/spanien/barcelona/forum/13963.aspx/spanien/barcelona/forum/13963.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tarrak
2/1/2011 19:25
Skulle det nu vara så som marängen hävdar, att Xavi bara sitter och ljuger, så borde Arsenal-fansen tacka honom för den typen av beteende lär ju inte öka Cescs vilja att återvända, tvärtom.

Och den urbota korkade idén om att det här är något sätt att övertala cesc att komma hem. kan ni också fimpa. Tro mig Barca-spelarna har hans nummer och behöver knappast kommunicera via Eurosport om så var fallet.

Vad han gör är bara att svara ärligt på en fråga om en av hans vänner. Tyvärr, får man väl säga för med tanke på alla irriterande Gunners och maränger man måste utstå hade han gärna kunnat låta bli.
Barcelona comprende
2/1/2011 19:25
Hetfield- Megan Fox is a dude


Tycker du 20 miljoner euro är för dyrt för en spelare som T.Silva?

Det enda IQ-befriade här måste vara du om du tycker så
Barcelona comprende
2/1/2011 19:22
"Granero y Higuain"


Och du borde hålla dig kvar i svinstian
Barcelona B-Guden
2/1/2011 19:18
"Granero y Higuain"

Självklart tycker en Real supporter det, men ni som är världen äckligaste tränare och kaxigaste spelarna och dem som filmar mest bör ju knappast uttala sig.

Xavi får en fråga av nån journalist och svarar på frågan. Alla som följer tidningarna vet hur journalisterna försöker få igång ett så kallat ordkrig.
Hur mycket skönk han inte när han sagt och lass att han kunde få hålla i bollen ?

Så var det bara påhitt från tidningarna... Oj vad jag skrev, varför bry sig vad en Real supporter tycker om Barca
Delarocha
2/1/2011 19:18
Herbert

Mitt namn är Delarocha och inget annat, gubbe.
Barcelona Herbert
2/1/2011 19:16
addeh

Guardiola tar ut laget. Ägna dig åt hemläxorna istället!

Var håller De Larrocha hus?
Barcelona westinho
2/1/2011 19:13
Granero y Higuain

Fallet är ju faktiskt nästan så. Han uttalade sig efter i somras att han respekterar klubbens beslut att behålla honom. Vilket betyder att han egentligen ville lämna, men inte fick.
Real Madrid "Granero y Higuain"
2/1/2011 19:10
Hetfield- Megan Fox is a dude

Jag ska sluta var dum? du tror på allvar att Cesc ska gå igenom Xavi för att framföra sina största önskan, att spela i Barca.

Suck..

Om Cesc nu så gärna velat lämna till Barca, hade han garanterat redan varit Barca spelare. Du får det att låta som att Cesc gjort sitt yttersta för att lämna Arsenal men att han tvingats kvar av klubben, men så är ju verkligen inte fallet.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2/1/2011 19:06
"Granero y Higuain"

Men kan du sluta vara så dum? Tror du att Xavi hittade på det? Det är vad Fabregas har sagt, han upprepar bara det.

Vilken idiot som helst fattar att Fabregas vill till Barcelona.
Barcelona 1.70-ligan.
2/1/2011 19:05
addeh,

Men tycker du inte att det är konstigt att man inte ger Fontas chansen? Enligt mig kunde man lika gärna lämnat antingen Pique eller Abidal utanför truppen helt och hållet. Det känns lite obehagligt att Fontas aldrig ens är med i truppen längre i sådana här matcher. Som sagt, i höstas hade han nog fått starta. Nog för att alla i A-laget ska få spela i första hand sålänge B-lagsspelarna tillhör just B-laget, men som läget är nu måste vi slita på någon spelare, bara för att inte ge Fontas chansen.
Real Madrid "Granero y Higuain"
2/1/2011 19:03
“His greatest desire is to return to the club"

Om så nu är fallet, varför spelar han inte i Barcelona. Xavi o co borde lära sig o knippa käft och istället låta ledningen sköta transfers, det era spelare gör nu är så oerhört respektlöst mot Arsenal och dess supportrar.

Xavi är en spelare man bara fortsätter tappa respekt för..
Barcelona Blaugrana91
2/1/2011 19:02
Nu kommer alla patetiska Arsenal fans skriva massa skit om Xavi återigen, dem verkar tro att det är Xavi själv som planerar dessa intervjuer och bestämmer frågorna under intervjuen...
Fattar dem inte att han typ får en fråga gällande Fabregas, självklart svarar han då.

För övrigt är jag ganska säker på att Fabregas kommer i sommar.
Sen skulle det inte förvåna mig om rykterna kommer igång på allvar när Barca åker till london om två veckor. ;)
Barcelona el Flaco
2/1/2011 18:49
Förhoppningsvis läser Wenger de där uttalanden från Xavi, blir uppretad och bestämmer sig för att inte sälja Cesc denna sommaren. :P
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2/1/2011 18:44
To TV programme One to One, Xavi claimed: “His greatest desire is to return to the club. He would adapt very easily because he grew up here. His ultimate dream is to return to Barca, but then Arsenal and Barcelona have to agree. He is raised here, and has the DNA of Barcelona, but it is not up to us.”

On the prospect of Fabregas eventually becoming his successor in midfield, he continued: “It depends on when he comes, and what age I am. We could play well together as we do for the national team.

:D
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2/1/2011 18:34
Xavi: Ser Cesc som min arvtagare.

Hetfield kommer vara i sjunde himlen nu.
Barcelona basaric
2/1/2011 18:34
Barcamannen

Varför skulle vi reagera på det? Bara för att man känner Messi betyder det inte att man är en bra fotbollspelare för det.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2/1/2011 18:29
Förlåt, men man måste vara riktigt IQ befriad om man vill köpa T.Silva som lär kosta minst 20 miljoner euro när man har Fontas i B-laget och även Sakho som är betydligt billigare.

Om man blir av med Milito så flyttar man upp Fontas och har Puyol, Pique, Abidal och Fontas som mittbackar. Sen behöver vi köpa in en vänsterback, kreativ mittfältare som kan avlasta Xavi (Fabregas) och en anfallare, sen är det rätt så klart.
Barcelona Barcamannen
2/1/2011 18:24
Ingen som reagerar på Emmanuel Biancuchi klar för Girona i spanska andra divsionen, han är ju Messis kusin!!!!
Barcelona basaric
2/1/2011 18:21
el Flaco

Tacl så mycket! Haha skön han är Abi..
Barcelona el Flaco
2/1/2011 18:16
basaric/

Abidal fick bl.a. frågan om han såg matchen mellan Osasuna och Madrid och han svarade ja och hade uppenbarligen svårt för att hålla sig för skratt. På frågan om han hade velat möta Real Madrid fyra gånger till, ligan, finalen i Copa del Rey och en hypotetiskt möte i Champions League svarade han "så länge vi vinner de, så ja". Abis sista kommentar i klippet var "jag är ganska intelligent, vet du" och blinkar till journalisten.

Hehe, skön snubbe den där Abidal. Visar alltid prov på sin humoristiska sida under presskonferenserna
barcarobin
2/1/2011 18:11
Hetfield is god ffs!
Atlético addeh
2/1/2011 18:10
1.70

Iniesta, Puyol & Jeffren hänger bara med till Almería för att stötta sina lagkamrater, ingen av dem kommer spela. Pedro följer också med, du kanske glömde honom. Följande nitton ingår i truppen, där en kommer få se matchen från läktarplats. Hoppas nu att Pep har lite vett innanför pannbenet så han inte lämnar Thiago utanför matchtruppen, det vore bara korkat.

Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Mascherano, Busquets, Xavi, Thiago, Keita, Afellay, Messi, Pedro, Villa, Bojan & Nolito.

Kanske vore följande elva en möjlig sådan?

Pinto
Adriano Busquets Milito Maxwell
Xavi Mascherano Keita
Afellay Messi Bojan

Busquets har spelat som mittback förr, och Piqué behöver vila. Resten känns ganska självklart. Pinto, Adriano, Milito, Maxwell, Mascherano, Keita, Afellay & Bojan bör starta. Hoppas på Thiago från start men tror Xavi får starta matchen, likaså Messi som borde vara utvilad då han mest lunkade runt på planen mot Hércules.

el Flaco

Thiago & Fontás verkar ha kommit in i gänget väldigt bra då de skojar med de flesta. Bådar gott inför framtiden. Det går för övrigt inte ta miste på den goda harmoni som råder i laget, helt otroligt vilket glatt gäng.

Tyckte dock att Abidals uttalanden på presskonferensen var det mest underhållande i klippet. Vilken kung han är, på alla sätt och vis.
Barcelona basaric
2/1/2011 18:04
el Flaco

Kan du översätta lite av det Abidal säger?
Barcelona Barcamannen
2/1/2011 17:59
Emmanuel Biancuchi klar för Girona spanska andra divsionen!
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2/1/2011 17:56
el flaco

Abidal kan le!
Barcelona el Flaco
2/1/2011 17:44
Sköna bilder från träningen igår. Stämningen är uppenbarligen på topp och det är även fint att se hur A-lagsspelarna skojar friskt med killarna från Barça B. Pep Guardiola höll dessutom en sju minuter lång diskurs där han ska ha sagt fraser som "Om vi slappnar av kommer vi förlora poäng" och "Nu gäller det att vara vara mentalt starka". Allt för att spelarna inte ska sänka garden och förlita sig på det här korta försprånget man har i ligan.

Även underhållande att se Tomas Roncero spänna sig och vara lika arrogant som vanligt. Tydligen var förlusten mot Osasuna inte nog för att han ska visa ens en gnutta av ödmjukhet.
Barcelonistas
2/1/2011 17:44
hetfield is à bitch

du skämmer ut dig mannen...
Barcelona petersays
2/1/2011 17:43
Ha ha...har ni läst den senaste Madridkrönikan? Alltså vad är det för fel på den där redaktionen. Hybris och pretentioner och fjantiga krigarparalleller och nån slags flört med österländska visdomsord och "insikt". Kom ner från era höga hästar för tusan, vad är det för fel på er?
Barcelona basaric
2/1/2011 17:42
Är det någon som vet hur det går för Gudjohnsens söner i Barcelonas akademi?
Barcelona Blaugrana91
2/1/2011 17:22
Delarocha

Är inte Milan i behov av pengar?? Var det därför dem inte kunde betala det låga priset på Zlatan? Milan är nog i behov av alla dem pengar dem kan få.
Annons: