/spanien/barcelona/forum/12998.aspx/spanien/barcelona/forum/12998.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2011-05-18 13:07
Om det allt stämmer om Fabregas (och hans pris) och att de ska satsa på en dyrare och två billigare alternativ så kommer jag ställa mig upp och applådera.

För det första så är truppen, efter vissa försäljningar och upplyftningar från b-laget, väldigt bra. Med en riktigt vass spelare och två truppspelare till så är vi kompletta. Smarta och billiga värvningar plus en crack till vettigt pris måste vara Barcelonas melodi, inga tokigheter.

För det andra så finns det egentligen inte så mycket att förändra, det är en finjustering här och där.

För övrigt så är de nya tröjorna finare och finare ju mer man ser dem. Visst borde strecken vara raka hela vägen men det är en småsak. Det svarta stället är tufft, skulle vara kul om de körde med det mot Real.
elbraco - Bojan Krkic FCB's nr. 9.
2011-05-18 13:05
Because he has fear of flying, Iniesta's father will next week travel to London by train to attend the Champions League final. #fcblive [md]

Gulligt :P

Undrar var det är för mittback man kommer att köpa in. Blir det någon som har potential att ersätta Puyol eller någon snäppet bättre än Fontas om Puyi/Pique blir skadad men ändå kan acceptera att Fontás prioriteras.
Ge mig Cacéres nu Pep!
Barcelona Rambla~
2011-05-18 13:05
Försäljning av spelare är aldrig en garanti att dessa pengar går tillbaka till värvningar. Räkna aldrig med detta. Förresten, klubben är säkert fortfarande skyldiga Inter pengar för Zlatan. Ännu en anledning till att pengar från försäljning nödvändigtvis går till att värva nya spelare.
Barcelona Hetfield
2011-05-18 13:01
Den ursprungliga budgeten räknar väl inte med det vi får om vi säljer spelarna. Så om man tänker 50 miljoner + Zlatan (24 miljoner)+ Jeffren + Milito + Maxwell + Bojan (kanske) så hämnar man runt 90 miljoner.
Barcelona Myrran
2011-05-18 12:54
Barcelona focuses on 3 positions to strengthen the squad this summer: centre-back, midfielder and forward.

The plan for now is to spend big on an attacker (Sanchez, Rossi or Neymar) and to buy 2 more less expensive players.

Because of the transfer fee of 45-50M, the transfer of Arsenal midfielder Cesc Fabregas is at the moment not an option for this summer.

Enligt MD
Barcelona Rambla~
2011-05-18 12:41
Heywood

Vampyren hävdar fortfarande envist att han inte tog ett medvetet kort. Jag är beredd att tro honom. Vem fan är så korkad att ta en medveten varning i 60:e för att sen fortsätta vara kvar på planen och riskera en utvisning?
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-05-18 12:39
Rambla

"Det blev i slutändan ödesdigert för Ramos då han blev avstängd längre fram i turneringen och missade returen på Camp Nou" Vad säger man, mästartakter från mästartaktikern ;-)
Barcelona Rambla~
2011-05-18 12:39
Ezequiel Garay #19

På en sak kan jag dock hålla med dig. Ramos och Xabi blir bestraffade för något som i reglerna inte ens står nämnt som förbjudet. Där har du Uefa i ett nötskal. De borde se över sitt regelverk innan de bestraffar till höger och vänster.
Barcelona Heywood Jablome - Por qué, Messi?
2011-05-18 12:39
Sedan jämförs Iniesta taktiska gula kort med Ramos och Xabi Alonsos. Skillnaden är väl att Iniesta tog ett extra gult kort för att bli avstängd. Har hänt i alla lag och bland alla spelare - absolut inga motreaktioner. Men Ramos och Xabi är väl de första som har tagit taktiska gula kort när de redan har haft gula kort och därav fått röda kort.
Barcelona Rambla~
2011-05-18 12:37
Myrran

Det komiska var ju att både Ramos och Xabi inte nöjde sig med 1 varning var, utan de tog 2 för att bli utvisade. Lika bra att slå på stort på en gång tyckte de. Det blev i slutändan ödesdigert för Ramos då han blev avstängd längre fram i turneringen och missade returen på Camp Nou.
Barcelona Rambla~
2011-05-18 12:35
Hetfield

Det roliga är ju hur Kviborg snackar om alla tydliga bevis i pluralis. Skrattretande att en sådan person får skriva sin subjektiva skit.
Barcelona Myrran
2011-05-18 12:32
Ezquiel Garay

Att Mou säger till Dudek på bänken som springer ner till Iker som sedan säger till Ramos och först tar Iker ett gult kort på maskning sen kommer Ramos PÅ SAMMA INSPARK och tar ett gult kort för maskning. Känns ganska logiskt för mig att Mou inte undra vad Iker o Ramos skulle gå o käka middag efter matchen utan gav dem taktiskt direktiv.

Jämför det med en video utan ljud där Busquets håller handen för munnen och formar ett 'M' plus något mer där även det finns motbevis från Barca va han sa. Känns inte direkt som bevis nivån är på samma nivå enligt mig.
Real Madrid Ezequiel Garay #19
2011-05-18 12:24
Men har dem bevis på det då? -.-
Finns det någon bildklipp med ljud o sånt?
Barcelona Myrran
2011-05-18 12:21
Ezquiel Garay

Medans Busquets ja? Tydligen tyckte inte UEFA att en video utan ljud va nog för att fälla Busquets. Men va vet jag va han sa. Ibland frias skyldiga ibland fälls oskyldiga va ska man göra åt det?

Mou, Dudek och Iker kunde faktiskt gjort det där lite smidigare och inte springa ner i 90+ minuten och dra på sig gula kort när matchen va klar sen länge sedan. Typ som Iniesta gjorde mot Donesk.
Barcelona Rambla~
2011-05-18 12:20
Ezequiel Garay #19

Det är brukligt att den som anklagar någon också ska klara av att bevisa att denna är skyldig. Man kan inte bli bestraffad bara för att någon råkar påstå en sak med väldigt bristfälliga bevis. Men det där visste du väl redan, eller hur?
Barcelona Criff -Llourinho
2011-05-18 12:19
Ezequiel Garay #19,
Ja för dem fick ett straff för dem viskade?
Dem fick ett straff för dem tog taktiska kort.
Snacka om att inte vara med i matchen.
Real Madrid Ezequiel Garay #19
2011-05-18 12:17
Myrran

Det jag stör mig mest är ju att Mou, Dudek o Iker fick straff när dem körde viskeleken.. medan Busquet ja
Barcelona Myrran
2011-05-18 12:12
Angående det där med Busquets och allt.

Är det någon mer än Real Madrid, deras spelare och fans som skriker och ylar om att det är skandal? Några andra fans? Några andra spelare? Har bara hört Real Madrid anknyta personer som säger något. Säger väl mest om hur situationen är egentligen.
Barcelona Dani Alves=The King
2011-05-18 12:03
Deulofeu //

Neymar skulle just nu kännas som en Dröm, soppan Villa känner sig alldeles för säker på sin plats..
Barcelona Hetfield
2011-05-18 11:59
Det vore förövrigt helt underbart om vi kunde ta hit Cesc och Nasri (som inte har så många år kvar i kontraktet) för en liten summa. Det vore väl skönt att ge Wenger långfingret för alla talanger han har tagit från oss.
Barcelona Hetfield
2011-05-18 11:48
Barcelona Hetfield
2011-05-18 11:48
Seriöst, hur kan en sån dum och subjektiv person vara producent för Canal +? Jag tycker synd om er som betalar för Canal + för att lyssna på tråkiga kommentatorer.

Läs:

"Säga vad man vill om UEFA och även i förlängningen FIFA men att ett och annat kuvert med stålar har bytt ägare, det kan vi nästan slå fast. Barca har så klart inte mutat UEFA, de sistnämnda lever istället på sin inkonsekventa inkompetens. José Mourinho förtjänade att straffas, fem matcher kanske lite väl hårt dock. När sedan alla bevis tyder på att Sergio Busquets uttalat sig rasistiskt mot Marcelo så viker sig UEFA som det gäng amöbor man är - fegt och trist att UEFA inte markerar mot det som man säger sig strida så hårt emot - nämnligen rasismen."

Signerat Kviborg.

Vilket jävla bevis? Vart finns bevisen att Busquets sa så? När inte ens Marcelo reagerade i stunden eller efteråt, varför ska bajsnödiga maränger dra upp det hela tiden? Om man ska använda samma logik så är väl Arbeloa rasist för att han bråkade med Keita eller hur? Trots att vi saknar bevis, men det är tydligen sådan logik som råder bland marängerna.
,Sami
2011-05-18 11:45
Valencia vill köpa Bojan. Undra hur mycket de kommer erbjuda?
Barcelona Svenne Banan
2011-05-18 11:22
Deulofeu:
Anledningen till att vi aldrig ser matchavgörande byten är för att 90% av matcherna redan är avgjorda innan bytena görs. Det tycker jag är Peps stora svaghet att inte kunna göra tidiga byten för att förändra de få gånger spelet låser sig.

Håller med dig om utskeppningen av 16-åringar. Det är helt sjukt att olika länder ska ha så olika regler. Därför tycker jag inte att man ska värva Fabregas. Då visar man de yngre spelarna att om de vill representera Barcas a-lag får de stanna och vänta på sin chans. Sen kan man väl göra undantag som med Piqué som fortfarande var ung och man fick till ett vrakpris.
Barcelona Deulofeu
2011-05-18 11:17
Det skall dessutom bli oerhört intressant vad som händer i Barca Athletic.Det talas om en ny målvakt Andrada som är över 1.90 och utsågs till bästa målvakt i sydamerikanska u-20 turneringen nyligen.Han ryktas bli förste målvakt nästa säsong. Ny tränare blir det också! Jag hoppas på Oscar Garcia som hade juvenil a förra året då jag anser att han har bra koll på vad som kommer nerifrån.När de flyttas upp Fontas och Thiago samt säljer Soriano måste några nya kliva fram.Deulofeu lär vara given nästa år som ersättare för Nolito.Skall bli oerhört spännande att se honom i näst högsta divisionen samt en del i la liga...Vem tar taktpinnen efter Thiago? Kanske Espinosa eller Samper tar över.Vem blir striker i b-laget kanske dags för Etock månne.Som sagt spännande var ordet.Det är dags att de ser över och inventerar rejält när det gäller våra 16 åringar sm försvinner en efter 1 till Premier league något måste göras.
Barcelona Deulofeu
2011-05-18 11:07
Jag tycker det vore fantastiskt spännande att se Neymar tillsammans med Messi i Barca.Kolla bara Messis samspel med Alves...Tror även Alves skulle höjas om Neymar anlände.Vi skulle dessutom få fler straffar då Neymar är tunn som Di Maria usch hemska tanke...Men tänk er Villa går ut i 75 minuten och in kommer Neymar mot trötta försvar de skulle inte hinna med...Vi har bänkspelare som inte gör skillnaden idag.Jag kan knappt komma på något inhopp som ändrat en matchbild kanske då Afellay i el classico det var sevärt men annars tunnsålt.
Barcelona Deulofeu
2011-05-18 11:04
2 matcher kvar på säsongen jag hoppas på följande efter densamma...

Milito-Fontas ersätter rakt av inte stor skillnad tror Fontas är bättre tom...
Keita-Thiago samt ge Mascherano mer speltid när det är tuffa matcher
Jeffren-Neymar skulle få speltid när Pedro/ Villa vilas/ är ur form
Maxwell-Montoya ersättare till Alves och Adriano blir backup till Abidal.Inget fel på Maxwell men roligare med Montoya och sedan tycker jag Adriano skall spela mer.

Vi sänker lönekostnader och dessa ungdomar är redo Neymar skulle bli värvningen det talas om och spelare nummer 12 han skulle skolas in försiktigt och få mycket speltid.Skulle vi dessutom få iväg alla utlånade spelare kan vi nästan köpa Fabregas också men det vore lite för kul...
Barcelona 1.70-ligan - Anims Abidal!
2011-05-18 10:53
"messi has told Barca to sign Palermo star Javier Pastore"
Rykten hit och rykten dit... Hursomhelst, jag gillar den rubriken :D
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2011-05-18 10:47
Ok? Vad har det med Barcelona att göra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-05-18 10:05
Angel Di Maria på google translate = God through Mary.
Annons: