/spanien/barcelona/forum/1325.aspx/spanien/barcelona/forum/1325.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-09-10 22:41
[QUOTE=Acrobat]Blaugrana91: Ja, Real kommer tappa poäng, men inte på hemmaplan mot nykomlingar. Det är sådana förluster som är förödande! I en liga där topplagen (Real och Barca) tappar poäng i så få matcher så har man inte råd med sådana här förluster. Om två omgångar möter vi Atletico och som det känns just nu så är vi 6 poäng bakom Real då. [/QUOTE] Och hur vet du att Real inte kommer tappa poäng mot sämre lag på hemmaplan? Dem höll på att tappa poäng förra omgången mot Celta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-10 22:41
Någon som skrev häromdagen att vi har truppen till trippel och att vi kan tom gå obesegrade under hela säsongen.. Ja pp förlust redan i o gång tre mot en nykomling som å sin sida vann sin första match.
Detta är också något som väntar tar oss i CL också med en naiv och dum tränare kombinerat med en dålig dag och åka ur i kvartsfinal. Vinner vi en av de tre titlarna ska vi vara nöjda.
Barcelona Ronaldinho Jr.
2016-09-10 22:38
@Skurhink:


Varken Messi, Suarez eller Iniesta var ju i dugligt skick för 90 min, likaså pique och roberto. Han går efter din teori att inte "ha för många stjärnor vilande" och spelar med en neymar som inte heller är 100%. I mina ögon det enda felvalet idag.

Att sedan spelarna som är på planen inte kan prestera när de väl får chansen är inget annat än katastrof. Ska vi vara laget som förlitar oss på att messi eller suarez frälser oss varje gång eller ska vi vara ett lag där den som står på planen gör sitt jobb till 100%?

Jag håller fast vid att jag hade startat i stort sätt likadant, inte minst med CL-match runt hörnet. Däremot kan ju spelare som vidal och digne rannsaka sig själva och fundera på, vad fan de höll på med?
Barcelona Shanghai
2016-09-10 22:38
Ni som kritiserar Luis Enrique för att han roterade, seriöst hur resonerar ni? Dessa spelare han befogar över och elvan han bakade idag är inte från division 3 - utan dessa är landslagsspelare. De har en stor lönesumma, så vilja kan vi fansen kräva av de, kämpa in det sista, döda er för klubben, men de här spelarnas inställning var långt ifrån våran värdering. Det som jag gillar med Real Madrid är att även om de ligger under mot sämre lag med 4-0, de ger aldrig de krigar och kommer tillbaks även om det stod bars 1 minut av matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-10 22:37
[QUOTE=El_Jefe (Heisenberg)]Det var ju så här LE gjorde hela första halvan av hans första säsong - roterade in absurdum men inte fan verkar han ha lärt sig något av det. Sedan kom förra säsongen och då roterade han inte alls. Ska det vara så jävla svårt att hitta ett mellanting?! [/QUOTE] Nu vann vi ju dock trippeln hans första säsong och förra året hade vi ju i princip inga spelare att rotera med. Med facit i hand kan vi ifrågesätta valet att rotera så många spelare idag, men samtidigt då har vi så bra spelare i truppen så B-laget ska slå Alaves... Problemet var inställningen samt att lagkemin inte funkade för fem öre. Sedan gjorde Alaves en stark insats defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2016-09-10 22:37
Blaugrana91: Ja, Real kommer tappa poäng, men inte på hemmaplan mot nykomlingar. Det är sådana förluster som är förödande! I en liga där topplagen (Real och Barca) tappar poäng i så få matcher så har man inte råd med sådana här förluster. Om två omgångar möter vi Atletico och som det känns just nu så är vi 6 poäng bakom Real då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-09-10 22:36
Det mest deppiga är att Alavés inte behövde ha en sådan dag när man har stolpen med sig eller målvakten gör sin livs match. Vad skapade Barcelona egentligen på 93 minuter hemma på Camp Nou mot en nykomling? 13 hörnor? Svårt att förstå oavsett startelvan. Helt oacceptabelt att Alavés inte behövde svettas mer för segern.
Barcelona grande jw
2016-09-10 22:36
Förlusten sved som fan men att tvingas höra på Robert Perlskog samtidigt som Barcelona spelar sin sämsta fotboll på år och dar så blir jag så tokig att jag nästan slår sönder hemmet. Han provocerar mitt lag, mina spelare, säger allmänt korkade saker hela jävla tiden. Jag vet inte hur han kan få kommentera på 'storsatsande' Viasat.

När det är 3 minuters tilläggstid så drar han en rant om Suarez och hur osportslig han som man ska tvingas lyssna på.. När han är klar med detta och 3 minuter har gått på övertiden så säger han "Jag vet inte vad domaren väntar på"... Glömde han att det sprang in snubbe på planen som tog bort en minut av tilläggstiden? När man sitter där upp i varv i soffan, hejjar och tvingas höra honom så blir man nästan skogstokig.

MUTE Perlskog. Aldrig mer igen. Han förstörde min lördagskväll.
Barcelona DM1982
2016-09-10 22:34
[QUOTE=Corazon]Jag kan inte släppa Aleix Vidal [/QUOTE] Han var fan riktigt dålig ikväll. Känns som att det är så enkelt att han helt enkelt inte platsar i Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-10 22:34
Gillar Lucho o han ska ha credd för allt Barça uppnått under honom men nog är han en ok tränare, inte en bra sådan. En tränare som förlitar sig på individuella prestationer o inte kan slå Alaves hemma om han rotera mycket. So what, om han roterar, det är fortfarande spelare på plan som är hundra gånger bättre än Alaves men ändå förlorar vi på hemmaplan. Vårt presspel som ett lag är bland de värsta jag sett Barça visa upp, o med boll är det lika katastrof. Spelarna verkar sakna direktiv från tränaren om hur man skulle såra Alaves idag. Innerst inte vet ni att Lucho inte tillhör bland dom bästa tränarna i världen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2016-09-10 22:34
Masken var slarvig hela matchen. Varför inte spela umtiti. Roberto och Rafinha borde spelar från start. Denna rotationscirkus borde LE sluta med samt underskatta motståndet. Hatar att sitta och längta efter match hela dan för att bli sö besviken. God natt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-10 22:33
[QUOTE=Acrobat]Real är motiverade till att vinna ligan den här säsongen och kommer inte att tappa poäng mot sådana här korpenlag. Om vi då förlorar på hemmaplan så kan ett dagisbarn räkna ut att ligan redan är körd. Trist men sant... den här säsongen vinner Real ligan. [/QUOTE] Real kommer tappa poäng, liksom att vi säkerligen kommer tappa poäng. Är ju bara tramsigt om man ger upp efter 3 omgångar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-09-10 22:33
Jag hade varnat för detta Alaves, tungt förlust men vi kommer tillbaka.. Tänker inte skylla detta på nån utan hyllar istället Alaves som gjorde en grym insats hats off.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2016-09-10 22:31
Jag kan inte släppa Aleix Vidal
Barcelona Acrobat
2016-09-10 22:31
Real är motiverade till att vinna ligan den här säsongen och kommer inte att tappa poäng mot sådana här korpenlag. Om vi då förlorar på hemmaplan så kan ett dagisbarn räkna ut att ligan redan är körd. Trist men sant... den här säsongen vinner Real ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-09-10 22:30
Det var ju så här LE gjorde hela första halvan av hans första säsong - roterade in absurdum men inte fan verkar han ha lärt sig något av det. Sedan kom förra säsongen och då roterade han inte alls. Ska det vara så jävla svårt att hitta ett mellanting?!
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-10 22:30
Är sååå arg så vet fan inte vad jag heter längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-09-10 22:29
Lucho verkar dessutom ha infört en ny taktik, och det är "promenadanfallet". Promenera med bollen lugnt och försiktigt fram till man är ca 5 meter utanför straffområdet, hoppas sen på att försvaret somnat av det långsamma tempot, Då är det läge att försöka ge bollen till MSN så kanske någon av dom kan göra mål.
Seabrook
2016-09-10 22:29
@Blaugrana91:

Sorry, jag är bara pissed off.
Barcelona Skurhink
2016-09-10 22:28
Ronaldinho jr : Ska Lucho inte beskyllas? Landslags uppehåll? Varför spelar du Neymar som inte varit med 1min på försäsongen? Varit usel i 90min hela matchen? Att ha 8 spelare ur bästa elvan på sidan om är idioti!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-10 22:28
Problemet var inte spelarna vi hade på plan, jag menar vi spelade knappast så mycket bättre med MSN. Det stora problemet var spelet överlag, bedrövlig inställning från alla. Sen kan man såklart med facit i hand ifrågesätta varför Enrique gjorde så många ändringar ja. Men det finns inga ursäkter med laget vi ställde upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-09-10 22:27
@Andreas-:
Håller med, inte så att det var jättesmart av Lucho att rotera men det spelar fan ingen roll vilka vi har på planen för med det spelarmaterial vi har ska vi slå Alaves alla dagar i veckan. Pinsamt och det är så jävla dåligt av dessa spelare att inte leverera när de förväntas göra jobbet. Och kom inte o säg nu att dessa nya spelare aldrig spelat med varandra. För i Alaves så är 7 av 11 fucking spelare på planen nya för säsongen.
Barcelona Barcadinho.
2016-09-10 22:26
För många passningsspel, men så var det förra säsongen med i många matcher. Man finner inte det där tekniska överlägset som förut.
Barcelona DM1982
2016-09-10 22:26
[QUOTE=Acrobat]Då var ligan förlorad. Tappar man poäng mot Alaves hemma i tredje omgången så kan man glömma ligan. Sparka Enrique omgående! [/QUOTE] Minns du inte när Barça torskade hemma mot Hercules i första omgången? Riktigt rutten match och skumt coachat. Visst ska man vila och rotera men det blir jävligt tufft när halva aldrig har spelat med varandra. Bryt ihop och kom igen, speciellt inställningen. Btw kan Perlskog dra åt helvete, fan vad rutten han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-09-10 22:26
@Ronaldinho Jr.:
Lucho kanske borde ha en plan för anfallet? och visst, rotera gärna spelare, men inte 8 stycken smatidigt, varav om vi räknar in målvakt så är 4 av 5 försvarare avbytare. Usel! Det går inte. Borde vilken tränare som helst fatta. Rotera en försvarare åt gången! Inte 3 eller 4a samtidigt! så korkat att man baxnar.
Barcelona Acrobat
2016-09-10 22:25
Han kunde ha vilat Messi... det hade räckt så! Nästa match hade han kunnat vila Suarez eller Iniesta. Det är så hjärndött att rotera så brutalt i samma match! Man ber om att förlora!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Puyol5
2016-09-10 22:25
Nej så gör man inte. Man vilar inte en hel startelva i ligan, det är att underskatta sina motståndare och slarva bort 3 poäng. 3 poäng som kan avgöra ligan i slutet..
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-09-10 22:25
HAHAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2016-09-10 22:24
Helt rätt av Lucho, däremot ska dem som får chansen ta sig i kragen rejält.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2016-09-10 22:24
Varför händer sånt här alltid oss och aldrig Real......att skitlag snubblar in mål och att man själv inte lyckas göra något?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: