/spanien/barcelona/forum/1306.aspx/spanien/barcelona/forum/1306.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-09-04 19:56
Äcklig tur detta sopiga England har.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-04 19:38
Tydligen så har Robert Lewandowski armbågat en Kazakstan-spelare i näsan så att denne blödde och tog stryptag mot någon annan. Polacken kom undan med ett gult kort.
Barcelona enkos
2016-09-04 18:39
Neymar attackerad på träning.
Barcelona Cule4life
2016-09-04 18:30
Srna kan bli en ny Sylvinho!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-09-04 17:28
Är viagogo en pålitlig sida? Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-09-04 16:49
Ser inte heller någon direkt fördel med att lägga en lön på Srna! Han är 34 bast! Om vi nu skulle släppa Vidal så vill jag se en spelare i ålder 22-28 som på riktigt kan konkurrera!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-09-04 16:00
@El Pistolero #9:


Jag håller tummar och tår för att det ska ske.
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 15:56
Barca will agree to let full-back Aleix Vidal (27) leave if the club signs Shakhtar full-back Darijo Srna (34), on a 1 1 year contract. [AS]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 15:53
Vlom Skönt att vi har en här som följer Shakhtar Donetsks matcher varje vecka :)
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-04 15:38
@Gabriel:


Mycket tveksamt ifall om vi ens kommer värva honom. Han är 34 år gammal och varit på nedgång ordentligt under de senaste åren. Han var dock bra för 7-8 år sdan, men idag är han långtifrån att vara redo för oss...

Hans försvarsspel är helt fruktansvärt. Räcker att kolla på matchen mellan Norge och Kroatien (2-0) där Srna blev ständigt uppskickad till läktaren av en medioker norrman.

Kroatens inlägg är skit, en egenskap som faktiskt var hans specialitet och då har inte jag ens nämnt att han har tappat sin speed.

Nästa sommar behöver vi hitta en ung högerback som faktiskt kan försvara, något som man varken kan säga om varken den ålderstigne Srna eller Aleix Vidal...
Barcelona Barca4life98
2016-09-04 14:33
Att Atletico "för" matcher mot dom andra lagen kanske stämmer till 60 %. Om du kollar på vilka Simeone startar med på mitten så undrar man vad han har för Game-plan. Saul, Tiago, Gabi, Koke Medans Gaitan, Carrasco, Correa etc. sitter på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-09-04 14:23
@papillon:


Haha. Nu är det ju inte hockey vi spelar, utan fotboll. Men visst vore det härligt att se. Minns när jag spelade bandy och lyckades ta mig till U-17 landslaget. Väl där fick jag mest sitta på bänken, men när vår stjärna fick hälsenan avslagen av en arg ryss fick jag hoppa in till coachens ord - "nu går du in och sänken deras nummer fem. Så hårt du bara kan!".

Mitt landslagsfacit är efter det åtta minuter på planen. Nuddade bollen två gånger och fick ett grovt matchstraff. :)
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-09-04 14:15
Saknar Neymar som fan! kommer att kännas som nyförvärv när efter uppehållet haha.
Barcelona LeoMessi
2016-09-04 14:01
Papillon Våra spelare vågar inte göra något för dom får gula kort för minsta lilla. Dessutom så snackar våra spelare till sig alldeles för många gula kort så dom vågar knappt lägga en tackling sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-09-04 13:55
Shanghai

Man blir ju förbannad när man ser dessa klipp. Jag förstår inte varför Barca inte har åtminstone en spelare som slängs in sista 10 min när man har en klar ledning för att hämnas alla övertramp mot Messi, likt NHL där man har fighters som skyddar lagets största stjärna.

Som när Pepe trampade på Messis hand. Varför inte byta in en hård bänknötare sista 5-10 min (minns inte hur den matchen slutade) som sätter två fula tacklingar på honom och markerar att "så gör man inte mot Messi". Barca spelare är för snälla.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Ribohn Fan
2016-09-04 12:37
Vlom Förväntas JA! Men varför gör man det inte då? Jo! De har en tränare som i första hand icke har en offensiv läggning. Alaves spelar man med en anfallare i Gamerios, resterande mittfältare i 60 minuter. Det är fegt och destruktivt! Men jag tippar dem tvåa i år!
Barcelona papillon
2016-09-04 12:35
neymar JR

De kanske "slösar" lika mycket som tex Barca men oftast får de sälja av sina bästa spelare.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2016-09-04 12:30
Blaugrana91

Jag tycker att Barca ska stämma skiten ur Santos så som de hållit på när det gäller Neymar.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona neymar JR
2016-09-04 12:24
Atleticos underlägsenhet gällande ekonomin = godkänd ursäkt för att icke spela fotboll. Hur länge ska det fortgå, dom har slösat lika mycket som oss NÄSTAN varje säsong. Det är ett destruktivt lag med en destruktiv tränare, som gör det enda han kan. Han är Mourinho, ja förutom dom narcissistiska dragen dock... Den här säsongen tror jag att Sevilla går om dom och kniper tredje platsen, ni vet klubben som har bra sämre ekonomin än oss men ändå spelar fotboll :).
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-09-04 11:39
Gabriel 1. Atlético de Madrid är alltid laget som förväntas föra spelet i La Liga, undantaget är mot endast oss och Real Madrid. Inte särskilt rättvist mot dom att tillskriva Atleti som ett s.k. destruktivt lag. 2. Atlético de Madrids ekonomiska underlägsenhet gentemot Barcelona och Real Madrid är väldokumenterat och används ofta som ett argument till varför de är underdog i jämförelse mot de två spanska drakarna.
Barcelona Bosketts
2016-09-04 11:37
@Shanghai:


Att Pepe kom undan med den där stämplingen av Messis hand är fortfarande helt obegripligt. Bland det fulaste jag sett.
Barcelona Messmargodly
2016-09-04 11:35
Atletico spelar 34 matcher i ligan som bollförande och 4 matcher parkerar dom bussen pga att den taktiken helt enkelt funkar bäst just dom 4 matcherna. Att säga att Atleticos spel bygger på att vara destruktiva visar på att man bara ser Atleticos 4 matcher av 38
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-04 10:32
Koke: "Den som inte gillar Atleticos sätt att spela på behöver inte kolla på oss" Tror att folk äntligen kommer att sluta se Atletico som det där underdogslaget och att de inte längre kommer att komma undan med deras offermentalitet som tidigare. Sanningen är att Atletico har ett riktigt bra lag med massa bra spelare vilket inte "försvarar deras rätt" till att bygga hela deras fotbollsfilosofi genom att vara det där destruktiva laget som näst intill enbart fokuserar sig på att sparka ner mitståndarspelarna och maska bort 40% av en hel match. Nu är det ju självklart som så att alla spelar som de själva vill och i deras ögon kan man ju förstå varför de inte byter deras sätt att spela på, med tanke på att de har nått framgångarna via det spelsättet, men omvärlden har varit otroligt snälla mot Atletico i deras bedömning att de "spelar efter deras förutsättningar". Det där är en myt och egentligen är det väl nästan enbart vi och madridfansen som varit kritiska mot dem och deras sätt att spela på (förmodligen då de härjar i samma liga som oss), men jag får känslan av att även experter, kommentatorer, före detta fotbollsspelare och fans till andra lag kommer att börja ha en mer kritisk syn och inställning till Atleticos sätt att spela fotboll på. Det kommer inte längre att vara lika charmigt att se Atletico sparka ner sina motståndarspelare och maska bort en hel match bild som tidigare. Folk har vant sig vid Atletico nu och man vet vad man får, och med tidens gång ökar även förväntningarna på ett lag då man förväntar sig förbättring och utveckling. Att Koke säger så här är en rejäl försvarsmekanism och jag tror personligen på en rätt så medioker säsong sätt från deras perspektiv. Sen ska Koke ha jävligt klart för sig att ingen (eller de flesta om man vill vara korrekt i sina uttryck) kollar på Atletico och deras matcher, bortsett från när deras lag möter laget man själv supportar, så hans uttalande är liksom inte speciellt relativt ändå. Who's he trynna fool? Personligen avskyr jag Atletico. De tar på sig offermanteln och spelar en fotboll som inte går ut på att "spela fotboll", utan snarare på att förstöra andra från att kunna spela. Atletico Madrid är som den där ungen på skolan som går runt och mobbar, knuffas och slåss på de andra barnen på skolan som bara vill leka och ha kul, men sen när lärarna försöker prata med honom och hans föräldrar så kommer han ändå undan med det eftersom han spelar som om han är Guds bästa barn och föräldrarna tror att deras unge minsann är en ängel på jorden. Deras offermentalitet är old news och folk kommer inte längre att köpa deras historia. Det är vägen ner för Atletico om man ska utgå från min spåkula, sen får tiden utvisa om jag har rätt eller inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-09-04 10:18
@Shanghai:


Helt otroligt hur många röda kort och längre avstängningar som Realspelare i första hand kommit undan med. Bara sjukt.
Barcelona Shanghai
2016-09-04 05:07
Jag blir galen och frustrerad på dessa spelare som har försökt att fördärva Messis karriär genom åren. Är mest arg på Pepe, Ramos Pau Lopez och Filipe Luiz, hur kunde inte dessa brutala utbrott utesluta deras fotbollskarriärer?
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-04 02:25
[QUOTE=Reymar]Srna är 34 år, han är stabil men han kommer bara stanna ett år. Är det då värt att offra Vidal för en gammal Srna? Och om vi nu gör oss av med Vidal så kommer det säkerligen komma in en ny högerback nästa säsong. Bellerin? [/QUOTE] Med tanke på att Vidal var ett felköp från första början så kommer han förmodligen säljas, han har spelat 9 matcher sen han kom. Han är inte tillräckligt bra helt enkelt. Medan Bayern betala 7M€ för Kimmich så betala vi 18M€ för Aleix Vidal samma sommar. Lite störigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 02:24
Uppdatering på mitt senaste inlägg. Santos ska enbart ha skickat ett dokument där man meddelande att man gett grönt ljus för värvningen. Barca ska inte ha varit nöjda och menat att dokumenten inte var kompletta och tillräckligt detaljerade. Man ska då ha meddelat Santos att man inte gick med på övergången. Men som sagt Santos släppte honom ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 02:06
Enligt MD ska Barca tydligen inte vara nöjda med hur Santos skött Gabigols transfer till Inter. Anledningen är det avtal man kom överens om vid värvningen av Neymar, vilket innebar att Santos behövde meddela oss om dem fick ett bud på Gabigol. Om vi ville skulle vi då kunna matcha budet. Nu verkar det som att Santos inte har informerat Barcelona överhuvudtaget och släppt honom till Inter utan Barcas "godkännande". Barca ska nu utvärdera möjligheten att stämma Santos...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-09-04 01:47
@Gabriel:

Srna är 34 år, han är stabil men han kommer bara stanna ett år. Är det då värt att offra Vidal för en gammal Srna? Och om vi nu gör oss av med Vidal så kommer det säkerligen komma in en ny högerback nästa säsong. Bellerin?
Barcelona Blaugrana91
2016-09-04 01:44
[QUOTE=Tiki-Taka]Al-Baker (CEO Qatar Airways): "We are currently negotiating with Barça to sign a new four-years contract." [LaVanguardia] #fcblive Nej för fan!!!! Amazon för hela slanten [/QUOTE] Amazon erbjöd inte den summan Barça ville ha. Antar att Qatar Airways kanske nu kan vara villiga att höja sitt bud?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: