/spanien/barcelona/forum/13943.aspx/spanien/barcelona/forum/13943.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 15:08
Trippeln

Starkt, starkt argument.
Barcelona Trippeln
2011-02-26 15:06
iHola!

Låt oss uttrycka det såhär istället eftersom du verkar vara lite trög ,hade Cesc varit den han är idag om han inte hade fått slipa på den tekniska briljansen i La Masia?
Barcelona Trippeln
2011-02-26 15:05
Rivaldo!

Bara ett rykte,vi vill inte ha Arsenals sopor.
iHola!
2011-02-26 15:05
Trippeln //

Haha, att Barcelona formade Fabregas tror jag nog att till och med de flesta Barcelona-fansen egentligen rynkar på näsan åt, utan att erkänna det. Det finns ofantligt många talanger i åldern 14-17, men det är sedan man skiljer agnarna från vetet. I Arsenal har Fabregas fått speltid och förtroende vilket jag tror har lett till hans enorma utveckling. Jag säger inte att han inte hade haft en bra utveckling i Barcelona, men att säga att Barcelona format honom som spelare är bara rappakalja.

Jag glömde: Det där med lönen. Jag tror allvarligt talat inte att han väljer att flytta till England och Arsenal för lönens skulle när det bara skulle varit ett år (mindre?) tills han fått möjlighet att skriva på för Barcelona.

Ni vill inte ha våra sopor? Okej, för det talar ju historiken för? Henry, Hleb och så den där unge killen, vad heter han... Fabregas!
Barcelona Trippeln
2011-02-26 15:04
Jag kan knappt bärga mig till matchen på Camp Nou ,jag vill se no mercy. Ingen ska skonas.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 15:03
Här tar även en Barca sajt upp saken.
Barcelona Trippeln
2011-02-26 15:00
Higuain, Más Que Un Jugador- "Hombre"

Om vi skulle gå efter ditt patetiska resenomang så skulle INGEN storklubb ha någon egen produkt.

Raul snodde ni från Atletico.
Hierro från Valladolid osv

Alla spelare kommer från en startplats ,sen formas spelaren i storklubben och efter ett antal år så tar han steget till A laget, ditt resenomang är patetiskt för då skulle det inte finnas egna produkter.

Madristas,alltid lika patetiska.
Barcelona Trippeln
2011-02-26 14:58
iHola!

Blir svårt att neka 55 dubbla lönen av Arsenal när man är 16 år, det är det som är ''hela'' grejen.

Och Cesc ska hem! Hem till Barcelona,Barcelona som han har i hjärtat,Barcelona som han älskar, Barcelona som formade han som spelare och Barcelona där han har sina rötter i!

Hoppas ett x antal Arsenal fans brinner ...
Higuain, Más Que Un Jugador- "Hombre"
2011-02-26 14:58
iHola!

Mycket bra inlägg. Jag ser inte heller det omoraliska i det hela, spelaren ville till Arsenal och Arsenal ville ha spelaren. Varför ska spelaren tvingas kvar mot sin vilja?

Har ni Barca fans någon gång reflekterat hur dem katalanska grannklubbarna känner när ni snor deras spelare och sedan tar åt er äran att ni "skapat" dem. Det senaste exemplet är fontas som ni snott från Girona och Puyol är ett annat exempel som ni snodde från någon grannklubb.

Ja man ger och tar som fotbollsklubb och i detta fall tog Arsenal från er och ni har tagit uppsjö av talanger från olika klubbar.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 14:53
Abbe.

Va? Självklart är det hypotetiskt. Extremt enkel fråga, OM det är sant, är det dubbelmoral eller inte?

Det känns som att du bara snurrar runt de egentliga frågorna...
iHola!
2011-02-26 14:51
Jag förstår faktiskt inte hur Barcelonafans kan blåneka att det ligger en dubbelmoral i det här. Tror ni att Wenger har tvingat pojken under pistolhot att komma till Arsenal? Det är upp till killen och hans föräldrar. Och sedan så skrattar ni åt argumentet "han är engelsk". Det är precis samma argument som när Barcelona talar om att Fabregas "ska hem". Spanjor? So what? Jag har fortfarande inte sett någon verkligen bena ut varför och vad det är som gör den här affären "omoralisk". Var ligger det omoraliska? "Nej, men Barcelona vill också ha honom, så vi väntar ett år så att båda klubbar kan slåss likvärdigt?"

Såg även längre ner att Nasri, Arshavin och Bendtner skulle VILJA till Spanien. 1: Ni kan ta Bendtner. Tror dock inte att ni vill ha honom... :P 2: Nasri? Jag antar att detta kommer från Sportbladets artikel "Nasri kan lämna - För Barcelona". Om någon läste artikeln så nämndes inte Barcelona en enda gång. 16 månader kvar på kontraktet och Nasri sa "Man vet aldrig vad som händer, saker ändras". Från detta lyckades Sportbladet hitta en eventuell flytt till Barcelona. Ska tilläggas att ett nytt kontrakt nu är nära.

3: Arshavin har precis sagt att han spelar och vill spela för Arsenal för att han gillar fansen, Wenger och klubben. Cesc-ryktet behöver vi väl inte tjafsa om mer? :P

Ville bara räta ut dessa transferfrågetecken. =) Och SNÄLLA, jag vill verkligen inte bråka och tjafsa med någon här. Jag vill bara höra vad folk säger om det omoraliska i det hela och vad skillnaden faktiskt är på när en klubb gör på ett visst sätt och en annan klubb sedan gör något liknande.
Barcelona Abbe.
2011-02-26 14:49
"Om vi antar att det han inte ljuger och jag visar bevis på att det är sant, skulle du/ni då erkänna dubbelmoralen i det hela?"

Det är så hypotetiskt att det inte är värt att diskutera. Dessutom kan vi säkert backa ett par sidor och få upp samma ämne och diskussion.
Barcelona Barca4eva
2011-02-26 14:46
Alltså att folk fortfarande orkar snacka om detta...
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 14:43
el Maestro!

Skillnaden är att han inte skriver att det är ett rykte utan att det är en absolut sanning. Han nämner även 3 källor och han har även skrivit om det två gånger tidigare, alltså när det egentligen hände.
Barcelona el Maestro!
2011-02-26 14:38
Rivaldo!; Mojito - Culé (un estilo de vida)

Om du verkligen ska tro på det som står i den bloggen borde vi alltså också tro på det som står dagligen i Frändens, i Nivas och i andras. Bloggare skriver om rykten som hämtas från andra medier. Det behöver inte alltid vara sanning.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 14:36
Abbe.

Var Rosell president då? Nej, han kanske inte vet. Bevisar ingenting i vilket fall.

Nu har du extremt löjliga krav på källa, ska jag kontakta bloggen och be honom scanna in artiklarna? Vad är bevis nog?

Han lever på den bloggen och om han skulle börja ljuga och riskera sitt rykte så riskerar han sitt jobb, inte värt det för fem öre och ni vet egentligen att så inte är fallet men visst...

Om vi antar att det han inte ljuger och jag visar bevis på att det är sant, skulle du/ni då erkänna dubbelmoralen i det hela?
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-02-26 14:36
En fråga: Hur orkar ni?

Edit: En fråga till:
Vad räknar ni med att uppnå med detta?
Barcelona Blaugrana91
2011-02-26 14:34
Varje gång man loggar in här så är det massa Arsnealfans härinne som ständigt försvarar sin klubbs vidriga beteende och till sitt försvar använder man ständigt en enödg blogg och Wengers idiotiska bortförklaringar.

Att dessutom Arsenalredaktionen har skritvit en krönika här på SF som enbart innehåller patetiska kommentarer och avundsjuka är pinsamt, att man dessutom i krönikan inte ens vet namnet på Barcelonas nuvarande president gör ju det hela ännu mer pinsamt...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-02-26 14:31
Solklart att Jamie Sanderson försöker rida på Barcas namn och generera intresse för bloggen via lögner som skapar rubriker i, hör och häpna, precis rätt läge. Garanterar att han ljuger.
Barcelona Abbe.
2011-02-26 14:29
Rivaldo!

Och du tror själv att Rosell hade gått ut så hårt om Barça hade gjort en "Wenger"?

"Står förövrigt i artikeln att de gick genom deras agenter och inte klubben."

Då måste det ju vara sant, eftersom bloggen är så himla stor och välkänd.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 14:18
Abbe.

Se länktips, kommentaren näst längst ner (av Jamie Sanderson, ägare av Younggunsblog) för säker källa på det. Han har så vitt jag vet den största bloggen om Arsenal och ljuger garanterat inte om sådana saker.

Vad vet du om att de gick genom klubben? Står förövrigt i artikeln att de gick genom deras agenter och inte klubben.
Barcelona Abbe.
2011-02-26 14:13
Rivaldo!

Tvivlar på att intresset runt dem två spelarna stämmer, och om det skulle göra det så hade det inte varit moraliskt lika vidrigt eftersom Barça hade gått via klubben och inte direkt till spelaren/familjen.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 14:11
el Maestro!

Men att försöka värva Arsenal's talanger (Afobe & Aneke) är lugnt?
Barcelona el Maestro!
2011-02-26 14:05
Rivaldo!
Det handlar mer om sättet man värvar unga spelare inte varför man värvar unga spelare. Det är en lång historia som jag inte tänker gå in på för dig. Det har skrivits spaltmetrar om det genom åren i de olika forumen.
Barcelona (Oooo to be aGooner)
2011-02-26 14:03
el Maestro//
Det är bra att fans har självinsikten att skratta at sin favoritklubb, det behövs mer sånt.
Barcelona el Maestro!
2011-02-26 14:02
Rambla~ //

Hehe, då kan jag tänka mig oron hos de som hejar på Premier League-lagen.

Skämt åtsido, jag tror knappast att Arsenal ska oroa sig för Barca ska locka deras unga talanger till Spanien. Det Arsenal bör oroa sig för är däremot att bli av med några av deras rutinerade spelare som vill komma till Spanien, typ. Cesc, Nasri, Arshawin, Nicklas Bendtner med flera.
Spanien Rivaldo!
2011-02-26 13:58
Varför får Barcelona värva ungdomar i olika åldrar med olika nationaliteter till deras ungdomsakademi men ingen får värva från deras? Vad är grejen?
Barcelona Rambla~
2011-02-26 13:51
el Maestro!

Har du inte hört, Pep vill ändra system inom någon säsong. Det är därför Barcelona jagar Emile Heskey och Carlton Cole-typer av spelare.
Barcelona el Maestro!
2011-02-26 13:44
"Arsenal är inget annat än Barcelona-wannabes och trots Magnus Falks pinsamma kommentarer lyser avundsjukan igenom."

Barcelona-wannabes var ordet. Han är så angelägen om att kopiera. Barca-talangerna passar in i hans fantasier om fotboll.

Jag skrattar när jag läser att Barca skulle vara intresserad av några engelska talanger. Finns det några talanger i England som överhuvudtaget skulle kunna passa in i Barca, förutom Rooney? En på tusen skulle jag kunna tänka mig.
Barcelona Salcini
2011-02-26 13:39
Rambla~

Det har du rätt i visserligen. Kanske låta Afellay stå för bredd på högerkanten och låta Adriano löpa in mellan honom och centern så kan det bli intressant.
Annons: