/spanien/barcelona/forum/1346.aspx/spanien/barcelona/forum/1346.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona papillon
2016-05-25 23:51
Wow Xavi med bollräder a la Iniesta, har nog aldrig tidigare sett honom transportera boll på det sättet i Barca. Tråkigt att se honom harva runt i en sådan liga medans en sån som Alonso fightas om CL.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Reymar
2016-05-25 23:46
Nu bekräftar Juventus källor att Alves kommer lämna Barca. Bara tacka han för allt han gjort och han förtjänade verkligen en avskedningsfest i Camp Nou. Även Maskem ryktas lämna och jag ställer mig frågan varför just Juve? Är det någon våt dröm våra spelare har till den klubben?

Vi tappar två tynga spelare både på utanför planen. Bellerin sägs vara Alves ersättare men hur mycket kommer han inte kosta nu när vi är så desperata? Pinsamt agerande av klubben!
Barcelona Gabriel
2016-05-25 23:43
Lite ögongodis från en konstnär för att bättra på humöret en aning. De andra är inte riktigt på hans nivå.

GOAT!
Barcelona Andresito
2016-05-25 23:40
Visst behöver Cancelo slipas till, men han är ung och har framtiden för sig. Möjligtvis lite dålig defensivt, men han har en bra grund i det offensiva. Samtidigt så behöver det inte betyda så mycket att en spelare får mycket skit när hela laget spelar skit.

Läste nyss att det var Jorge Mendes som hjälpte Lim och Valencia med Cancelo som kostade €15M, Valencia lär vilja ha det dubbla när Barça knackar på dörren.

Det bästa vore om Sergi Roberto fortsatte utvecklas på högerbacken. Han saknar dock den där ettrigheten som Alba och Alves besitter. Jag har fortfarande en liten tro på Vidal, det känns orimligt att han går från startspelare i Sevillas EL-vinnande lag till en totalt värdelös spelare för Barça.
Barcelona Barca - Puyol
2016-05-25 23:25
Hoppas Barca är smarta för en gångs skull o köper hem Bellerin. Han är grym och han hade gjort vårt lag starkare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-25 23:24
Mundo Deportivo skriver att Barça vill inte alls diskutera försäljningen av Mascherano och menar att Masken även nästa säsong ska bilda mittpar med Pique.
Vlom
2016-05-25 23:20
Cancelo är en jävla medelmåtta som ska befinna sig långt borta från världens bästa klubb.

Till och med Valencia-supportrarna avskyr honom mer än pesten tillsammans med Abdennour.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-25 23:14
[QUOTE=Andresito]Cancelo är mitt förstaval till högerbacken. Bruno Peres och Mario Gaspar kan också funka. Tveksam till Bellerín, främst på grund av klubben han spelar i. Men jag måste erkänna att det hade suttit väldigt fint med en canterano som kan spela på positionen i 10 år framöver. Heter denna canterano kanske Sergi Roberto? Det bör inte spenderas mer än €20M på en högerback. Sergi Roberto är helt klart duglig samtidigt som Vidal inte fått en ordentlig chans än. [/QUOTE] Får man fråga varför Cancelo är förstavalet? De få gångerna man kikat in på Valencias forum så har det varit hat mot Cancelo :P Bruno Peres gillar jag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-25 23:08
Cancelo är mitt förstaval till högerbacken. Bruno Peres och Mario Gaspar kan också funka.

Tveksam till Bellerín, främst på grund av klubben han spelar i. Men jag måste erkänna att det hade suttit väldigt fint med en canterano som kan spela på positionen i 10 år framöver. Heter denna canterano kanske Sergi Roberto?

Det bör inte spenderas mer än €20M på en högerback. Sergi Roberto är helt klart duglig samtidigt som Vidal inte fått en ordentlig chans än.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-25 23:03
Helt rätt att Alves lämnar, 33 år, blivit jävligt seg o sitter på en hög lön. Tack för allt Alves! En av världens bästa högerback genom tiderna o Barcas bästa. Bara ersättaren blir bra nu, Bellerin hade varit något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-05-25 22:59
Vi köper Alves, sen efter några år köper vi Vidal som i sin tur ersätts av Mariano och nu ska vi även gå efter honom.
Fan Monchi och resten av europa fuckar oss..
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 22:57
@Andresito:


Svaret på sin sista fråga lyder som följer;

Eftersom förlängningen med Alves hade lika mycket att göra med det politiska spelet och valkampanjen som med det sportsliga att göra.

Samtidigt som man förhandlde med Alves köptes Vidal in, klart att brassen såg till att få in en klausul som gjorde det möjigt att lämna med sista ordet och fingret i ögat på ledningen. Samma ledning som lovade hans gode vän Abidal en förlängning men valde att visa fransmannen bakdörren. Up yours Barto!
Barcelona Andresito
2016-05-25 22:53
Journalisterna badar i pengar av alla klick de får. Det ena ryktet leder till det andra och alla går bananas.

Fattar dock inte varför man ens har en sån klausul i Alves kontrakt.
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:52
Funeral Canticle

Bellerin kan få stanna i Arsenal. Jag är trött på att vi köper spelare från Arsenal där det andas loosermentalitet. Nej tack.
Barcelona Junta Dimision
2016-05-25 22:51
"They signed a player so they could send me away, but it didnt go their way. I always win in the end".

Alves said that earlier this week.

The club signed Aleix while Dani was waiting for a renewal last season.

He renewed, but added this clause he activated.

Payback.

Saxat från lucassmmr twitter.
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-05-25 22:49
Det är också så jävla typiskt oss att göra oss av med nyckelspelare först, och sen värva. Först går vi ut med hur mycket vi kan spendera under transfern och sen signalerar vi med röksignaler hur desperata vi är. Snacka om att sitta på 2-7.
Barcelona Funeral Canticle
2016-05-25 22:49
@Gabriel:


Jag gick själv bonkers men för trött för någon rant.
Vill verkligen inte tappa Masken och Alves, om det inte går att lösa detta ska det fan in bra ersättare och inga dussin lirare annars ger vi upp dominansen när vi gör oss svagare. Ser ingen ersättare på masken har för dåligt koll på dem egna leden gällande def mittfältare men all in på Bellerin the lost son.
Vlom
2016-05-25 22:44
Barcelona sources confirm that a clause in his contract allows right back Dani Alves (33) to leave for free this summer. [ser]


Vlom
2016-05-25 22:28
Tiki-Taka
2016-05-25 22:28
Vi har kvar piss spelare i vermaelen, Douglas och adriano och säljer två ikoner. Helt ofattbart!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:28
@Cessi - 3:


Indeed.
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:25
@Funeral Canticle:


Gracias amigo, behöver en lugnande också. Kan hända att jag kombinerar det med ölen.
Barcelona Shanghai
2016-05-25 22:22
Jag vill ärligt talat gråta. Vi släpper två spelare med karisma, spiritualitet och pondus. Dani Alves må vara gammal och har tappat markant, men hans erfarenhet har varit till stor nytta de senaste säsongerna. Att bara ha kvar honom i laget förstärker lagkamraterna med hans vinnarmentalitet.

Sedan har vi argentinaren som vi sägs släppa för en billig peng. Det är skam för fotbollen. En sån spelare blir man inte av såhär när han har ca 5 år kvar i toppen av sin karriär.

Jag blir så less på den här ledningen.

Vi har kvar Douglas, Mathieu och Vermaelen men vi skeppar iväg två legendarer.
Barcelona Gabriel
2016-05-25 22:22
Neymar JR Mariano i Sevilla? Förlåt om jag är skeptisk men vad vet du om honom egentligen förutom att han haft ett bra år med Sevilla? Han är född 86 och är knappast han heller purung om du tror det. Föredrar Alves alla dagar i veckan isåfall om det ska stå mellan dem två. Och Roberto är ett bra alternativ på högerbacksplatsen men han saknar de spetsegenskaperna som Dani besitter. En försämring på den positionen. Vadå? Hur resonerar du? Vi värvade Piqué när han var ung trots att vi hade både Marques och Puyol som där och då var ett starkt mittbackspar. Skulle vi ha sålt Marques redan då innan Pique visat vad han gick för eller. Det är inte så man bygger ett lag, det är inte så man planerar inför en säsong. Det rätta sättet att planera inför en säsong är att göra sig av med de spelarna som inte håller och behålla stammen i laget - något som Mascherano är. Mascherano är dessutom en ledare både på och utanför planen, han är en som föregår med gott exempel. Spelare som Mascherano växer inte på träd, jag föreslår att du försöker se bortom hans ålder och inte stirrar dig blint på hans 30 plus siffra. Man köper in unga spelare och sakta men säkert slussar in dom i startelvan - OM de bevisar att de har vad som krävs. Det är så man genomgår en generationsväxling, inte fan kastar man ut stommen och köper in nytt och ungt och bara slänger in dom i startelvan och hoppas på det bästa. Det här är Barcelona om du inte visste det, inte Arsenal.
Barcelona Funeral Canticle
2016-05-25 22:21
@Gabriel:Daaaamn Gabriel, back at it again with them crazy rants!
Hahah jag bjuder på öl på nästa Barca match :P
Barcelona the cameroonians
2016-05-25 22:18
Neymar JR Dilemmat är ju att klubben inte klarar av att generationsväxla. De visste att Dani kunde lämna både förra säsongen och denna. Så vad gör man, först köper man in Douglas, sen köper man en 27-årig Vidal. Samma med Mascherano. Man har köpt in Mathieu och Vermaelen och låtit Bartra ruttna bort. Planeringsmässigt borde man alltså köpt in två yngre spelare, för det man nu gör är bara att sjuta problemet framför sig. Nu ska vi ha in två starters i backlinjen, det borde varit en åt gången. Men icke. Sen kan man alltid skylla på ekonomi och FIFA-ban etc, men dessvärre kommer vi ju tillbaka till samma utgångspunkt igen. Oförmågan. Men visst, vi sitter kanske med två världsstjärnor till försvarare om två veckor. Vem vet. Fast ska vi dra några slutsatser av vad historien lärt oss så talar väl oddsen emot just detta. Annars har vi alltid Montoya och Song som alternativ...
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 22:16
Neymar Jr

En sak till. Mariano från Sevilla är snart 30 år gammal. Vilken föryngring det blir
Barcelona neymar JR
2016-05-25 22:16
Men vem har sagt att jag inte vill ha bort vermaelen? Matheiu kan vara kvar för han accepterar bänken det kommer aldrig masken göra i slutet av sin karriär!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-25 22:15
Neymar Jr

Masche och alves tillsammans är 64 år gammla. Mathuie och Vermaelen 62. Om sist nämnda herrar blir kvar och de förstnämnda personer lämnar, kallar du det fortfarande föryngring?

Eller tycker du att Mathie och Vermaelen är bättre och att de kan tillföra laget mer än Alves och Masche kan?
Barcelona neymar JR
2016-05-25 22:11
Dani Alves (33) has been holding talks with Juventus for weeks. The deal was finalized after Copa final. He will leave for free. [ser sport] Tacksamhet trots att man oförtjänt fick en förlängning av kontraktet :)!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: