/spanien/barcelona/forum/133.aspx/spanien/barcelona/forum/133.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca Barca
2017-08-03 02:34
Trots att jag är extremt besviken på hela händelsen som skett med Neymar och hans giriga farsa, att han tillslut väljer den vägen han ansåg vara rätt, trots att jag precis som er, slagit mig på bröstet och skrikit "Mes un club", "ingen är större än klubben", så vill jag skriva av mig lite och hoppas att folk här inne inte hoppar på mig. Det är ett brustet blaugrana hjärta som talar just nu :( Ska jag prata rakt ut och vara helt ärlig, så är jag faktisk lite ledsen att Neymar lämnar oss. Det klumpar sig lite i magen när jag vet att Neymar inte kommer springa med bollen längst vänsterkanten och spela väggspel med Suarez och Messi. Han klickade riktigt bra med Messi och Suarez, jag tror tyvärr att varken Mbappe, Hazard, Dembele eller vem det än är som kommer till oss och ersätter, inte alls kommer ha samma kemi som MSN hade. Dessa tre herrar var vissa stunder en fröjd för ögat. Förutom sättet Neymar lämnar oss på, så har han i ärlighetens namn sköt sig exemplariskt i klubben. Han har faktisk aldrig skapat stora rubriker alltid kommit överens med resterande lagkamrater och accepterat att vara i skuggan av Messi. Alla tre däruppe njöt jag av varje gång dom spelade. Gav varandra straffar och frisparkar, showade, assisterade och gav oss en mycket komfortabel trippel säsongen 2015. Det är mycket synd att det slutade som det gjorde, speciellt sättet Neymar lämnar oss, bråkar med Nelson, är knäpptyst, uttalar sig inget alls och tillslut drar han. Jag kommer sakna Neymar på vänsterkanten, när bollen sökte sig mot honom och man varje gång anade att nånting kommer ske, jag kommer sakna när han och Messi färgade håret och var som bästa vänner. Sjukt hur två superstars kom överens såhär bra som både Messi och Neymar gjorde. Vi bör tacka honom för allt han givit oss, speciellt att han var frontfiguren i magiska 6-1 vändningen mot PSG(som han väljer att dra till ?). Skönt också att Valverde visar Neymar att det är färdigspelat med klubben och att han inte får träna mer. Men jag tackar Neymar trots att han kunde lämnat oss lite mer smidigare och på ett mer respektfullt sätt. Romario, Ronaldo, Rivalo och Ronaldinho lämnade oss, nu är det ännu en brasse som lämnar och ännu en brasse som får mitt hjärta att krossas, ja kommer faktiskt att sakna honom precis som alla andra. Avslutar med att påminna mig själv ännu en gång, ingen är större än klubben.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 01:58
Lion24 - det du säger är sant. Men samtidigt så bör ju vi ha en fördel när det gäller att få hit Mbappe? När det göller cash så har vi 3 miljarder att handla för kanske tom mer. Ponera att det blir ett krig över Mbappe mellan oss och Real vi bör då i och med vår enorma plånbok ha en stor fördel att få hit Mbappe. Lägg därtill att han kmr ha en ordinarie plats hos oss medan hos Real så är han mer en backup. Alla bud som Real kan lägga på honom så ska vi kunna lägga högre. Så när det gäller just cash så bör vi vara i förarsättet. Det som talar för att Real kmr få honom är väll att han är en Real Madrid supporter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-03 01:51
@gabriel Coutinho har i princip bara utgått från vänsterkanten i liverpool. Ingen kantspringare dock utan drar sig mer inåt mitten som en 10a . Bara teoretiskt ändå, tror inte han går att få loss. Bättre gå för hazard och reta upp conte och ryssen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-08-03 01:50
Man kommer aldrig kunna lyckas knyta sig an hazard från Chelski och Roman, det är bara önsketänkande.. Tror inte Conte är speciellt sugen på att släppa i princip sitt enda offensiva vapen, finns få spelare i världen med den bollkontroll och teknik som Hazard. Han är det närmsta man kommer till Messi, missförstå mig inte han är hästlängder bakom Messi men han hade gjort en mycket bättre jobb än Neymar.
Barcelona DizzLow
2017-08-03 01:40
Barcelona Lion24
2017-08-03 01:29
Barcelonistas

Så bara för att Monaco säger att dom vill ha 1.8 för Mbappé så måste det vara den siffran? Det här är business amigo, man mjölkar på så mycket pengar som man bara kan. Tror knappast Monaco vill ha 1.8 eller inget. Dom börjar högt för att få ut så mycket man kan.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 01:23
Gabriel - yes jag håller med. Mbappe förd både Hazard och Coutinho!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 01:22
Gabriel - hela min personliga tanke med Coutinho var att han skulle va en ersättare till Iniesta. Alltså såg jag Coutinho som en mittfältare men tydligen spelar han inte ens som mittfältare i Liverpool utan killen är en ytter-anfallare. Jag vet inte om tanken med Coutinho är att han ska spela som ytter så finns det ju bättre alternativ i min bok. Fördelen med Coutinho är att han likt Iniesta kan spela både på mittfält och ytter-anfallare. På en ytter position tar jag Hazard alla dagar i veckan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-03 01:19
Ryktet om att Real är intresserade av Dembele kommer från tv kanalen La Sexta och jag skulle inte påstå att dem är trovärdiga, madridbaserad dessutom. Man sätter antagligen igång det ryktet för att göra Barca än mer hysteriska. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 01:17
Lion24 - jag tror faktiskt inte det. Real tänker nog vrf gå för Mbappe som kostar 1,8 när du kan få en minst lika bra spelare i ungefär samma ålder för 800 mille?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-03 01:17
Barcelonistas

Haha, jag läste det. Det bevisar bara hur snurriga den här ledningen är. Circus Neymar har skapat kaos i ledningen. Hur kan Hazard vara ett alternativ till Coutinho liksom? Eller är det då tänkt att Coutinho är valet nr 1 till att ersätta Neymar snarare än att bli Iniestas tänkta ersättare? Och isånnafall, varför är man ute efter både Dembélé och Coutinho? Är det för att dra ner Messi i mittfältet?

Så många frågor, så lite svar. Hazard kanske är alternativet till Coutinho och det kanske ledningen anser vara logiskt om de ser Coutinho som en ytter snarare än en 8a (vilket är vad Coutinho använts som mest i både Liverpool och i Brasilien) och då kan jag förstå det - bara det att jag inte håller med.

Ledningen med alla dessa namn gör mig snurrig.

Hazard är duktig, men precis som jag sagt, ingen djupledsspelare så det blir samma svar som det jag alltid sagt. Jag vill ha en målfarlig djupledsspelare där.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 01:13
Gabriel - vad är din syn på Hazard? Ryktas även att vi kmr gå efter Hazard om Coutinho inte går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-03 01:06
Lion24

Hmm, du har en jävla bra poäng i det.
Barcelona Lion24
2017-08-03 01:04
Dembélé till Real? Möjligt men jag personligen tror att Real använder Dembélé för att sätta press på Monaco och Mbappé. Det är inte så att Madrid är som oss på att förhandla. Vi berättar för hela världen först vilken spelare vi vill ha och sen förhandlar vi. Förutom Semedo och kolla hur bra och "billigt" det gick när man förhandlar diskret.
Barcelona Gabriel
2017-08-03 00:56
Jag känner lite så här, jag har hela tiden sagt att mina val varit Coutinho och Mbappé. Måste nog säga att jag börjar ändra mig lite här. Jag är absolut inte beredd att förlora någon av dem till Real Madrid. Så jag väljer hellre att vi köper upp de båda franska kompisarna och låser dem till FC Barcelona och skiter i Coutinho.

Vi har Aleña som jag tror väldigt mycket på. Köp Mbappé och Dembélé sen drar vi ett anfall med Mbappé - Suarez - Dembélé med Messi i en fri roll på mittfältet.

MUMMA!
Barcelona DizzLow
2017-08-03 00:54
Worst case scenario:

Real Madrid värvar både Dembele och Mbappe för sammanlagt 230m €, och Zidane kan mönstra sin framtida franska trio.

Mbappe - Ronaldo/Benzema - Dembele

Bale går till England.

PSG får Neymar och Coutinho, samt behåller Veratti.

Ledningen får panikslag, och går oetiskt in för Hazard eller Dybala. Vi sabbar relationen med juve och Chelsea längs vägen, och det hela slutar med Delofeu och Paulinho denna säsong.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-03 00:52
[QUOTE=Barcelonistas]Blaugrana91 - tydligen så är Coutinho en ytter anfallare så att gå för Dybala och Coutinho går inte ihop. [/QUOTE] Coutinho kan även spela på mittfältet. Nåja återstår att se vilka som värvas, just nu ryktas dem flesta till oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:38
På pappret blir det 3-4-3 men på planen 3-3-4. Alltså 4 anfallare. Fantastic 4 får vi då på anfallet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-03 00:37
Por Que Både Mbappé och Dembele är unga och starka. De skulle kunna jobba bakåt också och hjälpa i försvaret . Det hade mer varit en 4-2-3-1 uppställning eller 4-2-1-3 . Mbappé - Suarez - Dembélé -------- Messi ------ --- Busquets- Rakitic Alba- Umtiti- Pique- Semedo Med en så dödlig anfall hade våra ytterbackar inte behövts vara så mycket offensiva, det skulle bli större fokus på försvar också. Det skulle bli bra balans . Messi skulle fortfarande vara framåt och leverera med både mål och assist.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:36
Mbappe-Suarez-Dembele Messi Iniesta-Busi-Rakitic Umtiti-Pique-Semedo Problemet är den där 3 backslinjen något som Pep försökte med tyvärr otroligt sårbart. Men en sjuk kontroll och dominans får man.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:32
Alves Por Que Om man går över till ett 3-4-3 så hade det funkat. Man hade kunnat ha Messi som en släppande anfallare precis bakom den trion.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-03 00:29
Soko

Även fast det ser bra ut på pappret så ska man inte offra Messis position för att några andra ska komma in.

Så länge Messi har sjuk statistik i både mål och assist så ska han spela längre upp. Det är när han börjar tappa i målskörd och när han tappar i sin fart som han ska ta steget ner till en mittfältsroll.

Sen behövs även balans på mittfältet och om Messi droppar ner så måste han peta Iniesta så som du har skrivit upp det.
Barcelona Soko
2017-08-03 00:27
Tänk er denna uppställning.

Mbappé - Suarez - Dembélé

-----------' Messi bakom dem tre -----

Det är inte helt omöjligt va? De två skulle kunna värvas för Neymar pengar.
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:24
Real Madrid erbjöd Monaco 1,3 miljarder vilket tydligen inte räckte. Monaco vill ha 1,8. Förmodligen därför som Real vänder sig till Dembele nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-08-03 00:22
@Lion24:


Vad ska han där och göra?
Madrid har ett bra lag overall samt bra bredd med dem unga dem värvat och har, vad ska dem göra med ännu en talang som säkerligen vill spela?

Mbappe till Real känns inte realistiskt om dem inte gör sig av med någon och jag har inte läst eller sett att dem ska göra sig av med någon mer
Barcelona Soko
2017-08-03 00:21
Jag räknade med att Real värvar Mbappe och vi vörvsr Dembele. Men det verkar bli tvärtom.

L’Equipe skriver att Barca och representanter för Mbappé haft möte .
Barcelona Neymars
2017-08-03 00:21
"Barcelona confident Coutinho can be signed before Monday so he can be presented at the Joan Gamper Trophy."

Haha, som om..
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:19
Real Madrid in for Dembélé and will offer €90m to BVB and €8m per year. Barça’s transfer window about to receive it’s finishing blow? Går dom för Dembele så har dom nog gett upp Mbappe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-08-03 00:16
"Real Madrid continues to work on signing Dembélé. They met with the Borussia Dortmund director last Tuesday. [@JLSanchez78]" Konstigt nog ryktas även Dembele till Real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-03 00:16
Hoppas det inte finns någon sanning i detta rykte.
Annons: