/spanien/barcelona/forum/1378.aspx/spanien/barcelona/forum/1378.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-25 07:25
Självklart kommer Ter Stegen vara förstemålvakt, men som sagt Cillessen duger absolut som 2e målvakt. En situation där man har två så pass bra målvakter som Ter Stegen och Bravo funkar inte i längden. För övrigt ni som är emot värvningen för att ni inte tycker han håller måttet, har ni glömt att Pinto var vår 2e målvakt under en ganska lång tid.... Gick ju hyfsat bra ändå? ;) Cillessen är bättre än Pinto och vår målvaktsuppsättning är fortfarande bättre än övriga storklubbars.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-25 04:31
Cillessen on the competition with MatS at Barça: "I accept the challenge and it is up to the trainer to make the decisions." #fcblive Sitt på bänken och se glad ut!!! Mats är odiskutabel etta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 01:34
There's an agreement for deal of Alcácer and transactions could be closed in next 48 hours, even before Valencia's next game [tv3] #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2016-08-25 00:34
Gabriel

Jag är å andra sidan övertygad om att en klubb (och tränare) gör det klart för en spelare de är intresserad av att värva vad deras planer genemot denne är. Frågar du Paco (ifall han nu värvas) kommer han inte säga något annat än att han kommer göra allt för att konkurrera med Suárez, även om vi alla vet att uruguayanen är odiskutabelt nummer ett på den positionen. En spelare ska alltid ha inställningen att göra så bra som möjligt ifrån sig och kunna slå sig in i en startelva, oavsett hur svårt det nu är. Jag vill inte ha en back-up målvakt som inte räknar med mer än 10 matcher per säsong, och bara sitter och chillar på bänken.
Barcelona Davids3
2016-08-25 00:32
"Sedan slutet av juli har det ryktats att Sergio Leon var på väg till Osasuna. Spelare var intresserad av att spela i La liga och hade ett muntligt avtal på fyra år med Pamplona klubben. Men Elche var inte lika villiga att släppa spelare som hade ett år kvar på sitt kontrakt. Man ville få så mycket som möjligt av de 2 miljonerna € som utköpsklausulen låg på. Osasunas första bud låg på 1,6 miljoner € men Elche ville ha mer och släppte inte sin anfallare. Efter ytterligare förhandlingar och en värvning av Osasunas anfallare Nino till Elche kunde man till slut komma överens."

Haha när man läser sånt asså, så söta :)
Barcelona Gabriel
2016-08-25 00:23
Octopus Jo, jag är fullt medveten on klubbens intresse av att förlänga ter Stegens kontrakt, jag minns att jag läste det imorses. Och jag tvivlar inte heller på att klubbens syfte med ter Stegen inför den här säsongen är att ha honom som förstamålvakt, vad jag däremot inte är lika övertygad om är att man ska ha berättat till Cillessen att han först och främst köps in med tanken att han ska stå i Copa del Rey matcherna och agera andramålvakt för MaTs. Der kanske bara är jag men personligen gillar jag inte alls när man ska ha 2 stycken målvakter som ska "battle it out" och tävla like two crazies om en plats som första keeper. Jag anser att det där i längden (vilket man fick se med Bravo och ter Stegen) blir en ohållbar situation och att det också finns en viss risk till en mer spänd stämning. Visst, konkurrens är alltid bra och jag skulle inte direkt vilja gå tillbaka till målvaktssituationen med Pinto som andramålvakt (även om han var ordentligt omtyckt av alla) men jag förstår inte varför man inte kan hitta ett mellanting, alternativt en målvakt som faktiskt accepterar fullt ut att enbart stå i cupen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2016-08-25 00:13
Gabriel

Det finns absolut inga rapporter överhuvudtaget som pekar på något annat än att ter Stegen ska bli nummer ett från och med den här säsongen. Han ska även få en kontraktsförlängning till 2021 med en löneökning, så att de inte skulle satsa på honom låter helt enkelt inte rimligt.
Barcelona Davids3
2016-08-25 00:08
@El Pistolero #9:


Självklart kommer han vara nr1 i lugn och ro, om han gör sitt jobb på plan. Bara bra om det finns en som konkurrerar hela tiden, och inte någon avdankad målvakt med ett ben.
Barcelona Gabriel
2016-08-25 00:03
Jag hoppas verkligen inte att klubben gett några som helst indikationer till Cillessen att han ska ha någon chans på att kunna konkurrera med Ter Stegen om förstaplatsen (om det inte vore som så att tysken under en längre period underpresterad i en sådan hög utsträckning att Lucho mer eller mindre blir illa tvungen att titta åt Cillessens håll för hans medverkan), utan att man under dessa möten och samtal med spelaren i fråga klargjort att han först och främst kommer att agera som målvakt i Copa del Rey turneringen. Det är vad jag hoppas på, men om uttalandena citerade i Cillessens namn här nedanför att riktiga så tvekar jag på att så är fallet, och skulle det vara så att klubben begår ett sånt stort misstag (för ja, det är ett misstag att släppa en betydligt bättre Bravo för att ersätta med en sämre Cillessen - om det inte är för att göra MaTs till odiskutabel numero uno i rangordningen) så är det enbart på Luchos händer beslutet tagits. För ledningen ville ha Diego Alves som med största säkerhet hade accepterar en CdR roll, men det var ingen målvakt som Lucho ville ha och därför får det alltså bli så här istället. Det känns för mig inte riktigt som att klubben och tränaren ser och har sett eye to eye gällande målvaktssituationen. Bravo kändes hela tiden som Luchos målvaktsval medans ter Stegen kändes som ledningens (och majoriteten, med ett få undantag, fansens val). Om nu klubben ändå låter Bravo lämna, så kan man ju ändå tycka att det måste bero på att man förklarat för Marc-André att man nu tänker ge honom första platsen på "obestämd" tid. Så varför då köpa en målvakt, som Cillessen, om han inte är medveten om situationen? Jag är verkligen inte helt lugn gällande den här värvningen. I smell drama all over again och jag personligen tycker återigen att det är fel väg att gå. Det här blir Luchos och inte ledningens beslut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-24 23:57
Om Paco kommer blir han första alternativet till MSN. Vem tror ni blir första ersättaren då till Iniesta? Arda, Gomes eller Denis ?
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-24 23:51
Barcelona will sign with Alcácer tomorrow. €30m €5m in variables in a five year contract. [Cadena Cope] Imorgon så! Cillessen o Alcacer. Truppen är galen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2016-08-24 23:46
[QUOTE=enkos]Och de vill sälja Casemiro för 550 miljoner. [/QUOTE] Hahahahahahaha de lever i sin egna bubbla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-24 23:46
Ter kommer förstås vara nr 1 men han ska bara inte tro att han ska vara given och bli bortskämd. Konkurrens är alltid bra för vem som helst och gör en bara bättre.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-24 23:42
Cillessen: "At Ajax I had to first compete with Kenneth Vermeer. I won the fight. I'm going to do it again (at Barça)." [Ziggo] Så han kommer för att tävla med Ter stegen.. Hur tänker Lucho där? Ter stegen kommer aldrig få vara nr1 i Barça i lugn o ro.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-24 23:27
Chances of Cillessen surprising people like Lucas 'average' 'thrashed by Messi' 'couldn't even beat Maxwell and Kurzawa' Digne? Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-24 23:22
[QUOTE=Tiki-Taka]After tonight's CL game Cillessen told his teammates in the dressing room that he will leave to Barcelona tonight [@BasvVeenendaal] #fcblive Efter att ha släppt in 4 mål Hahaha [/QUOTE] So? Ter stegen har aldrig släppt in 4 mål i en match, inte Neuer eller Navas heller...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-24 23:18
@Loco Lucho:

Och de vill sälja Casemiro för 550 miljoner.
Barcelona enkos
2016-08-24 23:17
Imorgon är det lottning. Vem hopas ni vi lottas med ?
Barcelona Skurhink
2016-08-24 23:12
Tiki-taka: Jag har inte sett en match med honom så jag kan inte uttala mig om honom! Men känns ju annars som en Ajax målvakt borde passa oss rätt bra, spel med fötter osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-24 23:12
After tonight's CL game Cillessen told his teammates in the dressing room that he will leave to Barcelona tonight [@BasvVeenendaal] #fcblive Efter att ha släppt in 4 mål Hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2016-08-24 23:10
Real fans hånar Busquets.. meanwhile Casemiro är en utav världens bästa defensiva mittfältare. Roligt forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2016-08-24 23:03
[QUOTE=Tiki-Taka]Har följt honom vissa matcher....han är en oerhörd osäker målvakt i luftrummet och utstrålar inte någon säkerhet utåt! Samt med noll kunskap i katalanska så får vi se hur det blir när han ska styra upp backlinjen. Sen har han väl tagit en enda straff under hela sin professionella karriär....inte så stabilt kanske ;-) [/QUOTE] Och den räddningen sattes på returen....
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-24 22:49
Har följt honom vissa matcher....han är en oerhörd osäker målvakt i luftrummet och utstrålar inte någon säkerhet utåt! Samt med noll kunskap i katalanska så får vi se hur det blir när han ska styra upp backlinjen. Sen har han väl tagit en enda straff under hela sin professionella karriär....inte så stabilt kanske ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-24 22:44
Tikitaka: Det hade känts betydligt tryggare att plocka in Alves som en stabil back-up! En målvakt med rutin och som kan ligan! Men hur bra koll har du på Cillisen?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-24 22:38
Hahaha kyligt om Barca bryter med honom efter denna match
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-24 22:38
4 insläppta mål av Cillesen, stabilt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-24 22:37
Med Paco i laget samt att Munir lånas ut och Douglas sticker så är detta det bästa transferfönstret på mkt mkt länge! Samt att Samper stannar! Enda tråkiga är att Bravo ersätts med sopan Cillessen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-24 22:33
@Tiki-Taka:

Eller så räknar LE med Arda som den fjärde anfallaren?
Barcelona Vampíro
2016-08-24 22:25
Ajax ligger under med 4-0 borta mot Rostov och är på väg ut ur CL-kvalet med dryga 10 min kvar. Ingen jätterolig avslutning för Cillesen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-24 22:09
Kan ni som vet mycket om Paco berätta lite om killen? helt ärligt så jag inte följt honom så noggrant. Jag gillar tekniska anfallare eller stora (gomez typ). Personligen så tycker jag inte att han är värd 35 miljoner. Hoppas dock han motbevisar mig. Spännande värvning dock helt klart.

Visca Barca!
Annons: