/spanien/barcelona/forum/12973.aspx/spanien/barcelona/forum/12973.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-03-18 16:34
Hunting Bears
Jag sa inte att långt hår är feminint. Vissa passar i det, vissa gör det inte, och jag tycker att Ibrahimovic och Chygrynskij ser lite feminina ut i det, särskilt Chyg.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-03-18 16:30
Abbe.

Är rätt så säker på att Chyg kommer dra till England förr eller senare. I och med att Barcelona köpte en "okänding" från Ukraina och dess starkaste lag så tror jag att en rad klubbar har ögonen på Chyg. Jag vet inte vad Guardiola/Txiki såg i Chygrinskiy. Trots att han har spelat i FCB så har jag inte direkt sett något storhet i killen, spelar han i landslaget? All lycka till honom i framtiden.

-----

Cataloniaboy

Jag gör inte heller det, men just vid presentationen av spelarna så liknar de varandra lite grann. Speciellt när Chyg kysser klubbmärket, i den sekvensen tycker jag att han liknar Ibrahimovic lite grann. :P
Hunting Bears
2011-03-18 16:29
Cataloniaboy- Anims Abidal!

Är långt hår feminint?
Barcelona Decinho
2011-03-18 16:27
Underbart att Abirey kommer tillbaka till fotbollen överhuvudtaget. (Enligt Zubi i alla fall.) Jag trodde faktiskt hans karriär var över, men givetvis hoppas jag få se världens bästa back säsongen 10/11 i Blaugrana igen. Anims Abidal! Visca!
Barcelona Abbe.
2011-03-18 16:26
Jag kommer åtminstone applådera Chygrynskiys återkomst på Camp Nou. Dels för att jag dyrkar hans ambitiösa sida han visade upp utanför plan när han tillhörde Barça och dels för att jag än idag tycker synd om honom som bara fick en säsong på sig.
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-03-18 16:25
H.Alavi - Magico!
Hehehe. Jag ser inte alls några likheter mellan Ibrahimovic och Chygrynskij, förutom det femenina håret, som de har gemensamt.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-03-18 16:22
Cataloniaboy- Anims Abidal!

Ser faktiskt ut som att det är just Zlatan. Hade du inte sagt något så hade jag trott att det var Ibrahimovic.

-----

Att Abidal blir frisk just nu är det viktigaste, fotbollen ska han inte ens ha i tankarna. Jag vill hellre ha tillbaka en 100% Abidal i höst än en halv trasig Abidal senare i vår.
Hunting Bears
2011-03-18 16:16
Andreas - V.V [Barney S]

Det är ju knappast du som åker dit så du slipper.
Barcelona Decinho
2011-03-18 16:16
RM fanatico,

Det är alltid omöjligt att veta med Guardiola, men jag själv hade föredragit att Fontás, som förövrigt flyttades upp till A-laget i veckan, fick starta bredvid Piqué. Men visst, Busquets har visat att han är grym även som mittback och Guardiola litar på honom till 100%. Jag betraktar det som 50% chans att Fontás spelar och 50% chans att Busquets lirar mittback. Efter Militos senaste prestationer är argentinaren inte ens på tal...

Bojan tog platsen senast och gjorde det helt okej, framför allt så gjorde han mål! Visst Afellay är en bra spelare, men jag ser ingenting som talar för att han skulle få spela. Bojan har förhoppningsvis ett förhöjt självförtroende efter målet dessutom brukar hans formkurva lyfta under våren och lite speltid nu skulle vara gyllene för utvecklingen.

Inför lottningen sa jag till mina kompisar: Jag tar gärna alla lag i kvartfinal, förutom Schaktar! Givetvis så fick vi då det ukrainska (/brasilianska?) laget. Anledningen till att jag fruktar Donetsk så mycket beror på deras helt omöjliga borg till hemmaplan och det faktum att Pep aldrig vunnit en bortamatch under CL's finalspel. Deras spel passar nog tyvärr perfekt mot Barca, kompakt försvarsspel och hypersnabba kontringar med 4 brassar. Det kommer absolut bli tufft! Men självklart ska vi slå dem om vi spelar på topp, det gäller bara att skaffa oss ett bra utgångsläge inför returen på bortaplan.

Sedan hoppas jag något enormt på att Real också tar sig vidare så att vi kan få nöjet att slå ut er. Tänk er 4 Los Clasicós på 1 månads tid! Till sist vill jag tacka för att madridistas på senare tid har börjat komma in för att faktiskt driva konstruktiva diskussioner, och inte bara för att provocera. Fortsätt så!
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-03-18 16:15
Kolla 3.50 in i klippet, när Chygrynskij "gör en Zlatan":-)
LOTG - Cruijff #9
2011-03-18 16:14
Abbe.

Härliga nyheter, att han åtminstonde blir 100% igen. Kvittar egentligen när.
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-03-18 16:09
Förövrigt ska det bli kul och få se Chygrynskij igen på Camp Nou. Visst, man fick hjärtattack 100/100 både när Chyg hade bollen och även när den var nära honom, men det är ju inte hans fotbollsspelande vi minns av honom under hans tid i Barcelona, utan hans långa hår och Crakovia-klippet där han möter Puyol för första gången. Det bästa Crakovia-klippet på länge!
Se länktips!
Real Madrid RM fanatico
2011-03-18 16:07
Har Abidal fått nytt kontrakt eller var de i förhandlingar?

Hoppas inte sjukdomen påverkar hans fortsatta karriär. En nyttig spelare för er som behärskar 2 positioner väl.
PedroRodriguez
2011-03-18 16:02
geegiii

Real börjar på hemmaplan om jag förstått det rätt på Uefa.com.
Barcelona Abbe.
2011-03-18 16:01
Zubizarreta (to Butragueno): "Abidal's operation went well. The doctors think he could be back in August."

Då är säsongen över för Abidals del, vilket jag var inställd på. Som många skrev igår; skönt att operationen gick bra.
PedroRodriguez
2011-03-18 16:01
RM Fanatico

Jag är övertygad om att det blir tufft på kalla Donbass Arena, men inte heller där ska de kunna rå på oss om vi spelar mestadels som mot Arsenal på Emirates. På Camp Nou ser jag inget annat än en seger, allt annat vore galenskap.
Real Madrid geegiii
2011-03-18 16:00
Ni likt oss börjar på hemmaplan och avslutar borta. Vid ett eventuellt möte oss emellan i semifinal, hur blir det då?
Barcelona Alvés
2011-03-18 15:56
RM fanatico

Blir antingen Busquets, eller så får Fontás som har blivit uppflyttad resten av säsongen få spela, han spelade mot almeria i 8-0 segern och var riktigt bra då.
Barcelona Messidinho_10
2011-03-18 15:52
Vilka härliga minnen, hoppas få uppleva nåt liknannde igen under våren!
Real Madrid RM fanatico
2011-03-18 15:52
Tänkte kolla vilka ni tror startar på lördag?

Vem spelar bredvid Pique? Antar att Puyol fortfarande är skadad.

Busquets eller Milito eller lutar det åt att någon yngling från b-laget startar?

Blir det Bojan som tar Pedros plats i anfallet eller vad tror ni?

Vad tror ni om Shaktar? En mums bit eller kan det bli tufft att åka till Ukraina?

Tror nyckeln för Barca blir hemma planen.
Barcelona Figeta - Anims Abidal
2011-03-18 15:52
Ser att många är säger att detta är en oturs lottning. Hur kan ni säga så?
Ser ni hellre United eller Chelsea? Det gör inte jag iallafal. Samtidigt som jag inte underskattar Shaktar så är jag ändå nöjd att vi slapp United,Chelsea. Men det kommer ändå bli en tuff match som jag hoppas avgörs efter första matchen.

Vi fick faktiskt den svåraste åttondelen av alla topplag så vi förtjänar en lite enklare match än de andra. Känns ändå skönt och veta att vi verkligen inte kommer underskatta dem för om det är något lag som vet hur det är att möta lag från öst är det vi.
Barcelona Cataloniaboy- Anims Abidal!
2011-03-18 15:50
Tycker vi ska vara relativt nöjda med lottningen. Det kunde varit värre. Jag tycker vi ska vara glada över att vi slipper möta ett av de engelska lagen. Dessutom, varför har nästan alla här en överdrivet stor respekt för Shaktar? De hade knappast en svår grupp de tog sig vidare ifrån ju. Den enda respekten jag har för Shaktar är deras hemmaspel, där de är riktigt starka precis som alla andra lag från östländerna, men senast vi slog ett riktigt starkt hemmalag var ju endast för några månader sedan mot Panathinaikos, så varför ska vi ens känna en oro där. Utöver deras starka hemmaspel är det ju knappast något speciellt de har som man vill "hänga i granen".
Visst, man ska aldrig säga aldrig, men över två matcher är vi helt klart starkare än Shaktar. Jag är iallafall glad över att jag inte är maräng, för då skulle jag varit lite orolig.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2011-03-18 15:49
Magicman

Jag tycker tvärtom, jag tror att det gynnar oss att vi har hemmaplan i första mötet. På så sätt har vi chans att döda bortamatchen på hemmaplan, dvs att vi krossar Schaktar på Camp Nou. Skulle vi göra det så kommer jag i alla fall inte sitta och bita på tänderna i returmötet.

Jag är nöjd med lottningen.

-----

Barcelonito

Gareth Bale mot Sergio Ramos? Saftig kamp. ;)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-03-18 15:48
Sen får man inte glömma att Madrid har många gula kort. Pepe, Carvalho, Cristiano är bland dom som riskerar avstängning enligt Viasat fotboll.

Tror inte de vågar viska och blåsa i varandras öron och stampa och dansa vid bollen för att få gult kort vid eventuell vinst i första matchen mot Spurs. Jag är säker på att Tottenham kan ge Madrid ett helvete på WHL.
Barcelona Alvés
2011-03-18 15:43
Bara jag som har undrat dom senaste veckorna hur det är med Puyols skada, för vi behöver honom verkligen nu när Abidal är borta, verkar nästan som att dom mörkar skadan och inte har kommit och sagt något datum då han kommer vara tillbaka.. konstigt
Barcelona Magicman
2011-03-18 15:41
Det är dåligt att vii börjar på hemmaplan !! :/

annars hade det vart mycke bra lottning
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2011-03-18 15:39
Santiago

Du kanske borde läsa det senaste jag skrev angående det ämnet så hade du kanske inte varit tvungen att svika din stolthet genom att skriva här.

Som sagt, är man inte starka nog att ta sig till kvarten så ska man inte gnälla på andra lag som är minst i semi varje år.
Barcelona Messidinho_10
2011-03-18 15:38
Santiago Be

Se det från det positiva sidan istället, det blir minst ETT spanskt lag i CL-final och förmodligen så kommer nån utav oss ta hem den.
Barcelona Barca4eva
2011-03-18 15:37
Santiago Be

"att Barcelona fått svårare motstånd dom senaste åren än Madrid kanske har att göra med att Madrid inte gått vidare från 8-dels finalen"

Är beredd att gissa på det också.
Real Madrid Santiago Be
2011-03-18 15:35
Barcelonito

Skriver aldrig här men angående att Barcelona fått svårare motstånd dom senaste åren än Madrid kanske har att göra med att Madrid inte gått vidare från 8-dels finalen. Bara en vild gissning dock.

I övrigt synd att vi hamnade som vi hamnade, hade varit roligare om det fanns chans för en spansk final istället.
Annons: