/spanien/barcelona/forum/13931.aspx/spanien/barcelona/forum/13931.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


FORUMET ÄR JUST NU HELT STÄNGT.
Atlético addeh
2010-11-11 17:18
Cataloniaboy

För det första tycker jag inte vi ska dra några förhastade slutsatser om Nolito bara för att han gör ett snyggt mål mot ett blåbärslag. Utöver det, och vissa perioder i första halvlek, var han helt osynlig. I den andra halvleken syntes han inte till alls, även om han fick byta kant så var han totalt osynlig. Min magkänsla säger att Nolito stannar säsongen ut i Barça B för att sedan pröva lyckan någon annanstans.

Journalisterna igår uppskattade det som cirka 25 000 på plats igår, vilket inte alls stämde. Det var faktiskt ännu mer, då hela 38 971 personer befann sig på Camp Nou igår och såg matchen.

För övrigt måste du fått om bakfoten angående Pep. Visst satt han med på bänken, även om han stod upp och gestikulerade och instruerade sina spelare väldigt mycket precis som vilken match som helst.
Barcelona Sam
2010-11-11 17:15
Angående Mascherano, har ni märkt hur snabb han är? Han är nog lätt vår snabbaste spelare (om man bortser från anfallsspelarna). Tycker att vi behöver fler snabbisar i försvaret, det har vi inte många av.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-11-11 17:04
Delarocha,

Då man kan ju också undra varför snackar alla om att köpa Fabregas när vi har Xavi, Iniesta och Thiago som kreativa mittfältare och dessutiom kan få Afellay nästan gratis?

Visst är Abidal och Maxwell då duktiga spelare, men jag hade gärna önskat att vår vänsterkant blir lika bra offensivt som den högra.. men det kanske är bättre att vänta tills Abidal och Maxwell blir ännu äldre, för som sagt, jag har inget att hacka på hos dem alls.

But still. Jag tycker det hade varit mer väl spenderade pengar om man köpte t.ex. Coentrao för 25 milj euro, än att köpa Cesc för ca 50. Både är värlsspelare, fast på olika positioner. Och som det ser ut idag har barca utan tvekan ett större behov av en värlsspelare på vänsterbacken än på innermittfältet.
Barcelona Cataloniaboy
2010-11-11 17:04
Såg inte matchen igårkväll. Såg bara sammandraget och har läst matchrapporten. Kan konstatera några saker. Nolito är redo för A-laget! Han är i den perfekta åldern, dvs inte för ung, inte för gammal. Pep och Company ge honom ett A-lagskontrakt innan Benfica eller någon annan klubb det har ryktats om snor honom! Milito skadad igen! 4-6 veckor! Suck... Pep, släng inte in honom för tidigt nästa gång! Han måste bli kvitt sin skada först! Kul att han fick göra mål iallafall! Var det 20000 på Camp Nou igår som det hade ryktats om? Såg inte Pep på Barcas bänk igår. Satt han på läktaren? Bojan gjorde mål! SKÖNT!
Barcelona Abbe.
2010-11-11 17:00
addeh

Underbart att se faktiskt. Han var först fram när Nolito satte 1-0 också. Visst, han var närmast spelaren i fråga, men när läget är (eller var?) så kritiskt som det faktiskt är för Bojan så är det oerhört stort att fira målen på ett sådant sätt. Speciellt när spelaren som gjorde mål kommer underifrån och presterar bra. Det är åtminstone min åsikt.

Jag har alltid gillat Bojan, och jag hoppas verkligen det kan lossna för honom nu.
Barcelonistas
2010-11-11 16:59
asså många säger vi har tunn trupp men de är inte helt sant.

Vi har flera spelare som håller världsklass de såg vi igår. Thiago dominerade stort och hans dribblingar och passningen till 5-1 målet är helt sjukt! även Nolitos 1-0 var stor klass på.

just nu behövs inga värvningar vi ska satsa på talanger vi är Barcelona inte ett företag som real madrid.
Atlético addeh
2010-11-11 16:58
Delarocha

Eftersom Abidal redan är på nergång och hans kontrakt går ut 2012 känns det lägligt att snart börja söka efter en ny vänsterback. Jag menar inte att göra det redan i vinter, men kanske i sommar, beroende på hur fransmannen spelar resten av säsongen. Jag ser varken Maxwell eller Adriano som förstaval på vänsterbacken i framtiden, där den sistnämnde mest får speltid som högerback dessutom.
Atlético addeh
2010-11-11 16:54
Hur många spelare med extrem måltorka firar en lagkamrats mål på detta vis? Notera att detta var innan Bojans mål igår.
Delarocha
2010-11-11 16:53
Varför snackar alla om att köpa en bra vänsterback? Vi har både Abidal och Maxwell, dem två är ju skitbra båda två. Snarare högerback om Alves inte skriver på nytt kontrakt som bör skaffas. Och en mittback.
Barcelona Walsing22
2010-11-11 16:51
Självklart har man bokat flyg hem från Barcelona den 29:e innan matchen... Vilken lycka!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-11-11 16:49
Westinho,

Håller med dig. Mascherano har verkligen imponerat på mig, killen klarar ju av allt! Han är både en grovjobbare och en elegant lirare med sköna passningar. Synd att han bara är 175cm, annars hade jag gärna sett han agera mittback också.

albanianbarca,

Även om jag gärna hade sett både spelarna i Barca ställer jag mig ytters skeptisk till att värva båda. Fabrags lär förmodligen komma, men om jag ska vara ärlig tycker jag vi ska satsa på Thiago och Afellay i vinter. Lyckas dessa två så bra som jag tror att de gör, tycker jag barca bör söka efter en annan typ av spelare i sommar. Kanske Pastore, Suarez eller en ruggigt bra vänsterback.
Barcelonistas
2010-11-11 16:48
Barcelona 5-1 Ceuta

Thiagos show
Barcelona albanianbarca
2010-11-11 16:39
Vad tycker ni om att värva Torres och Fabregas till FC BARCELONA !!?!?!
Barcelona albanianbarca
2010-11-11 16:36
Han kan bli den nästa mini Ronaldinho = Thiagoo !!!
Barcelona westinho
2010-11-11 16:35
Inte så många som snackar om Mascheranos insats igår...då får väl jag göra det.

Vilka krossbollar den mannen kan lägga alltså...där kan Busquets se och lära. Passningen till Messi vid Bojans mål är Xavi-klass. Fantastisk spelare. Även om Busquets både är min och Peps favorit, borde Mascherano få spela betydligt mer.

Jag tycker inte Busquets ska få starta alla svåra matcher. Det känns som lite slöseri med talang när man låter en av världens bästa DCM, Mascherano, spela de "lätta" matcherna.

Om Busquets inte varit en av mina favoritspelare hade jag antagligen tyckt Mascherano är bättre än honom.
Barcelona albanianbarca
2010-11-11 16:33
Håller med Hetfield- Megan Fox is a dude,
Thiago är Iniestas arvtagare och Xavis arvtagare är C. Fabregas så att säga, det har även Xavi påpekat själv...
Barcelona 1.70-ligan.
2010-11-11 16:31
Tycker ockå Thiago påminner mycket on Ronaldinho, även om han kanske rent kroppsligt är lik Deco.
Atlético addeh
2010-11-11 16:28
Såg att Hetfield skrev i ett tidigare inlägg att han såg en liten Deco i Thiago. Visst, likheter finns, men är det ingen som får Ronaldinho-vibbar när Thiago spelar? Inte bara igår, utan även andra matcher. Dribblingarna, tittfinterna, passningarna, rörelserna, det är allt bra likt Ronaldinho. Det är bara leendet som saknas. Och en ordentlig finslipning.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-11-11 16:14
Inter jagar Gabi Milito. Inte konstigt med tanke på dera skadebekymmer. Fast man undrar ju om det verkligen är så smart att köpa just Milito då, men tanke på hans skadehistoria? :P

Hursomhelst tror jag (tyvärr) det kan bli verklighet. Hans kontrakt går ut om två år och än finns det pengar att få ur honom vid en försäljning. Eftersom han är skadad så ofta tror jag barca kan överväga en affär, om Inter lägger rätt bud. Dessutom lockas nog Milito av att spela med brorsan igen..

Det är riktigt tråkigt med Militos skadehelvete. Det är en otroligt bra back vi har i honom! Men han har aldrig riktigt då visa sin bästa sida, även om man har kunnat se lite glimtar av det när han varit skadefri ett tag. Känns frusterande! Men det är väl inget mot hur det känns för honom..
Barcelona Abbe.
2010-11-11 16:11
Pep.G

Äh, då ser jag hellre att Pep ger chansen till någon av de yngre förmågorna, Fontás eller Bartra. Jag menar, när ska de få den "utlovade" chansen om inte när deras konkurrenter är skadade?

Utan att veta vad som sker på insidan så tror jag de båda är redo.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-11-11 15:51
Han som skrev artikeln är väl aningen ute och cyklar, Thiago är alldeles för rörlig för att lasta Xavis roll. Thiago och Cesc är två helt olika spelare med olika syften på planen.

Thiago är Iniestas arvtagare så att säga, inte Xavis.
Barcelona ★Sami★
2010-11-11 15:35
Bara att hålla med. Läs.
Barcelona Pep.G
2010-11-11 15:31
Jag vill faktist inte se Abidal som mittback. Varför inte testa med Marcherano ? Han hade nog gjort ett fint jobb som mittback, dessutom har han både spelat som ytterback & mittback i Liverpool.
Barcelona Piqué
2010-11-11 15:29
Tur att man ändå köpte de där returbiljetterna på tisdag när ryktet gick om att den skulle flyttas till måndag.
Barcelona Rambla~
2010-11-11 14:41
Det är det som är så konstigt. JDS var inblandad i allt som hade med a-laget och göra under försäsongen och i supercopa-mötet med Sevilla. Att han helt plötsligt bara blir bortplockad av både Pep och Lucho makes no sense. Det kan ju vara så att han varit sliten eller haf skadekänningar. Som sagt, svårt för oss utomstående att veta vad det beror på.
Barcelona el Flaco
2010-11-11 14:24
På tal om Jonathan dos Santos så tränade han tillsammans med A-laget imorse. Det gjorde även Fontàs, Bartra, Thiago, Rafa Alcántara och Deulofeu.
Barcelona el Flaco
2010-11-11 14:18
Håller med Rambla. Tycker inte heller man automatiskt ska dra slutsatsen att Jonathans farsa håller på ställa krav om att hans son ska få speltid eller något liknande. Som utomstående är det omöjligt att veta vad som planeras eller sägs bakom kulisserna, men det intrycket som jag åtminstone har fått är att Jonathan själv vill stanna och satsa på en karriär med Barça.

I samband med jippomatchen mellan Mexiko och Spanien efter VM bad han att få stå över det mötet och istället stanna kvar i Barcelona för att förberedda sig inför supercup mötet mot Sevilla. Något som var oerhört välbehövligt med tanke på att vi nästan helt och hållet saknade kreativt manskap på mittfältet.

Jag väljer att avvakta och se vad som sker innan jag ger min bedömning på saken.
Barcelona Rambla~
2010-11-11 14:10
Nog för att bröderna Dos Santos verkar ha en lite udda farsa, men än så länge har ingenting hörst från varken honom eller Jonathan. Så vi kanske ska vänta med att måla fan på väggen? När det gäller Giovani, så har han gjort sig förtjänt av alla glåpord han får. :)
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-11-11 14:06
Om JDS och hans farsa väljer att bråka sig ur klubben så kommer jag kalla Dos Santos bröderna för "Bröderna failure". Se hur det gick för GDS, en av världens hetaste talanger till en nolla som ruttnar iväg.

På tal om Thiago, jag tror att han kan ge oss en dimension som vi har saknat sen Deco försvann. Deco var den typen som kunde dribbla förbi spelare för att lägga helt makalösa passningarna på olika spelare, jag ser en liten Deco i Thiago.
Barcelona Barcadinho.
2010-11-11 14:02
Jag gillar båda Jonathan och Giovani spelstil på plan. De är väldigt atletiska och rör sig smidigt och elegant. Otroligt tekniska båda två. Men konstigt nog så funkar det inte för dem.
Giovani sitter ju på Tottenhams bänk ofta och det gick inte heller särskilt bra i Galatasaray. Brorsan får inte heller till ett genombrott. Kan hända att Jonathan hamnar i samma sits som Gai Assulin, alltså i ”ingenmansland” bort från alla strålkastare.
Ibland förstår man inte varför det blir så för rätt många unga talanger. Medan Muniain, Coutinho, Rafael osv får chansen så finns det många som inte får. Det fattas någonting och de räcker inte till.
Det måste bero till en viss del på öde, slump och tur.
Vi fortsätter följa JDS ett tag till. Vi får väl se hur det slutar.
Annons: