/spanien/barcelona/forum/1389.aspx/spanien/barcelona/forum/1389.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:47
Luis Enrique: "Will Neymar renew with Barça? Yes, I think he will."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-01-26 13:45
Vi får alltså gå in i februari, tuffa matcher i copan, shampions slutspel och ligan ska avgöras med Munir som backup/att rotera med! Vilka jä--a luffare vi har till ledning! Inte ens D,Suarez lyckas dom plocka hem! Nolito! Ge dom Sandro och låt Bartra gå på lån! Denis är ju förfaaan vår spelare! Vi har buyback! Ge dom Douglas och skicka Ter-stegen på lån till Villareal! Men agera!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-26 13:37
neymar JR

Onekligen. Och en välbehövlig humörhöjare efter mina negativa funderingar angående din namne.
Barcelona Gabriel
2016-01-26 13:32
Haha, Busquets handsome? Lol, good one Lucho!
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:32
Luis Enrique: "Which current player I'd like to be? Maybe Busquets - tall, handsome, great player... Any Barça or Sporting player in fact" Alla som har tränat honom säger det samma Odiskutabelt den mest underskattade spelaren någonsin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:30
Valdes i Belgien, oj så fel det gick. Det där är inte värdigt honom Men som man bäddar får man ligga, nu har en ny utmaning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-01-26 13:30
@Vampíro:


+ Katalano

Visst. Det finns ingen position som är öppen i Barcelona (med undantag för mittbacksplatsen, just nu). Men det är ändå lite skillnad att ha världens bästa spelare genom tiderna eller världens bästa defensiva mittfältare med MÅNGA säsonger i ryggen.

Yaya Touré var bra. Inget snack om det. Men han var relativt ny och hade inte samma stjärnstatus som Busquets har idag. Dessutom användes han på flera olika positioner.

Guily var redan påväg ner och hade en katastrofsäsong i ryggen när Messi klev in och dominerade. Larsson var alltid en bänknötare och matchförändrare. Ezquerro minns jag som en flopp. Kom aldrig in i Barcatänket och var därför lätt att peta.

Inte riktigt rättvist i mina ögon att jämföra dagens EXTREMA konkurrens med gårdagens, där egentligen bara Ronaldinho, Xavi och Puyol var opetbara.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:29
Då*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-26 13:23
Kröjff Du misstolkade jag dig, och ansåg att du syftade på en dynamisk duo som jagar papper
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-26 13:22
Messi hade dock Giuly och Larsson framför sig som etablerade spelare i A-laget samt en invärvad Ezquerro(hög status på den tiden) så det fanns definitivt konkurrens i anfallet. Sen att han var bättre är en annan femma men han fick knappast något gratis utan tog chansen när han väl fick speltid. Busquets hade också både Yaya som visat fin form under sin debutsäsong och nyförvärvet Keite under Peps första säsong. Han fick spela sig till sin position. I Barça kommer ungdommar oftast alltid få chansen och de som håller blir kvar. Kolla på Pedro som var lite av en nobody men han fick lira under försäsongen 09/10 och gjorde det såpass bra att han fick förtroende under inledningen och the rest is history.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-01-26 13:21
neymar JR Med "girigbukarna i Neymar Senior & Son" avsåg jag inte Neymar JR i egen hög person. Utan alla som livnär sig på varumärket ifråga. Sen ska man nog ha klart för sig att Neymar och dennes stab av rådgivare, inte valde Barca utifrån någon inbyggd klubbkänsla utan på grundval av ett noga övervägande om vilket klubbval som var det bästa för karriären vid en given punkt. Men nu när den trefaldigt tokhyllade guldbollvinnaren Cristiano Ronaldo befinner sig i brant utförsbacke och blir allt mer ifrågasatt, kanske Real Madrid anses vara rätt steg att ta i karriärstegen. Sen må culés kasta grishuvuden på brassen bäst dom vill. För en svinaktig förrädare i deras argusögon, blir nog mottagen som stor hjälte på Santiago Bernabeu. Ju värre desto bättre om man så säger, när allt kommer omkring i slutänden.
Barcelona Katalano
2016-01-26 13:06
@Bosketts:


Fast Musquets hade ju ändå Yaya Touré framför sig från början. Han konkurrerade däremot ut den sistnämnde otroligt snabbt och tog Barca med storm. Fördelen han hade var att Pep tränade honom i B-laget innan och redan visste vilken kvalité som Busquets hade när han plockades upp till A-laget.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 12:58
Kröjff Nu är du lite hård mot neymar jr, den ende man ska oroa sig för är neymar SR. Ja utöver ledningen dock Sen ska vi börja kategorisera varenda spelare som girig pga löneförhandlingar så sitter väl 85% av våra spelare i samma båt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-26 12:58
Medan Newcastle köper den utfryste Andros Townsend och den lata Jonjo Shelvey för 12 miljoner pund vardera (motsvarar drygt 36 m euro), så sitter vår ledning och erbjuder Celta Vigo trisslotter för Nolito.
Barcelona Bosketts
2016-01-26 12:53
Den enda problemet med Halilovic och Samper är att det inte finns någon plats för dem.

Framför Samper finns orubbliga Busquets, och Halilovic gör sig bäst i Messis position.

Två roller som inte kommer bli tillgängliga inom de närmsta tre-fyra åren (om nu inte något oväntat händer).

Jämför detta med Messis eller Busquets genombrott. De hade egentligen inga spelare framför sig, och fick därför ordentligt med speltid.
Barcelona Kröjff
2016-01-26 12:53
Allt som handlar om Neymars klubbtillhörighet, berör givetvis FC Barcelona. Och även om rykten alltid ska tas med en nypa salt, så skulle jag inte vara så säker som somliga på att brassen - eller vår klubb som befinner sig i kniptång ekonomiskt för den delen- inte på några villkors vis skulle ta ett seriöst menat bud från våra ärkerivaler i allvarligt beaktande.

Bara den gigantiska publicitet som en sån kontroversiell övergång säkerligen skulle innebära, kommer nog locka girigbukarna i bolagsbildningen Neymar Senior & Son, att gnugga händerna under den nygamla devisen "all publicitet är bra publicitet". Så sista ordet är nog inte sagt. Därtill helvitt som hemma i Santos. Hmm. Tål att tänkas på.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-26 12:42
Halilovic bättre än Odegaard, Asensio,etc han kommer blir top 5 bästa mittfältare om några år tror jag
Barcelona Erik Satie
2016-01-26 12:40
När skriver Ney på nytt kontrakt? Och i och med ett nytt kontrakt höjs utköpsklausulen väl?
Barcelona neymar JR
2016-01-26 12:38
Den enda talangen jag verkligen tror kommer bli en världsspelare är Alena. Han hade jag satsat mina pengar på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-26 12:30
På grund av självpåtagna budgetramar i FC Barcelona, kommer klubben vara tvungna att utlysa ett nytt val om de spenderar mer än €4M denna månad. (L'Esportiu)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-01-26 12:22
Bosketts Hahah vilken överraskande lista ;) Vart är Douglas? Min lista; 1. Douglas 2. Gumbau 3. Adriano 4. Camara :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-01-26 12:03
@Barcelonistas:
Håller med. Har aldrig sett storheten i honom. Mest en "springa-rakt-på"-spelare i mina ögon. Snabb som vinden, men inte så mycket mer. Utvecklar han ett ruggigt målsinne kan det bli något av honom. Men sånt brukar vara medfött. Edit: För de som bryr sig - här är min lista över mest intressanta spelare i Barcas stall. 1. Samper 2. Halilovic 3. Rafinha 4. Roberto 5. Denis Suarez
Barcelona Mido
2016-01-26 11:59
Ni som har koll på Bybala, vad är hans roll eller position? När jag såg matchen mot roma så var han överallt, har han fri roll? Om han kommer till oss, på vilken position skulle han passa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 11:57
Adama känns omöjligt med tanke på vilka som är ordinarie. Adams kmr aldrig kunna ta en startplats i Barcelona oavsett hur bra han blir. Möjligtvis låta han ta efter Suarez men har svårt och se det ske.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-26 11:53
@I.Rakitic [FC Barcelona:


Sant, han har hjärta för klubben vilket vi uppskattar, Men tyvärr räcker det inte för en klubb som Barca. Gäller hålla världsklass eller åtminstone vara en toppspelare.Skulle gärna viljat ha kvar han som truppspelare, bra ha en stor bredd
Barcelona Katalano
2016-01-26 11:52
@I.Rakitic [FC Barcelona:


Se upp med att använda uttrycket Lord för mycket. Annars kommer åtminstone 2 av våra speciella medlemmar här inne att börja mynta för Lord Rakitic igen här inne.

Jag tycker generellt att utrycket Lord bara ska användas vid extremt udda typer av spelare. Alla kan inte "förtjäna" utrycket, speciellt inte i ett Barcelona som i nuläget anses vara världens bästa lag, det r respektlöst mot våra spelare som faktiskt levererar titlar, och Bartra har visat att han verkligen kämpar för laget. Som en annan medlem nämnde tidigare så har vi bara en Lord i laget vilket är en individ som på fotbollens toppnivå vägrar släppa cigaretterna.
I.Rakitic [FC Barcelona]
2016-01-26 11:52
Barcelonistas


Min vän, det är respektlöst och närmast nedvärderande mot Robertinho att han nämns i samma andetag med sådana som Halilovic och Samper.


Robertinho är vår tredje bäste mittfältare bakom Iniesta och Rakitic, varken någon av de nämnda talangerna är inte ens i närheten av att platsa i startelvan.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 11:50
Iniesta has fever and doesn't train today #fcblive Vad fan
Postat via SvenskaFans-appen
I.Rakitic [FC Barcelona]
2016-01-26 11:46
@Barca3# BIGPUN:
Den spelaren är en parantes dock... Väldigt många människor härinne har överskattat katalanen under flera år och trott att denne skulle bli arvtagare till Puyol (lol). Dags att dumpa Lord Bartra som sagt, han har ej lyckats imponera under sina tidigare tränare. Lag som Getafe ligger på hans nivå.
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-26 11:45
@Barcelonistas:
Deulofeu? Denis Suarez då? Adama kan också bli nåt stort
Annons: