/spanien/barcelona/forum/13490.aspx/spanien/barcelona/forum/13490.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Higuain El Cuatro Capitán- "Hombre"
2011-02-04 15:54
Herregud lugna ner angående Canales, han visste att han skulle få det tufft att ta startplats. Han vet själv att han är en framtids investering och att han skulle få sporadiskt med speltid.

Sedan får ni inte glömma att Canales har missat en hel del på grund av skador, annars hade han fått betydligt fler chanser.

Nu när spelare återvänder från skadorna finns det tyvärr inte plats på bänken för Canales.

Men jag tror Canales vet vad som är bäst för honom och han har en härlig inställning till att lyckas. Han är bara 19 år och har många år framför sig, han är inte förstörd ännu.
Barcelona 100% AntiMadridista
2011-02-04 15:51
Cup finalen spelas i den underbara staden Valencia!
Real Madrid madrid01
2011-02-04 15:33
Första gången jag skriver här , men angående Canales så ville Real ha honom innan någon annan köpte han. Men förutom att han skulle vara med på försäsongsträningen var inget bestämt om han skulle spela i Real eller bli utlånad till Racing (i första hand) ytterligare en säsong.
Mourinho, tyvärr för Canales, valde att ha kvar honom. Han gjorde en bra försäsong och fick starta mot Mallorca, men gjorde en mindre bra insats (gäller egentligen hela laget) och sen har Özil gjort väldigt bra ifrån sig. Sen missade han ett tag pga av skada vilket inte heller hjälpte. Men man får väl hoppas att klubben ser till att låna ut honom nästa säsong för han är för bra för att inte få speltid.
Barcelonistas
2011-02-04 15:31
Redmond Barry

4-1 Messi +4;)

skipa skitsnacket vi alla vet hur sanningen ligger till
Real Madrid Redmond Barry
2011-02-04 15:25
Frodo//

Det ni sysslar med är den största tapping up-affären i fotbollshistorien. Arsenals värvning av Cesc hade inget att göra med tapping up överhuvudtaget. Inte så att man kidnappade honom, hade Barca seriöst varit intresserade av att satsa på en 16-åring hade väl en katalan som han själv stannat kvar. Det krävs ganska mycket för att flytta från sitt hemland(stad) när man redan tränar med en av världens största klubbar.
Barcelona SweZionist
2011-02-04 14:56
Tjena allihop!

Har flygbiljetter o boende bokat i Barcelona passande till hemmamatchen mot Arsenal i CL. Tyvärr fick jag inte tag i några biljetter via nätet när dom släpptes förra månaden. Vad jag förstår så kommer fler biljetter ev släppas, beroende på hur många med årskort etc som inte kan gå. Någon som har mer koll på detta? När dom kan tänkas släppas, och hur man får tag på dem? Nätet elller i Barcelona? Tack på förhand!
Delarocha
2011-02-04 14:34
Så vitt jag vet så har den inte det men det lutar väl åt att det blir Mestalla.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2011-02-04 14:21
Någon som vet om Final arenan till cupen har blivit officel?
elbraco
2011-02-04 14:16
Sen kanske man inte ska kritisera Canales för mycket. Med tanke på hur bra han var i Racing kanske han ändå såg möjligheterna att ta en ordinarie plats?
Sen är det inte så lätt för en 17-åring (eller vad han var då...)att tacka nej till ett erbjudande från Real Madrid.
Barcelona Okter
2011-02-04 13:53
Valdes, Pique, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro och Villa är alla uttagna till matchen mot Colombia nästa vecka.
AndreD
2011-02-04 13:52
Canales är ett perfekt exempel på ung och dum. Han har framtiden för sig och behöver inte stressa sig framåt. Men, istället väljer han en storklubb för pengarna och skiter i det sportsliga.

Fattar fortfarande inte varför han lämnade Racing där han var ordinarie och en av deras "stjärnor".
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-04 13:37
AndreD

Jo, men även Stevie Wonder kunde se att Canales skulle bli bänkad oavsett. Alla visste att Pellegrini skulle få sparken och att Perez skulle börja köpa spelare under sommaren, trodde han verkligen att han skulle få plats i laget?

AndreD
2011-02-04 13:19
Hetfield

Canales blev klar för Real innan Mourinho, har jag för mig. Han blev väl klar i januari muntligt.

Men det var ändå jävligt osmart. Pellegrini hade knappast satsat på honom heller.
Barcelonistas
2011-02-04 13:02
Frodo

som sakt vänta bara, en masaker väntar pedots lag.

ska bli så otroligt skönt att sätta ditt dom!
Barcelonistas
2011-02-04 12:57
Madrid har enorma brister i sitt spel, och skulle inte bli förvånad om Lyon vinner sin
Match i gerand
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-02-04 12:42
Madrid har stora problem med deras värvningar. Det krävs inte längre en tjock meritlista om man vill hamna i Madrid. Innan köpte man en eller två världsspelare varje säsong. Spelare som hade spelat stora matcher i flera år.

Nu kan vilken unge som helst hamna där. Di Maria, Benzema, Khedira, Pedro Leon, Lass, Gago, Canales, Marcelo osv. Vad har dessa spelare uträttat tidigare i karriären och hur kunde de hamna i Madrid till att börja med? Det är hyfsat stora namn men fortfarande för små för ett lag som ändå vill vara störst i världen varje år. Det är inga Zidane, Makelele, Carlos, Ronaldo, Redondo,, Figo, Helguera osv.

Nästan alla spelare i Madrid är fortfarande ersättbara pga. det. Bara Ronaldo, Casillas, Ramos och Alonso är icke ersättbara.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-04 12:32
Canales får väl skylla sig själv, trodde han verkligen att han skulle få plats bland alla stjärnor? Trodde han att Mourinho tänker satsa på talanger? Han får väl använda hjärnan nästa gång.

Lite som Dos Santos, han spelade i Barcelonas A-lag sen så väljer han att gå bort, titta vart han är nu. Ingen tar honom på allvar, han är en obetydlig liten smutsfläck.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-02-04 12:29
Kunde inte brytt mig mindre om deras karriärer. Jag önskar alltid det sämsta för Madrids spelare, rent fotbollsmässigt. Om Pedro Leon och Canales inte har lärt sig något av Mata och Negredo historien och går till ett lag som spenderar miljarder varje år på att köpa världsstjärnor så får dom skylla sig själva. Speciellt Canales, som är på väg att förstöra en lång och fin karriär.
Barcelona L.A.M Nr 10
2011-02-04 11:51
Jag tycker verkligen syng om spelare som Canales och Pedro Leon. Båda var två av de spelare som överraskade mest förra säsongen men nu har de väl nästan fått sina karriärer förstörda? Båda hade helt klart gjort bäst i att stanna i Racin respektive Getafe, sedan kunde väl t.ex Canales gått vidare till någon lite större klubb.
Real Madrid Zizou_spars
2011-02-04 11:07
Hetfield- Megan Fox is a dude

Ja, som sagt vi får se hur det blir. Mourinho hjälpte väl dock tex Santon in i A-lag och mycket spel.
Sedan Canales.. Svårt. Han fick ju chansen i början, men han har inte vart tillräckligt bra när han fått spela. Canales lär lånas ut. Canales har ju dessutom sagt efter sina första månader att han lärt sig mer under Mourinho än under hela sin karriär, så lite nytta gör det nog - han är ju trots allt kvar i Spanien.

Mourinho har ju pratat väldigt mycket om att Morata inte är redo för det ansvaret att vara andre anfallare, men att han lär spela i a-truppen under nästa år. Tror dessutom Pedro Leon lär säljas och då bör och kan likväl en canterano ta över hans plats och begränsade speltid. Men återstår att se som sagt!

Lite mycket Real Madrid & Arsenal nu kanske, tack för diskussionen dock :-).
Barcelona Frodo
2011-02-04 11:05
Trots att spelare som Morata, Sarabia och Jese är bra så tror jag inte att någon av de kommer att spela i Reals a-lag i framtiden. Inte med Mourinho som tränare i alla fall. När man ser etablerade spelare som Pedro Leon som gjorde bra ifrån sig i la liga förra säsongen och en talang som Canales knappt få några spelminuter är det föga troligt att ungdomsspelarna kommer att få en ärlig chans i framtiden.
Barcelona el Flaco
2011-02-04 11:03
Måste hålla med Hetfield. Mourinho har inte direkt ryktet om att vara villig att ge egna produkter chansen. Det har man inte minst sett i hans förra klubbar. Känns som att det vore mer en överraskning än en självklarhet om Morata, Sarabia, eller någon annan från Castilla för chansen under Mourinhos tid som tränare.
Barcelona 100% AntiMadridista
2011-02-04 10:55
Meddelandet
Barcelona 100% AntiMadridista
2011-02-04 10:54
Läste ni om Calderon? Han sa "Madrid har värvat Mourinho för att vinna titlar och inte för att kritisera domare varje match" hahaha så jävla bra!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2011-02-04 10:52
Zizou_spars

Så länge ni har Mourinho så kommer talanger inte att utvecklas, det är ingen större hemlighet att Mourinho är en kortsiktig tränare som vill vinna titlar med de bästa 11. Det är inte ens logiskt att Mourinho ska satsa på talanger om han ska dra om 1-2 år, vilket känns rätt så givet då det pratas om PL och att ta över portugisiska landslaget.

Rätt så synd att ni köpte en spelare som Canales, ännu en spelare som förstörs pga. girighet från hans sida.
Real Madrid Zizou_spars
2011-02-04 10:43
C.A.K
Yes, det må vara sant. Men frågan är ju hur många karriärer som förstörs på vägen. Som sagt lyckas en utav tio så är det en sportslig och ekonomisk vinst för Arsenal.

el Flaco
Ja, det vore kul om han lyckades och om det även togs till vara på. Sedan sägs ju Jese som nyligen blivit uppflyttad vara en större talang än Morata - för att inte tala om Sarabia. Men nu vi får se om dem kan tas om hand om, inte så lätt att slussa in talanger i vår trupp de senaste kontra med ett uberstabilt Barcelona - där man har råd att spela in spelare pga stabiliteten i laget.
Time will tell!
Barcelona C.A.K
2011-02-04 10:39
Hoppas Morata slår igenom ordentligt. Alltid roligt att se nya talanger blomma ut, vilket lag de än må representera.
Barcelona el Flaco
2011-02-04 10:36
Zizou_spars/

Känns som att ända sedan Mourinho gick ut och sa att Morata behöver göra fler mål för B-laget så har ynglingen blivit ännu mer motiverad och börjat göra mål mer frekvent än tidigare. Spännande talang ni har, får se var det hela slutar.
Barcelona C.A.K
2011-02-04 10:22
Wenger ÄR en talangutvecklare. Sen att han snor de talanger han förfogar över är ingen hemlighet, men det är heller ingen hemlighet att Diaby, Song, Kolo, Sagna, Eboué med flera var högst mediokra spelare innan de kom till Arsenal.
Real Madrid Zizou_spars
2011-02-04 10:11
Frodo

Yes. Men det finns ju idag en otroligt glorifierad bild över Arsenals strategi, för dem är väl extrema jämfört med övriga storlag - trots att det pågår överallt.
För mig är det så man förstör karriärer, inte genom att köpa ett redan etablerat namn som gjort karriär och råkar göra dåligt ifrån sig och därav placeras på bänk.

Jese har blivit har blivit uppflyttat till Castilla, vilket är kul! Inte spelat överdrivet mycket dock med tanke på att dem börjat gå bra nu under Toril (då offensiven fungerat bra!). Får hoppas på mer nästa säsong då det känns som att Morata får ett A-kontrakt.
Spännande spelare minst sagt!
Annons: