/spanien/barcelona/forum/1392.aspx/spanien/barcelona/forum/1392.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Z_Z
2016-04-30 17:35
3 mot en i boxen och ingen stör ens Bale helt ärligt. Bra löpning och upphopp men ack så uselt av försvaret.
Barcelona DM1982
2016-04-30 17:35
Ruskigt svagt spel av Sociedad, man kan inte tro att det var samma lag som vi förlorade mot. Absolut inget som funkar offensivt och slarvar hela tiden. Fotboll är bra intressant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-30 17:34
Såklart. Så jävla mycket flyt att jag spyr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2016-04-30 17:34
Som vanligt vinner Real på slutet , och vi kan inte ens vinna mot Socidad Real vinner dom utan Ronaldo och benz
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2016-04-30 17:34
Spanska ligan måste rycka upp sig, det är så tempofattigt att man tror det är korpen. Sociedad skämmer ut sig totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-30 16:57
Nu tror jag inte att det stämmer att Ronaldo vill ha Barças hjälp men om det stämmer så säger jag nej. Det finns många läkare som är duktiga och kan hjälpa, det lider ingen nöd på Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-30 16:55
Tror ni Rayo kan skrälla mot ett nyligen CL-spelat Atletico?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-04-30 16:51
Sociedad spelar inte bra. Tur för dem att Bale hade inga marginaler på sin sida.
Den enda som har lite fotboll i sig idag är den mörke kille Bruma.

Jag hoppas att real kommer in tröttare i andra halvleken.
Barcelona enkos
2016-04-30 16:51
Dags för Neymar ikväll att visa framfötterna.. Har en känsla att det blir just han som kommer att ha avgörande roll ikväll.
Barcelona Andreas-
2016-04-30 16:44
Sociedad skämmer ut sig, denna match ska dem vinna med flera mål. Skapar inte ens en chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-04-30 16:39
The slogan “more than a club” expresses the commitment that Futbol Club Barcelona has maintained and still maintains beyond what belongs in the realm of sport. For many years, this commitment specifically referred to Catalan society, which for many decades of the 20th century lived under dictatorships that persecuted its language and culture. Under these circumstances, Barça always supported Catalan sentiments, and the defence of its own language and culture. It was because of this that, even though Catalan was not an official language, in 1921 the club drafted its statutes in the language of Catalonia. It was also in this era that in 1918 the club adhered to a petition for a statute of autonomy for Catalonia, which was being demanded from all sectors of the catalanista movement. Nämn aldrig mes que un club som en ursäkt att hjälpa Franco klubben!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-04-30 16:35
OM det stämmer att Ronaldo vill ha hjälp av Barca så hör jag också till de som INTE vill hjälpa honom. Glöm inte hans målgester på Camp Nou. Han har ALDRIG respekterat oss fans eller laget Barcelona. Han får gå till United och söka hjälp!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2016-04-30 16:33
@FCB_Messi:


Jag håller med dig i sak, men om du tror att det kommer ändra allt hat så är du helt fel ute. Vi hade kunnat hjälpa alla stjärnor i världen, men en tveksam situation till vår fördel och allt det är glömt. Hänvisar till det gamla talesättet: "Haters gonna hate".
Barcelona II Barça II
2016-04-30 16:31
Självklart skall Ronaldo få all den hjälp han behöver, ser inga som helst problem med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-04-30 16:24
Jag är väldigt chockad över att många här inte vill hjälpa Ronaldo . Speciellt the camerooins. Trodde faktiskt du skulle sätta ner foten här och köra upp ett fint inlägg rakt i ansiktet på de som inte vill hjälpa honom . Det är ett ypperligt läge att bevisa vad mes que un club står för . Här har vi världens möjlighet att göra en fin gest och visa världen och alla haters vilken fin klubb vi är. Att vi är bättre än alla andra. Även om Madrid har varit äckliga gång på gång med sina pr-trick o.s.v så tycker jag definitivt att vi borde hjälpa Ronaldo .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-30 16:10
Barcadinho for president!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-04-30 14:53
Vi hjälper dem med Ronaldo om de låter oss spela cupfinalen på Bernabeu.
Done Deal.
Barcelona Kröjff
2016-04-30 14:23
Kan det rentav vara så att syftet med Ronaldos hjälpsökande i Barcelona, är en demonstration med anledning av att han fått signaler om att hans tid i Real Madrid snart är finito och att han därför gör en "Figo" i miniatyrskala som markering? Långsökt i överkant? Kan förvisso tyckas så. Å andra sidan: Med den mannen i händelsernas centrum, gör man nog ändå bäst i att inte utesluta en sådan möjlighet. Om nu uppgifterna som sådana verkligen visar sig vara sanningsenliga, vill säga.

Barcelona enkos
2016-04-30 14:21
Everton planerar att sparka Martinez och anställa Tysklands förbundskapten Löw. Martinez till Barcelona ?
Barcelona enkos
2016-04-30 14:15
Dunga har kallat Alves till Copa Amerika. Neymar är av förståeliga skäl inte med men Dunga har valt att rata Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Danilo och Robinho. Även Kaka är med. Av de ratade är det möjligt att två av dem gör Neymar sällskap i OS. Hur som helst luktar som att Argentina och Messi kommer att vinna Copa i år.
Barcelona enkos
2016-04-30 13:09
Ronaldo är välkommen till Camp Nou den 15 maj och få all hjälp han behöver för att bli frisk till Euro 2016.
Fast jag tror inte 1% att suftet är ärlig och att det stämmer utan allt handlar om att testa Barca och deras reaktion. Det hade annars varit stort hån mot det egna laget Real. Och Ronaldo som aldrig varit skadad ska ju inte gnälla på läkarteamet då han själv vid 31 års åldern varit oansvarig och aldrig följt läkarnas rekommendationer att vila och inte spela varenda minut i varenda match var tredje dag. Ego har bara sig själv att skylla på.
Barcelona Smogen
2016-04-30 13:01
Vad hade ni sagt om Messi kontaktat Reals läkarstab för hjälp? Visst fasen hade det svidit mest om Real tackat ja och sen läckt lite bilder på Messi i Reals korridorer än om Real bara tackat nej? Så, vill Ronaldo ha hjälp så klart han ska få det, bara att packa väskorna och komma till Camp Nou.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-04-30 13:01
Hur viktiga är Vargas, Bruno och Digard för Betis då alls sägs missa matchen ikväll?
Barcelona Kröjff
2016-04-30 12:53
Precis som Gabriels skriver handlar det inte om "hälsan" i Ronaldos fall, på ett sätt som skulle göra det inhumant att inte hjälpa till. Det handlar om en urbota egoists sista desperata försök att få hjälp med att eventuellt vinna skytteligor och förbättra sina chanser till ännu en Ballon d'Or, med en CL - seger. Som i hans navelskådande ögon tveklöst borde betyda att han är den absolut bäste i världen, eftersom Real Madrid med hans egna ord i modifierad form, står och faller med honom. Stackars.
Barcelona the cameroonians
2016-04-30 12:20
Jag är kluven i frågan vad gäller Ronaldo. Det är ju inte så att han kommer få någon behandling eller liknande, bara en "second opinion" på hur skadan ser ut. Dock handlar det om Real, och efter all deras PR-hat mot Barcelona borde vi inte sträcka ut handen ens till en skadad spelare. Men jag tycker det är smått lustigt att han är så missnöjd med sin egna klubbs bedömning av skadan (som gick upp på träningen inför CL) att han först väljer att åka till ett sjukhus i Madrid gömd i bagageluckan och nu kontaktar den stora rivalen för ett andra utlåtande kring skadebilden. Perez måste koka :-)
Barcelona neymar JR
2016-04-30 12:09
Hade det varit någon Valencia, atletico, Bayern, Milan, Juventus eller villareal spelare hade jag absolut inte tvekat. Men en Madrid spelare? Aldrig livet, dom borde kunna hitta duktiga läkare själv. Speciellt inte för att göra Perez en tjänst, zidane och Ronaldo absolut ifall dom hade tillhört en annan klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-04-30 11:54
@Andresito:
Snälla det här har inget med "mes que un club" o göra, vi är i slutspurten av ligan och det är som jag sa titlar som står på spel. Varför skulle vi hjälpa Ronaldo (vilket självklart också innebär att hjälpa laget Real Madrid) inför slutspurten av säsongen när ligan ska avgöras, för att inte tala om Real Madrids chanser till att vinna Champions League? Jag vet inte hur det är för din del men jag vill verkligen inte se det laget vinna Champions League men jag antar att du tycker att vi säljer hela våran slogan i marken bara ifall vi nekar hjälp till antagonistens största stjärna. Vilket bullshit. Du får det o låta som att hans liv står på spel när du pratar om hans hälsa. Herregud, det här är inget offer som blivit påkörd av en bil och människor går förbi honom utan att ens blinka. Killen är omringad av proffs och läkarexperter i hans egna klubb, samt hans landslag, dessutom tjänar killen mer pengar på en vecka än vad du och jag tillsammans förmodligen kommer att tjäna i hela våra liv. Han har råd att skaffa sig den hjälpen på annat håll. Sen handlar det inte om att jag är "rädd", vad fan snackar du om? Men det är ett faktum att det är Ronaldo som står för merparten av Real Madrids mål och att det vore ett avbräck för Real Madrid som klubb att spela utan Ronaldo (och Benzema) i slutspurten av deras liga och Champions League säsong. Med det sagt så önskar jag ingen spelare illa eller att någon ska skada sig oavsett vilket lag de spelar för men jag känner inte heller att Barcelona som klubb ska gå ut och mer eller mindre hjälpa en stor rival och titelkonkurrent nu när allt ska avgöras. Så vart det med det. Peace!
Barcelona Barcelonistas
2016-04-30 11:53
Om detta stämmer så ska man enligt mig hjälpa Ronaldo. Jag ser detta som en komplimang att han ( om det stämmer) tagit kontakt med Barca då han ser hur friska våra spelare är osv. Sen är det en människas hälsa vi pratar om kan man göra så att han blir frisk igen så ska man givetvis också hjälpa till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-04-30 11:02
@Gabriel:


Herregud. Vad hände med Més que un club? Är du så rädd för att Ronaldo ensam ska ta ifrån oss ligatiteln?

Tycker det vore väldigt smålagsaktigt att säga nej till Ronaldo. Det är ju trots allt hans hälsa det handlar om.
Barcelona neymar JR
2016-04-30 08:44
Under hans 60 år så är det endast en spelare som har hyllat honom. Man hade hoppats att hans röst skulle inviga nya camp nou. Vila i frid.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: