/spanien/barcelona/forum/1410.aspx/spanien/barcelona/forum/1410.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
6/6/2016 22:23
Rac1 är ju en väldigt trovärdig källa. Hoppas Umtiti blir klar snart!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/6/2016 22:02
Fucking Masche alltså! Vilket fullblodproffs. Den karaktären är vädligt sällsynt idag bland alla instagrampojkar. Visca Mascherano!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
6/6/2016 21:50
CruijffCast - Episode 3 - The Decay of La Masia

Flesta av er följer sälert redan Lucas Resende på twitter men lägger ändå ut hans Youtube-video här där han förklarar La Masias sönderfall. Väldigt bra.
Vlom
6/6/2016 21:41
@DM1982:


Tydligen så var det för att journalisten från La Razón (Alfonso Ussia) anklagade Messi för att vara dopad dagen efter VM-finalen mellan Argentina vs. Tyskland.
Barcelona enkos
6/6/2016 21:19
Det dm1982 skrev står även i sport och marca.
Barcelona the cameroonians
6/6/2016 21:18
@enkos:
Han säger följande om sin situation i Barcelona; Jag har ett kontrakt. Precis som jag sagt till sportchfen sedan januari så har det hänt mycket saker för egen del, inte bara spelmässigt men också privat (kan syfta på hans skatteaffär där han självmant sa sig skyldig och blev fälld). Jag har en väldigt bra relation med samtliga. De vet hur jag känner och resonerar. Det har jag gjort klart för dem. Jag har alltid blivit väl behandlad och har inget att klaga på. Samtidigt finns det händelser som hamnat mittemellan som varken är deras eller mitt fel - och det gör att man tänker och överväger saker fler än en gång. Jag kommer inte att göra något som kastar skuggor över min relation till klubben, en relation som alltid varit god. Den dagen jag lämnar vill jag göra det utan en bitter smak i munnen. Det finns alltid möjlighet att såväl stanna som lämna. Klubben har sagt att de inte har några intentioner att låta mig lämna och att de är väldigt nöjda med mig. Och när en klubb som Barcelona förklarar detta så är det väldigt svårt att ta ett beslut. Speciellt som jag inte vill tvinga på någon ett beslut. Varken jag eller klubben förtjänar det. Vi får se vad som händer helt enkelt. Hela intervjun i länktips
Barcelona the cameroonians
6/6/2016 20:42
Sitter och läser kring hela historien angående Denis Suarez.

Som jag förstår det har Barcelona alltså gett spelaren ifråga ett kontraktsförslag (har ju tidigare bara haft B-lagskontrakt med klubben) som Denis förkastat med det skäl att han vill ha en matchande lön sett till den roll han ska i truppen/laget. Barcelona har kontrat och sagt att de inte kan gå upp.

Denis tolkar detta som att om han tackar ja till ett annat erbjudande kommer Barcelona att matcha budet och använda sitt "first refusal".

Barcelona hävdar dock att eftersom de har meddelat Villarreal att de kommer att utnyttja återköpsklausulen anser man att varken Villarreal eller spelaren kan förhandla med andra klubbar, trots att återköpsrätten inträffar först den 1:a juli.

Knepig situation, minst sagt.
Barcelona DM1982
6/6/2016 20:10
Messi has won case against Real Madrid supporting right-wing paper La Razon for libel. Player donates the €65000 to Doctors Without Borders. [barcastuff] Undrar om Aftonbladet kommer skriva om det här? De brukar vara snabba på att skriva när andra spelare "skänker" pengar till höger och vänster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
6/6/2016 20:06
Värvningen av Samuel Umtiti, om den blir av, är en sådan typ av värvning som vi alla tjatat om. En ung och utvecklingsbar spelare med en hög potential som redan nu håller en bra nivå spelmässigt och som dessutom inte blivit uppköpt av en av de största klubbarna. Får ledningen igenom det köpet för 20-25M€ så får man gratulera dem för en gång skull. Det är bara att hoppas och hålla tummarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
6/6/2016 20:04
@Vampíro:

Tar gärna "Lyon" som sponsor istället för Qatar :). Fin värvning ifall det sker, även om det inte var mitt förstaval!
Barcelona Vampíro
6/6/2016 19:36
Barcelona are in advanced talks with Lyon centre back Samuel Umtiti (22) They hope to reach a deal with Lyon for 20-25M. [rac1] Skulle bli väldigt positivt överraskad om de lyckas få honom för den summan. Det är ett kap i dagens marknad speciellt när Aulas och Lyon är inblandade. Återstår bara att se vilka klausuler de skriver in i kontrakten, blir inte förvånad om Barça nu måste ha "Lyon" som sponsor på bröstet.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
6/6/2016 19:08
Idag har det gått exakt 1 år sedan som FC Barcelona besegrade Juventus och tog hem den femte CL-titeln i klubbens historia.
Barcelona Liunil Masse
6/6/2016 17:54
Ramirez (president Las Palmas): "The only offer we got for one of our players is the one Barça made for Lemos, but it wasn't high enough." Haha, pengafattiga Las Palmas sätter krav på oss, jeez..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
6/6/2016 17:45
Bruno Alves är klar för Calgari som bosman.. vi kunde ha knutit honom även om han är likt Pepe en galning :)
Barcelona enkos
6/6/2016 17:37
För argentinska Ole säger Mascherano att Barcelona gör allt för att behålla honom och det gör svårt för honom att flytta. Därför lutar det starkt att Mascherano blir kvar .
Barcelona enkos
6/6/2016 17:35
Enligt nya uppgifter börjar Messi på bänken i nattens match. Gaitan som är nära Atletico startar istället. Chile är kända för sin tuffa spel så vore bra om Messi vilar hela matchen och satsar på nästa.
Det luktar bli en kvartsfinal mot Suarez .
Barcelona the cameroonians
6/6/2016 17:32
Senaste nytt angående mittbacken från las Palmas, Mauricio Lemos, som ryktades hit i slutet av maj;

Las Palmas president säger att Barcelona som enda klubb lagt ett bud och det ska vara på €4 miljoner + ytterligare 8 i variabler. Miguel Angel Ramirez säger dock att detta bud är otillräckligt och att man inte släpper 20-åringen för mindre än €10 miljoner. Barcelona ska dock inte känna någon stress utan har andra spelare i pipen som man också tittar på.

Källa: MD
Barcelona Gabriel
6/6/2016 17:31
Rambla Antar att du syftar på att Milan kontakt oss angående Aleix Vidal i syfte av att få låna honom. Jag tvivlar på att ens vår ledning är så korkade, framför allt nu när Alves lämnar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
6/6/2016 17:24
Jaaa, lets do some business with Milan. Det brukar ju alltid gynna oss. :)
Barcelona Liunil Masse
6/6/2016 16:49
[QUOTE=Vlom]"Efter Islands förlust i landskampen mot Norge (3–2) fick Lagerbäck frågor om just filmningar och valde då att ta tillfället i akt. – Vi har sett några portugiser som filmar. De har en av världens bästa spelare som också är en mycket duktig skådespelare. I Champions League-finalen såg vi även en annan som mycket väl skulle kunna söka sig till Hollywood, säger svensken till norska NRK och syftar på de portugisiska stjärnorna Cristiano Ronaldo och Pepe." ------------ Kung Lagerbäck :) [/QUOTE] "En av världens bästa fotbollspelare" Är det 2010?
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
6/6/2016 16:46
"Efter Islands förlust i landskampen mot Norge (3–2) fick Lagerbäck frågor om just filmningar och valde då att ta tillfället i akt. – Vi har sett några portugiser som filmar. De har en av världens bästa spelare som också är en mycket duktig skådespelare. I Champions League-finalen såg vi även en annan som mycket väl skulle kunna söka sig till Hollywood, säger svensken till norska NRK och syftar på de portugisiska stjärnorna Cristiano Ronaldo och Pepe." ------------ Kung Lagerbäck :)
Barcelona Liunil Masse
6/6/2016 13:43
Guardiola: "Barca's dominance will still remain even after Luis Enrique, when other ex-players, like Xavi or Busquets take over the team."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
6/6/2016 13:03
@Zyzz:

Nej, det är bekräftat av Tata att Messi inte ska spela. Gaitan kommer spela istället för honom.
Barcelona Zyzz
6/6/2016 12:55
Tror ni Messi kommer spela inatt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
6/6/2016 12:33
neymar Jr

Hans krigar inställning är exakt det som behövs i Barca.
Visst om han skulle vilja gå då är han fri att göra det men då skulle vi minst kråva 50-60 miljoner i cash alternativt att vi skickar max 15-20 + Mascherano för Dybala eller Pogba

Hur ska vi hitta en ersättare för Mascherano för under 40-60m Euro annars?
Den enda jag kan tänka mig i dagsläget är Alaba som kommer vara svår att få loss från Bayern. Han kan lira mittfältare, mittback alternativ vänster back men går inte unte 40-50 miljoner Euro om det ens räcker
Barcelona neymar JR
6/6/2016 12:31
Argentina-Chile 04:00 imorgon, jisses vilka tider. Man kan ju tycka att dom borde anpassa sig lite efter fotbolls kontinent...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
6/6/2016 12:19
Vill mascherano lämna så ska han givetvis få göra det vid rätt bud. Vi behöver renovera truppen då måste tyvärr trotjänare också lämna och inte bara dödkött. Jag vill få in ordentlig konkurrens i truppen och unga spelare. Han har ju minst sagt betalat av sig och varit högst bidragande till våra titlar. Själv har jag alltid haft svårt för honom men det lämnas åt sidan när man ser hans krigarattityd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/6/2016 12:09
Det enda positiva med att Mascherano eventuellt lämnar är att folk äntligen kan sluta kalla honom för "Masken".
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca 666
6/6/2016 11:39
the cameroonians

du må ha rätt omkring dödkött men om en klubb som arsenal kan få ut 15m Euro för en skadad Vermaelen så tänker man att ok vi bör kunna få ut hälften av det.

Men men du kanske har rätt. Vill endast ha en trupp som är bredd nog för att ta upp kampen om trippeln igen. 21 spelare kan funka om vi 'ven börjar flytta upp några talanger.

Omkring Arda så kanske det bästa är om han flyttas upp till anfallet. Tycker hans bästa position är nog höger/vänster anfall istället för mittfältetet
Barcelona Barca 666
6/6/2016 11:35
Rambla

Vet inte om Be Arfa är rätt spelare. Men med tanke på att han är gratis så kan det vara en ok chansning att ta. Samma gäller Van Der Wiel (HG) som är utan kontrakt nu. Även om de spelare lite så o vi inte behöver ha de efter säsongen så kanske man får ut nåt lite i pengar för de eller så låter man de gå gratis igen.

Ledningen är duktiga på att kasta pengar på spelare som normalt man inte bör (Douglas, Vermaelen (alltid skadad i Arsenal o köptes skadad helt sinnessjukt), Alex Song, Hleb, Petit, Christanival osv) ....Varför inte ta en chans på spelare som faktiskt är Gratis så om det går åt pipan så förlorar man inget?

Förstår inte heller varför man helt plötsligt är intresserad av Sanabaria nu heller. varför inte gå för Mahrez / Lacazette, om man nu vill betala pengar? Tydligen vill arsenal nu aktivera Mahrez utkö klausul då den är ganska låg (vet inte hur låg men misstänker runt 20 miljoner Euro, Vardy har en klausul som är på 25 miljoner Euro o även han verkar gå till Arsenal).....Varför kan inte försöka med sådana klipp?
Annons: