/spanien/barcelona/forum/13393.aspx/spanien/barcelona/forum/13393.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Heywood Jablome - Barça si, Rosell no
2010-12-19 23:41
Pedro León.

Dominerande tänker jag mer på att verkligen trycka ner Sevilla och anfall efter anfall så ska det komma en våg av Madridspelare. Så fort de vinner bollen ska det pressas och laget ska fortsätta på en ny våg. Så var det tyvärr inte i dag. Tyckte att främst att spelarna spelade för sig själva.

Stackars Benz. Inget självförtroende och Higuain är skadad. Det är ju nu han ska visa vad han är värd. Och Mourinho verkar ju inte göra det lättare för honom. Speciellt inte efter Auxerrematchen på hemmaplan.

Tålamod är viktigt. Men Mourinho är ju bara en nödlösning till att vinna titlar. Sen tror jag att projektet Real Madrid tar fart i och med en tränare som vet vad Madrid står för. Ungefär som Guardiola för FC Barcelona.
Atlético addeh
2010-12-19 23:41
Pedro

Du behöver inte skriva hela mitt inlägg i ditt, jag vet vad jag har skrivit. Tyvärr orkar jag inte svara på ditt inlägg då jag tycker jag har sagt mitt och du verkar inte förstå det.

"och är det Rosell som ska dra den slutsatsen? Du och han? Får Caceres också vara med och bestämma?"

Det där är så mycket provokation det kan bli.
Real Madrid geegiii - Iker el Dios
2010-12-19 23:40
el Flaco //

Jag utgår ifrån att du varit culè sen en längre tid tillbaka. Du har fått vara med och upplevt en av de värsta sportsliga kriser (om inte den värsta) Barca någonsin genomlidit. Kan du med handen på hjärtat säga att just i det mörkret ni befann er i (medan vi å andra sidan verkligen var störst, bäst och vackrast) att du inte skulle velat se en titel by any means necessary ? Ni har varit så framgångsrika de senaste åren att vissa av kan glömma hur det är att gå titelös år efter år och se sina värsta rivaler spela sin bästa fotboll någonsin.

Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2010-12-19 23:39
Pedro L

Ursäkta att jag blandar mig i nu men, är fansen på puerta medveten om att det tar tid att spela ihop ett lag?

Trodde de verkligen att man skulle spela bländande fotboll på direkten bara för de har klass spelare?

omänskliga krav att begära det på engång
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-19 23:39
Heywood, det var de ju? Flera målchanser, störst bollinnehav (låg en lång tid på 70%) men en massa felaktiga kort, frisparkar emot sig; rött kort emot sig etc...

Framtiden? Tja, ha tålamod med spelarna & tränaren är det viktigaste steget. Ser tendenser till det men helt nöjd är jag givetvis inte. Det är de två sakerna som har utmärkt Barcelona under 10-15 år nu...

Ride_The_Big_One(6): jag kan inte dra slutsatser om fansen då jag hatar generaliseringar, och har dålig insyn i detta, tyvärr!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-12-19 23:38
Löjligt rykte men man undrar ju hur det skulle funka med Cesc och Torres i Barca tillsammans med alla andra landslagsspelare och Messi.

Fast med Pedros härliga utveckling så skulle inte jag vilja ha Torres i Barca ändå. Cesc känns ju redan självklar i framtidens Barca, vare sig man vill det eller inte.
Barcelona DM1982
2010-12-19 23:37
Barcelonistas

Vi spelar hemma första matchen mot Bilbao.
Barcelona Klint
2010-12-19 23:37
Hetfield- Megan Fox is a dude

Det är ju inte så, vilket jag hoppas att du inte tror, att vi i redaktionen inte diskuterat frågan. Fler än en gång dessutom och varje gång med samma utfall. Så visst förekommer demokrati. Det optimala hade varit att låta oss som hänger på forumet säga vårt, men hur fan lyckas man med en sådan omröstning online utan att icke-involverade också går in och röstar? Jag har åtminstone ingen lösning på just den frågan.
Barcelona Heywood Jablome - Barça si, Rosell no
2010-12-19 23:36
Pedro León.

Vad är din känsla inför framtiden och spelet idag? Hur reagerar fansen i Madrid, Perez på laget och Mourinho?

Det är absolut ingen kris. Men på Santiago Bernabeu ska ni vara det dominerande laget i nästan alla matcher, tycker jag.
Atlético addeh
2010-12-19 23:36
el Flaco

Real Madrid anno 2010, och även ett par år tillbaka, är bara ett bevis på att det inte går att köpa ihop lag. Det lyckas aldrig. Manchester City kommer garanterat gå i samma fälla. Det spelar ingen roll hur bred trupp man har, hjärta är något som varje lag behöver och utan det är det svårt att komma någonstans när vi talar om titlar.
Dissa
2010-12-19 23:36
Att inte förstå innebörden av ett borttaget inlägg samt en påföljande kommentar leder till en spärr. /Red
Barcelonistas
2010-12-19 23:36
"Men men. Dersa död kommer bli vårat bröd."


haha klockrent!

Nu till annat match på tisdag tror de blir riktigt tufft bilbao borta är inte nån enkel match direkt...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2010-12-19 23:35
Den dagen de spelar som ett lag och fullständigt spelar ut sina motståndare, det är den dagen jag allvarligt blir orolig. Känns inte som de kommer nå deras fullaste potential denna säsong. Men all heder till Mourinho om han lyckas, så länge de förlitar sig på 1 spelare så är jag relativt nöjd. När ett lag når sin kapacitet då är det flera som är match vinnare och inte bara 1 spelare, allt flyter på och då är man i princip untoucheble.

Har jag fel?
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-19 23:35
Heywood, tyvärr är han skadad. Har varit det två gånger, under ett par veckors tid resp...
Barcelona Rambla~
2010-12-19 23:35
Den där Di_Maria var ju också ett snille. :P
Barcelona Heywood Jablome - Barça si, Rosell no
2010-12-19 23:34
Det är faktiskt synd vad som händer i Real Madrid. Allvarligt talat. De väljer att värva in fler spanjorer. Canales, Pedro Leon och Granero. Hur mycket har de fått spela?

Vad har hänt med supertalangen Canales?

Men men. Deras död kommer att bli vårat bröd.
Dissa
2010-12-19 23:33
Självklart
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-19 23:33
Klint

Man behöver inte vara Dr.Freud för att fatta att det inte funkar, hur ofta har det funkat? Varför inte försöka ha n demokratiska syn på det genom att låta folket rösta om man vill ha öppet eller stängt forum?

Av fans, för fans right?
Pedro León | Spain: 504,030 km2 - no less, no more
2010-12-19 23:33
addeh, Pedro här... presenterar en vägg av ord: "Nej, en liga ska inte avgöras på en eller två eller tio matcher". Men vad är det då som får dig att tycka att Real inte är värdiga vinnare pga. JUST en match mot er? Och hade du några åsikter om själva innehållet i min Milan-liknelse?

"men blir ett lag så utspelat som Real Madrid blev av Barcelona kan jag bara tycka att det är tragiskt att det skiljer så få poäng då det spelmässigt skiljer flera hästlängder". Det får du ju tycka, men samtidigt kan du ju inte bortse från att Real inte gått och köpt domare (ja, nu kommer ju säkert påstå det - det har du gjort tidigare, inte direkt men nästan - HÖRSÄGEN klarar vi oss utan) utan FAKTISKT spelar så bra så att de förtjänar att vara tvåa. Missförstå mig inte, Barcelona är ljusår före Real Madrid spelmässigt - och rättvist (då ni haft tålamod med talanger, tränare, filosofi osv.) - men Real Madrid har har ju som sagt förtjänat sina poäng.

"Spelar Real Madrid ut Barcelona i april och samlar ihop mer poäng efter 38 omgångar", okej så Real Måste spela ut Barca och få ihop mer poäng för att "förtjäna" att vinna ligan. Att bara vara bäst i längden (om Real är det, dvs. får flest poäng) kommer inte göra dem till förtjänta vinnare.. ehh, "ok".

"Både målen, bollinnehavet & allting annat avgjorde att Real Madrid blev så utklassade av Barcelona", och är det Rosell som ska dra den slutsatsen? Du och han? Får Caceres också vara med och bestämma? Och om Real vinner med 6-0 på Real Madrid, men inte är bättre på bollinnehav och "allting annat" (vad exakt?) - är Real Madrid rättvisa segrare eller inte? Gäller din hemmakokta formel också Villarreal och Valencia, t.ex.?

"Såg du matchen förstår jag inte hur du kan försöka argumentera emot att ditt lag blev förödmjukat ordentligt", läs om; läs rätt. Jag säger INTE att Real ej blev utspelade utan konfronterar ditt påstående att utspelningen i sig inte ger Real rätten (enligt dig) att stå som segrare i maj om de får flest antal poäng.

"Enough said", enkelt att proklamera det, speciellt när man nyss misstolkat - omedvetet eller icke - sin motdebattör.
Dissa
2010-12-19 23:31
vad i hela...
Barcelona el Flaco
2010-12-19 23:30
Det märkliga är att det är absolut inget fel med Real Madrids spelarmaterial. Man skulle/borde kunna få de att spela underhållande fotboll i 90 minuter istället för att det ska se ut som det gör nu. Laget som de hade med Zidane, Ronaldo, och Raúl i inledningen av Galáctico-eran spelade bländande fotboll och det var värt att stanna uppe sent för att se de lira. Idag känns de mer som det perfekta sömnpillret.

Den största frågan är vad marängerna själva vill. Är de intresserad av att gå tillbaks till ett mer underhållande spel, eller skiter de i och bryr sig endast om att vinna titlar by any means necessary? Det är inte svårt att gissa vilket alternativ Mourinho hade föredragit.
Barcelona Barcadinho.
2010-12-19 23:27
Supportrarna på Bernabeu är så törstiga efter titlar att de bryr sig inte längre på vilket sätt det kommer att gå. Filmningar, bråk, aggressiv tränare, spelar ingen roll.
För bara typ 8 år sen skulle fansen bua laget och vifta med näsdukar.
Men de är desperata idag och Barca gör dem ännu mer desperata.
Mourinho börjar få sitt prägel i laget - de börjar mer och mer likna Inter än galactico nr 1.
Barcelona Klint
2010-12-19 23:27
Hetfield- Megan Fox is a dude

Du kan absolut få en förklaring. Allt som oftast brukar ett öppet forum generera flertalet mer berikande diskussioner än om likasinnade vädrar åsikter sinsemellan. Det är min ståndpunkt och den kommer jag hålla fast vid. Sen att forumet brakar loss till ett rent helvete efter vissa händelser är tråkigt. Man önskar ju att de flesta kunna hålla en sansad nivå men då detta ibland inte fungerar får vi helt enkelt börja dela ut spärrar för minsta lilla.
Real Madrid Khalil.I
2010-12-19 23:27
älskabarcelona

Barcelona har inga spelare som filmar tycker du?
Real Madrid Myror = Barca
2010-12-19 23:26
Okej. Spärrad. /Red
Barcelonistas
2010-12-19 23:26
Lyon har en riktigt bra chans att slå ut real. att ett sevilla i kris nästan vinner över real säger en hel del. även om dom tar sig till kvarten så tar det stopp där.

visst har dom mourinho men de spelar fan ingen roll, real har inte dom rätta spelarna som mourinho kan jobba med. han vill ha ett fysiskt starkt lag de hade han i inter och chelsea. ozil kehdeira, alonso redan där ser man aqtt deras mittfält är fucked upp

jämfört med många andra lag tex Barcelona xavi,iniesta,busques, elr chelseas Lampard,Essien osv
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-12-19 23:25
el Flaco

Vi har sett det tidigare med Inter,

Oavsett vad matchen står kommer Mourinho köra på samma vanliga taktik med riskminimering, ihoppackat mittfält/försvar och kontringsspel.

Galacticos 2.0 var det va?
Snarare ett svart hål som äter upp Real inifrån.
Real Madrid Mackann
2010-12-19 23:24
el Flaco

Jag är oroad. Det krävdes en utvisning för att få laget att spela som ett lag. Innan utvisningen var det ingen gemensam press eller vilja. Jag tror att vi måste jobba mest med hur vi pressar andra lag. När vi har tappat bollen ska vi inte gå omkring och sucka utan springa tillbaka på rätt sida, som Barca gör så bra.
Barcelona älskabarcelona
2010-12-19 23:24
Här har jag nått till er Madrid fans
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-12-19 23:24
Kan mod förklara för mig varför vi har öppet forum nu igen?

Är det verkligen så illa i Real Madrids forum att de måste komma hit och smutsa ner forumet?
Annons: