/spanien/barcelona/forum/1302.aspx/spanien/barcelona/forum/1302.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-01-26 21:12
Roligt hur folk försöker bli kända på Messi. Syftar på pojken som hade på sig Messis tröja gjord av plastpåse. Läser man AB så är det en pojke från Kurdistan något som jag inte tror för fem öre då pojken är inte samma som med tröjan på. Läser andra medier som hävdar att killen är från Afghanistan och det är mer troligt sett till bilden på pojken både bakifrån och bilden framifrån..
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 21:09
Barca har aldrig varit bra på att förhandla. Folk nämner Barto? Jag skulle även vilja säga att vi under Lapprta knappast va bra när set gällde att värva. Det tog alltid en så lång tid att värva under Laporta. Jag tror inte tex att vi hade kunnat få in Neymar om vi haft Laporta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 21:06
El sharaawy klar för roma Han lånas in från Milan resten av säsongen för 1,4 miljoner euro. Därefter finns en köpoption på ytterligare 13 miljoner euro. se o lär mitt kära Barca. så förhandlar man killen är 23 år
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 21:01
John Alberto Guidetti hade jag kunnat tänka mig se i Barca. Han har gjort det rätt bra i Celta Vigo. Henrik Larsson gjorde det bra. Sen inför 07 säsongen när Larsson lämnade värvade man Gudjonsen som var rätt bra faktiskt. Rörlig anfallare som gjorde mål mot bra motstånd också. Chelsea och Liverpool två lag som Gudjonsen gjorde mål mot 2007.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:55
Davids3

torres hade varit nice supersub, en ny larson hehe
Barcelona Liunil Masse
2016-01-26 20:51
[QUOTE=Skurhink]Vi kan ju fortsätta "låtsas och inbilla oss" att Munir hittat formen, seriöst han är skräp! Han hör inte ens hemma i la-liga och då minst i Barcelona! Han har fan ingenting helt ärligt! När vi släppte Pedro så skulle ledningen börjat jobba på en spelare för att denne skulle ansluta i januari, det har funnits gott om spelare man kunnat plocka! Nolito Lavezzi är bara några! Hela jävla SerieA sitter på bättre anfallsbänk än vad vi sitter med! Så jävla pinsamt!!! [/QUOTE] Håller med. Munir och Sandro är skräp. EN spelare kräver en trippelvinnande tränare till denna skitledningen och han får inte vad han förtjänar att få. Så jävla dåligt så det inte är sant. Blir någon av MSN långtidsskadad under våren så är det kört. Realistiskt sätt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-01-26 20:50
@Messsias:
Det har alltid varit en trend att spelare som lägger ner sina spelar karriärer tar över sina föredetta klubbar. Lideholm tog över Roma efter han sluta, Capello, Anchelotti och Cesare Maldini va alla spelare för Milan innan dom blev tränare där, Beckanbauer träna b. Munchen Dechamps har tränat både Juve och Marseille efter han slutat, Cruyff träna oss och Ajax, Schuster träna Real osv och vidare. Det är inget unikt eller speciellt med en föredetta legendar som tar över sin föredetta klubb. Det är snarare normen. Det unika är istället tränare som svennis, Wenger och Mourinho som knappt haft några karriärer alls på elitnivå och ändå blivit så framgångsrika. Att någon ur den gyllene generationen i united : Keane, Giggs Beckham, Neville etc kommer ta över United efter sina karriärer är skrivet i sten.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 20:47
Munir har inte imponerat alls. Dom målen Munir har gjort hade min mormor klarat av att göra. Aldrig sett Munirs storhet. Påminner om Bojan som gjorde det bra i ungdomslaget men som sen floppade i a-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-01-26 20:46
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Håller med dig, man borde vara aktivare.
Läste dock häromdan ett rykte om att att man vill försöka hämta Torres till sommaren då han kommer vara gratis.
Barcelona Skurhink
2016-01-26 20:41
Vi kan ju fortsätta "låtsas och inbilla oss" att Munir hittat formen, seriöst han är skräp! Han hör inte ens hemma i la-liga och då minst i Barcelona! Han har fan ingenting helt ärligt! När vi släppte Pedro så skulle ledningen börjat jobba på en spelare för att denne skulle ansluta i januari, det har funnits gott om spelare man kunnat plocka! Nolito Lavezzi är bara några! Hela jävla SerieA sitter på bättre anfallsbänk än vad vi sitter med! Så jävla pinsamt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:38
vad som skrämmer mig nu är om vi betalar nolitos klausul i sommar haha. fyller 30 liksom haha. börjar likna lord Marlboro såpan d här
Barcelona Xaviesta
2016-01-26 20:35
Hur många kan räcka upp handen och ärligt säga att dom verkligen trodde på den här värvningen? Det gick som man trodde från början, att det inte fanns en chans. Vi har blivit bitchslapade i ansiktet med redovisat budgetunderskott gång på gång och ändå har många hållit kvar vid hoppet ända in i målgången. Personligen tycker jag det är skönt att hela den här soppan är över, det här boken läste vi i ärlighetens namn ut direkt när vi såg omslaget och vilken författare det var. Ännu en oljespilld fjäder i Bartomeus Qatarhatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-01-26 20:32
Barcelonistas: dogue de Bordeaux Fransk-mastiff! Så barnen får vara ifred;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-01-26 20:31
Klubbledningen kan dra åt h*lv*te, dom har skämt ut sig ännu en gång. Nu kommer vi behålla Sandro säsongen ut. Vi har ju Munir som har börjat hitta formen men hur länge kommer han behålla den återstår att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 20:26
Messi har fått en bulldog. En ny familje medlem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-26 20:16
Celta have today rejected Barcelona's final offer for winger Nolito (29). Luis Enrique has been informed the player won't join. [sport md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-26 20:13
Sa det redan i oktober, det kommer inte bli någon värvning i januari. Det tar alldeles för lång tid för Barça att få igång något och nu är det bara några dagar kvar av fönstret och vi står där med skägget i brevlådan. Kan bli oerhört kostsamt nu när vi inte roterar under hela hösten samt att någon av vår trio ständigt är småskadad. Kolla på Atléti, de behövde förstärka när Tiago gick sönder och de gjorde klart med Augusto den första januari. Klasskillnad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:08
Davids3

vet att han hade blivit lite dyrare. men dom borde kriga lite. jag gav Yannik om ett exempel. kolla nu el shaarawy är typ klar för roma. lån plus köpa 13 mille. milan har öppet sagt vi vill inte ha shaarawy. så vrf hugger vi inte efter den killen? grym supersub på kanterna o även kan spela mitt offensiv... helt ärligt hellre shaarawy för 13 än nolito för 18. enligt mig. killen är testad på topp o klarat det.
Barcelona Davids3
2016-01-26 20:03
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


För att klubben heter FC Barcelona. Även om vi är ute efter sådana spelare kommer prislappen dubblas x antal gånger.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:02
asså det är nåt jag inte fattar. atletico köper intressanta spelare som Yannick Carrasco för typ 15 miljoner. vrf lyckas inte vi med sånt? sjuka är varför är vi inte ute efter sånna spelare? dom accepterar ju bänken i klubbar som atletico, alltså skulle dom njuta utav vår bänk. fattar inte istället försöka värva nolito som närmar sig 30 för 20 mille. och det alllllra sjukaste är att vi misslyckas även med den värvningen. finner inga ord. vilka pajas det är som styr klubben alltså. pinsamt!
Barcelona Rambla~
2016-01-26 19:58
Ja ni ser ju, lilla Celta driver med oss. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-26 19:58
[QUOTE=Blaugrana91]Både Sport och MD skriver att Celta har tackat nej till senaste budet, Nolito kommer INTE att värvas. [/QUOTE] Barcelona want within 24 hours a reply from Celta on their bid for Nolito (29). They offer loan with buy option and 2M penalty clause. [tv3] ??? Alltså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-26 19:57
Xaviesta Jo jag vet, du och jag vet det precis som hela Europa som du var inne på vet det. Borde inte de styrande inom klubben någon gång också inse det alla andra vet och byta strategi? Jag menar, de kan ju inte alla vara helt tappade bakom en vagn? Någon rådgivare som föreslår en annan taktik så de slipper göra sig till åtlöje vid varje värvning (nu generaliserar jag en del, jag vet).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-01-26 19:55
Både Sport och MD skriver att Celta har tackat nej till senaste budet, Nolito kommer INTE att värvas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-26 19:53
Läste just denna artikel på Athletico forumet gällande hur Maddridderbyt schemalagts. Att ligaförbundet är så genomskinligt pro-real måste ju få konsekvenser någon gång tycker man.

TL:DR version. Athletico och Real ska mötas på en lördag trots att Athletico spelar CL-match mot PSV BORTA på onsdagen. La liga vill inte ändra speldatum trots att man vid just samma scenario i höstas när de spelade på Calderòn, flyttade fram matchen till söndagen av anledning att real mötte Malmö onsdagen innan match.

Att de hela tiden ska ge Real fördelar...
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 19:48
fan att vi ej gick efter pato. hade varit en dröm supersub
Mascherano#14 el Jefecito
2016-01-26 19:41
Mansour Cupmatcherna går ju på Eurosport som har en webtjänst likt Viaplay. Kostar 79kr i månaden har jag för mig, utan bindningstid. EDIT: Kolla länktips :)
Barcelona Mansour
2016-01-26 19:39
Har en liten fundering, har funderat på att skaffa comhem för att kunna kolla på våra matcher, vare sig dom visas på viasat eller eurosport. Men det känns lite saftigt att betala ca 700kr/månaden. Har tidigare använt viaplay men då går man miste om cupmatcherna. Vad använder ni för att kolla på våra matcher.

Ni får gärna PM:a mig förslag, så slipper diskussion störa andra.

Sorry för off-topicen.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-26 19:35
Chelsea är på väg att LÅNA in den eftertraktade Pato. Vår ledningen hade aldrig lyckats med det trots att vi är världens största klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-01-26 19:28
Rambla Hela Europa vet att Barcelona alltid har en skithand vid varenda värvning därför går det så trögt och motigt då alla synar oss. Vi går in i varje förhandling som underdogs and they all know it.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: