/spanien/barcelona/forum/1367.aspx/spanien/barcelona/forum/1367.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-02-15 13:00
Coach Pep Haha lika bra! Men sen sak, överskattad? Nej! Överarbetande? Ja!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-02-15 12:57
Gabriel

Jag syftade givetvis inte på dig utan alla variationer av "Neymar"-nick som härjar här inne med one-liners dagarna i ända.

neymar JR

Jodå, vi kan diskutera många offensiva spelare som är bättre dribblers än Neymar, men jag tänker inte gå in på det då det riskerar att urarta här inne. ;D
Barcelona neymar JR
2016-02-15 12:48
Coach Pep Japp fortfarande överskattad dribbler i ditt tycke, emellan åt är han en överarbetande dribbler som gör en dragning för mycket. Men överskattad skulle inte någon mer än dig påstå. Är det nivån vi ska hålla att jämföra alla med Messi? Rimligt för dig? Då kan vi sluta diskutera offensiva spelare för all framtid då ingen når upp till messis nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-02-15 12:45
Coach Pep. Haha, jag höll på Barcelona långt innan Neymar kom till klubben och jag är rätt så säker på att många här inne som försvarar honom gjorde samma sak. Sluta försöka rättfärdiga din åsikt (en åsikt du förvisso har all rätt till) med att slussa in massan i "idolkören" som du väljer att uttrycka det och acceptera helt enkelt att du är en otroligt stor minoritet i det här ämnet. Jag är ledsen, men det är inte många om ens någon som kommer att hålla med dig om att Neymar är en överskattad dribbler.
Barcelona Smogen
2016-02-15 12:43
[QUOTE=Liunil Masse]Neymar har precis köpt hus bredvid Suarez och Messi. Rätt tydligt att Neymar vill lämna oss eller vad säger ni? haha. [/QUOTE] Räkna med att det snart kommer tusentals artiklar om att Neymar säljer sitt hus i Barcelona, dvs. sitt gamla hus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep.
2016-02-15 12:40
@Flavia:
Det är skillnad mellan "tricksare" och "dribbler". Neymar tenderar att ta felbeslut när han dribblar och gör tricks när det blåser i medvind. Annars tappar han ju bollen nästan hela tiden (jämför med Iniesta och Messi t.ex. som är världens bästa dribblers) men när vi leder blir han plötsligt Ronaldinho med en massa tricks och folk tror han är världens bästa dribbler. Världens bästa tricksare förmodligen. Jävla fanboys asså som idiotförklarar en bara för man inte stämmer in i idolkören. Jag undrar hur många av er som höll på Barca innan Neymar. Hur som helst, jag ska inte vara en partypooper. Men det var lite komiskt att läsa folk som gav Lucho all cred för MSN trions ödmjukhet och att de klickar så bra tillsammans, som om det inte vore helt på eget bevåg. Det finns en lång tradition av "El Seny" i klubben och det är inget som kom med Lucho.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-15 12:33
@Liunil Masse:


Jättesmart av honom och bra för Barca.

Man vill ju inte att Neymar ska hamna med fel umgänge där festar, klubba, tjejer och snabba bilen är målet. Messi och Suarez är familjemän och man vill att han tar efter dem. Eftersom han är yngst kommer de påverka honom positiv.

Älskar de här nyheterna om det stämmer.
Igen, om det stämmer. Om inte så hoppas jag att gör detta.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-15 12:26
Neymar har precis köpt hus bredvid Suarez och Messi. Rätt tydligt att Neymar vill lämna oss eller vad säger ni? haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
2016-02-15 11:36
Berizzo (coach Celta): "Penalty Barcelona was lack of respect? Barça's forwards are very respectful. And they can score the way they want."

Bra talat från honom!

Athletic Bilbao och Espanyol har något att lära från Celta Vigo när det gäller ödmjukhet.
Flavia
2016-02-15 11:18
I länktipset kan ni hitta repris från klippet som jag visade i den föregående inlägget.
Flavia
2016-02-15 11:17
Riktigt läcker trick från Neymar a.k.a. "den överskattade dribbler" när brassen förde bollen över Josep Señé.
Barcelona neymar JR
2016-02-15 10:21
Måste ändå hylla celta som gav oss en rejäl match, men också för deras beteende under showen. Inga vårdslösa tacklingar, inget grinande och inga löjliga kommentarer efter matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-15 10:11
Luis Enrique knew Messi penalty would cause debate. "Kicking players is more accepted in this country" https://t.co/dXBwwp3Wnu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-15 09:59
Ja tänk att AB gör en artikeln som endast handlar om straffen. Inte nämner de alls det faktum att Celtaspelaren på andra sidan om halvmånen tjuvar lika mycket heller. Nåja, de jagar klick som vanligt, inte mer med det.
Barcelona enkos
2016-02-15 09:27
AB "rasar" för att Messis fräckis godkändes att de nu tycker att den borde ha underkänts eftersom Suarez var millimeter förre, alltså att dessa Barca hatare inte kan släppa Zlatan-tiden utan alltid letar hår i ägget när det gäller just Barca. Hade Zlatan eller Guidetti gjort det målet hade de tokhyllats och aldrig någonsin ens haft tanke på att ifrågasätta. Vi ser vid varje straffspark hur spelarna springer in långt innan men målen godkänns men nu alltså handlar det om millimeter och det ska ifrågasättas. Men till deras stora sorg är målet godkänd och de får nu fortsätta drömma mardrömmar.
Barcelona Katalano
2016-02-15 09:24
enkos

"Mycket" är ju väldigt relativt. Jag tycker inte alls att vi får mycket självmål, hörnor eller frisparkar runt straffområdet. En sak som däremot spelar stor roll till den bild du har kring detta är att när våra motståndare anfaller så är det ofta på kontring där de kommer med fart mot våra försvarare. Då är det ibland rätt att ta en frispark utanför straffområdet istället för att tillåta dem att avancera mot målet så att vi kan samla vårt lag igen. De andra lagen har oftast många fler spelare bakom bollen när andra lagen anfaller och trots detta drar de på sig fler frisparkar än oss exempelvis, så därför har jag en annan uppfattning än du.
Barcelona enkos
2016-02-15 08:46
När man vinner så stort och på det sättet som man gjorde igår ska man inte klaga, men jag har ändå funderar på varför våra försvarare bjuder motståndarna på så mycket, billiga mål, självmål, hörnor och frisparkar runt om straffområdet. Hur kan man vara så naiv som Alba, Mascherano och Alves är att varje gång motståndarna är på vår halva och framför allt inne i straffområdet så stannar nästan min hjärta då någon av dessa tre är alltid redo att göra dumheter. Varför tex Alba inte bara står bakom en felvänd Guideti utan försöker sig på att ta bollen helt onödigt speciellt när vi vet att domarna behöver inte mycket för att blåsa mot oss?
Barcelona Suarez9
2016-02-15 02:07
Läste att någon längre ner kritiserade hur Alves beter sig vid bytet. Hade jag varit tränare och jag byter ut en spelare och den är glad/bryr sig inte. Så hade jag oroat mig. Alves reaktion är normal för att ha blivit utbytt så tidigt i det läget av matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-02-15 00:59
Davids3 Såg detta! Kolla denna länken istället. Extended highlights. Muy bien!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:46
@grande jw:


Tredje målet saknas, hm.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-15 00:43
Vilken fantastisk fotboll vi spelade detta är i klass med Pep Guardiolas Barcelona. Vi spelade helt perfekt och Lucho visade återigen vilken mästare han är på att ändra matchbilder. För första halvlek kontra andra halvlek är som dag och natt och man kunde se hur inställningen förändrades totalt i andra! MSN leker fotboll utan tvekan historiens bästa trio. Nej nu längtar man tills Cl alltså.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2016-02-15 00:41
Jag funderar på att ringa och sjukskriva mig. Då jag kan ägna mig åt att kolla på slutkvarten hela dagen imorgon.
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:38
"Du kan inte försvara dig mot honom, du måste kasta nät över honom"

HAHAH, asså Rodgers..
Barcelona Liunil Masse
2016-02-15 00:35
[QUOTE=Davids3]Vad håller MSN på med, kör de grupp-strechning mitt i en match :'D [/QUOTE] Just MSN-things :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-02-15 00:33
Höjdpunker med Ray Hudson i länktips. Njut! Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-02-15 00:24
Vad håller MSN på med, kör de grupp-strechning mitt i en match :'D
Barcelona Canaletes
2016-02-15 00:23
hahahah, i över 1 timme totalt har man snackat om straffen.
Var det respektlöst etc? Jämför det med andra fräcka saker som Higuitas räddning, Maradonas mål på Bernabéu, går tillbaka 40+ år i fotbollshistorien...

Fast enligt en källa är det en hyllning till Cruyff som kämpar mot cancern och som tydligen hälsade på i veckan, mycket fint isf.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-15 00:22
Himne del Barcelona

Ni har säkert märkt alla blaskor från ENG till Franska som skriver Neymar ska ditt och hit tack vare olja-pengar. När dessa blir för överväldigande ibland trots att man vet att de vill bara ha klicks eller sälja mer av deras skit blir man orolig ändå.

Det sista man vill är att spelare som Neymar, Suarez och Messi splittras nånsin medan man är i livet. Jag skulle gå så långt och säga att om en säljs borde de andra gå med honom i samma lag. Jag blir hellre av med alla 3 på en gång än att man splittrar.

Men, här kommer den. När man ser kärleken mellan dem på planen, utanför planen (med all bilder) på träningarna, hur de hänger ihop som om de var klistrade på varandra blir man lugn, glad och får varm go känsla i hjärtat.

Man får se till att njuta så mycket som möjligt för att jag tror inte att vi kommer se samma trio med den kemin och kärleken mellan dem under våra livstid.

Barcelona Liunil Masse
2016-02-15 00:17
[QUOTE=Himne del Barcelona]Ja, man minns ju själv när man sprang runt där på sjumannaplanen och bara älskade att få spela fotboll med en naiv övertygelse och tro att det skulle gå lika enkelt den dagen man blev proffs och spelade med sina kompisar i någon av de stora ligorna. Samma känslor och tankar måste ju såklart dessa tre ha haft. Skillnaden är att de spelar fotboll med samma kärlek till sporten samtidigt som de faktiskt får fotboll att se lika enkelt och lekfullt ut som det kan verka när man är yngre - fast de gör de på den absoluta toppnivån. [/QUOTE] Haha klockrent!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-02-15 00:14
@Nemesis 10:
Ja, man minns ju själv när man sprang runt där på sjumannaplanen och bara älskade att få spela fotboll med en naiv övertygelse och tro att det skulle gå lika enkelt den dagen man blev proffs och spelade med sina kompisar i någon av de stora ligorna. Samma känslor och tankar måste ju såklart dessa tre ha haft. Skillnaden är att de spelar fotboll med samma kärlek till sporten samtidigt som de faktiskt får fotboll att se lika enkelt och lekfullt ut som det kan verka när man är yngre - fast de gör de på den absoluta toppnivån.
Annons: