/spanien/barcelona/forum/14267.aspx/spanien/barcelona/forum/14267.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messidinho_10
2010-12-16 12:49
Check* Loggar in och loggar ut omgånde, dagis nivå här inne just nu samtliga som håller på förtjännar en FET spärr!!
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2010-12-16 12:43
Herregud vilken låg nivå, skärp er!

*Röstar för stängt forum, det funkar bara inte.
Har aldrig gjort och kommer aldrig göra.

Bråk i PM tas med centralredaktionen, onödigt och dra upp det här.
The Special Five
2010-12-16 12:10
För att klargöra allting för en sista gång, jag skickade provocerande PM angående El Clasico förnedringen(vem har inte gottat sig i den vinsten?) och inget annat. Allt annat är påhitt från mentalt störda människor, det var det sista jag hade att säga om den saken. Centralred kan läsa PM:en själva och då kommer sanningen uppenbara sig
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 12:02
The Special Five, jag ber givetvis om ursäkt till dig The Special Five om det inte är du som är Jovetic9. Givetvis, ber jag om ursäkt då!

Men jag blir lite förundrad, då ditt första PM kom som användaren The Special Five och resten kom från användaren Jovetic9... och du erkände du hade två nicknames i PM. (Och det är fler du skickat PM till, läs på Puertan.)

Hetfield, tack för lite förståelse. Ska göra som du sa, blir mitt sista inlägg som sagt.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-12-16 12:01
Hetfield

Måste jag veta att Barca ff är unikt? Ja.
Dock skrev jag att klubben är PÅ VÄG att bli en i mängden om allt det som är unikt försvinner.

Frågan jag ställde, och halvt besvarade, var vilka andra effekter som kan komma av att man tar bort delar av identiteten.
Men vill man vara trångynt så skiter man i detta.

Jag skrev också att det är bra att Rosell agerar, vilket då betyder att jag står bakom hans beslut - men samtidigt är jag orolig för vilka effekterna kan bli långsiktigt.
Men vill man ta det som ProLaporta får man göra det.

Sen handlar det inte bara om att ha en identitet på planen, även den vid sidan av är lika viktig, fast där är vi olika som personer tror jag.
The Special Five
2010-12-16 11:58
Hetfield- Megan Fox is a dude

Han myttar, jag har inte sagt någonting om varken honom eller hans familj, killen är uppenbarligen mentalt störd. Vill bara klargöra den saken

Mitt andralag är egentligen Fiorentina, jag bytte till Inter för att diskutera Guldbollen
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 11:56
Pedro Leon

Jag säger det för sista gången, det är aldrig rätt att förolämpa dig eller din familj, men att dra upp det här är bara meningslöst. Om du känner dig sårad så kan du maila centralredaktionen så granskar de hela bråket.

Nästa gång det händer så ta det med Centralred, inte här.
Sen förstår jag inte hur "The Special Five" skulle kunna heta Jovetic9 när han har Barcelona och Inter som svenskafanslag, doesn't even make any sense.
Barcelona Barca-nist
2010-12-16 11:53
men ärligt talat kan MOD stänga forumet eller spärra nån/några så de snackas nåt vettigt för gud skull!

Pedro lägg av nu det räcker!
The Special Five
2010-12-16 11:50
Hoppas alla förstår att han ljuger, kan någon spärra mentalpatienten?
AndreD
2010-12-16 11:48
Skit i marängen, han vill bara ha uppmärksamhet. Kolla bara på namnet.
The Special Five
2010-12-16 11:48
Uppsök vård
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 11:47
The Special Five, jag sa sluta gömma undan dig nya sk. argument.

Att du kallade matchen för "våldtäkt" har jag inte sagt jag ska anmäla, men de hot du via PM framförde om mig och min familj (och nej, min syster är inte det ordet du använde) var väldigt förkastliga och jag hoppas du tar avstånd från dina handlingar.

Nåja, fortsätt du skoja runt i "ditt" forum här tillsammans med AndreD.

EDIT: KAN DU SLUTA PM:a mig, fyfan!
The Special Five
2010-12-16 11:45
Inte för att det är spelar någon roll men Pedro Leon, Madridistan med liten penis komplex bad mig att "sluta gömma mig" så berättade jag vart jag bor för att säga att jag inte är en anonym skitunge som inte står för det jag säger(till skillnad från honom), han skulle "polisanmäla" mig för att jag beskrev 5-0 vinsten som en våldtäkt. Btw så finns de en knapp där det står "spärra användaren" i din inkorg, use it;)
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 11:43
AndreD, eftersom att The Special Five/Jovetic9 inte förstår att jag:

1) inte vill "träffa" honom i Grönhagen, nära ICA (fint ordval, patetiskt förslag)
2) inte förstår att jag absolut inte vill att han skriver till mig

... vad vill du jag ska göra om inte be honom sluta skriva, framför fler människor! Något tips eller tänker du fortsätta skriva bara för skrivandets skull... (BTW, de enda PM jag har tagit upp är dina med, så sluta snacka strunt.)
AndreD
2010-12-16 11:41
pedroleon

Måste du dra upp alla din j*vla pm på forumet? Ingen bryr sig. Håll det för dig själv. Crybaby. Vem borde egentligen växa upp?
Barcelona Barca-nist
2010-12-16 11:40
Pedro León

vad är ditt mål här???
The Special Five
2010-12-16 11:38
Lol...
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 11:36
The Special Five (eller Jovetic9 som du också kallar dig), eftersom du uppenbarligen inte fattar via PM, så skriver jag det här: sluta skriv till mig! Och, nej jag är inte intresserad av att "träffa" dig i Gräshagen "bredvid ICA"....

Väx upp!
The Special Five
2010-12-16 11:32
Håller med, det går verkligen inte att föra en civiliserad konversation med en madridista, man får ut mer av att prata med en vägg. Dom passar på att provocera första bästa tillfälle dom får, eftersom dom inte har någonting att säga om våra fotbollsmässiga resultat så blandar dom in massa annat för att hävda sina mindervärdeskomplex, "jag har en liten penis men min klubb har de största stjärnorna"!
Barcelona Mrfaariis
2010-12-16 11:23
Asså vem är det som har hand om forumet. Snälla gör så att det är bara för lagets medlemmar. För jag pallar inte med skitsnack från Real fans.

Fotboll handlar om fotboll såklart. Inte om Xavi har puttat någon eller något annat skit. Det viktiga var att vi vann med 5-0. Det är allt som räknas.
elbraco
2010-12-16 11:11
Jag står fortfarande fast vid att Afellay kan vara årets värvning om man ser till priset. Han är en perfekt avbytare till Pedro, och kan spela lite överallt - precis som Pep gillar!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 11:09
Så typiskt att en bajsnödig maräng ska komma hit och skapa kalabalik när det för en gångs skull pågick intressanta och givande diskussioner.

Barcelona Iniesta|
2010-12-16 11:00
Kom igen ignorera real fanet helt onödigt att slösa tid på att svara på hans patetiska försök till att få barca spelarna till att verka lika osportsliga som de är! Varför inte börja en disskusion om hur affelaj kommer passa in i spelet ? nu när han anländer inom några dagar.?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 10:49
Frodo

Precis, man måste kolla på utbudet och se om priset är rätt. Faktum är att Cesc är en väldigt unik spelare, jag kan inte komma på en spelare i fotbollsvärlden (förutom Xavi) som är likadan, det är därför jag tycker att han får kosta vad han vill (så länge det inte går över 60 miljoners gränsen) då han är en långsiktig lösning istället för kortsiktig.

Man kan ju spekulera varför han skrev på kontraktet när han hade öppet gått och sagt till Wenger att han vill till oss. Jag tror personligen bara att han gjorde det för att dämpa spekulationen och få så mycket pengar innan han drar.

Vi är inte eniga där det gäller Cesc förmåga, jag anser att han har all potential i världen att bli lika bra som Xavi, om man ser till hans prestationer i PL de senaste åren, hans potential och hans låga ålder. Jag tycker att han är enormt bra, och vi ska vara lyckliga över att vi har förtur på att köpa honom, han är faktiskt en komplett mittfältare. Dessutom så får vi in en bra frisparksskytt.

Det här kan vi nog enas om att Xavis position i Barcelona är väldigt unik, om han inte funkar så funkar inget annat, det har visats om och om igen. Därför så ser jag hellre att man tar in Cesc än att låta en "talang" få ta över en så pass viktig position. Cesc har erfarenhet och skickligheten att klara rollen med bravur.


Mojito

Vi är inte en i mängden eller ens i NÄRHETEN av att vara det, det måste du väl veta. Vi har fortfarande UNICEF på tröjorna, vi satsar på talanger och vi har en unik spelsätt som de flesta klubbarna försöker härma utan lycka. Om det inte är "unikt" så får du förklara för mig.

Om inte något annat så har Rosell slutat med dumma värvningar och försökt få in hungriga spelare, han satsar även på akademin, vad mer kan man begära? Om det är någon som gick emot traditionerna så var det väl Laporta som kritiserar Real Madrid i radiointervjuer för att de är kostsamma, sen i samma veva så värvar han Zlatan och Chyg för 75 miljoner, och en drös med spelare som vi inte ens använder.

All I'm saying, man kan inte kritisera Sandro och blunda för allt Laporta har gjort. Laporta är en av mina favoritpersoner i föreningen, men man kan inte blunda för allt.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-12-16 10:33
Herbert

Barca kommer inom 5 år att behöva lägga något mer pengar på spelarköp eftersom truppen idag består av så många egna produkter som inte kostat något i form av transfers.
Precis som du skriver kommer inte la Masia att producera världsklass i samma utsträckning som tidigare då sådant går upp och ner.

Däremot måste man som president för Barcelona inse det unika med klubben och se till att den identitet som klubben arbetat upp inte förstörs.
I mina ögon finns risken att det hela kan eskalera och om klubben tappar sin identitet (som många förknippar sitt supporterskap med) kommer det att leda till samma oenighet och kalabalik som under Gasparts era.
Då var Barca en klubb på dekis, såväl ekonomiskt som sportsligt.

Titta på Real, de drar in mest intäkter av alla klubbar, spenderar mest på spelarköp (förutom City) men har stått utan större framgångar (annat än ligan) under snart ett decennium. Till på köpet har de förlorat mycket av sin identitet vilket också visar negativa resultat på planen.

Summerat tror jag att det är extremt viktigt att inte förlora stoltheten och identiteten för klubben, såväl bland supportrar som spelare. Nu ser jag att Barca går mot att vara "en klubb i mängden" vilket är lite trist - faktiskt.

Nej, bättre scouting vid spelarköp, bättre kostnadskontroll och fortsatt exploatreing av klubben i andra delar av världen via just det som är unikt idag (eller var) hade kunnat ge en bättre balans på ekonomin.

Tröjsponsorn känns som en kortsiktig lösning där synergieffekterna kanske i stället ger ett negativt resultat i slutändan.

Men, vi får lita på att Rosell gör det han tror är bäst för klubben, det är trots allt han som ska ta ansvaret och hellre att han agerar än att sitta likgiltig.
Om några år får vi se konsekvenserna.
Barcelona UT Clásico
2010-12-16 10:20
För det första: Det var inget hån, det var ett konstaterande!
För det andra: Det är inte ofta Xavi ger bollen till någon i motståndar laget, så jag tycker det var väldigt ödmjukt gjort. Alla vill ju ha bollen så mycket som möjligt, vilket Barca nästa alltid har
Barcelona Larsson1333
2010-12-16 10:17
Sjukt jobbigt att höra på alla madristas hela tiden, inför varje el clasico är dom bäst i världen och Ronaldo överlägsen.

När vi väl krossat dom erkänner dom för tillfället att Messi är bäst och även att vi spelar bättre fotboll. 1 vecka efter är dom lika högt upp i skyarna igen och Ronaldo är återigen bäst i världen efter en frispark
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 09:58
mod ta bort, tack
Barcelona Herbert
2010-12-16 09:45
Förstår inte skribenter som oroas över avtalet med Quatar. FC Barcelona är en idrottsförening, ska Barca tillhöra toppskiktet inom europeisk fotboll måste det finnas finansiering för inköp av spelare. La Masia är en mkt lyckad satsning men tro inte att det går att få fram nya Messi, Iniesta osv i all framtid.

Barca är mitt favoritlag pga det otroligt vackra spel som laget presterar, ett resultat av ideer från Holland blandat med influenser från Spanien, hurra för glädjen som det ger att följa ett sådant lag. Men kom ihåg att det handlar om underhållning, det är inte ngn senkommen revansch vivasvi Madrid för oförätter begångna under inbördeskriget.
The Special Five
2010-12-16 09:18
Madridistas kan inte tåla att dom är lillebror, 16-2 på de senaste 5 El Clasicos har förnedrat de så grovt att de använder minsta lilla nyhet om Barca för att hävda sig på de enda sättet de kan, att "retas" för saker som händer utanför fotbollsplanen(som t.ex. Quatar grejen). För på fotbollsplanen har dom ingenting att komma med, Barca är på en sådan överlägsen nivå att vi med lite tur hade kunnat vinna med tvåsiffrigt senast om spelarna verkligen hade öst på de sista 30 minuterna istället för att klacka, göra tunnlar och showa ala Harlem Globetrotters
Annons: