/spanien/barcelona/forum/13895.aspx/spanien/barcelona/forum/13895.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca Barca
2/10/2011 11:05
Cesc kommer stanna i Arsenal tills kontraktet är på väg att gå ut, tills dess har Barca en aning om hur framtiden ser ut med dessa talanger som är på väg upp (Thiago Alcantara). Mer behöver ja inte förklara.

Fan va tröttsamt det är med våra spelare som ska spela 90 min i varje landskamp ? Speciellt Messi, killen har spelat 90 min varje landskamp han medverkat i och i klubben vet Pep inte hur man ska byta ut honom. Vi leder matcherna med 5-0 o ändå spelar Messi konstant matchen ut. Det är jätte bra att spelarna hela tiden får spela, men dom behöver vila också. Som sagt "Money talks". Spelar inte superstar Messi en 90 min i en träningsmatch så får man inte ut lika mycket pengar.
Barcelona el Flaco
2/10/2011 11:05
Cesc som bestämmer? Han fick inte bestämma förra sommaren. Det är Arsenal som bestämmer vilket bud som accepteras och just nu verkar det finnas andra klubbar än Barça som kommer lägga mer pengar på bordet.

Naturligtvis tror jag också att Cesc första val hade varit Barcelona, om han lämnar Arsenal, men samtidigt är han en professionell fotbollspelare och han hade nog varit villig att gå till någon annan klubb.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2/10/2011 11:00
Det spelar väl ingen roll hur mycket Chelsea och Real Madrid erbjuder, i slutändan så är det Cesc som bestämmer. Det är ju urkorkat att sälja Fabregas till Chelsea som är deras rivaler i ligan, och till Real Madrid kommer Fabregas inte att gå till. Nej som sagt, lämnar han Arsenal så lämnar han för oss.
Samma sak gäller Pastore, oavsett hur mycket Zamparini gastar om att Pastore är värd 900 miljoner kronor så är det Pastore som avgör i slutändan.

45 miljoner i budget är kanske inte så mycket egentligen, men man måste komma ihåg att vi lär casha in på ett par spelare (Jeffren, Milito osv), så det lär bli en hel del till slut.
Barcelona Capitán - El tiburón
2/10/2011 10:52
Tror inte heller Cesc har någon större lust att knyta sig till en annan klubb än Barcelona eller Arsenal. Om man nu tror på det han själv säger. I Arsenal har han det trots allt riktigt bra, både kontraktsmässigt och spelmässigt.
Givetvis kan allt ändras inom loppet av några dagar, som vi sett med många andra spelare. Men det ska nog mycket till för Cesc att ge upp sin uttalade dröm om att komma till Camp Nou.

Om det vi läser stämmer, så känns det verkligen som om Real bjudar enbart för att förhindra honom att spela i något annan storklubb (läs Barcelona). Förstår inte hur många jäkla mittfältare de behöver egentligen? Ännu mindre nu när Kaka börjar komma tillbaka i god form. Och lilla Canales? Ynglingen har nog förstått att han skulle stannat i Racing ett par år till...
Charlie George.
2/10/2011 10:46
DM1982 //

Om Cesc nånsin lämnar Arsenal så gör han det för Barca, det är jag 100% säker på!
Barcelona DM1982 [Runtime Error]
2/10/2011 10:40
el Flaco

Frågan är väl om Cesc vill spela för Chelsea eller Real? Jag vet inte hur mycket han kan bestämma men sannolikt vill han nog mest spela för Barcelona. Om han vill lämna Arsenal men inte spela för Chelsea eller Real så kanske det blir Barcelona ändå, om det nu funkar så.

För min del får han gärna stanna kvar i Arsenal och missa titel på titel, år efter år. Hela Cesc-historien är en sorglig följetong som borde ha begravts för länge sedan.
Barcelona el Flaco
2/10/2011 09:51
Både MD och Sport skriver idag att en hypotetisk värvning av Cesc känns allt mer avlägsen med tanke på att Chelsea kan komma att erbjuda ca 60 miljoner euro och att även Real Madrid kan ge sig in i kampen. Barça kan då under inga som helst omständigheter matcha deras bud och det är ju upp till Arsenal att acceptera det budet de anser vara tillräckligt och i dagsläget lär det budet komma från antingen Chelsea eller Madrid.

Jag känner mig i alla fall nöjd över dessa nyheter, om de nu stämmer, med tanke på att jag alltid varit emot att köpa tillbaks en egen produkt för en astronomisk summa.
Barcelona Cataloniaboy
2/10/2011 09:24
Många Barca-spelare spelade landskamper igår för sina nationer:
Afellay, Holland-90 min
Milito, Mascherano och Messi, Argentina- alla 90 min
Abidal, Frankrike-90 min
Alves, Brasilien-90 min
Piqué(90 min), Xavi(56 min), Busquets(90 min), Pedro(82 min), Iniesta(69 min) och Villa(56 min).
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2/10/2011 08:46
Milito är värd 5 miljoner euro som Malaga var beredda att betala för honom i Januari.

Barca kommer nog köpa en mittback och satsa resten på Fabregas. Lyckas man inte med Fabregas så tror jag inte att klubben behöver värva någon alls. Truppens beredd med Fontas och Thiago är lagom.

Dessutom har klubben gjort det klart att budgeten kommer ligga på någonstans mellan 40-50 milj. euro.
Barcelona Blaugrana91
2/10/2011 02:09
elbraco

Finns alltid någon klubb som är villig att betala överpris. ;)

Gällande Maxwell, som sagt jag gillar honom, men jag skulle som sagt inte tacka nej ifall klubben skulle vilja värva in en lite yngre spelare för den positionen.

Varför skulle vi sälja Mascherano? Både han och Busquets behövs på den positionen. Dessutom verkar han ju trivas mycket bra i klubben.
Barcelona Blaugrana91
2/10/2011 01:58
daramhi

Snälla männsika läs det jag skrev, sa jag att man skulle handla för allt det isåfall?

Och detta handlade om pengar som klubben avsatt för just värvningar, klubben har ju såklart avsatt pengar för att betala skulderna också fattar du väl...

Sen kan ni haters sluta gapa om Barcelonas skulder, vi är knappast den enda storklubb med skulder...Finns dem som har ännu högre skulder...
elbraco
2/10/2011 01:53
Milito 16-17? han är 30 bast, skadebenägen och har varit skadad hur länge som helst. Jag är nöjd om vi ens får 10.
Maxwell behåller jag gärna, varför behöver vi en ny vänsterback? Abirey är konung just nu, och behöver vi en mer offensiv back slänger vi in Maxwell som sköter sig galant. jag hoppas Jeffren hamnar i Malaga till slut, det hade varit roligt om han hade stannat i La Liga.
En ny mittfältare hade jag inte tackat nej till och Pep har ju lovat Thiago ett A-lagskontrakt nu i sommar. Efter matchen mot Danmark i U21 är man inte lite sugen på att se han mer!

Lite rotation i truppen är klart att man behöver så sammanfattningsvis så tror jag man köper en ny mittback (eller flyttar upp en ungdom) och säljer Milito.
Sen får vi se om man säljer Marscherano eller ej.
daramhi
2/10/2011 01:47
kanske borde använda de där 100 miljonerna till att betala av skulder istället för att köpa spelare man klarar sig utan? ;)
Barcelona Blaugrana91
2/10/2011 01:35
Såg att någon hade skrivit att vi hade lite drygt en halv miljard till värvningar i sommar, (€45 miljoner närmare bestämt+att det blir mer om vi skulle sälja någon) lät ju trevligt.
Dessutom ska Milan betala oss, för jag antar att dem kommer köpa Ztatyn? Eller dem kanske inte har råd med det nu heller?...

Hur som helst säger vi att Milan betalar så får vi in ytterligare €25 miljoner (för det var väl priset på divan?) till ev. värvningar, då är vi uppe i en transferbudget på €70 miljoner!

Sen tror ju jag att vi även kommer sälja några spelare,

Ut:
Milito- Läste någonstans att han var värd €20,5 miljoner men det kan väl ändå inte stämma? Max €16-17 miljoner skulle jag säga.

Jeffren- €4 miljoner har ju nämnts från Malaga

Maxwell- Gillar honom, men om klubben har möjlighet skulle jag gärna se att man köper in någon yngre, vad kan man få för honom? €10 miljoner?

Sammanlagt får vi då in ungefär €31 miljoner.

Lägg till det till våra tidigare €70 miljoner och vi har lite drygt €100 miljoner att värva för.

Inte för att det behövs så mycket kanske, men ändå. :)
Hunting Bears
2/10/2011 01:21
Frodo

Jag såg också lite av honom. Han såg riktigt bra ut det lilla jag såg. Slog ett antal riktigt fina passningar etc.
Barcelona Frodo
2/10/2011 01:17
AndreD

Sorry, my bad. Poängen var att han är ruskigt bra.;) Bra funktionell teknik med en fin förstatouch och en väldigt bra spelförståelse. Jag såg bara första halvleken men han tog oftast rätt beslut till skillnad från Bendtner som inte gjorde många rätt trots att han ska vara deras stjärna.
Hunting Bears
2/10/2011 01:08
92:a jo.
AndreD
2/10/2011 01:04
Frodo

Är inte Eriksen 92:a?
Barcelona Frodo
2/10/2011 00:55
- geegiii

Ja.
Real Madrid - geegiii
2/10/2011 00:53
Var ni medvetna om detta ?
Barcelona Antonio Puerta
2/10/2011 00:40
Jag såg faktiskt stora del av Frankrike - Brasilien matchen Frankrike ägde stora delar av matchen då Brasilien fick en utvisning på Hernanes.
Angående Abdial och Alves, Abidal gjorde det han skulle men var ganska blyg jämfört med Barcelona med tanke på hans form. Dani Alves o andra sidan dominera sin kant tog bort malouda totalt från matchen och var ett hot framåt under hela matchen !
Hunting Bears
2/10/2011 00:29
Afellay gjorde assist idag till Hollands första mål av Sneijder. Riktigt snyggt mål förövrigt.
elbraco
2/10/2011 00:21
Hunting Bears

Nej, det var roligt tills jag, som jag skrev, läste krönikan och insåg att det handlade om samma sak. Innan jag insåg det undrade jag hur fan dom tänkte där...
Barcelona Gonzalez_Barca
2/10/2011 00:05
Frodo

Zabaleta - Samuel - Milito - Zanetti kan bli riktigt bra i Copa America till sommaren. Vid VM14 blir det dock svårare då de fyra nämnda försvararna börjar komma till åren.
Hunting Bears
2/9/2011 23:58
Milito spelar ju aldrig i Barcelona men han är ju ett alternativ. Sen har dom ju Burdisso som är född till syndabock. Är Gonzalo i Villarreal skadad som han alltid är eller?
Barcelona Frodo
2/9/2011 23:55
Hunting Bears

Batista gillar Barcelona så han kommer nog fatta ganska fort att det inte funkar att spela med tre defensiva mittfältare. Han lär börja spela in Pastore snart så att de får mer kreativitet och fart från mittfältarna. Men backlinjen kan han inte göra mycket åt. Argentinas backlinje är väldigt svag och saknar bra bolldistribution. Garay är hyfsat bra med fötterna och man jämför med övriga argentinska försvarare men han spelar ju aldrig i Madrid så han lär inte vara ett alternativ.
Hunting Bears
2/9/2011 23:50
Frodo

Jo, man såg ju tydligt hur Argentina lyfte sig med Pastore på plan. Dom två samarbetade otroligt fint och jag blir en aning förvånad om inte Pastore startar nästa match istället för Banega eller Cambiasso faktiskt.

Barcelona Frodo
2/9/2011 23:48
Jag kollade på första halvleken mellan Danmark och England och Eriksen som är 93:a var riktigt bra medan Bendtner var helt bedrövlig. England kommer inte att gå långt i slutspel om de inte producerar riktiga fotbollsspelare. Danmark spelade ut de efter noter och Christian Poulsen av alla spelare fick tid på sig att agera spelfördelare.

Trots att Argentina vann saknas det mycket för att laget ska ses som ett riktigt hot i ett VM-slutspel. Messi var tvungen att gå ner och starta alla anfall på grund av att Banega och Cambiasso inte är tillräckligt bra för det. Så fort Pastore kom in blev det bättre i Argentina och det goda samarbetet mellan honom och Messi gick inte att ta miste på. Intelligenta fotbollsspelare lyckas alltid på något sätt dras till varandra. Tino Costa och Pastore framför Mascherano kanske? Då slipper Messi går ner så djupt och lagets tre anfallare kan bibehålla en hög press hela tiden.

Även Portugal saknar väldigt mycket. De har ingen klar idé utan spelar väldigt mycket på chans.
Barcelona Blaugrana91
2/9/2011 23:46
Kvällen blev lyckad,
Argentina vann och Spanien vann, Messi gjorde ett mål och en assist och var helt klart Argentinas bästa spelare. Vi verkar också ha klarat oss undan skador på samtliga spelare. :)

Var det föresten någon som såg Frankrike-Brasilien och såg om Abidal och Alves spelade bra?
Barcelona JakeSully
2/9/2011 23:45
Rambla/

Ber om ursäkt. Det var Rui Patricio han psykade.

Capitan - El Tiburon /

Överskattad prestation ? Man of the match enkelt. Tala om för mig vem som presterade bättre så får du Nobelpriset här och nu.

Messi tar ansvar och han gör det galant. Utan honom idag existerar inte Argentina på mittfältet. Det är han som drar ned och höjer tempot vid rätt lägen. Så enkelt är det. Han är en naturlig #10. Var stolta och uppskatta att ni lever under samma tidsålder som Lionel innan det är för sent.

Det var en bra och intensiv match med kvalitetsfotboll - inte ofta det sker under landslagssammanhang.
Annons: