/spanien/barcelona/forum/1309.aspx/spanien/barcelona/forum/1309.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cessi - 3
2016-05-18 20:03
Det är bra att Alves stannar. Vi ska ju släppa Adriano, Douglas, Vermaelen och en av Bartra/Mathieu. Det blir för många försvarare ut på en gång. Samtidigt kan han fortsätta utbilda Vidal och Roberto. Hans erfarenhet och glädjespridning kommer att vara viktig nästa säsong.
Barcelona enkos
2016-05-18 19:49
Ni som ville ha bort Alves kan vänta i minst ett år till.. Enligt katalanska sport stannar Alves ett år till i klubben och däremot tackar nej till kinesiska miljoner.
Barcelona neymar JR
2016-05-18 18:46
Sänder inte eurosportplayer finalen ikväll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-18 17:13
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Fattar inte har skrivit 2 inlägg men syns inte på sidan. har mod raderat dom? eller är det nåt fel? tacksam för svar=) visca barca [/QUOTE] Jag har i alla fall inte raderat dina inlägg. : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-05-18 17:02
Enligt italienska tutosport har Juventus tackat nej på Reals 80 miljoner euro bud för Dybala. Tydligen är Real och Perez desperata efter Ännu en liga titel för Barca och är redan på jakt efter allt och alla.
Barcelona Den vise mannen
2016-05-18 16:40
Förstår inte riktigt det här med flaggorna. Varför är det förbjudet? Får man inte ha med sig en svensk flagga heller?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-18 16:30
Fattar inte har skrivit 2 inlägg men syns inte på sidan. har mod raderat dom? eller är det nåt fel?

tacksam för svar=)

visca barca


Du har PM. /Mod
Barcelona Santiago Cazorla
2016-05-18 16:19
Har svårt att bry mig om vad Fergie tycker i frågan, självklart kommer han att säga att Ronaldo är bättre precis som de som har tränat Messi säger att han är bättre. Det jag tycker är intressant dock är att man tydligen är mer komplett som SPELARE bara för att man gör ett par fler nickmål eller mål med andra foten än den andra spelaren även om de gör ungefär lika många mål. Det är tydligen det som är viktigast. Att vara längre än den andra spelaren är också något som gör en mer komplett som spelare i fotbollsvärlden, komiskt.
Barcelona petersays
2016-05-18 15:46
Gameiro? Har jättesvårt att se honom passa in i vårt lag. Jättesvårt verkligen. Pengar i sjön. Som Monchi säger - finns 5-6 bättre alternativ för Barca - och han är en flera gånger bättre sportchef än någon vi haft dom senaste tio åren så han vet vad han snackar om.
Barcelona enkos
2016-05-18 15:24
29 maj spelar Spanien landskamp mot Bosnien.
28 spelar Argentina också , så nästan alla Barca a spelare blir ju borta. Vem skulle spela den tränings match det pratas om? Munir , Vidal och Roberto ?
Barcelona enkos
2016-05-18 15:10
Messi har ju sänkt Ferguson i två CL finaler så han kommer aldrig förlåta honom. Sen har Ronaldo kallat honom som hans far och klart att han är oärlig och inte vill svika sin pojke.
Barcelona the cameroonians
2016-05-18 14:37
@DM1982:


Klubben borde trycka upp gratis T-shirts i form av esteladan, för ingen kan ifrågasätta hur folk väljer att klä sig till skillnad mot "flaggviftande".

Skulle inte förvåna om den spanska regeringen kommer att samla alla konfiskerade flaggor och bränna dem på bål inne på Bernabeu samtidigt som de live-sänder skiten på den statliga televisionen :P

En sak är dock säker, det kommer busvisslas rejält under nationalsången...
Barcelona the cameroonians
2016-05-18 14:32
Andresito Det stämmer att det inte är 100 mille rakt ner i fickan, minst 10% lär vara dedikerade till antalet titlar osv. Angående marknadsföringen är det så att NIKE i det nuvarande avtalet skött Barcelonas officiella butiker samt online och där klubben fått royalty för varje vara som sålts. Förhoppningsvis kommer klubben att kunna ta över eller få in mer pengar genom en omförhandling, men detta verkar ju också ingå i de €100 miljonerna. Och mycket riktigt så kommer avtalet att gälla från 2018. EDIT: Klubben kommer att "återta" rättigheterna för reklam för de artiklar som inte rör sportkläderna. Tidigare hade NIKE dessa och Barcelona fick procent på allt de sålde. Nu har de alltså 100% av intäkterna från dessa saker, t ex klockor, muggar etc. Sen är det ff oklart om det finns några andra klausuler som talar om eventuella förbättringar eller möjligheter till uppsägning under kontraktstiden. Det fanns ju sådana i Qatar-dealen vilket satt käppar i hjulen när klubben försökt hitta alternativ - i och med att QA hade företrädesrätt så länge nuvarande kontrakt gäller. Det var för övrigt Rosell som fixade fram det befintliga avtalet med NIKE, han jobbade på sportföretaget innan han tillsammans med Laporta tog över presidentposten 2003. Gällande tröjsponsorn så har klubben använt sig av en reklamfirma, Creative Artist Agency i hopp om att finna alternativ till Qatar efter att den dealen kollapsade i höstas. Det ska dock inte blandas ihop med reklambyrån Van Wagner som anlitats av klubben för att hitta en sponsor åt Espai Barca.
Barcelona DM1982
2016-05-18 14:30
Spanish government have announced that Catalan independence flags are banned from the Copa final in Madrid on Sunday. #fcblive Kommer bli intressant att se hur de ska stoppa flaggorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-18 14:26
Planerade* Finns annars en annan hypotes; förhandlingarna har strandat igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-18 14:20
The camerooninas Tror iskallt att barto och pajasarna planterade detta, medvetna om att det inte kommer ske. Shejkerna blev till sig innan dom fördjupade sig i problemet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-05-18 14:17
@neymar JR:


Det konstiga är att Al-Ahli spelar final i Kings Cup i Saudiarabien den 27:e, så jag fattar inte att parterna ens försökt hitta ett speldatum. Verkar hur konstigt som helst. Kommunikationen verkar ha skett utifrån ett politiskt perspektiv snarare än ett sportsligt.

Vem planerar in en träningsmatch dagen efter laget ska firas på Camp Nou, och dessutom på bortaplan. Risken för skador etc är ju hur stor som helst.
Och hade Qatarierna inte koll på att Messi o CO skulle till Copa America?
Bartomeu sa att det inte skulle vara några problem att hinna med allt. Noll koll.
Barcelona Nesto
2016-05-18 13:25
Med Man Utd är ute ur bilden och vårat avtal om snart löper ut så tycker inte jag att det kommande avtal är speciellt "wow". Vilken storklubbs-VD som helst i Europa skulle kunna få till liknande deal, om inte bättre.
Det ledningen gör är egentligen, för en gång skull, att hålla en goduglig standard i förhandlingar.

Nu vet vi inte exakta detaljer om avtalet men längden tycker jag är för lång.
Jag vet att vi hade 10 år innan men om 3,4,6 år så har samtliga storklubbar säkert redan hunnit om oss i sponsorpeng.
Förhandla in en sponsorstege som möjliggör en höjning i peng i jämförelser med andra klubbars avtal.


Och(!) det första man bör göra när man cash från Nike är att köpa loss Monchi från Sevilla. En av dom bästa i världen.
Barcelona neymar JR
2016-05-18 13:17
Next week's friendly game against Al-Ahli in Doha, Qatar, has been cancelled because the Copa America players wouldn't take part. [md] No MSN no party, bränn alla broar för en gångs skull.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-05-18 13:17
Det finns tydliga tecken på att "Sir Alex" börjar bli senil, när som han utser Ronaldo till the "chosen one" . Så fram med hårfönen och barskrapa den begynnande flinten. Det var väl för övrigt Ferguson som straffade en av sina talangscouter för att denne talat sig varm för Lewandowski, som "Sir" själv sen ansåg vara den sämste spelare han sett.
Vlom
2016-05-18 12:21
Sir Alex Ferguson om Cristiano Ronaldo och Lionel Messi under ett event i Dublin från igår.


"It’s interesting to me that we hear so much about two players these days: Ronaldo and Messi. Now don’t get me wrong, Messi is a fantastic player, it’s like he’s wearing slippers when he controls the ball. But here, for me, is the difference. Messi is a Barcelona player."


"But Ronaldo could play for Stockport County and score a hat-trick. He has everything. He can shoot with both feet, head the ball, he’s as brave as a lion, and here’s something else people overlook. During my time at Manchester United I was lucky enough to have a lot of people who put in countless extra hours to get better. Gary Neville turned himself from an average footballer into a wonderful one because of his work ethic, as did David Beckham. But Ronaldo used to completely exhaust himself, and still does. He just wanted to be the best in the world."
Barcelona Andresito
2016-05-18 11:10
Dessa 100 miljoner är inklusive variabler, det blir med andra ord inte 100 millar rätt ner i fickan varje år. Det nuvarande avtalet med Nike sträcker sig från 2008-2018, så pengarna kommer inte börja rulla in förrän om två år om jag förstått det rätt.

Källan (ara.cat) sägs vara trovärdig. Artikeln nämner att det kommer bli en ändring i hur man hanterar inkomsterna från merchandising, google translate kunde dock inte beskriva det i detalj.

Nike gjorde en sjuhelsikes deal med klubben 2008, då en helt normal klubb. Nike lyckades verkligen med tidpunkten, det var ju först då hela den här Messi-eran tog fart på riktigt som just nu ligger på 3 CL-titlar och 6 ligatitlar.

Läste någonstans att klubben hade anlitat en firma för ett tag sedan som skulle få fram det bästa möjliga sponsoravtalet. Fixar Barto detta plus en tröjsponsor så förtjänar han beröm. 100+60 miljoner euro i sponsorpengar är inte illa.
Barcelona neymar JR
2016-05-18 11:09
Finns ingen chans att adidas skulle real Madrid bättre betalt än man u eller Bayern. Man u och Bayern är dom lag som säljer flest tröjor efter oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-05-18 10:58
@Blaugrana91:


Det är vad ryktena säger, det sägs dock att adidas har förnekat det.
Barcelona Z_Z
2016-05-18 10:55
@Liunil Masse:


Vore helt underbart om så var fallet. Då kanske Barcas tämligen hopplösa värvningstaktik får en förändring. Visst, Suarez var ett fantastiskt köp och Neymar likaså men i ärlighetens namn har det varit mestadels kritiserade köp senaste 5-6 åren. Det kommer aldrig hålla när den egna stommen försvinner och köpen vi levt på sedan innan 2008 inte längre håller.
Barcelona Blaugrana91
2016-05-18 10:47
Skulle inte Real få €140 Miljoner från Adidas eller var det bara skitsnack?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-18 10:37
Vill gärna höra vad the cameroonians har att säga om detta, jag är säkert inte den enda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-18 10:17
Har precis läst ryktena om att Nike kommer betala oss 100M€/säsong över de nästkommande 10 säsongerna vilket isåfall om det stämmer skulle göra oss till världens bäst betalda klubb när det kommer till tröjtillverkare - förbi Manchester Uniteds deal med Adidas. Innan jag skriker wow och hoppar naken över häcken så undrar jag först och främst, stämmer det? Det är inte första gången man som culé blivit lurad på uppgifter under junta Rosell/Bartomeus ledning, så hur vet vi om det stämmer. Eller är det återigen ett rykte taget ur sanden? Om det sedan nu skulle visa sig vara sant och Bartomeu faktiskt lyckas ro hem en sådan megadeal så ska han givetvis förtjäna beröm för det. Men innan jag spinner vidare på hur fantastisk Bartomeu isånnafall varit så kommer han fortfarande alltid för mig att vara den som tillsammans med Rosell strippade ner Barcelonas klubbidentitet när man signade med Qatar. Han kommer fortfarande att vara den som bröt sitt löfte till Abidal. Det försvinner aldrig för mig och det väger åtminstone för mig mer än det ekonomiska. Men men, nu blir jag väl säkert den bittra glädjedödaren som bara vill hata för att hata. Jag tar det. Men ja, stämmer det så är det äntligen något bra Barto lyckats med, för en gångs skull. En sista sak, skulle det här nu stämma så undrar jag om det verkligen var så bra att de här ryktena kom ut innan man förnyat med Neymar. För ni kan gissa själva på vad Neymar Sr kommer att göra för att utnyttja detta under förhandlingarna med klubben och hans son. Hur mycket av kakan får vi behålla isånnafall, det undrar jag, på riktigt utan att vilja vara "pessimistisk".
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-18 09:45
Luca Toni: "Higuain har varit expectionell & har inte ens spelat alla matcher. Han är från en annan planet. För mig så är han bättre än Suárez".
Barcelona neymar JR
2016-05-18 08:16
Jag är inte helt imponerad, Nike satte sig själva i en dålig sits. Och allt under 100 miljoner € hade varit för dåligt för Barcelona. Men denna gången tycks dom ha förhandlat åtminstone. Samtidigt så är ju både messi&suarez låsta till adidas, så visst är det en bra affär. --------- Ikväll kan Leicester dra sig åt skogen och Sevilla kan fullborda den största bedriften i modern fotboll. Dom kan vinna Europa leaugue för tredje året i rad!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: