/spanien/barcelona/forum/1389.aspx/spanien/barcelona/forum/1389.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
6/14/2016 20:56
Arnason vs Ronaldo, så de möts igen.

Sist var väl på Bernabeu när portugisen satte 4 bakom islänningen och Malmö...
Barcelona TomCarroll
6/14/2016 20:55
Läste nyss att Adria Vilanova som var den absolut sämsta spelaren i u19 förra säsongen flyttas upp till Barca B. Det är helt sjukt hur klubben favoriserar vissa spelare, löjligt värre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
6/14/2016 20:41
Pepe ord är överflödiga
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
6/14/2016 20:31
@Barclasico:


Bortsett från Pelés påstående om att Cristiano Ronaldo är "bäst i världen", så har brassen egentligen rätt i allt annat.
Vlom
6/14/2016 20:20
@enkos:


Cristiano Ronaldo floppade stenhårt under VM i Brasilien för två år sedan. Man ska komma ihåg att Portugal hade både Ghana och USA som sina gruppmotståndare.

Angående Island så har man en taktisk slipad förbundskapten i Lars Lagerbäck, Sverige lyckades trots allt hålla nollan mot Portugal två gånger om under VM-kvalet till Sydafrika.
Vlom
6/14/2016 20:16
@Mdawg:
Då kommer kritikerna istället peka på att Messi och Mascherano ej har vunnit VM-guld.
Barcelona the cameroonians
6/14/2016 20:12
Angående Neymar-caset; Rosell 2014: Klubben har inte gjort något fel. Om bara domaren ber om det ska jag förklara. Bartomeu 2015: Vi har inte gjort något fel, vi skulle göra samma sak igen. Bartomeu senare under 2015: Det här kommer sluta i ingenting. Allt är under kontroll. Bartomeu under 2016: Vi har gått med på en pakt som gör att klubben är den som får bära skulden. Summerat; Klubben får en livstidsdom som kriminellt stämplad medan Rosell & Bartomeu går fria. HUR kan någon hävda att den presidentkandidat som var närmast att vinna i förra årets val ska vara TYST? Att svälja när man blir bespottad? Hell no. Ställ er frågan vad som kommer att hända den dag en annan president (eller samma för den den sakens skull, ingen skulle bli förvånad) gör ett misstag och klubben åter får en dom mot sig. Då kommer inte Barcelona att existera längre, klubben kommer att upplösas och det som Joan Gamper startade 1899 kommer att vara borta. Ta in detta. Fundera. Och tig sedan själva.
Barcelona enkos
6/14/2016 19:57
Inte nog med att Ronaldo får möta skit motstånd i CL med sitt Real så får han ständigt skit lag med sitt Portugal också. Träningsmatcher mot Estland bla och så får han lättast möjliga i EM. Det här är EM-s sämsta grupp. Som segraren i gruppen får han sedan möta tvåan i Sveriges grupp. Har Belgien en dålig dag till i nästa matcher är det Irland eller Sverige han får möta . Otroligt vad visa har så mycket tur.
Barcelona Kröjff
6/14/2016 19:39
@Reymar:


Reymar

Två seriösa repliker av tre möjliga på min "tes" om vad som kan tänkas bidra till att Iniesta stundtals inte tycks komma till sin rätt på samma sätt i Barca som i Spanien häromdagen , i rollen som formidabel framspelare av delikata djupledsbollar, var lite oväntat. Däremot var det fullständigt förutsägbart att just du skulle vara den som stack ut som oseriös.

Var det för övrigt inte just du som totalsågade Iniesta som "slut", efter en halvlek under den gångna säsongen? Så vad kan du lära dig av den läxan? Tja, kanske att du inte ska dra alltför långtgående slutsatser utifrån en spelares insatser i någon enstaka match, varse sig det är Barca mot Sevilla eller Spanien mot Tjeckien.

Kan för övrigt inte frånvaron av Suárez i matchen mot Sevilla, delvis förändrat Neymars Jr:s postionering på ett sätt, som gjorde att det inte var en slump att Iniesta fick tillbaka lite av det spelutrymme som Neymar tar i anspråk, genom att såväl gå ned för att hämta boll som att sen driva den först framåt och därefter sidledes från vänster till höger, i sökandet efter någon att passa? Utan Suárez på plan var det väl inte ens lönt att leta efter ett alternativ till att själv gå i djupled och hoppas på Iniesta?
Barcelona neymar JR
6/14/2016 19:25
Det är synd för det är ändå spelare/människor som man har velat respektera och verkligen ha som förebilder. Men den ene tävlar med den andre om vem som är den största clownen. Aja äntligen en tävling där endast dom två kan tävla om första platsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
6/14/2016 19:21
@neymar JR:

Pele var väl bara en anfallare själv och därför uttryckte sig så. Varken han eller Maradona har det lätt när allt fler röster höjs om att Mesdi är bäst genom tiderna . Det gör de stressade att de bara måste snacka i nattmössan.
Barcelona Ronaldildo
6/14/2016 18:53
@Santiago Cazorla:


Jag gjorde den här profilen så att jag kunde säga idiotiska grejer som skämt men allt Pele säger slär mig med hästlängder.
Barcelona Santiago Cazorla
6/14/2016 18:41
@Barclasico:


Tror det var förra veckan han sa att Messi var bättre, kanske dags för ålderdomshemmet snart?
Barcelona neymar JR
6/14/2016 18:36
Så Messi är mittfältare nu därav inte den bäste spelaren längre, den idioten som man verkligen har velat kunnat uppskatta gör detta igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
6/14/2016 18:15
Plattfomen Manofest Blaugrana har tittat igenom stadgarna och kommer att anmäla Bartomeu och styrelsen för dess beslut att ingå pakt med åklagaren i Neymar-caset.

De kommer att i första hand anmäla till klubbens egna disciplinkommitté, men om ärendet inte tas upp där kommer de att gå vidare till ordinära domstolar.

Medlemmar som är intresserade att haka på tåget kan fylla i ett formulär på dess hemsida, och kommer även ha möjlighet att hoppa av tåget under processen om man så vill. Fram till och med torsdag finns möjlighet att lägga sitt namn till listan.

Notera också att det inte kommer bli något extrainsatt möte för generalförsamlingen, utan styrelsens beslut kommer att "ratificeras" först i höst. Fram tills dess kommer det säkerligen att skickas in en och annan stämningsansökan från medlemmar som väljer att gå sin egen väg med ärendet. Däremot kan jag tycka att det är ett bra första steg att gå via disciplinkommittén.
Barcelona Liunil Masse
6/14/2016 18:04
Bara jag som tappat känslan för CL? Jag menar, skit kul att följa en turnering där det fuskas, samma sak med Ballon D'or efter Ronaldos fuskvinst. Real Madrid förstör fotbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
6/14/2016 17:58
Bollarna med Roma, Wolfsburg o City var inte varma. De var heta !
Så lätt kan de inte lura oss. Vi visste att det fanns korruption högst upp o vi hade rätt. Sanningen kom alldeles för sent och jag väntar fortfarande på ärligare åtgärder. Samma sak med lottningen, ut med sanningen med heder och respekt tack. Vi är inte dumma!
Barcelona Barcelonistas
6/14/2016 17:50
Gabriel - så sant, Roma-Wolfsburg-City, och ett offside mål i finalen. Jag är ingen som tror på slumpen man måste va dum om man tror att detta bara va en slump. Perez stinker korruption, om det finns någon rättvisa så ska man ta bort deras Cl vinst och ge den till dom riktiga vinnarna Atletico!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/14/2016 17:37
Pele: "At the moment, the best player in the world is Cristiano Ronaldo. Messi is playing more from midfield, he's an excellent player and passer, but Ronaldo is more forward, the striker." [sportsmail]

Snälla hållkäften bara!
Barcelona Gabriel
6/14/2016 17:33
Barcelonistas Ja, ingen är väl egentligen förvånad eller? Det var alldeles för uppenbart i pr att Perez köpte CL segern till Real Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
6/14/2016 17:22
Gabriel - det visade sig att du hade rätt angående korruption och dom skumma lottningar. Blatter har gått ut och sagt att UEFA haft varma och kalla bollar. Zanetti när han ska plocka bollen som hade Real är väldigt skum...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
6/14/2016 16:23
Hur tror ni mittfältet kommer se ut ? Kommer vi köra med iniesta busken rakitic ? Känns som att det är svårt att flytta på någon utav dessa herrar .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
6/14/2016 16:02
[QUOTE=Ribohn Fan]Spanska landslaget spelar ganska exakt likadant som Barca. Försvar och mittfält samma uppställning, skillnad dock att Fagregas ska vara där boll är hela tiden (han skulle vilja ha Busquets plats) och alldrig går i djupled. Anfall Nolito klar bredd på vänster(som Neymar). Morata center roll och Silva kant, men drar sig inåt ( som Messi). Stora skillnaden är kvaliteten på spelarna. I Spanien får Iniesta mer uppmärksamhet, på grund av en målpass, fast än han egentligen spelar bättre i Barca. I Barca får MSN all uppmärksamhet för att dem alltid leverera. [/QUOTE] Vi vet alla Iniestas kvaliteten. jag måste säga att jag håller inte med dig om stt det är MSN som snor strålkastarna. Om du tittar tillbaka de senaste två säsongerna hur Iniesta har spelat kommer du märka att han inte slår de farliga passarna längre. Det är stället Messi som matar in dem stället. Mina funderingar är. Är det Lucho som har bestämt detta? Är det Messi som känner sig mer bekväm att slå dem och det leder till att han gör det trångt för de andra mittfältarna (speciellt Iniestas som kan slå de bollarna minst lika bra)? Iniesta står för ahela sen spanska kreativitet med bravur. Om Barca utnyttjade detta mer skulle vi bli ännu farligare. Men då gäller att mer spelare tar löpningar för att öppna ytor och ge Iniesta alternativ. p.s skriver från mob. Ni får ursäkta med stavfel o.s.v.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
6/14/2016 15:34
Blaugrana91

Håller med dig. Ibland är det bättre att bara vara tyst, speciellt när man själva inte varit/är mycket bättre.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Tot el camp!
6/14/2016 15:30
verkar som att rodriguez, vänsterbacken i wolfsburg vill lämna. Kanske något för oss? "Rici has stated that his future is not with us," Allofs told Blick.
Sportchefen verkar ha sagt det officiellt, enda nackdelen är att vi redan har alba som vänsterback men rodriguez kanske funkar som högerback också? Någon som vet mer om honom?
Barcelona Mdawg
6/14/2016 15:19
@enkos:
Argentina ställs mot Venezuela i kvarten (förutsatt att Argentina inte förlorar sista matchen och Chile eller Panama tar igen en målskillnad på 6 resp. 10) Vinnaren mellan USA/Ecuador möter sedan Argentina/Venezuela i semi. I andra slutspels-grenen möts: Peru - Colombia Mexico - Chile/Panama Vägen till final ser verkligen ljus ut för Argentina, gäller nu att ta tillvara på denna chansen. Tål även att tilläggas att domarnivån är också betydligt bättre än så länge i detta Copa, jämfört med i förra turneringen som tillät i princip alla fouls och absolut inte gynnade det spel Argentina spelar. Var lite rädd för att det skulle vara mer likt förra året. Än så länge mycket positivt överraskad med ett Argentina som ser skärpt ut och genomförde än mycket bra och disciplinerad öppningsmatch mot Chile.
Länktips: www.ca2016.com/
Barcelona enkos
6/14/2016 15:02
Mdawg

Vilka ställs Argentina mot i ev semi?
Barcelona Ribohn Fan
6/14/2016 14:57
Spanska landslaget spelar ganska exakt likadant som Barca. Försvar och mittfält samma uppställning, skillnad dock att Fagregas ska vara där boll är hela tiden (han skulle vilja ha Busquets plats) och alldrig går i djupled. Anfall Nolito klar bredd på vänster(som Neymar). Morata center roll och Silva kant, men drar sig inåt ( som Messi). Stora skillnaden är kvaliteten på spelarna. I Spanien får Iniesta mer uppmärksamhet, på grund av en målpass, fast än han egentligen spelar bättre i Barca. I Barca får MSN all uppmärksamhet för att dem alltid leverera.
Barcelona Mdawg
6/14/2016 14:45
@enkos:
Han genomgår fortfarande behandling för sin skada och därav inte helt återställd. Därför fanns han inte med på avbytarlistan i matchen mot Venezuela och valdes då även att stå över denna rätt betydelselösa match mot Jamaica, då det inte är värt att riskera honom. Synd om vinnarskallen Suarez som verkligen ville in och hjälpa sitt lag, även fast han då inte fått medicinskt klartecken. Men i det stora hela vill jag ändå att Argentina ska gå vinnande ur det hela, för jag unnar både Messi men även Mascherano den stora titeln med landslaget så att de alldeles för nedgrävda kritikerna kan tystas en gång för alla..
Barcelona Reymar
6/14/2016 14:39
Kröjff

Som den ökända Neymar "hater" som du är så håller din tes tyvärr inte, för Iniestas bästa match för säsongen kom mot Sevilla när även Neymar var på plan men inte Suarez. Finns ingen mittfältare som kan göra sin gubbe som Iniesta men allt för ofta väljer han det 'enklare' alternativet.
Annons: