/spanien/barcelona/forum/13448.aspx/spanien/barcelona/forum/13448.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 11:43
AndreD, eftersom att The Special Five/Jovetic9 inte förstår att jag:

1) inte vill "träffa" honom i Grönhagen, nära ICA (fint ordval, patetiskt förslag)
2) inte förstår att jag absolut inte vill att han skriver till mig

... vad vill du jag ska göra om inte be honom sluta skriva, framför fler människor! Något tips eller tänker du fortsätta skriva bara för skrivandets skull... (BTW, de enda PM jag har tagit upp är dina med, så sluta snacka strunt.)
AndreD
2010-12-16 11:41
pedroleon

Måste du dra upp alla din j*vla pm på forumet? Ingen bryr sig. Håll det för dig själv. Crybaby. Vem borde egentligen växa upp?
Barcelona Barca-nist
2010-12-16 11:40
Pedro León

vad är ditt mål här???
The Special Five
2010-12-16 11:38
Lol...
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 11:36
The Special Five (eller Jovetic9 som du också kallar dig), eftersom du uppenbarligen inte fattar via PM, så skriver jag det här: sluta skriv till mig! Och, nej jag är inte intresserad av att "träffa" dig i Gräshagen "bredvid ICA"....

Väx upp!
The Special Five
2010-12-16 11:32
Håller med, det går verkligen inte att föra en civiliserad konversation med en madridista, man får ut mer av att prata med en vägg. Dom passar på att provocera första bästa tillfälle dom får, eftersom dom inte har någonting att säga om våra fotbollsmässiga resultat så blandar dom in massa annat för att hävda sina mindervärdeskomplex, "jag har en liten penis men min klubb har de största stjärnorna"!
Barcelona Mrfaariis
2010-12-16 11:23
Asså vem är det som har hand om forumet. Snälla gör så att det är bara för lagets medlemmar. För jag pallar inte med skitsnack från Real fans.

Fotboll handlar om fotboll såklart. Inte om Xavi har puttat någon eller något annat skit. Det viktiga var att vi vann med 5-0. Det är allt som räknas.
elbraco
2010-12-16 11:11
Jag står fortfarande fast vid att Afellay kan vara årets värvning om man ser till priset. Han är en perfekt avbytare till Pedro, och kan spela lite överallt - precis som Pep gillar!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 11:09
Så typiskt att en bajsnödig maräng ska komma hit och skapa kalabalik när det för en gångs skull pågick intressanta och givande diskussioner.

Barcelona Iniesta|
2010-12-16 11:00
Kom igen ignorera real fanet helt onödigt att slösa tid på att svara på hans patetiska försök till att få barca spelarna till att verka lika osportsliga som de är! Varför inte börja en disskusion om hur affelaj kommer passa in i spelet ? nu när han anländer inom några dagar.?
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-16 10:49
Frodo

Precis, man måste kolla på utbudet och se om priset är rätt. Faktum är att Cesc är en väldigt unik spelare, jag kan inte komma på en spelare i fotbollsvärlden (förutom Xavi) som är likadan, det är därför jag tycker att han får kosta vad han vill (så länge det inte går över 60 miljoners gränsen) då han är en långsiktig lösning istället för kortsiktig.

Man kan ju spekulera varför han skrev på kontraktet när han hade öppet gått och sagt till Wenger att han vill till oss. Jag tror personligen bara att han gjorde det för att dämpa spekulationen och få så mycket pengar innan han drar.

Vi är inte eniga där det gäller Cesc förmåga, jag anser att han har all potential i världen att bli lika bra som Xavi, om man ser till hans prestationer i PL de senaste åren, hans potential och hans låga ålder. Jag tycker att han är enormt bra, och vi ska vara lyckliga över att vi har förtur på att köpa honom, han är faktiskt en komplett mittfältare. Dessutom så får vi in en bra frisparksskytt.

Det här kan vi nog enas om att Xavis position i Barcelona är väldigt unik, om han inte funkar så funkar inget annat, det har visats om och om igen. Därför så ser jag hellre att man tar in Cesc än att låta en "talang" få ta över en så pass viktig position. Cesc har erfarenhet och skickligheten att klara rollen med bravur.


Mojito

Vi är inte en i mängden eller ens i NÄRHETEN av att vara det, det måste du väl veta. Vi har fortfarande UNICEF på tröjorna, vi satsar på talanger och vi har en unik spelsätt som de flesta klubbarna försöker härma utan lycka. Om det inte är "unikt" så får du förklara för mig.

Om inte något annat så har Rosell slutat med dumma värvningar och försökt få in hungriga spelare, han satsar även på akademin, vad mer kan man begära? Om det är någon som gick emot traditionerna så var det väl Laporta som kritiserar Real Madrid i radiointervjuer för att de är kostsamma, sen i samma veva så värvar han Zlatan och Chyg för 75 miljoner, och en drös med spelare som vi inte ens använder.

All I'm saying, man kan inte kritisera Sandro och blunda för allt Laporta har gjort. Laporta är en av mina favoritpersoner i föreningen, men man kan inte blunda för allt.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-12-16 10:33
Herbert

Barca kommer inom 5 år att behöva lägga något mer pengar på spelarköp eftersom truppen idag består av så många egna produkter som inte kostat något i form av transfers.
Precis som du skriver kommer inte la Masia att producera världsklass i samma utsträckning som tidigare då sådant går upp och ner.

Däremot måste man som president för Barcelona inse det unika med klubben och se till att den identitet som klubben arbetat upp inte förstörs.
I mina ögon finns risken att det hela kan eskalera och om klubben tappar sin identitet (som många förknippar sitt supporterskap med) kommer det att leda till samma oenighet och kalabalik som under Gasparts era.
Då var Barca en klubb på dekis, såväl ekonomiskt som sportsligt.

Titta på Real, de drar in mest intäkter av alla klubbar, spenderar mest på spelarköp (förutom City) men har stått utan större framgångar (annat än ligan) under snart ett decennium. Till på köpet har de förlorat mycket av sin identitet vilket också visar negativa resultat på planen.

Summerat tror jag att det är extremt viktigt att inte förlora stoltheten och identiteten för klubben, såväl bland supportrar som spelare. Nu ser jag att Barca går mot att vara "en klubb i mängden" vilket är lite trist - faktiskt.

Nej, bättre scouting vid spelarköp, bättre kostnadskontroll och fortsatt exploatreing av klubben i andra delar av världen via just det som är unikt idag (eller var) hade kunnat ge en bättre balans på ekonomin.

Tröjsponsorn känns som en kortsiktig lösning där synergieffekterna kanske i stället ger ett negativt resultat i slutändan.

Men, vi får lita på att Rosell gör det han tror är bäst för klubben, det är trots allt han som ska ta ansvaret och hellre att han agerar än att sitta likgiltig.
Om några år får vi se konsekvenserna.
Barcelona UT Clásico
2010-12-16 10:20
För det första: Det var inget hån, det var ett konstaterande!
För det andra: Det är inte ofta Xavi ger bollen till någon i motståndar laget, så jag tycker det var väldigt ödmjukt gjort. Alla vill ju ha bollen så mycket som möjligt, vilket Barca nästa alltid har
Barcelona Larsson1333
2010-12-16 10:17
Sjukt jobbigt att höra på alla madristas hela tiden, inför varje el clasico är dom bäst i världen och Ronaldo överlägsen.

När vi väl krossat dom erkänner dom för tillfället att Messi är bäst och även att vi spelar bättre fotboll. 1 vecka efter är dom lika högt upp i skyarna igen och Ronaldo är återigen bäst i världen efter en frispark
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 09:58
mod ta bort, tack
Barcelona Herbert
2010-12-16 09:45
Förstår inte skribenter som oroas över avtalet med Quatar. FC Barcelona är en idrottsförening, ska Barca tillhöra toppskiktet inom europeisk fotboll måste det finnas finansiering för inköp av spelare. La Masia är en mkt lyckad satsning men tro inte att det går att få fram nya Messi, Iniesta osv i all framtid.

Barca är mitt favoritlag pga det otroligt vackra spel som laget presterar, ett resultat av ideer från Holland blandat med influenser från Spanien, hurra för glädjen som det ger att följa ett sådant lag. Men kom ihåg att det handlar om underhållning, det är inte ngn senkommen revansch vivasvi Madrid för oförätter begångna under inbördeskriget.
The Special Five
2010-12-16 09:18
Madridistas kan inte tåla att dom är lillebror, 16-2 på de senaste 5 El Clasicos har förnedrat de så grovt att de använder minsta lilla nyhet om Barca för att hävda sig på de enda sättet de kan, att "retas" för saker som händer utanför fotbollsplanen(som t.ex. Quatar grejen). För på fotbollsplanen har dom ingenting att komma med, Barca är på en sådan överlägsen nivå att vi med lite tur hade kunnat vinna med tvåsiffrigt senast om spelarna verkligen hade öst på de sista 30 minuterna istället för att klacka, göra tunnlar och showa ala Harlem Globetrotters
AndreD
2010-12-16 09:16
pedro leon

Men herregud. Xavi puttar en spelare, buhuuu jag måste hem till mamma nu. Säg en spelare som aldrig någonsin har puttat en annan spelare? Du är pinsam.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-12-16 04:50
Rolig diskussion ändå på Puertan om våra katalaner och fejk-katalaner (Villa, Iniesta) och hur dom pratar efter El Clasico. (Ingen av dom säger dock att våra spelare inte säger något förnedrande, utan bara sanningen.)

Men våra katalaner och "fejk-katalaner" är väl största orsaken till att vi har vunnit 5 senaste el clasicos. Alla har hjärta för laget och vet vad det innebär att möta Madrid.

Att köpa in turister och byta ut dom varje år garanterar inga El Clasico-vinster, det borde dom väl ha fattat nu.

Men visst, snacka skit om våra spelare. Som sagt, vi vinner på plan, den kommentaren är väl det som stör Madridistas mest, hahaha.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
2010-12-16 03:17
Satt o kolla på La temporada perfecta nyss, det här var kanske, hmm... 100e gången. Jag vägrar tröttna. Peps tårar, lagets 6 titlar. Priceless! För er som har sett den, kolla på den igen!
Barcelona Giggity
2010-12-16 02:54
Jag kom på en sak, är inte Lass nästan fullkomligt kass på spanska, kan han ens ha fattat den påstådda förolämplingen?
Barcelona el Flaco
2010-12-16 02:53
Har precis läst igenom alla inläggen från gårdagen (15 december) och man kan sammanfatta det så här: halva dagen gick åt att ha en sansad, vetttig och väldigt intressant om huruvida Cesc bör värvas eller ej, och den andra hälften dominerades av allmän låg nivå när ett gäng maränger kom in och grät över några ord som Xavi sade till Lass Diarra efter el Clásico.

PS: Själv tycker jag att Xavis kommentar var lika klockren som episk.
Real Madrid Pierre El Rey - Mejor Club de Europa del siglo XX
2010-12-16 02:19
Frodo//


Är jag inräknat i "ni" för att jag håller på ett lag som heter Real Madrid? Ska jag få skit för att personer som håller på Real Madrid "klottrar ner forumet med skitsnack och provokationer"? Du bör tänka igenom detta, man behöver inte vara arg bara för att man enligt dig har "fel" tröja på sig...
Barcelona Frodo
2010-12-16 02:03
Pierre

Du har rätt i att jag inte bör läsa skit från Puertan men jag måste ju kunna läsa på vårt forum? Varför ska ni alltid klottra ner forumet med skitsnack och provokationer? Kan ni aldrig föra diskussioner som faktiskt handlar om fotboll? Hur skulle det vara för omväxlings skull? Är det för mycket begärt?
Barcelonistas
2010-12-16 01:54
Meddelandet
Real Madrid Pierre El Rey - Mejor Club de Europa del siglo XX
2010-12-16 01:40
Frodo//

"Kan ni inte fortsätta snacka om att Casillas flickvän varit elak mot Ronaldo i puertan? Och kritisera er legend Casillas baserat på spekulationer? Jag menar, Ronaldo går före Casillas nu va? Fortsätt med såna korkade diskussioner på puertan istället för att moralpredika härinne."

"Det borde gå att separera sig från madridsvinen från puertan. Jag är för oliktänkande men det är värt att stänga forumet från idiotin som de sprider runt sig. För närvarande hävdar vissa att Guti skulle bli bäst i världen om han spelat i Barcelona. Fy fan för att man ska behöva höra sånt, stäng forumet så att såna korkade diskussioner inte sprider sig hit."

Du sitter alltså och läser igenom sådant som du inte vill läsa, låter ganska osmart om jag ska vara ärlig.=)

"Fy fan för att man ska behöva höra sånt"

Läs inte då, du väljer ju själv=)
Barcelona Frodo
2010-12-16 00:55
Det borde gå att separera sig från madridsvinen från puertan. Jag är för oliktänkande men det är värt att stänga forumet från idiotin som de sprider runt sig. För närvarande hävdar vissa att Guti skulle bli bäst i världen om han spelat i Barcelona. Fy fan för att man ska behöva höra sånt, stäng forumet så att såna korkade diskussioner inte sprider sig hit.
Barcelona Mrfaariis
2010-12-16 00:54
Pedro León

Haha du har nog inte heller läst vad jag skriver. Jag menade att Xavi skulle ha gjort samma sak mot Cristina som Ramos gjorde mot Messi. Då skulle han också ha blivit lika mycket kritiserad. Då är det inte Hyckleriii som du påstår.
När ramos gjorde det mot Messi så blev Xavi sur och han gick fram till Ramos för att snacka sen försöker han lavetta Xavi. Då blir man självklart sur och det var det som hände när Diarra försökte stoppa det genom att Xavi puttade iväg honom. Jag orkar inte slösa mer tiD på ditt skitsnack.
Det xavi gjorde var rätt sen skiter man i om median väljer kritisera honom eller ej! Och visst kan du ha dina synpunkter men Real har också eget forum. DÄR KAN DU SKRIVA DINA SYNPUNKTER FÖR VI SKITER FULLSTÄNDIGT I DINA SYNPUNKTER !!
Barcelonistas
2010-12-16 00:47
tråkig disskusion... seriöst Barcelona 5-0 Real madrid punkt slut finns inget mer att säga ni blev fukade!.
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-16 00:47
Frodo, "Kan ni inte fortsätta snacka... Fortsätt med såna korkade diskussioner...", jag har inte uttalat mig i frågan - så sluta tillskriva mig saker, tack!

"När man trodde att ni inte kunde bli dummare..."... mmhhm.. kom från rätt användare.

Härligt det där angående moral, jag antar du inte heller tänker snacka om Ramos handlingar i så fall.

I alla fall, slut på inlägg i den här "diskussionen" för min del. Jag har blivit tillräckligt felciterad idag och blivit tillskriven en massa ord...
Annons: