/spanien/barcelona/forum/13898.aspx/spanien/barcelona/forum/13898.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Abbe.
2011-03-05 15:18
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Jag tror absolut att man hade tänkt spela Puyol åtminstone ett par minuter ikväll, men att man gjorde bedömningen att han inte var kry nog. Jag tror han är redo för Arsenal-matchen, men jag hade hoppats på att få se han redan ikväll då han är helt matchotränad.
Barcelona Gonzalez_Barca
2011-03-05 15:07
addeh

Med all respekt för Zaragoza men klarar inte Milito av att spela mittback mot dem så borde han ta sitt pick och pack och dra härifrån. Ska man spela honom är det just ikväll då man måste vila några spelare pga CL i veckan.
Atlético addeh
2011-03-05 15:02
Jag hoppas Pep och Tito kommit överens om att vila Villa ikväll. Han har spelat väldigt mycket på sistone och jag ser gärna att Bojan eller Afellay får starta, helst den förstnämnda.

De flesta tidningar förutspår för övrigt att Gaby Milito kommer spela ikväll. Damn.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-03-05 14:55
Det har inte varit meningen att Puyol ska delta i den här matchen efter ett par träningar. Han förbereds bara inför Arsenal-matchen. Och han kommer med stor sannolikhet spela matchen på tisdag.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-03-05 14:39
Jobbigt om Puyol inte kan vara med mot Arsenal. Piqué är ju sedan tidigare avstängd vilket betyder att Busquets troligen får gå ner i backlinjen. Inghet ont mot Sergio, men han känns inte alls lika säker som mittback och vi behöver hans passningsspel på mitten.
Barcelona Abbe.
2011-03-05 14:24
Dessvärre var inte Puyol med på den sista träningen innan matchen ikväll, så han står utanför matchtruppen. Det som tidigare såg ljust ut inför Arsenal-matchen blir allt mörkare.
Barcelona el Maestro!
2011-03-05 14:21
Jag blev glad när jag läste om att Deulofeu Gerard är kontrakterad till 2014 med en klausul på 20 million euro.
Det tror jag skrämmer både Wenger och övriga som är intresserade av att fiska runt La Masia.

AS skriver en artikel om honom. De menar på att han är en spelare som sticker ut från mängden och som har stor framtid.
Barcelona Android
2011-03-05 14:14
Hombre kommer ständigt in hit, sprider sin skit och sedan lämnar utan att svara. Obvious troll..

Var det inte samma person som skrev detta inlägget i länktips?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-03-05 14:13
Pep har diskuterat problemet med Zlatan 1 gång och det räckte med det. När Zlatan kallade honom för "Filosofen" för första gången så sa Pep att det är iaf Zlatan själv som pratar den här gången. Och Pep syftade på att Zlatan pratar genom sin agent. Maxwell har samma agent och inte fan hör man honom prata genom sin agent hela tiden.

Sen har Pep erkänt att det var ett misstag att köpa Zlatan och att det var hans fel. Det är uppenbart att Zlatan vill ha någon sorts bekräftelse efter att han blev utsparkad från Barca. Han fortsätter med sitt snack om Pep men får inte det lilla minsta tillbaka, vilket måste verkligen störa honom. Pep kör samma taktik mot Zlatan som han kör mot Mourinho. Arroganta idioter dumförklaras genom tystnad.
Barcelonistas
2011-03-05 14:11
Hombre

tror du ens på det du skriver själv?

Jezuz man...
Barcelona Zamboza
2011-03-05 14:01
Ztatyn sa det tydligt i en intervju att han inte är motiverad om han inte är nummer ett och det visade han tydligt i barca. Pep har åtminstone erkänt att värvningen var hans fel. Sen hjälpte det knappast ztatyn och hans pajas till agent förolämpade pep mitt under slutstriden i ligan. Det märktes ganska tydligt vem som har klass och vem som saknade det.
AndreD
2011-03-05 13:52
Hombre

En fråga angående din "teori". På vilket sätt försökte Messi "göra allt för att trycka ner Zlatan"? Har du "säkra källor" som Kåmark? Om du tror på det du skrev själv är det allvarligt talat synd om dig.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-03-05 13:47
Hetfield //

Du sa det.
Jag har varit i Spanien mer än 10 gånger och hela tiden när man pratar fotboll med folk så får man inte känslan av att det pratas speciellt mycket Ibra, visst de flesta vet vem det är? Konstigt vore ju annars..

I Italien och Sverige är Ibra gud (bland de flesta) men det är inte så konstigt.
Jag är svensk och jag gillar INTE zlatan, har aldrig gjort och kommer aldrig göra.

Han är inte en dålig spelare men han platser inte i Barcelona.

Nu ska jag inte dra ett visst folkslag över en kam men Bosnier, Kroater osv har DÄR JAG BOR alltid varit lite "jag är bättre än dig" och jag är "starkare än dig".

Vart är ordet jag söker? Självgod kanske? .. Ibra är självgod enligt mig.
(finns dock flertalet andra spelare som är det)

Tack för mig.
Barcelona tarrak
2011-03-05 13:44
"Han respekterar alltid sina medspelare och ledare"

Sagt om spelaren som bråkat sig igenom hela sin karriär. Fast det är väl Peps fel att helylle Zlatan hamnat i ett flertal fullskaliga slagsmål med sina egna lagkamrater.

Helt sinnessjukt att vi fortfarande måste dras med Zlatan-käbblet. När han spelade i Barca var marängerna galna över skönmålningen och fokuset som låg på Zlatan. Nu är det helt plötsligt de själva som dag ut och dag in försöker övertyga världen om vilken fantastisk fotbollsspelare och stor människa detta oskyldiga offer är.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-03-05 13:43
"När han blev större än Messi så gjorde Messi allt för att trycka ner honom. Zlatan höjer inte upp sig till skyarna, omgivningen gör det och det klarade inte Messi av."

Det här måste vara bland det mest korkade jag läst på år och dar!
Vem nu som än skrev det har inte alla hästar i stallet, verkligen inte.
Hahaha, skrattade så jag fick ont i magen! tack för det =(
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-03-05 13:37
Ska även tilläggas att Zlatan passar bäst i en fri roll, som han har i landslaget och i Milan, samt hade i Inter. I Barcelona har Messi den där fria rollen, och två i samma lag kan inte ha en fri roll. Pep köpte Zlatan för att han skulle agera target, vilket inte passar svensken. Det var ett stort missatg att köpa Ibra redan från början.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-03-05 13:32
Hombre

Varför är det Peps fel att inte Zlatan hade bra attityd och kämpade lite för laget? Det är tur att Pep insåg sitt egna misstag och sålde honom. Målmässigt var han bra första halvan av säsongen, men spelmässigt var han aldrig godkänd. Oftast såg han ut som en stillastående staty som väntade på bollen, och när det andra laget hade den väntade han på att lagkamraterna skulle jobba tillbaka den.

Såhär i efterhand kan man ju se att alla parter vann på en försäljning. Zlatan får ha en fri roll och göra vad han vill i Milan, och där glänser han och har varit deras bästa spelare. Barcelona har fått in Villa som är passningsskickligare samt mer målfarlig, och Barcelona har blivit ett rörligare lag.
Barcelona Siempre Barça
2011-03-05 13:30
asså kan ni inte slut och diskuterar om zlaran
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaala
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2011-03-05 13:28
Higuain

Please, Zlatan har aldrig och kommer aldrig vara större än Messi.

-------

Pep sa också klart och tydligt att om nu Zlatan menar att Pep inte pratat med honom under en längre tid så vet han också anledningen till detta.
Zlatan har snackat mycket, men inte om denna anledning. UIndrar varför...

Zlatan kom till Barcelona med vetskapen om att han var en världsstjärna och köpt för 700 miljoner. Tyvärr glömde han att det inte var Pep som pungat ut med den sidan och inte bryr sig om marknadsvärdet på spelarna utan sätter lagets bästa i första hand.
Zlatan saknade ödmjukheten att hantera sin svacka och sedermera petningen, i stället visade han noll inställning och vilja vilket så klart resulterade i kantig relation med Pep.

Capello och Mou byggde sina lag kring Zlatan, Pep bygger sina lag kring en spelidé. Däri ligger skillnaden.

Visst ska Pep ha sin del av kritiken för situationen med Zlatan, men nog är det svensken och hans agent som har den största skulden i denna soppa enligt mig.
Atlético addeh
2011-03-05 13:24
Higuain "Hombre"

"När han blev större än Messi så gjorde Messi allt för att trycka ner honom. Zlatan höjer inte upp sig till skyarna, omgivningen gör det och det klarade inte Messi av."

Ursäkta mitt språk, men vad fan har du rökt? Zlatan har aldrig och kommer aldrig bli större än Messi, speciellt inte i Barcelona.

Om jag minns rätt så gjorde Messi allt i sin makt för att få Zlatan i form när han missade i stort sett allt under vårsäsongen. Han gav bort en straff till honom mot Zaragoza, spelade honom istället för andra när lägen fanns och så vidare.

Trött på troll.
Higuain, The Special Player! - "Hombre"
2011-03-05 13:18
Enligt er Cules så saknade Zlatan Seny för att få lyckas i klubben. Vilket inte stämmer till 100%.

Zlatan är en professionell spelare, han är alltid målmedveten och vet vad han vill ha. Han respekterar alltid sina medspelare och ledare. Han är inte ärkediva som ni vill få det till.

Men Zlatan fick aldrig ut sin attityd i Barca, en attityd som har gjort honom så lyckosam i sina tidigare klubbar. Han fick underkasta sig till Messi och Co utan att ha någon chans att vara på samma plan som dem. När han blev större än Messi så gjorde Messi allt för att trycka ner honom. Zlatan höjer inte upp sig till skyarna, omgivningen gör det och det klarade inte Messi av.

Zlatan har talat gott om Barca, om spelarna och staden och han har inget emot er. Men han gillade inte Guardiola som var ovillig att konfrontera. När en spelare vill lösa sina problem så ska tränaren vara där för honom. Han har haft stortränare som Capello och Mourinho och dem har aldrig haft problem med honom. Allt är inte Peps fel, men det mesta är det.

Min teori bara..
Barcelona el Maestro!
2011-03-05 12:17
Angående gårdagens diskussion om plan B för Barca.
Jag blir inte så förvånad om Adebayor byter stad i Spanien i sommar och hamnar i Barça. Han tillhör Man City och om Real Madrid inte köper ut honom tror jag inte att han går tillbaka till England.

Jag vet att Pep har gillat honom tidigare. Det som talar dock emot Adebayor är den attityd som har visat i de olika klubbar som han har spelat för.
Jag tror personligen att Adebayor passar bättre i Barças spel än vad han gör i Real Madrids. Han är ingen kontringsspelare precis.

Som sagt, jag lägger inga värderingar i det, men det är ett scenario som kan komma att hända i sommar.
Celta Vigo Jóse Felicano
2011-03-05 11:55
Zlatan är för mycket "ghetto" för att passa i Barcelona. Det kommer han alltid vara. Han funkar bara när han får bestämma och alla ger honom "respekt".
Spanien Rivaldo!
2011-03-05 11:35
Trippeln

... Va?

AndreD

Lätt att vara efterklok... Som jag sa så vet ju alla att Zlatan inte är den typ av anfallare som Barca uppenbarligen sökte efter, jag förstår inte alls varför de värvade honom. Var det för att spänna musklerna mot Real Madrid?

Som jag känner så är det ju Zlatan som åkte på nitlotten i hela affären.

Hetfield- Megan Fox is a dude

"Bara Sverige som sitter och runkar till Zlatan" (moget...)?
Ehh, nej. Visst det kanske finns idioter i England som menar att Zlatan inte är en stor spelare men då är man bra nog blind också.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-03-05 11:29
Jag hoppas att anfallet ser ut såhär idag:

Afellay-Bojan-Messi

Ja, ni kan glömma att Messi vilar idag med tanke på hur många mål C.Ronaldo gjorde mot Malaga. Jag hoppas att både Villa och Pedro får vila då båda är rätt så slitna, nog måste vi kunna ta Zaragoza på hemmaplan utan de.
Barcelona DM1982
2011-03-05 11:24
Känns inte ämnet rätt så uttjatat vid det här laget? Zlatan kom, spelade för oss och nu spelare han för Milan. Bra så, nu går vi vidare tycker jag.

Det är både match ikväll och en tuff match på tisdag som känns mycket mer angeläget att diskutera.

Ikväll: Jag sticker fram hakan och säger tre poäng, något annat skulle faktiskt förvåna mig väldigt mycket. Det saknas alldeles för många spelare i Zaragoza för att de ska kunna överraska men de kommer säkert kämpa. Hoppas vi kan vila några spelare men jag känner på mig att Messi vill spela för att öka på sin målskörd. Sedan är det snart dags för ett taktiskt gult kort för honom men inte ännu.

Tisdag: hoppas vi klarar oss från skador ikväll och då kanske framför allt Valdes. Arsenal har en tuff match mot Sunderland idag och sedan har de resan ner till Barcelona. Diverse skador gör att det är fördel oss, även om det är vi som måste göra mål.
Barcelona Frodo
2011-03-05 11:13
Förövrigt är det mitt fel att den här diskussionen har tagits upp. Precis som AndreD säger så pratade jag om hatet mot Pep i Sverige men jag hade inte för avsikt att dra upp den här debatten. Rätt korkat av mig. Sorry!
Barcelona Frodo
2011-03-05 11:10
"Granero Y Higuain" - Dani Parejo

Hard feeling och hard feelings. Han presterade inte och fick sitta på bänken. Om man köper en spelare för så mycket pengar och bänkar honom tyder det på att spelaren har misslyckats.

Pep har förövrigt aldrig snackat skit om varken Zlatan eller Raiola. Istället för att säga att han var för dålig så har Pep tackat för hans insatser i Barcelona. Ska han bråka med honom i media?

Trippeln

Man springer inte som en idiot i Barcelona. Det kallas för kollektivt presspel där man pressar i flock. Ska alla andra springa och jaga bollen för Sveriges gunstling? Han kanske kan göra vad han vill i Milan där han skriker på Pato och sina andra medspelare men i Barcelona kunde han inte bete sig hur som helst. Det är nog hans mindervärdeskomplex som får han och hans fans att inta en offermentalitet.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-03-05 11:04
Det roliga är att ingen i Barcelona bryr sig om Zlatan, det är bara i Sverige som folk sitter och onanerar till allt Zlatan gör.
Jag bryr mig verkligen inte om Zlatan, han hade en rejäl chans att bli en i laget men han gav bort pga. hans ego.

Han må vara stor i Italien och i Sverige, men ingen i PL tar honom på allvar och ingen i Spanien pratar om honom.
AndreD
2011-03-05 10:56
Barca4eva

Frodo sa något om allt hat gentemot Barca och Pep i Sverige, där Zlatans sorti har en stor del i det hela. Sen kom givetvis några maränger in för att försvara näZan och skylla allt på Pep.
Annons: