/spanien/barcelona/forum/1376.aspx/spanien/barcelona/forum/1376.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-08-21 20:16
Reals matchställ... Hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messmargodly
2016-08-21 20:11
Konstigt att inte fler jämför Suarez med Ronaldo då båda gör bara mål, tycker personligen dock att Suarez har ett bredare register än CR idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-21 19:56
Utan Cristiano Ronaldos målskytte, så hade vi sett honom sälja tomater och gurkor på Kvibergs marknad.

Vlom
2016-08-21 19:41
@El Pistolero #9:


Naturligtvis syftar Griezmann att vilja uppnå samma målskörd som både Cristiano & Messi har lyckats uppnå genom åren. För det är den egentliga anledningen som duon ens nämns i samma andetag.

Att Messi sedan är en oerhört mycket bättre fotbollsspelare än Cristiano är en annan femma.
Barcelona Rambla~
2016-08-21 19:28
Den här Cillesen blir alltså en dyrare värvning än både ter Stegen och Bravo. Hur tänkte man där? Tanken är väl att han ska vara andremålvakt? Behövs verkligen denna värvning?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-21 19:25
En Cristiano Ronaldo idag kan jämföras med Inzaghi som endast levde på mål då italienaren var otroligt begränsad precis som portugisen idag, men däremot var han bättre i Manchester United. Han tog initiativ, han var kreativ med sina dribblingar, frisparkar, djupledslöpningar. Idag är han enbart en målskytt.
Barcelona Shanghai
2016-08-21 19:22
@El Pistolero #9:


Som jag har alltid sagt, det är p.g.a median Cristiano är så stor. Han är duktig inget snack om saken, men killen är otroligt begränsad och kan inte göra något när laget är i behov av honom allra mest. Vi har sett i stora matcher och turneringar när han har gömt sig. Men mot smålag exploderar han.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 18:23
Tråkig söndagskväll, äsch jag kollar på vår match igen. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-21 18:11
Griezmann: "I want to get as close as possible to Messi and Ronaldo's level and win titles. I want to eat at their table." [guardian] Förstår inte när folk nämner Messi o Ronaldo i samma mening när Messi spelar på en högre nivå? Weird.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-21 17:52
Neymar and Rafinha will return to training with Barcelona squad on Wednesday 24th August. [diario sport]
Barcelona enkos
2016-08-21 17:37
Nu måste man vänta i mer en en vecka till nästa match och efter den ytterligare två på nästa. ush.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-21 17:11
El Pistolen Bra där! Vi säljer hela laget och startar enbart med Messi i laget, så kanske La Liga blir jämt i år!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 17:08
[QUOTE=Ribohn Fan]Blaugrana91 Men nu var det matchen borta mot Bilbao jag syftade på. [/QUOTE] Ja? Men vad säger att övriga spelare inte kommer spela bra i den matchen också? Missförstå mig inte nu men Ibland känns det som Messi får all uppmärksamhet och det glöms bort att vi faktiskt har andra bra spelare som kan avgöra och avlasta Messi. Messi ska självklart ha beröm, men knappast så att övriga bara lallar runt på plan utan att bidra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-21 17:02
Blaugrana91

Men nu var det matchen borta mot Bilbao jag syftade på.
Barcelona enkos
2016-08-21 16:59
@El Pistolero #9:

Det blir snarare Liverpool som köper Mustafi än Arsenal.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-21 16:59
[QUOTE=Ribohn Fan]El Pistolen Åh! Fan vilka nyheter du kommer med! Utan Nyemar och Iniesta är vi för mycket beroende av Messi. [/QUOTE] Tråkigt att du ska nedvärdera de andra världsklass-spelarna i Barca. In med en massa skitspelare med låg lön o sälj Busquets, Piqué o resten, Messi gör ju ändå allt o då slipper klubben betala så höga löner. Facepalm...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 16:49
[QUOTE=Ribohn Fan]Blaugrana91 Ja! Tyvärr var det han som låg bakom allt! [/QUOTE] Som sagt Messi är världens bästa spelare och självklart kretsar spelat kring honom, men vi har världsklassspelare på varje position. Fotboll är en lagsport, har Messi en dålig dag kan någon annan kliva fram. En spelare som Suarez har räddat oss i många situationer med sina mål när Messi inte varit på topp. Dessutom var hela laget fantastiska igår, även om Messi sken klarast. Hade Messi varit dålig igår hade vi ändå vunnit övertygande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-21 16:34
El Pistolen

Åh! Fan vilka nyheter du kommer med!

Utan Nyemar och Iniesta är vi för mycket beroende av Messi.

Barcelona Lion24
2016-08-21 16:28
Personligen är jag stark kritisk till en värvning av Gabriel x2, Paco, Luan eller någon annan anfallare som skulle kosta över 10 miljoner euro. Jag har aldrig riktigt förstått tanken med att köpa en anfallare, speciellt en anfallare med ''rykte'' (Gabriel x2, Paco) när vi har tre spelare där framme som aldrig villar. Då betalar mitt lag 200 miljoner kr + för att en spelare ska hoppa in sista 20 och möjligtvis förändra matchbilden. Jag har varit helt oförstående hela sommaren när det har snackats om Gabriel x2, jag fattar inte, är MSN skadebenägna? Brukar dom vila och stå över matcher? Brukar dom ens bli utbytta? Vad ska jag med en spelare till som inte ens får spela av spelarna? Jag skulle hellre vilja ha en Mario Gomez (vet att han är klar för Wolfsburg) som kan förändra matchbilden på ett annat sätt eller en Jonathan Soriano som tar mindre i lön, kan klubben och är en hyfsad målskytt.

Jag hoppas innerligt att vi inte köper Paco, Luan eller någon annan spelare som kostar så mycket. Jag hoppas allt går fel och jag hoppas att Valencia håller i Paco. En sån spelare med ett sånt rykte och ett sånt pris kommer acceptera bänken första säsongen, när spelaren sedan inser att max 20 minuters fotboll i veckan inte lönar hans utveckling så kommer han vilja röra sig till en annan klubb. Då måste man börja om från början igen och börja leta efter en ny spelare. När man köper såna här spelare (bänkspelare som är dyra och unga) så får man kanske nånting första året då spelaren känner att han måste ge 100% för att han kommit till en ny klubb, men efter andra/tredje året så kommer problemen och jag förstår inte hur man inte kan så dessa problem redan nu.

Angående målvaktssituationen så förstår jag heller inte intresset/värvningen av Cillessen. Det är en bra målvakt men har Lucho inte lärt sig läxan av att han två bra målvakter som ska konkurrera ut varandra? Stämningen mellan Stegen och Bravo såg inte alls så trevlig ut. Jag menar inte att dom var fiender men det där är inte hälsosamt för ett lag, i alla fall inte för målvakterna då man aldrig får en trygghet. Målvakt ska betyda trygghet! En målvakt ska känna på matcher varje vecka och inte rotera! Luchos favoritmålvakt Bravo får troligtvis lämna på grund av situationen som Lucho själv har skapat och nu håller Lucho alltså på att göra om situationen fast med en annan målvakt. För mig så är en andra målvakt mycket mer än bara en andra målvakt. En sån spelare ska vara tränarens andra hand i gruppen. En glädjespridare som också ska stötta de andra spelare när det går tungt. Reina är ett perfekt exempel på det. Situationen med Cillessen kommer heller inte vara långsiktigt utan om något/några få år så kommer vi stå där med samma problem igen. Jag varnade för Bravo-Stegen situationen redan första dagen och nu har problem skapats när våran tränare måste sälja den målvakt han var tryggast med. Det här skapar problem mellan tränare-ledning men tränarens motivation att föra det här laget blir kanske inte 100% när han tvingas sälja startspelare han tycker om.

Hitills har vi gjort ett mycket transferfönster med unga och färska spelare även om vi kanske har en mittfältare för mycket men på den biten så litar jag på att Lucho vet vad han ska göra. Annars så behöver vi ingen annan anfallare egentligen och om vi ska köpa en så gärna en anfallare med en låg profil som vet och accepterar sin roll. För situationen med Leo, Ney och Suarez är som den är, vare sig man tycker om det eller inte. Dom här spelarna vilar aldrig och blir inte ens utbytta. Blir dom utbytta så kanske dom skapar problem med gester eller ord vilket vargarna till journalister sedan snappar upp och det blir rubriker och problem inom laget. Sånt är onödigt. Munir har sett bra ut, hans främsta vapen som han utvecklat är framförallt löpningarna den här sommaren och när vi har en spelare som utvecklats och som också accepterar den här rollen så behöver vi ingen brasiliansk framtidslöfte som inom 1-2 kommer kräva speltid varje vecka. Med MSN funkar det inte. Jag har hellre Masip som andra målvakt än Cillessen för med Masip så kommer det finnas en förståelig relation mellan han och Stegen där båda vet sina roller.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-21 16:26
Förövrigt så verkar det som att mittbacksbjässen Niklas Sule som storspela igår för Tyskland är Culé (länktips). Jag blev galet imponerad av honom. Var förberedda på att RM kommer jaga honom snart (if u know what I mean).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-21 16:21
[QUOTE=Ribohn Fan]Blaugrana91 Ja! Tyvärr var det han som låg bakom allt! [/QUOTE] Du måste förstå att Barcas spel medvetet kretsar kring Messi. Vi har världsspelare på varje position men har du en alien i laget så ska det självklart byggas kring honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-21 16:11
Blaugrana91 Ja! Tyvärr var det han som låg bakom allt!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 16:06
Bara Messi som kan hota?? Eh ok missade du matchen igår?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-21 16:02
Jag är rädd att Neymar är kvar i Brasilien till VM- kvalet är över.
Bilbao är en av dem svåraste bortamatcherna och jag tror att vi verkligen behöver honom den här matchen.
Bilbao har nu sett i dem senaste matcherna vilken form Messi är i.
Dem kommer gå väldigt hårt på honom och när Iniesta är borta har vi tyvärr bara Messi som kan hota.
Det blir inte lätt.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 15:49
[QUOTE=El Pistolero #9]Valencia must sell a player by the end of this month in order to register Nani in La Liga. [@sportyou] De kommer sälja Mustafi till Arsenal o säga nej till oss. Arsenal förstör för oss igen :P [/QUOTE] Arsenal verkar dock (snåla som dem är) inte vilja betala vad Valencia kräver. ;) Dessutom måste kanske Valencia värva ersättare så då försvinner ju lite av det man får in, enligt MD kan det vara aktuellt att sälja mer än bara en spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Seabrook
2016-08-21 15:48
@El Pistolero #9:


Visserligen kan de göra så, men det vore oerhört dumt av dem att sälja sin bästa mittback. Laget kommer att falla som korthus om de säljer Mustafi.
Barcelona Junta Dimision
2016-08-21 15:24
@Shanghai:

Föredrar att inte ha någon wife-beater i vårt lag.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-21 15:21
Valencia must sell a player by the end of this month in order to register Nani in La Liga. [@sportyou] De kommer sälja Mustafi till Arsenal o säga nej till oss. Arsenal förstör för oss igen :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-21 14:35
AB skriver nu också om Neymars kaptenbindeln.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 14:27
Shanghai Som sagt enligt MD är det antingen Paco eller ingen (Vi satsar på Munir). Visst allt ska tas med en nypa salt, men MD har varit väldigt trovärdiga under det här transferfönstret. Vi får se.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: