett eget ansvar för att ta hand om sig själva.

Som idrottsmän är deras kroppar det som gör det möjligt för de att ha karriärer. Att vara uppe sent på nätterna är inte direkt det klokaste han kunde ha gjort.

Jag var själv på plats på Camp Nou under el Clásico den 23 december 2007. Jag minns hur peppad Ronaldinho såg ut under uppvärmningen. Man fick känslan av att detta kunde bli hans och Barças kväll. Sen kom matchen igång och det gjorde ont att se el Gaucho. Ingeting gick hans väg. Han försökte, men misslyckades. Han ville, men kunde inte komma förbi sin försvarare.

I slutändan valde kungen att abdikera självmant. Trots det väljer jag att bevara en positiv bild av honom som blaugranaspelare. Om jag måste väga det positiva mot det negativa så gav han mig/oss flera oförglömliga fotbollskonstverk som kommer sitta kvar i näthinnorna i all övighet.
Delarocha
2010-10-26 13:49
Jose Feliciano

Inte följt nyheterna i Malmö? Han är ute på gator och torg.

Sagrada Familia

Det är ändå hans ansvar, andra kan ju bara hjälpa honom, men om han inte vill ändra sitt beteende spelar dfet ingen roll vad andra gör. Vad ska Barcelona göra? Det är ingen jävla välgörenhetsorganisation, man ställde krav på honom och förmodar att man erbjöd så mycket hjälp man kunde men han var väl ointresserad av att samarbeta och förändra sitt beteende,. Han höll ju på likadant i Paris SG.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-26 13:46
Delarocha //

Jag vet inte vem jag ska skylla på? Dinho/Barca/brudar/alkohol - Jag vet inte..

Det är inte lätt och komma från ett Brasilianskt ghetto till Europa och komma till Barcelona, det är inte lätt att gå från ingenting till megakändis - Alla klarar inte av det, Dinho klarade det inte.

Barca kanske borde tagit bättre hand om han? Gett han tips, ja inte vet jag.
Allt jag vet är att jag får tårar i ögonen varje gång jag ser en film på allt han gav oss Barcelona fans.

Evig kärlek åt Dinho.
Celta Vigo Jóse Felicano
2010-10-26 13:45
Vad gör Islam Bosna nuförtiden? Saknar honom. Tycker hans moral var beundransvärd.
Delarocha
2010-10-26 13:38
Sagrada

Är ju bara hans eget fel, var arg på honom istället för att skylla på så dåliga ursäkter. Han hade ett enkelt val, fokusera på fotbollen eller fokusera på annat. Han får skylla sig själv. Knappast synd om honom.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-26 13:24
Barcelonistas

Jag gråter varje film jag ser på Dinho, han var magisk, oersättlig, kung, gud - helt enkelt bäst.
Mina ögon har aldrig skådat en bättre fotbollsspelare som när Dinho var som bäst, den som påstår annat kan ju ta och kyssa mig i röven även om man får ha sin egen åsikt.

Jävla alkohol och brudar, ni bara FÖRSTÖR! Titta vad ni gjorde med älskade Dinho =(

Att se Ronaldinho spela på toppen av sin förmåga var ju bättre än sex.

Edit: Söker ett speciellt klipp på Dinho, den har inte flera miljoner views utan bara några hundratusen tror jag, det är ett grymt bra klipp på Dinho med lite sorgsen musik osv, fasiken att jag inte hittar den - Får ta och leta igenom mina 560 (!) favoriter =/
Barcelonistas
2010-10-26 11:31
kolla länk ett utav ronaldinhos finaste mål ja kanske tom de finaste. sån gud han var de gör ont o se hur mycket sämre han blivit.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-26 11:22
Reiziger

Heter du Björn, isåfall sluta spamma mig!
Jag köper mina tröjor i Barca botiga endast.
Barcelona Reiziger
2010-10-26 10:39
Instämmer att Milan är sega och Zlatan är bäst i Italien. Dock gillar jag Serie A då den känns jämnare än andra ligor just nu.

Har för övrigt ett par matchtröjor för 2010/11 som jag fått men kan tänka mig släppa billigt.

-Barcelona HEMMA 2010/11, Messi (M och XL)
-Barcelona HEMMA 2010/11, David Villa (Small)
-Barcelona HEMMA 2010/11 utan tryck (M)

kan nog få fram bortatröjan också, maila el_diez@hotmail.se om någon är intresserad.
Barcelona DM1982
2010-10-26 08:18
Efter att ha sett Napoli-Milan kan man konstatera två saker.

1. Milan är extremt sega, inte ens med en man mer lyckas de hålla upp tempot och äga matchen. Uselt.

2. Zlatan passar mycket bättre i den italienska ligan. Där får han spela ut hela sitt känsloregister, han är i grunden en tjaffsig spelare. I Barcelona skulle han föreställa en La Masia korgsosse som inte får kritisera med eller motspelare. Det passade honom dåligt, det hämmade nog till och med hans spel. Tjaffset och fulheten är en del av hans spel, det går inte att ta bort det.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-26 05:20
Khazal

Perfekt, nu har jag ytterligare bevis.
Orkar inte kolla upp om det stämmer men det gör ju inte mina spanskhatande vänner heller så ;)

Tack!
Barcelona Khazal
2010-10-26 03:15
Läste en debatt mellan olika användare på ett engelskt forum angående "vilken liga som är bäst" mellan spanska och engelska. Flera medlemmar tryckte på hur dålig la liga är, hur enkelt det är att göra mål pga dåligt försvarsspel etc.. Då är det någon som skriver detta:

On the main point, it might just be that I'm biased because I'm very fond of La Liga, but hearing people talk about their crap defences irks me so much.

Last season Zonal-Marking did a comparison of the leagues in many aspects, and one of them was goals. The Premier League averaged 2.93 goals per game, La Liga 2.69. They did later point out this wasn't a common occurrence, but still.

Let's have a comparison now:

In La Liga there has been 208 goals so far, in 8 games. That's 26 per game week.

In the Premier League there has been 237 goals so far, in 9 games. That's 26.33 per gameweek.

'Oh but the weaker teams in La Liga have much worse defences'

In La Liga, on average the bottom 10 teams have conceded 1.525 goals per game this season.

In the Premier League, on average the bottom 10 teams 1.655 goals per game this season.

'The thing is though, it's how the goals were conceded'

Ah yes, that immeasurable and inqualifiable statement, the one that you can freely say without needing to back up...because there's no proof either way. And I know I know, this is just a football forum, it's all about opinions...it just annoys me when people make such unnecessary generalisations despite the fact they only see 20% of the games in that league(at most!). I don't think there's anyone who's watched enough of the leagues to make that judgement, it's just too time consuming, but week after week we hear people talking about how poor the defences in La Liga are...I'm gonna be brutally honest I think it's a very close-minded way of thinking. It's as if you're trying to convince yourself in any way possible that your league is the best league that you'll latch onto anything that can be a criticism of other leagues and exaggerated to huge levels.

As for the number of 6 goals+ games; there've been 4 so far in 8 gameweeks in La Liga, there were 4 alone in the first month of the Premier League. Chelsea and Madrid were both involved in it twice, no other team were on the winning side of a 6+ goal game in either league. Funny how perceptions can be so deceiving, eh? To be fair, it is because of how recent the games were - 2 in the past weekend in La Liga does alter perceptions somewhat.

Ber om ursäkt för det långa inlägget, men tyckte detta var ett allt för intressant inlägg att inte dela med mig av!

För undrande läsare kommer detta från redcafe.net, forum för Man Utd.
Barcelona Sagrada Familia
2010-10-26 02:21
Gud är störst! - Pep el rei!

Haha, vafan gör Ibra på bilden i slutet !?
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-26 01:00
Haha! Fick ett litet gratulations klipp av Barcelona, känns väldigt personligt och det är kul (även om man vet att alla som är registrerade får det). :)

Tack så mycket allihopa! :)
Barcelona Barca-nist
2010-10-26 00:48
Gud är störst! - Pep el rei!

grattis :)
Barcelona AzizWaysi
2010-10-26 00:10
Gud är störst!

Grattis!
Atlético addeh
2010-10-26 00:08
H.Alavi & NoGo

Tack så mycket, det värmer att höra.

Gud är störst! - Pep el rei!

Gratulerar! Hoppas du får en bra dag och en härlig avslutning.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-10-26 00:00
Gud är störst! - Pep el rei!

Grattis culé!

----

Bona nit culés.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-10-25 23:55
Snart så fyller man 20, för några år sen hade man drömmar om att man skulle spela för Barcelona vid det här laget. Men men man kan inte få allt i livet. Får vara tacksam att jag hann hit! Hoppas på en bra present av Barca imorgon. :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-10-25 23:25
addeh

Skönt att du har kommit in i det hela och ger oss culés det vi vill läsa, inte bara du utan även Taimaz och redaktionen i sin helhet. I Införrapporten märker man direkt att du har koll på allting som kretsar kring FCB. Jag är på samma spår som Taimaz, du gör ett underbart jobb.

Keep up the good work!

-----

Synd att Napoli inte fick in kvitteringen, då hade helvetet brakat löst. San Paolo är en mardrömsarena med trycket från läktarplats, spelarna och Napoli som klubb. Om Hamsik, Cavani och Lavezzi stannar i Napoli så kan detta vara en klubb som snart kommer ut och kämpar i Europa.

Men det saknas lite här och där i Napoli, t.ex. en bra backlinje.
Barcelona Barcadinho.
2010-10-25 23:12
Spännande match i Napoli men jösses vilken dålig fotboll. Jag vet inte om jag är kräsen, men man blir kanske så med tiden. Jag kunde inte förstå hur Napoli kunde starta matchen så svagt. Helt galet dåligt nästan i 20 minuter. Och då ligger man under så klart efteråt.
Det är ju en stor match hemma framför ca 50 000, lite press och glöd kunde man förvänta sig redan från första minuten. Nej, det var en besvikelse.
Cavani var också en besvikelse idag (han var så underbar i VM ).Han kan mycket bättre.
Ja, det var det men inte om Barca. Men inte så många nyheter runt laget just nu.
Real Madrid geegiii - el Madridismo
2010-10-25 23:01
Sagrada Familia //

Kul och kul, tycker det visar mer brist på proffesionallitet i deras fall. Sen förstår jag att väldigt många fans har en tendens att säga så trots att jag personligen tycker det låter lite löjligt. Två killar med samma namn, den ena är fejk för att han inte är en lika stor symbol för fotbollen ? Rätt löjligt...


Hetfield- Megan Fox is a dude //

Precis som mig verkar du vara svag för italienska fans.

Annons: