/spanien/barcelona/forum/13047.aspx/spanien/barcelona/forum/13047.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-14 20:55
Figeta

Det viktigaste är att man ser till att ha nån buy-back-klausul på Enrique. Han är Peps naturlige ersättare. Får man det är det ju bara bra på alla sätt att han får pröva på att träna på den stora scenen i Atletico.

Men om man pga Enrique kan få hit Forlan för en billig peng vore ju det också bra ;) Där har vi en rutinerad gammal get må jag säga!
Barcelona Figeta
2011-05-14 20:41
Nu när Lucho är klar för A.Madrid så tycker jag vi borde utnyttja situationen lite. Har två alternativ och det ena är att värva in en spelare som har många år framför sig och det andra är att värva in en äldre som har max 2 år kvar.

Alternativ 1 heter Sergio Aguero.
Alternativ 2 heter Diego Forlan.

Oavsett vem vi värvar så vill jag att Bojan samtidigt lånas ut till den klubben. Jag tror klubben skulle passa honom bra då dem på senare tid har fått fram unga anfallare som dem gjort till stjärnor (Torres,Aguero).

Jag hade alla dagar i veckan självklart värvat in Aguero före Forlan då han har fler år framför sig och som på egen hand bär laget på sina axlar. Men skillnaden är att ifall vi tror på att Bojan ska komma tillbaks efter 1-2 säsonger så skulle Forlan passa bättre då han inte stoppar Bojans framtid i Barca.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-14 20:39
Decinho

Kanske dags att byta slitvarg? Om Bayern Munchen nu är villiga att betala 12milj euro för Keita och Barcas intresse för Vidal är seriöst, kanske man bör överväga det i alla fall. Jag gillar Keita, men han blir ju inte yngre..
Barcelona Decinho
2011-05-14 20:32
H.Alavi,

Ja, jag har sett Vidal några enstaka gånger. Jag skulle beskriva honom som en uppgraderad version av Keita, han är stark, bra på huvudet, slitvarg, djupledslöpande och han har bra tryck i bössan men han är betydligt mer teknisk och passningsskicklig än vår Keite. Han är även betydligt mer mångsidig än maliern då han kan spela på båda ytterbacksplatserna och på alla roller på det centrala mittfältet. Han har en spelstil som jag vet en viss 'Mister' skulle gilla och han hade varit en perfekt injektion i laget. Problemet är att jag inte ser någon plats i laget för honom när Keita är kvar...
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-14 20:31
H.Alavi

Låste också det tidigare idag och har läst lite om Vidal nu. Det som utmärker honom är han mångsidighet. Han är inte en försvarare i första hand utan bollvinnande mittfältare, men kan spela både högre och lägre upp än den positionen. 181cm lång. Relativt teknisk.

Mer än så vet jag inte. Hade inte hört något om honom innan idag och har ju därmed, av förklarliga skäl, aldrig sett honom in action. Men hans mångsidighet är ett stort plus! Gillar spelare av den typen. De brukar få speltid i klubben! Se bara på Masche och Adriano :)
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 20:21
Det verkar som att FCB har två chilenare på sin radar, Alexis Sanchez och försvararen Arturo Vidal från Bayer Leverkusen.

Även Bayern Munchen och Real Madrid sägs vara intresserade. Har inte sett så mycket av Vidal. Någon som har sett honom i action?
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-05-14 20:20
Yaya Touré är en mittfältare som har fria tyglar att delta i anfallet. Guardiola insåg att han aldrig någonsin skulle kunna skola om Touré till spelaren som Busquets är i dag. Eller hade någon här velat se Yaya Touré jämsides med Iniesta på offensiv planhalva? Stackars, Puyol och Piqué i såfall.

Det är ingen slump att Real Madrid på fyra matcher inte kunde kontra bort oss. Busquets är viktig i sitt positionspel.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 20:15
H.Alavi

Man U hade ligan och CL att tänka på, tror du att FA-cupen var en större prioritet gentemot de andra titlarna? Yaya kommer att ruttna i den meningen att Man C kommer aldrig att vinna de stora titlarna.

Jösses, om du gillar Yaya så fine, men försök inte att göra det till en allmän lag att man måste skydda honom bara för att han tillhörde oss en gång i tiden, det är bara löjligt.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-14 20:14
Hetfield

Stoke slog ju Arsenal med 3-1, hehe

Säger ju dock mer om Arsenal än om Stokes "klass"..
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 20:08
Hetfield

Försök att vara lite seriös när man försöker ha en seriös och mogen diskussion med dig va?

Innan jag lägger ner och koncentrerar mig på annat så vill jag bara tillägga att han skickade ut United i semifinalen. Ja juste, i FA-cupen mot United. I FA-cupen.
Barcelona haeger
2011-05-14 20:07
Ruttna i City? Tror ni verkligen han gör det och kommer göra det eller? Haha.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 20:06
Haha, wow. Han vann FA-cupen mot Stoke! Stoke...! Ge guldbollen till Yaya Toure redan nu! F*ck Messi och C.Ronaldo, Yaya Toure vann FA-Cupen.
Barcelona Andreas - V.V [Barney S]
2011-05-14 20:01
Ta ett chill pill grabbar, alla får ha sin åsikt.

Vill man inte vara kvar i Barcelona och kämpa för sin startplats så får han gärna ruttna i City för mig, inga titlar av värde lär det dock bli där.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 20:01
Hetfield

"låt honom få ruttna där"

Sist jag såg honom på TV körde han över Stoke med sin vänsterfot. Han ruttnar nog inte en dag som denna. ;)
Barcelona Abbe. - Anims Abidal!
2011-05-14 20:01
Vi ska nog bara vara glada att Yaya gick till City, eftersom ingen annan klubb skulle kunna tänka sig att betala den summan för en missnöjd spelare. Sedan får man tycka vad man vill om Manchester City. Jag gillar Yaya, men är väl inte direkt något större fan av Manchester City, vilket inte Hetfield heller verkar vara. Men tro det eller ej, klubben har faktiskt historia.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 20:00
Vi får väl agree to disagree om saken. Men gör inte snubben till en hjälte, han drog så fort han fick lite konkurrens, han saknar cojones och integritet. Nu spelar han i Shitty, låt honom få ruttna där.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 19:58
Hetfield

Det kanske är så att City erbjöd mer än vad de andra klubbarna gjorde, men att ha sin brorsa i City kanske inte spelar någon roll för dig? Mancini har säkert sagt ett och annat som fått Touré att tänka till.

Han får ut hela sin kapacitet i sin roll i City, både defensivt och offensivt. För hans framtid var beslutet klokt, City var det rätta valet.
Barcelona B-Guden
2011-05-14 19:57
Hetfield

och det kan du veta ? City betala barca bäst, vilket var bra. Han bror lirar där.
Jag tror iaf mer på vad han sagt en vad du drar för slutsatser
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-14 19:56
Alltså, ingen av oss vet varför Toure valde City framför andra storklubbar. Troligen var det en kombination av:
* Pengarna. Främst hans egen lön, men även Barca fick bra med deg.
* möjligheten att spela med sin brorsa
* samt att han såg en viss utmaning i att gå till City (som trots allt satsat stenhårt på att bli en storklubb).

Så att säga att han enbart gjorde det för pengarna är bara dumt. Han hade nog sina skäl och jag förstår att det vägde över för Citys fördel.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 19:55
Jo, om man går till Man C trots att flera storklubbar drog i honom så cirkulerar allt kring pengar. I repeat: Han är PL:s bäst betalda spelare.
Barcelona B-Guden
2011-05-14 19:53
Hetfield

-.- hur ska han kunna gå till en klubb som inte var intresserad av honom ??

1 han ville va nr 1 vilket man kan förstå då han är en spelare som startar i 9/10 lag
2 city var dom som betalade Barca mest för honom,
3 hans bror spelar där
4 här kanske pengarna kommer in i bilden
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 19:52
Allting cirkulerar inte kring pengar.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 19:49
Ja, han valde Shitty för att han är PL:s bäst betalda spelare. Han hade lika gärna kunnat gå till Man U, Inter osv. som har lite heder och som faktiskt kan vinna de stora titlarna.

Barcelona haeger
2011-05-14 19:48
Jag har alltid gillat Yaya och jag kommer nog alltid att gilla honom, jag firar som om Barca gör mål (nästan) varje gång han gör det för Man City, samma sak med Eto'o.
Killen lärde sig flytande katalanska på två år och de orden han sa efter att han hade lämnat gör så att jag verkligen tror på att han älskade sitt liv i Barcelona.

Det var bara det att han ville vara en startspelare, Man City erbjöd honom det och en spännande framtid med laget. Plus att hans bror redan spelar där så då är det ganska självklart i mina ögon varför han valde Man City.
Barcelona Hetfield
2011-05-14 19:44
H.Alavi

Sarkasm?
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-05-14 19:42
Hetfield

Nej jag håller med, Yaya Touré är en loser och en dålig spelare bara för att han lämnade Barcelona. Jag håller med.

Faktum är att Barcelona fick en stor säck med pengar samtidigt som vi köpte in Mascherano från Liverpool. För mig gick det bra för båda parter. Touré var mestadels bänkad förra säsongen i förmån för Busquets.

Jag saknar inte Touré, men att inte skydda honom efter det han gjorde för FCB under "6-eran" är korkat.
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-14 19:41
Blaugrana91

Allt är ju bara rykten, men visst ser det ut att bli en av dem. Fast med tanke på att Rosell är vår president kan det lika väl bli att en helt annan forward står och poserar utanför Camp Nou när fönstret väl har öppnat :)

Time will tell. Men visst är det spännande! Har förväntningar på denna silly season. Vi har möjligheten att göra laget ruskigt stark - och det finns möjligheter till det.
Barcelona Frodo
2011-05-14 19:40
Diar Iniesta Shekha

Ramos sa häromdan att endast Busquets och Marcelo vet vad som sades. Pep återkopplade till Ramos uttalande och höll med. Pep sa att han tror på Busquets.

Lite märkligt att Realspelarna inte går ut och säger att Busquets sagt mono. Varken Xabi Alonso eller Ramos har svarat på frågan när de fått den. Det är säkert bara propaganda från Goebbels mannar.
Barcelona B-Guden
2011-05-14 19:37
Andreas - V.V [Barney S]

Sluta snacka skit förfan finns många anledningar till att Yaya gick city, och inte fan var pengar det första.
1 han ville va nr 1 vilket man kan förstå då han är en spelare som startar i 9/10 lag
2 city var dom som betalade Barca mest för honom,
3 hans bror spelar där
4 här kanske pengarna kommer in i bilden
Barcelona Blaugrana91
2011-05-14 19:36
1.70-ligan - Anims Abidal!

Så dem är fortfarande intresserde av Sanchez, trodde dem siktat in sig helt på Rossi, lät så allafall. :P
Men verkar bli antingen Rossi eller Sanhez till anfallet så mycket vet vi.

Denne Arturo Vidal har jag faktiskt ingen koll på.
Annons: